Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Isa dziękuję, wiesz co ale ja łazienek bym nie zmieniła tylko z tą Ani miałam problem, ona nie była przemyslana, ją na pewno bym zmieniła, ale tak poza tym to projekty są moje i jest ok:yes:

Mówisz, ż mój Benio najbardziej się uwidocznił w łazienkach, no tak jak by nie patrzeć szara przysypialniana rządzi /przynajmniej ona nie odbiega od forum-chyba/:lol2:

no w jednej zauwazyłam szare a`la beton płytki na podłodze - czyli jak Marjelka nazwala typowo forumowe :lol2:

Sywuś, a kiedy się wybieracie do Grecji? lipiec czy sierpień? sami jedziecie czy ze znajomymi?

Średnia 4.5 u chłopka, takiego sportowca jak Twój to nie lada wyzwanie :p Odpuść mu trochę i kup tego tableta :D

Marta,My chcemy lecieć raczej lipcu,bo w spirpniu Młody ma obóz sportowy.

W tym roku pierwszy raz od wielu lat nie mamy wcześniej wykupionych wakacji :rolleyes:.Pojedziemy prawdopodobnie za znajomymi,ale tylko jedna lub dwie rodziny oprócz nas.Chyba te czasy gdzie jeżdziliśmy w 7 rodzin bezpowrotnie minęły :o.Trocę się poznieniało....Niektórzy ( Ci co mają dzieci w wieku przedszkolnym chcą jechać we wrześniu (ja to rozumiem,bo taniej i mniej ludzi),U innych zmieniła się sytuacja finansowa.U kolejnej rodziny dzieci jadą na kolonie/obozy i nie możemy się dogadać z terminami....:confused:

A Wy jaki hotel na Korfu bierzecie pod uwagę?I z jakim biurem chcecie jechać? :)

A w sprawie Młodego konsekwencja najważniejsza ;)Zdolny chłopak jest to trzeba wymagać ;)

I lenia z doopki trzeba wygnać :rotfl:.Bo na razie tylko piłka w głowie :rotfl:

no mój mąz też marudził o łazience na dole, łazience u góry - a na nasza dwójkę to akurat potrzebne dwie ... do sprzatania chyba :rolleyes:

Isa dwie łazienki tak ale nie koniecznie w obydwu i prysznic i wanna, tu sobie trzeba zadac pytanie z czego się będzie korzystało? U mnie trzy łazienki i jak by się dało to w każdej byśmy zrobili i to i to, bo ja przecież do rodziny hydraulików trafiłam, to jakże inaczej:lol2:

Anakris Nie martw się :hug: Ja jeszcze nie zamieszkałam w domu a już wszystko bym pozmieniała a niestety schodów i drzwi wew. nie wymienię bo kupę kasy w nie władowaliśmy :rolleyes: Tzn. ja bym wymieniła ale mój m się nie zgadza :lol2:

Uwielbiam Cię :rotfl:

Też czasem mam ochotę na drugą budowę :lol2: A czasem mi się nie chce nawet włąsnego domu posprzątać :lol2:

no tak, jesli jestescie z branży to łazienki to Wasza wizytówka :D dlatego wszystkie pewnie takie śliczne są

ja na dole zaplanowałam tylko wc, u góry jeden pokój przeznaczyłam na łazienkę - więc będę miala szanse sie tam wyżyć dekoratorsko :D

z doświadczenia - wprawdzie nie swojego, ale w rodzinie - widzę, ze zwykle jak jest wiecej niz jedna łazienka, i ograniczone fundusze to zwykle wykańcza się jedną, a pozostałe czekają na końcu na wykończenie - i z reguły nie są wykańczane w ogóle

jak znam mojego męża to u nas byłoby podobnie - więc wolę wolne pomieszczenie wykorzystać na coś innego

Edytowane przez isa99

Ja też spadam :).

Fajnie było pogadać :bay:

Jutro jedziemy nad jezioro :) Trzeba rodzinę spakować (a nie chce mi się jak jasna cholera) :lol2:

:bye:

Spokojnej podróży, udanego wypoczynku :hug:

Uwielbiam Cię :rotfl:

Też czasem mam ochotę na drugą budowę :lol2: A czasem mi się nie chce nawet włąsnego domu posprzątać :lol2:

Dzięki :p :hug:

Tosiu, to kurcze faktycznie niefajnie, tym bardziej że jak sie cos robi to człowiek chce zeby wszystko było idealnie, i jeszcze potem sie trochę tym nacieszyć

dlatego ja mam takie postanowienie (juz kiedyś o tym pisałam), że chce sie domkiem cieszyc, ale jak cos nie wyjdzie to trudno, byle mi na głowe nie kapało

w koncu to jest tylko dom, a zycie jest tylko jedno

ale czasem latwo powiedziec, a i tak sie niestety wszystko przeżywa

Tosiu chodzi Co o tą wannę w szarej łazience, tak? To Koło i ona tak nie do końca kwadratowa, wymiary podam jutro, ale jeśli mam być szczera to ona jest dość mała, nie wiem czy z wanny będziecie intensywnie korzystać, bo jak tak to nie polecam, ładna ale za mała, ja mam porównanie z tą od Ani podwójną i może dlatego ale z tej naszej b. rzadko korzystamy:yes:

Na fb już ci wysłałam info:)