Ślężankaaa 24.06.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) [/b] nie chce w zaswiaty odejsc z ukradzionym uzebieniem przez grabarza Myślisz że po drugiej stronie będą Ci jeszcze potrzebne? [/b]Skorpiony sa uparte i wiem, ze bitwy przegrywaja, ale wojny juz nie i straaaasznie pamietliwe Ze względu na wrodzoną bojowość, Skorpion przypomina Barana, z tą jednak różnicą, że Baran jest uważany za mistrza ataku, zaś Skorpion za mistrza obrony. Nie rezygnuje z żadnej okazji do walki, wystarczą mu nawet błahe powody. Jeżeli zdarzy się, że odda pole bez walki, to tylko dlatego, że w danej chwili nie widział szans na zwycięstwo. Na pewno jednak zaatakuje w dogodniejszej sytuacji. Skorpion może przegrywać bitwy, ale nie całe wojny. Walka stanowi dla Skorpiona nie tyle konieczność, co namiętność. Skorpion ma również wiele zalet. Swoimi możliwościami umysłowymi służy otoczeniu, potrafi pomóc przyjaciołom jak nikt inny, a jego zaangażowanie może wszystkich wprawić w zdumienie. Ja jestem urodzona w 3 dekadzie co oznacza podobno,że Skorpiony z tej dekady są najłagodniejsze i najmniej konfliktowe z całego znaku Są bardzo towarzyskie i zabiegają o przyjaciół, gdyż ich sposób bycia jest o wiele bardziej sympatyczny niż poprzedników. Jest to o tyle łatwiejsze, że odznaczają się na ogół dużą urodą i wdziękiem osobistym ----> normalne piszą o mnie :lol2: Spod jakiego znaku zodiaku Ty jesteś ? Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 jestem Byk... a moze powinnam napisac krowa...jałówka widzisz jak trafilam z opisem skorpiona.... i nie czytalam na necie o tym nic a nic.... z zycia kochana to wzielam edit... tak przeczytalam to jeszcze raz i mialam wrazenie, jakbym czytala scenariusz z zycia mojego M... taka jego mala biografia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Na mnie juz czas http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/a012.gif dobranoc i slodkich snow http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 24.06.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 jestem Byk... a moze powinnam napisac krowa...jałówka widzisz jak trafilam z opisem skorpiona.... i nie czytalam na necie o tym nic a nic.... z zycia kochana to wzielam edit... tak przeczytalam to jeszcze raz i mialam wrazenie, jakbym czytala scenariusz z zycia mojego M... taka jego mala biografia Pewnie mój mąż też by tak powiedział Ja też zmykam spać. Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.06.2013 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Melisa ja juz zaklepalam 3 dni tylko ze kurde z rzedu bo nie mial innych termnow a wydaje mi sie ze takie lekarstwo w kanale powinno troche dluzej posiedziec. W sumie gostek robil specjalizacje z leczenia kanalowego wiec chyba nie zrobi mi maniany Na koronke potrzebuje min 2 tyg ale to by bylo na styk wiec chyba nie bede teraz ryzykowac tylko wylecze zebala a kiedys tam zrobie mu "ubranko" Ja baaaaaardzo nie lubie odwiedzac dentystow ale jak mus to mus. Fajnie masz z tymi 6 tyg -nigdy tak dlugo nie bylam.Moje dzieciaki zostaja na cale 2 msc a ja niestety musze wracac ( ps Ja tez Byczek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dzien dobry Kakusek 3mam kciuki zeby sie udalo z tymi trzema dniami... jak walnie dawke leku to na ten trzeci dzien bedziesz miala wyleczony zabek kurde dlugo na ta koronke u Ciebie... ja kiedys robilam jedna to czekalam niespelna tydzien..tym bardziej, ze stomatolog moja wiedziala, ze wyjezdzam i sie wystarala..natomiast teraz w innym miejscu robie ich dosc sporo... to mi babeczka powiedziala do 10dni... wiec oby sie udalo...dzien usmiechu wyznaczony na 30lipiec:D a w razie reklamacji czy cos, to mam jeszcze zapas 2tygodni.... ale i tak jestem zla bo wakacje rozpierniczone przez te wszystkie wyjazdy :bash:i badz co badz..boje sie o efekt koncowy ze mi sie nie spodoba...juz koszmary nocne miewam http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c018.gif Gdzie dokladnie przebywasz jezeli moge zapytac? I na kiedy planujecie powrot do PL... ja zostaje na dluzej bo moja niunia zaczyna szkole od 19sierpnia..wiec pozniej wolnego w trakcie roku szkolnego nie mozemy brac-zakaz... jedynie jak sa ferie i swieta... wiec korzystam teraz na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.06.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Kakusku,trzymam kciuki &&&&&&,żebyś ze wszystkim się wyrobiła Ja jak zjadę w sierpniu ,to też będę po lekarzach "zębowych" latać .Tylko wiesz ,ze u mnie mniej ciekawie ,okaże się czy aparat czy operacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 dzzzizzzesss Ola... to brzmi nie ciekawie a ja tak sie wstydzilam, tematu... tylko MarJel szkudnik ze mnie wyciaga wsio... a ja taka papla jestem ze sie dluugo blagac nie dawalam http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c062.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.06.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 tutaj podesle ci link jak to u mnie z cennikiem... http://www.perfect-dent.pl/cennik.asp Szczerze mówiąc ,ceny średnio mi się podobają ,,,no i ten lekarz w koszulce tez srednio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Szczerze mówiąc ,ceny średnio mi się podobają ,,,no i ten lekarz w koszulce tez srednio:D alez ten lekarz jest http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a082.gif i jak tu pokazywac takiemu szczene:sick: na temat cen sie nie wypowiem... bo otrzymalam informacje ze moga byc ciut wyzsze niz te na stronie internetowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 25.06.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 na temat cen sie nie wypowiem... bo otrzymalam informacje ze moga byc ciut wyzsze niz te na stronie internetowej.. Cennik jest zawsze orientacyjny.Ostateczna cena zależy od stopnia trudności usługi stomatologicznej. Moja siostra chodziła do jednej z najdroższych klinik stomatologicznych w mieście. W buzi ma "samochód" a zęby jej tak "załatwili" że szkoda gadać Poprawki robiła już u innego dentysty, który ceny miał normalne, więc nie zawsze cena = jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Prosze nie strasz mnie... czy ta klinika jest najdrozsza to ja nie wiem, ale poszlam tam z polecenia... w sumie chcialam jechac do Gdanska...ale tam znowu dojazd mam na bite poltora godz noca wiec pi razy w drzwi na to samo wyjdzie cenowo, tylko nie wiem jak z wykonaniem...eh trudno..klamka zapadla,... tez bede w buzi nosic dobry samochod jak bedzie zle, to wszystko odbije sie na moim M... bo do piatku jeszcze sie zastanawialam...ale on mowi- idz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.06.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Witam się ciepło po krótkiej przerwie:hug: Nie dałam rady przeczytać wszystkiego, ale fotki oczywiście obejrzałam Bujawka -marzenie Prezentuje się ślicznie, a do tego pewnie mega wygodna:yes: Jak Ci się znudzi to chętnie ją przyjmę :p W ogóle tak jak pisały dziewczyny (ja zresztą też) ogród masz idealny, nic tylko leżeć i odpoczywać :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Puk puk.. gdzie jest szefowa? Ja sie zalamalam teraz... lato sie zbliza duuzymi krokami, za tydzien w srode przylatuje do PL,a tu mi moj duzy paznokiec u stopy pekl... jakby bylo tego malo, pekniecie zaczyna sie od nasady i juz powoli zaczyna odstawac obsmarowalam go lakierem do paznokci ale czuje, ze to na dlugo nie pomoze... :bash:wszystko to wina tralli w pracy... jakies 2tyg temu mi spadla, ale tylko wgniotla mi ten paznokiec, byl sobie rowek a teraz jest dziurka..poki co to golym okiem nie widac tego, ale... moze super klej kupic? Jak tam z tym lezakiem? bedzie on czy nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.06.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Marta, wspaniały ogród!!!! Lawendy boskie, taras z bujawką ehhhh, cud, miód i orzeszki:yes:Wszystko idealne.Ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 27.06.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Marta sprawdź PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.06.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Przyszłam tylko pomachać bo nie nadrobię Pozdrowionka Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.06.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Dzień dobry:hug: Gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silwero 01.07.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witaj, przeglaam twój dziennik i zachwycona jestem wnętrzami, prosze powiedz mi jak sie sprawuje twój stolik opium white czy rysuje sie bardzo?? szukam takeigo ale boje sie że szybko będzie zniszczony. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HANAN 01.07.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam serdecznie z wyróżnieniem MarJel bo zapewne dzięki niej jest takie super forum.Tak naprawdę nie wiem od czego zacząć podczytuje Wasze forum od dosyć dawna,ale się nie ujawniałam bo wciąż brak czasu:(Pisałam do Ciebie MarJel prywatną wiadomość zapewne nie pamiętasz podałaś mi kilka szczegółów na temat BENIA.Szukam od dawna projektu domu i to długa historia jak natknęłam się na forum BENIA dom jest cudowny i jestem pod ogromnym wrażeniem szukałam w swoich okolicach takiego Benia i nie znalazłam.Nawet wybrałam się jakiś czas temu na wycieczkę do Kielc co mi zupełnie nie pod drodze i obejrzałam BENIA ale to nie był V miła Pani mi opowiedziała kilka szczegółów,ale jednak brak mi wyobraźni na temat wnętrza Benia dlatego nie podjęłam ostatecznej decyzji czy to będzie BENIO MOŻE WY MI POMOŻECIE:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts