anakris 14.06.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Arnikas fajnie u Ciebie, Ty z Marta macie te same domki? Y hy, a nie widać nie? Może na zewnątrz bryła domu by Ci to zdradziła, ale ja mam zupełnie inną elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 no mój mąz też marudził o łazience na dole, łazience u góry - a na nasza dwójkę to akurat potrzebne dwie ... do sprzatania chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tosia, współczuję dobrze że większych start nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.06.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Y hy, a nie widać nie? Może na zewnątrz bryła domu by Ci to zdradziła, ale ja mam zupełnie inną elewację Niby podobne ale inne. Ty chyba masz wykusz z innej strony?? To mnie zmylilo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Y hy, a nie widać nie? Może na zewnątrz bryła domu by Ci to zdradziła, ale ja mam zupełnie inną elewację A pokażesz elewacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Isa dziękuję, wiesz co ale ja łazienek bym nie zmieniła tylko z tą Ani miałam problem, ona nie była przemyslana, ją na pewno bym zmieniła, ale tak poza tym to projekty są moje i jest ok:yes: Mówisz, ż mój Benio najbardziej się uwidocznił w łazienkach, no tak jak by nie patrzeć szara przysypialniana rządzi /przynajmniej ona nie odbiega od forum-chyba/:lol2: no w jednej zauwazyłam szare a`la beton płytki na podłodze - czyli jak Marjelka nazwala typowo forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.06.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Sywuś, a kiedy się wybieracie do Grecji? lipiec czy sierpień? sami jedziecie czy ze znajomymi? Średnia 4.5 u chłopka, takiego sportowca jak Twój to nie lada wyzwanie Odpuść mu trochę i kup tego tableta Marta,My chcemy lecieć raczej lipcu,bo w spirpniu Młody ma obóz sportowy. W tym roku pierwszy raz od wielu lat nie mamy wcześniej wykupionych wakacji .Pojedziemy prawdopodobnie za znajomymi,ale tylko jedna lub dwie rodziny oprócz nas.Chyba te czasy gdzie jeżdziliśmy w 7 rodzin bezpowrotnie minęły .Trocę się poznieniało....Niektórzy ( Ci co mają dzieci w wieku przedszkolnym chcą jechać we wrześniu (ja to rozumiem,bo taniej i mniej ludzi),U innych zmieniła się sytuacja finansowa.U kolejnej rodziny dzieci jadą na kolonie/obozy i nie możemy się dogadać z terminami.... A Wy jaki hotel na Korfu bierzecie pod uwagę?I z jakim biurem chcecie jechać? A w sprawie Młodego konsekwencja najważniejsza ;)Zdolny chłopak jest to trzeba wymagać I lenia z doopki trzeba wygnać .Bo na razie tylko piłka w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 no mój mąz też marudził o łazience na dole, łazience u góry - a na nasza dwójkę to akurat potrzebne dwie ... do sprzatania chyba Isa dwie łazienki tak ale nie koniecznie w obydwu i prysznic i wanna, tu sobie trzeba zadac pytanie z czego się będzie korzystało? U mnie trzy łazienki i jak by się dało to w każdej byśmy zrobili i to i to, bo ja przecież do rodziny hydraulików trafiłam, to jakże inaczej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A pokażesz elewacje ? Martusia może jutro ale tylko na chwilkę, może wieczorkiem, ale jak się nie uda to proszę tu nie krzyczeć, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ale coś w tym jest, nie ? Nawet więcej niż coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.06.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Anakris Nie martw się Ja jeszcze nie zamieszkałam w domu a już wszystko bym pozmieniała a niestety schodów i drzwi wew. nie wymienię bo kupę kasy w nie władowaliśmy Tzn. ja bym wymieniła ale mój m się nie zgadza Uwielbiam Cię Też czasem mam ochotę na drugą budowę A czasem mi się nie chce nawet włąsnego domu posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dziewczyny jutro skończę z wami gadać , muszę się ewakuować stąd żrą mnie niemiłosiernie jakieś meszki Już nie będę tachać laptopa do sypialni bo się małżon wścieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No i gdzie ta torebka, no ja tyle zdjęć a ona się ewakuuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.06.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A gdzie Ty na bujawce siedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.06.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ja też spadam . Fajnie było pogadać :bay: Jutro jedziemy nad jezioro Trzeba rodzinę spakować (a nie chce mi się jak jasna cholera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) no tak, jesli jestescie z branży to łazienki to Wasza wizytówka dlatego wszystkie pewnie takie śliczne są ja na dole zaplanowałam tylko wc, u góry jeden pokój przeznaczyłam na łazienkę - więc będę miala szanse sie tam wyżyć dekoratorsko z doświadczenia - wprawdzie nie swojego, ale w rodzinie - widzę, ze zwykle jak jest wiecej niz jedna łazienka, i ograniczone fundusze to zwykle wykańcza się jedną, a pozostałe czekają na końcu na wykończenie - i z reguły nie są wykańczane w ogóle jak znam mojego męża to u nas byłoby podobnie - więc wolę wolne pomieszczenie wykorzystać na coś innego Edytowane 14 Czerwca 2013 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ja też spadam . Fajnie było pogadać :bay: Jutro jedziemy nad jezioro Trzeba rodzinę spakować (a nie chce mi się jak jasna cholera) Spokojnej podróży, udanego wypoczynku Uwielbiam Cię Też czasem mam ochotę na drugą budowę A czasem mi się nie chce nawet włąsnego domu posprzątać Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tosiu, to kurcze faktycznie niefajnie, tym bardziej że jak sie cos robi to człowiek chce zeby wszystko było idealnie, i jeszcze potem sie trochę tym nacieszyćdlatego ja mam takie postanowienie (juz kiedyś o tym pisałam), że chce sie domkiem cieszyc, ale jak cos nie wyjdzie to trudno, byle mi na głowe nie kapało w koncu to jest tylko dom, a zycie jest tylko jednoale czasem latwo powiedziec, a i tak sie niestety wszystko przeżywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tosiu chodzi Co o tą wannę w szarej łazience, tak? To Koło i ona tak nie do końca kwadratowa, wymiary podam jutro, ale jeśli mam być szczera to ona jest dość mała, nie wiem czy z wanny będziecie intensywnie korzystać, bo jak tak to nie polecam, ładna ale za mała, ja mam porównanie z tą od Ani podwójną i może dlatego ale z tej naszej b. rzadko korzystamy:yes:Na fb już ci wysłałam info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jeszcze większe straty?? Mam wgnioty w 50 % dachu Mam tylko nadzieję, że farba nie zacznie odchodzić ale dachówka nie lepsza, bo obok ceramika popękała Wyłapałam że zdążyłaś wjechać autem do garażu i myślałam, że Ci się udało. Przykra sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts