Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

agulka_p, na tą chwilę mogę napisać tyle że to farba para, bardzo jaśniutka szarość, pewnie wiele ci tym nie pomogę, mój wykonawca ma spisane wszystkie numery farb zastosowane w domu, muszę go tylko dorwać a ostatnio coś się mijamy. Miło mi że podglądasz, a jeszcze bardziej że się podoba, zapraszam:D

yokasta, ajlowju za ten orgazm i w ogóle:D

Dzięki dziewczynki:hug:

A ja czekam właśnie na męża i od razu podsuwam mu laptopa, niech czyta co my tu piszemy, żeby zdania zmienił:cool:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oldzia, bianco carra chyba nie widziałam, pewna jednak nie jestem, choć jak jakby mi w oko wpadały to pewnie bym zapamiętała:cool:, teraz jedynie z ciekawości zerknęłam na nie w necie. Planujesz je gdzieś?

no w sumie mam dylemat między bianco carrara a lazio bianco:cool: Twoje baardzo mi się podobają, ale te pierwsze też gdzieś kiedyś wpadły mi w oko na jakiejś stronce w necie i wiem, że zwróciły moją uwagę.......

Obie płytki są tego samego producenta i obie widziałam tylko w necie (puki co:)). Chciałam zasięgnoć opinii, ale i tak mimo wszytko muszę się gdzieś wreszcie wybrać i zobaczyć osobiście;)

Dziewczynki stół będzie, no jeszcze nie jutro bo mąż wybywa do W-wy, a przy okazji kupi krzesełko do stołu (na razie jedno lub dwa na próbę) to zobaczycie już z krzesełkami i będziemy radzić czy pasują do stołu:D

Za to wrócił właśnie i ma fotkę biblioteki, zrobił telefonem a ja zapomniałam:lol2:

kiepska jakość ale coś tam widać

http://img821.imageshack.us/img821/4270/img0358b.jpg

Uploaded with ImageShack.us

O nie, MarJel! Powiedz proszę, że to Cover V w wiatrołapie?

Właśnie zamówiłam sobie covera do łazienki, w ciemno i mam małego pietra

Boniu, jak u Ciebie pięknie!!!!!!!!!!

Łazienka i szafka dziewczyn powala

Ja chcę takiego fajnego "swojego" stolarza!!!

Dlaczego nie mogę*takiego znaleźć!?

Super lustro! Jakie to wszystko u Ciebie dopracowane :yes: Żadnych niedoróbek.

Tylko podziwiać

Stół stół stół

Szybo mów jaki Ty zamawiałaś (czytalam chyba z 10 razy, ale ja mam pamięć taką jak kury ślepotę ;) )

Miałam dziś napisać swojego maila z zamówieniem na Manu (już jestem wpisana na listę realizacji i muszę w końcu złożyć to zamównienie), ale cały czas się waham jaki rozmiar. Czy 230x105 jest OK (rozsuwany)

Masz dąb?

Jaki wymiar nóg?

Marta no cóż ja mogę napisać, nudy i już, gabinet zapowiada się uroczo choć wiesz, że nie moje klimaty i jakoś jeszcze tego nie widzę, na stół czekam przebierając nogami, wcześniej o tej firmie nie słyszałam , dopiero na fm się dowiedziałam i bardzo niecierpliwie czekam kiedy go w końcu zobacze, wogóle to jestem ciekawa twojego salonu i jadalni

Wspaniały pomysł na gabinet, biblioteczka super, tylko rzeczywiście czarny - to kurz na maksa widać, ale jak zastawisz książkami to będzie mniej powierzchni do odkurzania. Fotel podoba mi się ten grafitowy wydaje mi się że kontrastował by z blblioteczka. Czarny może zgubić sie na jej tle. Pięknie, pięknie, pięknie. Masz gust kobieto, nie myślałaś o projektowaniu wnętrz, naprawdę robisz to z klasą i smakiem:yes:

ja bym sie nie przejmowala jakims tam kurzem...:lol2:ja to sie zawsze usmiecham pod nosem na jak czytam, ze np biale drzwi sie szybciej brudza... biale listwy albo ze jakas armatura czy ceramika lazienkowa jest lepsza badz gorsza do brudu...prawda jest taka, ze wszystko brudzi sie tak samo:yes::lol2: nie wiem jak wy ale ja takie gruntowne sprzatanie (kurze, lazienki, kuchnie z frontami) to raz w tygodniu robie, oczywiscie w miedzy czasie to co widze i mnie drazni:yes::D ale tak jak pisze argument, ze na tym kurzu nie widac do mnie nie przemawia bo ja wiem, ze tak czy siak po tygodniu on tam jest i sam nie zniknie , wiec sciera w dlon i do boju :lol2:

Marta ja przez ten Twoj gabinet zasnac wczoraj nie moglam...:mad::sick: z zazdrosci :lol2::p moj stoi i kwiczy (poki co wcisnelam do niego nasz stary eklektyczny kredens, ktorego chce sie pozbyc bo wizja domu w tak zwanym miedzy czasie sie zmienila) no i to mnie troche blokuje ale wczoraj snulam plany gabinetowe w moim domu i takiej sobie glowy narobilam, ze sen za diabla nie chcial przyjsc...:mad: nie bede so Ciebie juz chyba po nocach zagladac bo sie bezsennosci nabawie:yes::mad:

A Twoj gabinet naprawde bedzie piekny! sama bym nie wpadla na wprowadzenie takiej kolorystyki bo u mnie wszystko po skandynawsku - jasno.ale to co Pokazalas naprawde robi wrazenie. Zreszta caly Wasz dom jest urzadzony w pieknym stylu i z klasa, naprawde mozecie byc z siebie dumni, bo efekt jest piorunujacy!:yes::yes::yes::D

Madziu, dzięki za namiar na fotel, będę się targowała w innych meblach, sporo tam kupię to może co nie co wywalczę.:cool:

monsanbia, na temat kaloryfera mogę powiedzieć jedynie że wizualnie ładny, o jakieś szczegóły muszę podpytać męża bo ja w tych tematach to nie bardzo się zagłębiałam.

Natomiast stół ja mam manu dąb natural, nie jest rozsuwany bo jest wielki ma 250x108 noga 13cm. Twój uważam ma dobre, proporcjonalne wymiary. Ja chciałam grube nogi, pytałam nawet o 15cm, ale Pani mi odradziła i miała rację te moje są wystarczające, dla mnie idealne do rozmiaru mojego stołu, ale wiadomo co kto lubi.

ps. Monia, moje dziewczynki to Maja i Bartosz:lol2::lol::p

Venusik, Mirelka,Oldzia, blekitna, Lidziu, reni, hazeleyes dzięki za rady, głosy, jesteście nieocenione :hug:, jutro jak wszystko dobrze pójdzie kupuję!!!! Dzisiaj jestem uziemiona z chorym synem, mąż w W-wie.

Anetko,proszę cię, nie zawstydzaj mnie normalnie, ja po prostu mam dobrych nauczycieli, właśnie tu na forum:yes:proszę sorki:D

nilaf, fotel będzie jednak czarny, mąż się uparł, a niech ma coś z tego urządzania. Dziękuję za miłe komplementy, ale na projektowaniu to się trzeba jednak znać i bardzo lubić,mnie to wiele zdrowia kosztuję, wiadomo przyjemności też. Nie czuję się aż taka dobra, ale nie powiem trochę to wciąga:p

Właśnie mąż w W-wie wymienił abażury z jadalni z ecru, na białe, na razie przywiezie tylko jeden, na drugi trzeba poczekać ok. 3tyg.

Zabrał ze sobą też uszkodzone szafki z sypialni, okazało się że niebawem będą nowe, te stare dostaliśmy w prezencie :lol2:wiezie ze sobą z powrotem i tym sposobem mamy 4 szafeczki nocne:rolleyes: Chciał po drodze je wyrzucić, ale ja się nie zgodziłam, fakt jedna ma cały róg uszkodzony, ale druga delikatne nie widoczne, maleńkie pęknięcie, może ktoś je przygarnie?, jakoś tak szkoda je wyrzucić. Mam tylko nadzieję że nie wywali je po drodze pojechał z małą listą zakupów do ikei i mówił, że nie wyrzuci pod warunkiem, że pomieści wszystko w samochodzie :(