Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czarownica jaka? :rolleyes:

ja tak mam z myciem okien... ba! ostatnio nawet samochodu! pogoda piekna, sloneczko piesci skore i ja opala, wiec mysle sobie ok ide umyc okna i przy okazji autko... skonczylam, pelna radochy z samej siebie..podziwu jeszcze wiekszego...wchodze do domu, mija zaledwie 5minut iiiiiiiiiii ulewa! nosssssszz kurka! po jaki czort mylam auto? sasiedzi pewnie mieli ze mnie ubaw po pachy..... a ja sie tak pieknie pregowalam :rolleyes::lol2:

Martunia PRZEPRASZAM :oops: Nie wiedzialam ze mam taki dar-nastepnym razem zapytam o cos innego ;)

Widze ze masz bujna wyobraznie i pewnie wymyslilas w tej swojej glowce ze wracam i niestety musze Cie rozczarowac :-(( Nie ma na to na razie najmniejszych szans :cry: Za tydzien bede na urlopie i po prostu wyslalam niepotrzebne graty zeby je teraz skladowac na budowie bo tutaj juz dom byl niezle zagracony .

Aaaaaaaa i przekaz mezowi ze jest baaardzo niewdzieczny ;) i powinien docenic starania zony ze nie tylko ona chce lezec i pachniec -on tez moze :p

Bujawka jest, leżaczek będzie :) Coś czuję, że za rok do tego wszystkiego i drineczka, zacznie CI jeszcze baseniku brakować :rolleyes::lol2::lol2::lol2:

Basenik jest , ale pompowany :lol2::lol2:

Mojego m wspólnik ma taki wypasiony, ale on ma dużą działkę, (bo za miastem) i często u niego bywamy :D

A jednak.. kocyk w odstawke... :PMmeliska wie co tygryski lubia najbardziej :D

Jak minal dzionek? ;)

A daj spokój, jeździłam pół dnia po urzędach po odpisy aktów, urodzenia, moje, dzieci, akt ślubu , gdzieś posiałam wszystkie przy przeprowadzce, a teraz mi potrzebne :rolleyes:

czarownica jaka? :rolleyes:

ja tak mam z myciem okien... ba! ostatnio nawet samochodu! pogoda piekna, sloneczko piesci skore i ja opala, wiec mysle sobie ok ide umyc okna i przy okazji autko... skonczylam, pelna radochy z samej siebie..podziwu jeszcze wiekszego...wchodze do domu, mija zaledwie 5minut iiiiiiiiiii ulewa! nosssssszz kurka! po jaki czort mylam auto? sasiedzi pewnie mieli ze mnie ubaw po pachy..... a ja sie tak pieknie pregowalam :rolleyes::lol2:

Oj Meliska :lol2::lol2::lol2: już sobie wyobrażam jak tam wyginałaś śmiało ciało , dobrze że koparkowego przy tym nie było :lol2:

Martunia PRZEPRASZAM :oops: Nie wiedzialam ze mam taki dar-nastepnym razem zapytam o cos innego ;)

Widze ze masz bujna wyobraznie i pewnie wymyslilas w tej swojej glowce ze wracam i niestety musze Cie rozczarowac :-(( Nie ma na to na razie najmniejszych szans :cry: Za tydzien bede na urlopie i po prostu wyslalam niepotrzebne graty zeby je teraz skladowac na budowie bo tutaj juz dom byl niezle zagracony .

Aaaaaaaa i przekaz mezowi ze jest baaardzo niewdzieczny ;) i powinien docenic starania zony ze nie tylko ona chce lezec i pachniec -on tez moze :p

Dar????!!!! :rotfl:

A ja faktycznie myślałam że zjeżdżasz :rolleyes::(

A mąż niewdzięcznik :p

Kocyk be ???,no normalnie damesa pełną gębą :lol2::lol2::lol2::lol2:

A co http://emotikona.pl/emotikony/pic/56krolowa.gif

dobre :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

:p

Fajny ten leżaczek ile takie cudenko?

oki juz wyczaiłam:yes:

Szybka jesteś :D

1.Basenik jest , ale pompowany :lol2::lol2:

Mojego m wspólnik ma taki wypasiony, ale on ma dużą działkę, (bo za miastem) i często u niego bywamy :D

2.A daj spokój, jeździłam pół dnia po urzędach po odpisy aktów, urodzenia, moje, dzieci, akt ślubu , gdzieś posiałam wszystkie przy przeprowadzce, a teraz mi potrzebne :rolleyes:

3.Oj Meliska :lol2::lol2::lol2: już sobie wyobrażam jak tam wyginałaś śmiało ciało , dobrze że koparkowego przy tym nie było :lol2:

4. A co http://emotikona.pl/emotikony/pic/56krolowa.gif

5. :p

6. Szybka jesteś :D

1. Nie ma to jak wyjazd w goscine.... zawsze mozna z wszystkiego skorzystac..bo gosciom nie wypada odmawiac ;)

Tak wiec uwazaj, gdy faktycznie sie wprosze i zawitam... powiem ze zostaje na dluuuzej i juz masz pozamiatane:lol2:

2. zawsze tak jest, ze jak czegos potrzebujemy to przesiane jest...wspolczuje jazdy po naszych urzedach....

tylko uwazaj zebys tak przez przypadek nie natrafila na te dokumenty...oczywiscie po juz fakcie ;) to dopiero potrafi czlowieka wkurzyc.. ;)

3. moj przypadek mycia okien to w Stavanger... nie u mnie ;) wiec bardziej martwia mnie inni sasiedzi... teraz tez auto prosi sie o umycie...ale tak cykam sie wyjsc z tym wiaderkiem... a okna wczoraj umylam od srodka... i kura! dzisiaj caly dzien padalo:lol2:

4. ksiezniczce nie wypada na kocyku ;) :D

5. ty mi tego jezyka tak tutaj publicznie nie wytykaj bo ci go bozia upie... li :lol2: :oops::-P

6. a ja nadal szukam... i cos mam nie farta... tak samo z ta hustawka tarasowa-jajo.. :sick::p

Matko jedyna, Meliska , czy ja mam teraz odpowiadać na te podpunkty :eek::lol2:

Mogę tylko na nr.6 ? :D

A co z jajem się dzieję , że masz nie farta ?

Interesuje mnie temat szczeny , bo sama marzę o hollywoodzkim uśmiechu :D Skoro się wstydzisz , to nie będę nalegać, ale nie ukrywam żem ciekawa :D

O jaką dokładnie roślinkę ci chodzi ślężanko? Tam są:

-bukszpany, kula

-cis pośredni farmen

-sosna hakowata

-sosna górska varella

dalej mam

-jałowiec płożący glauca

Bukszpan- znam :D, cis - znam :D

W takim razie chodziło mi o te sosny :yes: :p

Dziękuję :hug:

W zeszłym roku leżałam na kocyku i byłam odgnieciona faktycznie i łaziły po mnie mrówki , nie chcem już kocyka :p

A może zamiast kocyka to taki materac przeciwodleżynowy? :lol2::rotfl:

oczywiscie ze nie musisz odp na moje pkty :lol2:

jaja nie moge znalezc na necie....bom ciekawa go bardzo... ;)

tak,,,z tym hooolywood to mnie ostatnio zalamal doktorek bo powiedzial ze powinnam najpierw aparat na 2 lata ubrac... stwierdzil wade zgryzu, ale oczywiscie nie mam jej bo pytalam sie u innych ;) wiec tutaj to bylo pewnie naciagniecie na koszt... ale chce isc do niego bo ma najlepsza opinie w robieniu tych zeboli u mnie w miasteczku... dodatkowo zabieg hirurgiczny usuniecia wedzidelka..czy jak to sie zwie... zaraz pod gorna warga nad zebami taka blonka... ale tutaj w NO pytalam i babka tez mi mowila, ze to nie jest konieczne... i zalecil mi koronki... sa bardziej trwale...i wygladaja ladniej...te pelnoceramiczne.... ale ja i tak sie boje jak pierooon... bo w glowie czlowiek sobie cos wyobrazi i jak wyjdzie nie tak jak po mysli to juz po mnie...klapa istne dno:( plus kasa....

tutaj podesle ci link jak to u mnie z cennikiem... http://www.perfect-dent.pl/cennik.asp

Mmelisa Nie myślałaś o tym aby se walnąć złote zęby? :lol2: Wtedy dopiero miałabyś błysk :lol2::rotfl:

ino bez takich mi tu... http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/h050.gif zloto wole nosic na sobie a nie w sobie ... :lol2: czy ty jestes skorpionem? bo moj M tez mi zapodal taka propozycje... a ostatnio kazal poszukac starej opony z metalowymi kolcami... i te kolce sobie przymocowac :mad: to po co mnie wysyla do tego dentysty.... chyba po to zeby mi moja jape zamknac bo tylko wtedy nie moge gadac :rotfl:

zloto wole nosic na sobie a nie w sobie ... :lol2:

Jaka z Ciebie tradycjonalistka ;) :lol2::rotfl:

czy ty jestes skorpionem? bo moj M tez mi zapodal taka propozycje...

Ano jestem :p :lol2: Zaraz będzie że skorpiony są złe i niedobre :evil::razz:

a ostatnio kazal poszukac starej opony z metalowymi kolcami... i te kolce sobie przymocowac :mad: to po co mnie wysyla do tego dentysty.... chyba po to zeby mi moja jape zamknac bo tylko wtedy nie moge gadac :rotfl:

Na to bym nie wpadła :rotfl::lol2:

Mmeliska ile bedziesz w PL siedziec ze zdazysz zrobic nowe zabki? Mi tydzien temu wypadla plomba z 4 i nie wiem czy zdaze kanalowo wyleczyc a wypadaloby tam tez jakas koronke zalozyc.Pewnie kolejny rok bede sie bujac z takimi niedorobkami bo ja tylko na 2 tyg przyjezdzam :-((

Oj Martunia nawet nie wiesz jak ja bym juz chciala moc sie pakowac. Wlasciwie to zjezdac a nie pakowac bo ostatnio moj M mowi cos o pakowaniu ale w calkiem innym kierunku niz PL :-(((

Jaka z Ciebie tradycjonalistka ;) :lol2::rotfl:

Ano jestem :p :lol2: Zaraz będzie że skorpiony są złe i niedobre :evil::razz:

Na to bym nie wpadła :rotfl::lol2:

No wiesz... z ta tradycjonalistka to moge sie zgodzic.. nie chce w zaswiaty odejsc z ukradzionym uzebieniem przez grabarza :lol2:

Skorpiony sa uparte i wiem, ze bitwy przegrywaja, ale wojny juz nie ;) i straaaasznie pamietliwe ;)

No widzisz... ty nie a moj tak http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a046.gif

kakusek ja bede sie byczyc az 6 tygodni :D

ale wiem, ze jest mozliwosc leczenia kanalowego z odlewem juz na zeba...zabek bedzie sie robil w pracowni a twoj leczony... moze byc ze i kanalowka bedzie szybko zaleczona...chociaz jak ja robilam to kiedys temu, to bylo tak ze sie nie udalo odrazu... wszystko zalezy od wysuszenia kanalu.. ja musialam miec leki wkladane 3razy.:bash:z tym, ze u mnie to byl okropny stan zapalny.... wiec moze sie tobie uda :) zadzwon do swojej stomatolog i zapytaj :)

uprzedzam, ze sa wakacje i ludzie tez biora w PL urlopy.... mi sie udalo ze na leczenie ide do dwojki innych dr w tym gabinecie, a pozniej moj doktorek wraca z wakacji i poswieca czas dla mnie na hoollyywodzki usmiech ;) u niego mam zamowione 2wizyty... odlew i robotka ;)

a planujesz pozniej znowu do PL przyjechac? bo zawsze mozna miec wstawiona czasowa koronke... jest ona darmowa, jezeli zamawiasz koronke stala...

edit: mam nadzieje, ze nie namieszalam :/

Edytowane przez Mmelisa