Mmelisa 23.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 MarJel my sie budujemy na odleglosc, wiec tez poniekad nie moglismy sobie zaplanowac wszystkiego, bo same kartki nic nie daja... trzeba jednak byc na miejscu i zerkac... scianka wywalona ale moze byc zawsze postawiona:rolleyes: ta jadalnie zaplanowalam na jakies wieksze spotkania.... Moja ekipa wykonczeniowa... chcialabym aby moj M to zrobil, ale ze wzgledu na prace..nie da sie.... np pochwale sie ze plyte fundamentowa sam robil, tzn mial pomocnika ale i tak wszystko bylo po jego mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.06.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jednak ja nie potrafię przeżyć bez zakupów do domu, choć niby wszystko jest.....Każecie mi już leżeć i pachnieć , ale na czym ja się pytam mam leżeć w takie upały ?! :P:lol2: Bujawka ok. ale opalać się na niej nie będę Szukam więc leżaka ogrodowego, eleganckiego, najlepiej czarnego lub białego, dobrze by było z technoratanu coby pasował do reszty mebli ogrodowych i jeszcze żeby rozkładał się na płask abym mogła plecy opalać a i stoliczek do kompletu mile wskazany, na odstawienie zimnego drinka:rotfl: No co?! w końcu żem ochrzczona damesą i szefową Takie mi wpadły w oko http://img822.imageshack.us/img822/6852/z8z9.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img42.imageshack.us/img42/3949/52uk.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.06.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 MarJel my sie budujemy na odleglosc, wiec tez poniekad nie moglismy sobie zaplanowac wszystkiego, bo same kartki nic nie daja... trzeba jednak byc na miejscu i zerkac... scianka wywalona ale moze byc zawsze postawiona:rolleyes: ta jadalnie zaplanowalam na jakies wieksze spotkania.... Moja ekipa wykonczeniowa... chcialabym aby moj M to zrobil, ale ze wzgledu na prace..nie da sie.... np pochwale sie ze plyte fundamentowa sam robil, tzn mial pomocnika ale i tak wszystko bylo po jego mysli Melisko, taka jadalnia z dużym stołem musi być, no bo jak urządzić choćby wigilię? mając dom i nie ma gdzie gości posadzić także myślę ze podjęłaś słuszną decyzję Skoro masz męża złotą rączkę , który się zna na rzeczy, to nawet na odległość wyczuje fuszerkę mam nadzieję że pójdzie wam wykańczanie gładko Hejka Marta podwiązanie hortensji i tak by Cię nie ominęło , ale nic im nie będzie, bo ja w tym roku to się nie bedę miała czym pochwalić Tosiu, a może lepiej kupić jakiś gotowy płotek by przytrzymać w ryzach hortensje, lub takie obręcze na róże, czy jak to się zwie...Nie wiem, podwiązałam bo tak mi serce podpowiadało A czego ty płakusiasz? W przyszłym roku dasz czadu na swoim ogródku, ja już nie mogę się doczekać, bo wiem ze potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 MarJel, kurka ja tez chce sobie taki lezak zakupic na teraz, na te wakacje, na za tydzien i dwa dni bo zamawiam mase slonka i mam zamiar poopalac sie w czasie kiedy to koparkowy bedzie rozgarniac ziemie a moj M dokanczac elewacje.. wiec ploooose podaj namiary gdzie je wyszukalas? co do jadalni to fakt...zamowilismy u stolarza tez z jesiona stol i taki o polowe mniejszy by sie zmiescil nam w salonie...ale byloby ciasno pomiedzy krzeslami a kanapami/rogowka... wiec nie chce miec ciasnoty ..potrzebuje przestrzeni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 23.06.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 trochezaległości nadrobiłam, ogród i gabinet super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.06.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Melisko, na dniach wyślę namiary na privka;) jeszcze cały czas szukam w lepszej cenie te do tanich nie należą Może przez ten czas znajdę więcej do wyboru to podzielę się z tobą namiarami Chciałam dwa leżaki,(jeden dla męża), a po środku stolik , ale m stwierdził że mnie poniesło i do sanatorium to on będzie jeździł na emeryturze, a ja mu tu przy domu jakiś kurort tworze phii No to jak ta będziesz się opalać przy tym koparkowym , to czuję, że robota będzie mu szła jak krew z nosa, przemyśl to jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.06.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 trochezaległości nadrobiłam, ogród i gabinet super!!! Dziękuję Nicol http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.06.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Tosiu, przykro mi Ja też hortensje kocham miłością pierwszą , teraz jest ich czas i gapie się ciągle na nie jak zaczarowana.... Ale co ty mówisz, czemu kilka lat? Moje mają rok, a w kwiatach caluśkie ulepione Chyba zostanę przy tym sznurku i nie będę płotów stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 No to jak ta będziesz się opalać przy tym koparkowym , to czuję, że robota będzie mu szła jak krew z nosa, przemyśl to jeszcze :rotfl: czujne oko M bedzie tuz obok wiec koparkowy domku nie przestawi namiary moga byc na priv chociaz cena sie nie przeraze.. bo mam przed soba jeden spory wydatek... inwestuje w siebie i nie moge przebolec ceny:bash: ale moj mnie namawia zeby isc poki mam na to... a ja sie waham.. bo w to miejsce kilka okien dachowych bym miala, albo i juz wszystkie do sanatorium to on będzie jeździł na emeryturze, a ja mu tu przy domu jakiś kurort tworze phii :lol2::lol2: powalilas mnie na lopatki tym tekstem http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.06.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 :rotfl: czujne oko M bedzie tuz obok wiec koparkowy domku nie przestawi namiary moga byc na priv chociaz cena sie nie przeraze.. bo mam przed soba jeden spory wydatek... inwestuje w siebie i nie moge przebolec ceny:bash: ale moj mnie namawia zeby isc poki mam na to... a ja sie waham.. bo w to miejsce kilka okien dachowych bym miala, albo i juz wszystkie :lol2::lol2: powalilas mnie na lopatki tym tekstem http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a055.gif Jak to inwestujesz w siebie z nie małym wydatkiem i jeszcze mąż cię namawia gadaj! Na pewno Liposukcja? Botoks? Silikony? Odsysanie tłuszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Gdyby to bylo u mnie odsysanie tluszczu to u mnie by bylo z kosci na osci:yes: Botoks? za jedrna mam skore...szkoda jej na igly Liposukcja... tez odpada Silikony..ehhh przydaly by mi sie, ale wyobrazajac siebie jako staruszke to az mi sie smiac chce na ten widok z wyobrazni... stara baba a cyce sterczace do przodu:lol2: Mniej mile to... sni mi sie po nocach...ale coz... stomatologia zachowawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.06.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Gdyby to bylo u mnie odsysanie tluszczu to u mnie by bylo z kosci na osci:yes: Botoks? za jedrna mam skore...szkoda jej na igly Liposukcja... tez odpada Silikony..ehhh przydaly by mi sie, ale wyobrazajac siebie jako staruszke to az mi sie smiac chce na ten widok z wyobrazni... stara baba a cyce sterczace do przodu:lol2: Mniej mile to... sni mi sie po nocach...ale coz... stomatologia zachowawcza To ja myślałam , ze będzie jakaś afera , a ty mi tu o leczeniu próchnicy piszesz , łeeeee Melisko spadam spać, cudnie się z tobą gada do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 jaka tam prochnica.... to to juz daaaawno wyleczone usmiech gwiazdy filmowej mi sie zamarzyl wiec koszt w tysiakach leci ja tez mykam zaraz lulku.... w sumie juz mam wakacje, ale obowiazki poranne i tak wzywaja dobranoc i wszystkiego dobrego dla kwiatuszkow Waszych dziewczyny... nie martwcie sie, odbija i beda jeszcze cieszyc oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 24.06.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Martitka ominęło mnie wielkie odsłonięcie bujawki Bujawka fenomenalna, pięknie się prezentuje i ten taras, altana, rośliny - wszystko tworzy idealną całość Obłędny masz ogród Ja niestety musiałam odłożyć w czasie zakup jajeczka bo taras powstanie trochę później niż zakładaliśmy Dobrze że chociaż mogę u Ciebie nacieszyć oko Powiedz mi Martuś jaka roślinka rośnie na skarpie razem z lawendą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Szefowa co Ty tak jedziesz po bandzie:P bujawka piękna, reszta bajeczna a jej się zechciało pięknej leżanki! Skandal w biały dzień kocyk i na trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Szefowa co Ty tak jedziesz po bandzie:P bujawka piękna, reszta bajeczna a jej się zechciało pięknej leżanki! Skandal w biały dzień kocyk i na trawkę MagdaBartek chcesz zeby jej sie pupa odgniotla lub znieksztalcila na tym kocyku to dopiero bylby skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 hahahaha:) ale z tego co pamiętam to koło wielkiej choinki na trawce ma lekką skarpę /?/ wystarczające miejsce na piknikowanie na kocyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.06.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 jaka tam prochnica.... to to juz daaaawno wyleczone usmiech gwiazdy filmowej mi sie zamarzyl wiec koszt w tysiakach leci ja tez mykam zaraz lulku.... w sumie juz mam wakacje, ale obowiazki poranne i tak wzywaja dobranoc i wszystkiego dobrego dla kwiatuszkow Waszych dziewczyny... nie martwcie sie, odbija i beda jeszcze cieszyc oko Melisko, skoro piszesz, że w tysiakach to pewnie nie o samo wybielanie chodzi? Co tam kombinujesz opowiadaj Jakieś licówki czy ki czort ? Martitka ominęło mnie wielkie odsłonięcie bujawki Bujawka fenomenalna, pięknie się prezentuje i ten taras, altana, rośliny - wszystko tworzy idealną całość Obłędny masz ogród Ja niestety musiałam odłożyć w czasie zakup jajeczka bo taras powstanie trochę później niż zakładaliśmy Dobrze że chociaż mogę u Ciebie nacieszyć oko Powiedz mi Martuś jaka roślinka rośnie na skarpie razem z lawendą? -jałowiec płożący glauca Ślęzanko dziękuję Za to w przyszłym roku się już na pewno na swoim tarasie pobujasz O jaką dokładnie roślinkę ci chodzi ślężanko? Tam są: -bukszpany, kula -cis pośredni farmen -sosna hakowata -sosna górska varella dalej mam -jałowiec płożący glauca Szefowa co Ty tak jedziesz po bandzie:P bujawka piękna, reszta bajeczna a jej się zechciało pięknej leżanki! Skandal w biały dzień kocyk i na trawkę MagdaBartek chcesz zeby jej sie pupa odgniotla lub znieksztalcila na tym kocyku to dopiero bylby skandal hahahaha:) ale z tego co pamiętam to koło wielkiej choinki na trawce ma lekką skarpę /?/ wystarczające miejsce na piknikowanie na kocyku Kozy W zeszłym roku leżałam na kocyku i byłam odgnieciona faktycznie i łaziły po mnie mrówki , nie chcem już kocyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.06.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kakusku! wykrakałaś i wywołałaś wilka z lasu mam pszczoły na lawendzie http://emotikona.pl/emotikony/pic/pszczola.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/pszczola.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/pszczola.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/pszczola.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/pszczola.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/pszczola.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/pszczola.gif, a zanim zapytałaś nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Jednak ja nie potrafię przeżyć bez zakupów do domu, choć niby wszystko jest.....Każecie mi już leżeć i pachnieć , ale na czym ja się pytam mam leżeć w takie upały ?! :P:lol2: Bujawka ok. ale opalać się na niej nie będę Szukam więc leżaka ogrodowego, eleganckiego, najlepiej czarnego lub białego, dobrze by było z technoratanu coby pasował do reszty mebli ogrodowych i jeszcze żeby rozkładał się na płask abym mogła plecy opalać a i stoliczek do kompletu mile wskazany, na odstawienie zimnego drinka:rotfl: Bujawka jest, leżaczek będzie Coś czuję, że za rok do tego wszystkiego i drineczka, zacznie CI jeszcze baseniku brakować :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts