Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki ja się żegnam mimo, że pospałam to zmykam do spania:bye:

Dobranoc Anakris :bye:

Tak, ale czy się opłaca to płacić to powiem po wycenie :) Mój nawet nie wie, że zrobiłam ubezpieczenie, bo fuczał, że po co, ale on guzik wie jak to się całe życie w bloku chowało.

Ja całe życie mieszkałam w bloku, mój m również i zawsze byliśmy i jesteśmy ubezpieczeni (o domu to nawet nie wspomnę bo dla nas to oczywiste) :yes:

Zawsze lepiej dostać jakąś kwotę z ubezpieczenia niż nic w przypadku braku takiego ubezpieczenia a szkodę tak czy siak trzeba naprawić.

Edytowane przez Ślężankaaa

No i bardzo dobre podejście. Mój uważa, że ubezpieczenie to się płaci za karę- jak ma się kradyt to bank ci nakazuje. Blok jednak daje poczucie bezpieczeństwa, bo dachu nie zerwie, piorun nie uderzy. Ile ja sie musiałam okrzyczeć, że się nie siedzi na budowie gdzi są przeciągi jak jest burza, że się wyciąga wtyczki. Jak był ten grad to ja uciekłam do domu a on został na budowie i chyba mu to dało do zrozumienia, bo przyjechał cały blady, stwiedził, że dobrze że pojachałam bo ja bym tego nie przeżyła i następnego dnia jak tylko było słychac burzę to powiedział, że on siedzi w domu :D:D

Moi rodzice cały czas ubezpieczają mieszkanie.

Nie zapomnę jak dzień przed moją maturą w naszym mieszkaniu na przedpokoju było wody za kostki bo w środku nocy sąsiadom na górze pękła rura i aż strach było chodzić po przedpokoju bo w miejscu gdzie sąsiedzi na dole mieli żyrandol pod naszymi stopami wyczuwało się ciepło :o

Sąsiedzi z góry zalali moich rodziców już kilka razy. Oczywiście nie mieli ubezpieczenia i dochodzenie należnych pieniędzy mogło się odbyć na drodze cywilnej, ale moi rodzice odpuścili i wszystko pokrył ubezpieczyciel z polisy rodziców.

Jak się ma mieszkanie np. na poddaszu to też różne rzeczy mogą się wydarzyć :yes:

Dobrze, że Twój m trochę się przestraszył ;) Będzie ostrożniejszy :)

Edytowane przez Ślężankaaa

Anakris czego Ty się wstydzisz ? :jawdrop:

Kuchnia wenge, ale pięknie wyważona :yes: w sypialni jaśniejszych mebli sobie nie wyobrażam, lampy cudne :D

Justyna ale ja się nie wstydzę, co najwyżej nie lubię pokazywać:lol2: za dużo, ja też lubię mój domek, mimo że parę rzeczy bym zrobiła inaczej, no sle może z czasem coś poprawię, chociaż z tym gorzej;)

Martuśka Ty wiesz, że masz wszystko boskie :cool:. Ty obrotna Kobitka jesteś to ze wszystkim dasz radę ;), choć przygody z przedszkolem nie zazdroszczę.

Pozdrowionka Kochana :)

Anakris bardzo fajny domek, taki spójny kolorystycznie. Możesz zdradzić co to za szare płyteczki w łazience .

Jako ze wszystkie forumki na tym wątku są takie pomocne pozwolę sobie zasiegnoc tutaj rady.Mam nadzieje ze MarJel sie nie obrazi? Nie ukrywam ze na jej zdanie liczę szczególnie ponieważ do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu oglądając wnętrza Twojego domku.Ale do rzeczy.Jestem na etapie zamawiania mebli kuchennych i tak : kolor biały mdf lakierowany ,blaty granit najprawdopodobniej Galaxy star ,wyspa z płyta indukcyjna.Wymyslilam sobie ze bedą przy wyspie toczone nogi.Czy to dobry pomysł? I teraz w jakim kolorze białe czy czarne lepiej?Sama nie wiem ...pomóżcie kochane !!!