MarJel 13.09.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 agulka_p, na tą chwilę mogę napisać tyle że to farba para, bardzo jaśniutka szarość, pewnie wiele ci tym nie pomogę, mój wykonawca ma spisane wszystkie numery farb zastosowane w domu, muszę go tylko dorwać a ostatnio coś się mijamy. Miło mi że podglądasz, a jeszcze bardziej że się podoba, zapraszam:D yokasta, ajlowju za ten orgazm i w ogóle:D Dzięki dziewczynki:hug: A ja czekam właśnie na męża i od razu podsuwam mu laptopa, niech czyta co my tu piszemy, żeby zdania zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 13.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 tak na szybko zaglądam i zdecydowanie obstawiam czerń no i czekam na stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 13.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Oldzia, bianco carra chyba nie widziałam, pewna jednak nie jestem, choć jak jakby mi w oko wpadały to pewnie bym zapamiętała:cool:, teraz jedynie z ciekawości zerknęłam na nie w necie. Planujesz je gdzieś? no w sumie mam dylemat między bianco carrara a lazio bianco:cool: Twoje baardzo mi się podobają, ale te pierwsze też gdzieś kiedyś wpadły mi w oko na jakiejś stronce w necie i wiem, że zwróciły moją uwagę....... Obie płytki są tego samego producenta i obie widziałam tylko w necie (puki co:)). Chciałam zasięgnoć opinii, ale i tak mimo wszytko muszę się gdzieś wreszcie wybrać i zobaczyć osobiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Marjel, super pomysł na gabinet i ja bym się długo nad nim nie zastanawiała, tylko go realizowała I oczywiście z niecierpliwością czekam na stół, bo też chcę w MD zamówić swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Niech czyta a potem zamawia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dziewczynki stół będzie, no jeszcze nie jutro bo mąż wybywa do W-wy, a przy okazji kupi krzesełko do stołu (na razie jedno lub dwa na próbę) to zobaczycie już z krzesełkami i będziemy radzić czy pasują do stołu:DZa to wrócił właśnie i ma fotkę biblioteki, zrobił telefonem a ja zapomniałam:lol2:kiepska jakość ale coś tam widaćhttp://img821.imageshack.us/img821/4270/img0358b.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dla mnie bomba (kurz będzie widać ale gdzie nie widać heheh i na górę może rzadko będziecie zaglądać ). Fajna i z fotelem będzie WOW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 O tym kurzu też myslałam, lepiej by było gdyby były szklane drzwiczki, ale zastawie książkami, pudełkami i jakos to będzie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.09.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Znam tą bibliotekę - piękna jest:yes: W Warszawie też była na ekspozycji:yes: A taki sam fotel w ofercie ma NAP. Może warto porównać ceny (różnie to bywa;)) http://www.nap.com.pl/index2.php?pid=produkty&kat=2&firma=22&produkt=149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 O nie, MarJel! Powiedz proszę, że to Cover V w wiatrołapie? Właśnie zamówiłam sobie covera do łazienki, w ciemno i mam małego pietra Boniu, jak u Ciebie pięknie!!!!!!!!!! Łazienka i szafka dziewczyn powala Ja chcę takiego fajnego "swojego" stolarza!!! Dlaczego nie mogę*takiego znaleźć!? Super lustro! Jakie to wszystko u Ciebie dopracowane Żadnych niedoróbek. Tylko podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Stół stół stół Szybo mów jaki Ty zamawiałaś (czytalam chyba z 10 razy, ale ja mam pamięć taką jak kury ślepotę ) Miałam dziś napisać swojego maila z zamówieniem na Manu (już jestem wpisana na listę realizacji i muszę w końcu złożyć to zamównienie), ale cały czas się waham jaki rozmiar. Czy 230x105 jest OK (rozsuwany) Masz dąb? Jaki wymiar nóg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.09.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Marta pomysł na gabinet jest extra, ja dokładnie tak czuję swój gościnny / bibliotekę Nie zastanawiaj się nad biblioteką z drabinką, gdybym tylko ja miała na to miejsce to bym się nie wahała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.09.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Jej, jakie bombowe pomysły. Ale ruszyłaś z kopyta . Nie mogę się doczekac fotek gotowego gabinetu. Cudnie się zapowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 po komorkowej focie, mimo jej niedoskonalosci widze, ze bedziecie mieli piekny, charakterny gabinet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Marta no cóż ja mogę napisać, nudy i już, gabinet zapowiada się uroczo choć wiesz, że nie moje klimaty i jakoś jeszcze tego nie widzę, na stół czekam przebierając nogami, wcześniej o tej firmie nie słyszałam , dopiero na fm się dowiedziałam i bardzo niecierpliwie czekam kiedy go w końcu zobacze, wogóle to jestem ciekawa twojego salonu i jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.09.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Wspaniały pomysł na gabinet, biblioteczka super, tylko rzeczywiście czarny - to kurz na maksa widać, ale jak zastawisz książkami to będzie mniej powierzchni do odkurzania. Fotel podoba mi się ten grafitowy wydaje mi się że kontrastował by z blblioteczka. Czarny może zgubić sie na jej tle. Pięknie, pięknie, pięknie. Masz gust kobieto, nie myślałaś o projektowaniu wnętrz, naprawdę robisz to z klasą i smakiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.09.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 jestem na tak dla wszystkiego czarnego na nie dla kurzu widocznego bedzie dobrze kupuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ja bym sie nie przejmowala jakims tam kurzem...:lol2:ja to sie zawsze usmiecham pod nosem na jak czytam, ze np biale drzwi sie szybciej brudza... biale listwy albo ze jakas armatura czy ceramika lazienkowa jest lepsza badz gorsza do brudu...prawda jest taka, ze wszystko brudzi sie tak samo:yes: nie wiem jak wy ale ja takie gruntowne sprzatanie (kurze, lazienki, kuchnie z frontami) to raz w tygodniu robie, oczywiscie w miedzy czasie to co widze i mnie drazni:yes: ale tak jak pisze argument, ze na tym kurzu nie widac do mnie nie przemawia bo ja wiem, ze tak czy siak po tygodniu on tam jest i sam nie zniknie , wiec sciera w dlon i do boju Marta ja przez ten Twoj gabinet zasnac wczoraj nie moglam... z zazdrosci moj stoi i kwiczy (poki co wcisnelam do niego nasz stary eklektyczny kredens, ktorego chce sie pozbyc bo wizja domu w tak zwanym miedzy czasie sie zmienila) no i to mnie troche blokuje ale wczoraj snulam plany gabinetowe w moim domu i takiej sobie glowy narobilam, ze sen za diabla nie chcial przyjsc... nie bede so Ciebie juz chyba po nocach zagladac bo sie bezsennosci nabawie:yes: A Twoj gabinet naprawde bedzie piekny! sama bym nie wpadla na wprowadzenie takiej kolorystyki bo u mnie wszystko po skandynawsku - jasno.ale to co Pokazalas naprawde robi wrazenie. Zreszta caly Wasz dom jest urzadzony w pieknym stylu i z klasa, naprawde mozecie byc z siebie dumni, bo efekt jest piorunujacy!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.09.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Marjelko, pieknie to sobie wykombinowałas:-) nie bede oryginalna jesli napisze, ze niecierpliwie czekam na stół i krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.09.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Madziu, dzięki za namiar na fotel, będę się targowała w innych meblach, sporo tam kupię to może co nie co wywalczę. monsanbia, na temat kaloryfera mogę powiedzieć jedynie że wizualnie ładny, o jakieś szczegóły muszę podpytać męża bo ja w tych tematach to nie bardzo się zagłębiałam. Natomiast stół ja mam manu dąb natural, nie jest rozsuwany bo jest wielki ma 250x108 noga 13cm. Twój uważam ma dobre, proporcjonalne wymiary. Ja chciałam grube nogi, pytałam nawet o 15cm, ale Pani mi odradziła i miała rację te moje są wystarczające, dla mnie idealne do rozmiaru mojego stołu, ale wiadomo co kto lubi. ps. Monia, moje dziewczynki to Maja i Bartosz:lol2: Venusik, Mirelka,Oldzia, blekitna, Lidziu, reni, hazeleyes dzięki za rady, głosy, jesteście nieocenione , jutro jak wszystko dobrze pójdzie kupuję!!!! Dzisiaj jestem uziemiona z chorym synem, mąż w W-wie. Anetko,proszę cię, nie zawstydzaj mnie normalnie, ja po prostu mam dobrych nauczycieli, właśnie tu na forum:yes:proszę sorki:D nilaf, fotel będzie jednak czarny, mąż się uparł, a niech ma coś z tego urządzania. Dziękuję za miłe komplementy, ale na projektowaniu to się trzeba jednak znać i bardzo lubić,mnie to wiele zdrowia kosztuję, wiadomo przyjemności też. Nie czuję się aż taka dobra, ale nie powiem trochę to wciąga:p Właśnie mąż w W-wie wymienił abażury z jadalni z ecru, na białe, na razie przywiezie tylko jeden, na drugi trzeba poczekać ok. 3tyg. Zabrał ze sobą też uszkodzone szafki z sypialni, okazało się że niebawem będą nowe, te stare dostaliśmy w prezencie :lol2:wiezie ze sobą z powrotem i tym sposobem mamy 4 szafeczki nocne:rolleyes: Chciał po drodze je wyrzucić, ale ja się nie zgodziłam, fakt jedna ma cały róg uszkodzony, ale druga delikatne nie widoczne, maleńkie pęknięcie, może ktoś je przygarnie?, jakoś tak szkoda je wyrzucić. Mam tylko nadzieję że nie wywali je po drodze pojechał z małą listą zakupów do ikei i mówił, że nie wyrzuci pod warunkiem, że pomieści wszystko w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts