anakris 14.06.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Niby podobne ale inne. Ty chyba masz wykusz z innej strony?? To mnie zmylilo;) No zupełnie inne ale tylko pod względem wykończenia i wyposażenia, to ten sam projekt tylko ja mam lustrzane odbicie i każda z nas wprowadziła spore zmiany w projekcie, ja wykuszu nie mam bo zlikwidowałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Już wszystko rozumiem Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie sprawnie, bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tosiu, a Ty jeszcze nie mieszkasz - czyli ubezpieczylaś sobie domek w stanie SSZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tosiu, a Ty jeszcze nie mieszkasz - czyli ubezpieczylaś sobie domek w stanie SSZ? Isa to jest bardzo dobre rozwiąznie z tym ubezpieczeniem, polecam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dziewczynki ja się żegnam mimo, że pospałam to zmykam do spania:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Dziewczynki ja się żegnam mimo, że pospałam to zmykam do spania:bye: Dobranoc Anakris Tak, ale czy się opłaca to płacić to powiem po wycenie Mój nawet nie wie, że zrobiłam ubezpieczenie, bo fuczał, że po co, ale on guzik wie jak to się całe życie w bloku chowało. Ja całe życie mieszkałam w bloku, mój m również i zawsze byliśmy i jesteśmy ubezpieczeni (o domu to nawet nie wspomnę bo dla nas to oczywiste) Zawsze lepiej dostać jakąś kwotę z ubezpieczenia niż nic w przypadku braku takiego ubezpieczenia a szkodę tak czy siak trzeba naprawić. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) No i bardzo dobre podejście. Mój uważa, że ubezpieczenie to się płaci za karę- jak ma się kradyt to bank ci nakazuje. Blok jednak daje poczucie bezpieczeństwa, bo dachu nie zerwie, piorun nie uderzy. Ile ja sie musiałam okrzyczeć, że się nie siedzi na budowie gdzi są przeciągi jak jest burza, że się wyciąga wtyczki. Jak był ten grad to ja uciekłam do domu a on został na budowie i chyba mu to dało do zrozumienia, bo przyjechał cały blady, stwiedził, że dobrze że pojachałam bo ja bym tego nie przeżyła i następnego dnia jak tylko było słychac burzę to powiedział, że on siedzi w domu :D Moi rodzice cały czas ubezpieczają mieszkanie. Nie zapomnę jak dzień przed moją maturą w naszym mieszkaniu na przedpokoju było wody za kostki bo w środku nocy sąsiadom na górze pękła rura i aż strach było chodzić po przedpokoju bo w miejscu gdzie sąsiedzi na dole mieli żyrandol pod naszymi stopami wyczuwało się ciepło Sąsiedzi z góry zalali moich rodziców już kilka razy. Oczywiście nie mieli ubezpieczenia i dochodzenie należnych pieniędzy mogło się odbyć na drodze cywilnej, ale moi rodzice odpuścili i wszystko pokrył ubezpieczyciel z polisy rodziców. Jak się ma mieszkanie np. na poddaszu to też różne rzeczy mogą się wydarzyć Dobrze, że Twój m trochę się przestraszył Będzie ostrożniejszy Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.06.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Anakris czego Ty się wstydzisz ? Kuchnia wenge, ale pięknie wyważona w sypialni jaśniejszych mebli sobie nie wyobrażam, lampy cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.06.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Marjelko a w kwestii torby napiszę NIE BRAĆ. Ile to już miałam takich propozycji na różne perfumy, niby miały być oryginalne a nie były jak się używa na co dzień to podróbę da się wyczuć nawet tę bardzo dobrą. Ja jestem zakochana w torebkach Sabriny Pilewicz zobacz, przepadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.06.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 marjelko torbę kup lepiej od Michela korsa, lilou, sabiny pilewic, tousz. Obawiam się ,że ta celebrycka to nieoryginał Anarkis na szybko wlecialalam do twojej szarej Lazienki - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.06.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Anakris czego Ty się wstydzisz ? Kuchnia wenge, ale pięknie wyważona w sypialni jaśniejszych mebli sobie nie wyobrażam, lampy cudne Justyna ale ja się nie wstydzę, co najwyżej nie lubię pokazywać za dużo, ja też lubię mój domek, mimo że parę rzeczy bym zrobiła inaczej, no sle może z czasem coś poprawię, chociaż z tym gorzej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 15.06.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Martuśka Ty wiesz, że masz wszystko boskie . Ty obrotna Kobitka jesteś to ze wszystkim dasz radę , choć przygody z przedszkolem nie zazdroszczę. Pozdrowionka Kochana Anakris bardzo fajny domek, taki spójny kolorystycznie. Możesz zdradzić co to za szare płyteczki w łazience . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.06.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Daila to Nowa Gala signum, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 15.06.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Dziękuję i również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.06.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Jako ze wszystkie forumki na tym wątku są takie pomocne pozwolę sobie zasiegnoc tutaj rady.Mam nadzieje ze MarJel sie nie obrazi? Nie ukrywam ze na jej zdanie liczę szczególnie ponieważ do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu oglądając wnętrza Twojego domku.Ale do rzeczy.Jestem na etapie zamawiania mebli kuchennych i tak : kolor biały mdf lakierowany ,blaty granit najprawdopodobniej Galaxy star ,wyspa z płyta indukcyjna.Wymyslilam sobie ze bedą przy wyspie toczone nogi.Czy to dobry pomysł? I teraz w jakim kolorze białe czy czarne lepiej?Sama nie wiem ...pomóżcie kochane !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.06.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 fajna kobieta, wszystko zależy jaki efekt chcesz osiągnąć. Przy dwóch kolorach ciężko popełnić błąd. Blat jaką ma mieć grubość? nogi jaką średnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Myśle o raczej cienszym blacie a pośrednicy nóg nawet nie myślałam jeszcze dlatego zielona jestem kompletnie.Ogolnie jak myślisz pomysł ok czy zostać przy tradycyjnych nogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.06.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Masz jakaś inspiracje? I gdzie będzie stał stół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 No właśnie gdzieś coś kiedyś miałam i przepadlo...kuchnia oczywiście otwarta na salon i jadalnie.Generalnie wnętrza planuje w bieli czerni szarosciach.Moze kropla jakiegoś koloru ale nie wiem czy sie odważe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.06.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Ja niestety wzrokowiec i cieżko mi sobie to wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts