Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

[/b]

nie chce w zaswiaty odejsc z ukradzionym uzebieniem przez grabarza :lol2:

Myślisz że po drugiej stronie będą Ci jeszcze potrzebne?:lol2:

[/b]Skorpiony sa uparte i wiem, ze bitwy przegrywaja, ale wojny juz nie ;) i straaaasznie pamietliwe ;)

Ze względu na wrodzoną bojowość, Skorpion przypomina Barana, z tą jednak różnicą, że Baran jest uważany za mistrza ataku, zaś Skorpion za mistrza obrony. Nie rezygnuje z żadnej okazji do walki, wystarczą mu nawet błahe powody. Jeżeli zdarzy się, że odda pole bez walki, to tylko dlatego, że w danej chwili nie widział szans na zwycięstwo. Na pewno jednak zaatakuje w dogodniejszej sytuacji. Skorpion może przegrywać bitwy, ale nie całe wojny. Walka stanowi dla Skorpiona nie tyle konieczność, co namiętność. :lol2: Skorpion ma również wiele zalet. Swoimi możliwościami umysłowymi służy otoczeniu, potrafi pomóc przyjaciołom jak nikt inny, a jego zaangażowanie może wszystkich wprawić w zdumienie.

Ja jestem urodzona w 3 dekadzie co oznacza podobno,że Skorpiony z tej dekady są najłagodniejsze i najmniej konfliktowe z całego znaku :p

Są bardzo towarzyskie i zabiegają o przyjaciół, gdyż ich sposób bycia jest o wiele bardziej sympatyczny niż poprzedników. Jest to o tyle łatwiejsze, że odznaczają się na ogół dużą urodą i wdziękiem osobistym ----> normalne piszą o mnie :lol2: :lol2:

Spod jakiego znaku zodiaku Ty jesteś ?

Edytowane przez Ślężankaaa

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem Byk... a moze powinnam napisac krowa...jałówka :cool: :lol2:

widzisz jak trafilam z opisem skorpiona.... i nie czytalam na necie o tym nic a nic.... z zycia kochana to wzielam ;)

edit... tak przeczytalam to jeszcze raz i mialam wrazenie, jakbym czytala scenariusz z zycia mojego M... taka jego mala biografia :rotfl:

jestem Byk... a moze powinnam napisac krowa...jałówka :cool: :lol2:

widzisz jak trafilam z opisem skorpiona.... i nie czytalam na necie o tym nic a nic.... z zycia kochana to wzielam ;)

edit... tak przeczytalam to jeszcze raz i mialam wrazenie, jakbym czytala scenariusz z zycia mojego M... taka jego mala biografia :rotfl:

Pewnie mój mąż też by tak powiedział :p :lol2:

Ja też zmykam spać. Dobranoc wszystkim :bye:

Melisa ja juz zaklepalam 3 dni tylko ze kurde z rzedu bo nie mial innych termnow a wydaje mi sie ze takie lekarstwo w kanale powinno troche dluzej posiedziec. W sumie gostek robil specjalizacje z leczenia kanalowego wiec chyba nie zrobi mi maniany ;)

Na koronke potrzebuje min 2 tyg ale to by bylo na styk wiec chyba nie bede teraz ryzykowac tylko wylecze zebala a kiedys tam zrobie mu "ubranko"

Ja baaaaaardzo nie lubie odwiedzac dentystow ale jak mus to mus.

Fajnie masz z tymi 6 tyg -nigdy tak dlugo nie bylam.Moje dzieciaki zostaja na cale 2 msc a ja niestety musze wracac :-((

ps Ja tez Byczek :-))

Dzien dobry :)

Kakusek 3mam kciuki zeby sie udalo z tymi trzema dniami... jak walnie dawke leku to na ten trzeci dzien bedziesz miala wyleczony zabek :D

kurde dlugo na ta koronke u Ciebie... ja kiedys robilam jedna to czekalam niespelna tydzien..tym bardziej, ze stomatolog moja wiedziala, ze wyjezdzam i sie wystarala..natomiast teraz w innym miejscu robie ich dosc sporo... to mi babeczka powiedziala do 10dni... wiec oby sie udalo...dzien usmiechu wyznaczony na 30lipiec:D a w razie reklamacji czy cos, to mam jeszcze zapas 2tygodni.... ale i tak jestem zla bo wakacje rozpierniczone przez te wszystkie wyjazdy :bash:i badz co badz..boje sie o efekt koncowy ze mi sie nie spodoba...juz koszmary nocne miewam http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c018.gif

Gdzie dokladnie przebywasz jezeli moge zapytac? I na kiedy planujecie powrot do PL... ja zostaje na dluzej bo moja niunia zaczyna szkole od 19sierpnia..wiec pozniej wolnego w trakcie roku szkolnego nie mozemy brac-zakaz... jedynie jak sa ferie i swieta... wiec korzystam teraz na maxa :D

Szczerze mówiąc ,ceny średnio mi się podobają ,,,no i ten lekarz w koszulce tez srednio:D

alez ten lekarz jest http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a082.gif

i jak tu pokazywac takiemu szczene:sick:

na temat cen sie nie wypowiem... bo otrzymalam informacje ze moga byc ciut wyzsze niz te na stronie internetowej.. :(

na temat cen sie nie wypowiem... bo otrzymalam informacje ze moga byc ciut wyzsze niz te na stronie internetowej.. :(

Cennik jest zawsze orientacyjny.Ostateczna cena zależy od stopnia trudności usługi stomatologicznej.

Moja siostra chodziła do jednej z najdroższych klinik stomatologicznych w mieście. W buzi ma "samochód" a zęby jej tak "załatwili" że szkoda gadać :bash: Poprawki robiła już u innego dentysty, który ceny miał normalne, więc nie zawsze cena = jakość :sick:

Prosze nie strasz mnie... czy ta klinika jest najdrozsza to ja nie wiem, ale poszlam tam z polecenia... w sumie chcialam jechac do Gdanska...ale tam znowu dojazd mam na bite poltora godz noca :D wiec pi razy w drzwi na to samo wyjdzie cenowo, tylko nie wiem jak z wykonaniem...eh trudno..klamka zapadla,... tez bede w buzi nosic dobry samochod :p

jak bedzie zle, to wszystko odbije sie na moim M... bo do piatku jeszcze sie zastanawialam...ale on mowi- idz!

Witam się ciepło po krótkiej przerwie:hug: Nie dałam rady przeczytać wszystkiego, ale fotki oczywiście obejrzałam :D Bujawka -marzenie :yes: Prezentuje się ślicznie, a do tego pewnie mega wygodna:yes: Jak Ci się znudzi to chętnie ją przyjmę :p:p W ogóle tak jak pisały dziewczyny (ja zresztą też) ogród masz idealny, nic tylko leżeć i odpoczywać :hug::hug:

Puk puk.. gdzie jest szefowa?

Ja sie zalamalam teraz... lato sie zbliza duuzymi krokami, za tydzien w srode przylatuje do PL,a tu mi moj duzy paznokiec u stopy pekl... jakby bylo tego malo, pekniecie zaczyna sie od nasady i juz powoli zaczyna odstawac :cry: obsmarowalam go lakierem do paznokci ale czuje, ze to na dlugo nie pomoze... :bash:wszystko to wina tralli w pracy... jakies 2tyg temu mi spadla, ale tylko wgniotla mi ten paznokiec, byl sobie rowek a teraz jest dziurka..poki co to golym okiem nie widac tego, ale... moze super klej kupic? :p

Jak tam z tym lezakiem? bedzie on czy nie bedzie? :yes:

Witam serdecznie z wyróżnieniem MarJel bo zapewne dzięki niej jest takie super forum.Tak naprawdę nie wiem od czego zacząć podczytuje Wasze forum od dosyć dawna,ale się nie ujawniałam bo wciąż brak czasu:(Pisałam do Ciebie MarJel prywatną wiadomość zapewne nie pamiętasz podałaś mi kilka szczegółów na temat BENIA.Szukam od dawna projektu domu i to długa historia jak natknęłam się na forum BENIA dom jest cudowny i jestem pod ogromnym wrażeniem szukałam w swoich okolicach takiego Benia i nie znalazłam.Nawet wybrałam się jakiś czas temu na wycieczkę do Kielc co mi zupełnie nie pod drodze i obejrzałam BENIA ale to nie był V miła Pani mi opowiedziała kilka szczegółów,ale jednak brak mi wyobraźni na temat wnętrza Benia dlatego nie podjęłam ostatecznej decyzji czy to będzie BENIO MOŻE WY MI POMOŻECIE:yes: