Mmelisa 17.07.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Witam, daje znac, ze zyje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 19.07.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 witam,wpadłam się przywitać: Bye: i pozachwycać nad Twoim domem,jeden z piękniejszych na forum,praktycznie wszystko mi się podoba,tylko jedne rzeczy mniej drugie bardziej:)ale całość jest utrzymana konsekwentnie w jednym stylu,od razu mam prośbę do Ciebie,co to za płytki na podłodze w kuchni i salonie?i co to za lampa ta nad schodami?miłego dnia buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.07.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Martuśka zdrówka życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goosia1 26.07.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 witam, dom piękny, płytki w salonie śliczne, w związku z tym u mnie też już leżą. Pytanie mam takie jaką masz fugę ? nazwy penie nie pamiętasz, ale kolor to jest taki szary czy może w jaśmin bardziej ?? Nie wiem co będzie lepiej wyglądało.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.07.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Helloł, zapomnialas ze masz swój wątek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 31.07.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Marta daj znak życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Marta-uścisk zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.07.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dziewczyny:) Proszę się nie martwić-u Marty wszystko w porządku Marta ma wakacje i korzysta z życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 01.08.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dziewczyny:) Proszę się nie martwić-u Marty wszystko w porządku Marta ma wakacje i korzysta z życia a to zmienia postać rzeczy:cool: w takim razie udanego urlopu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.08.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Czesc Martunia... ja nadal wakacyjnie z PL klikam przy okazji net z karty nie dziala u mnie buu mialam pochwalic sie jak bede po wizycie u stomatologa...wiec minelo dni kilka i efekty SUUUPER jestem w szoku po wybielaniu lampa w gabinecie...rozjasnilo mi o kilka tonow wiec nie zaluje...jestem zadowolona baaardzo ... aaale bol podczas zabiegu i po nim az do chwili usniecia to masakra...jak ja sie naplakalam nastekalam, lekow nalykalam...przed wybielaniem wzielam 2tabl paracetamolu po 500mg, po badaniu tak samo i nic a nic nie pomoglo, dopiero jak wypilam Dexak to bol ustapil na 2godz (masakra) bylam wsciekla na siebie sama, ze sie na to zdecydowalam, ale dzisiaj juz nie:no: ok tyle to na ten temat sciskam wakacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej Sis :hug: gdzie się podziewasz? Jesteś już po wakacjach? My właśnie wróciliśmy z Madery- bosko było. Mam nadzieje, że Wasze też się udały:wiggle: Czekam na relację i jakieś focie:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 agawi74 alez Wam zazdroszcze wyjazdow gdzie indziej jak Polska.. bo ja to ostatnimi laty wakacje- kierunek PL Helllo Martusia.. wlasnie gdzie sie podziewasz? ja juz dawno wrocilam do siebie a u Ciebie jak byla cisza, tak nadal jest;) sciskam cieplutko i czekam na malutki odzew p.s. do Agawi.. ja to tak za toba tak widze jak cien latam po forum, ale az mi glupio wszedzie pisac wiec narazie czekam w milczeniu i odezwe sie chyba jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 agawi74 alez Wam zazdroszcze wyjazdow gdzie indziej jak Polska.. bo ja to ostatnimi laty wakacje- kierunek PL p.s. do Agawi.. ja to tak za toba tak widze jak cien latam po forum, ale az mi glupio wszedzie pisac wiec narazie czekam w milczeniu i odezwe sie chyba jutro Mmeliso wiem, ze podczas budowy krucho z finansami, ale na pewno jeszcze nadrobisz zagraniczne wakacje, czego Ci z całego serca życzę. A co do galerii to zapraszam serdecznie, ja ostatnio też nie nadążam być u wszystkich:o Pozdrawiam cieplutko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 agawi74 u nas kierunek Polska bo mieszkamy w Norwegii i nie daloby sie inaczej jak jechac do swojego domku..co roku mowimy sobie ze gdzies wyjedziemy a jak juz jestesmy na budowie to sie odechciewa nam i szczegolnie szkoda tracic czas na to... moze kiedys chociaz mogalbym powiedziec, ze tez jestem na wczasach w NO tylko takich ciut dluzszych na pewno co Ciebie zajrze i sie przywitam, tylko teraz jestem ciut zabiegana i z odskoku na forum... musze ze spokojem usiasc i poczytac, patrzac po ilosci twoich postow pod avatarem bedzie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.09.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Marjel jak wrócisz na łono forum to napisz proszę jak się sprawują Twoje eamesy w jadalni. Chodzi mi o to czy są wygodne i czy się nie rysują. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madera80 17.09.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam serdecznie - właśnie jestem na etapie urządzania domu - nie jest on niestety nawet w połowie tak spektakularny jak na zdjęciach na pierwszych stronach forum, ale wierze ze dodatkami można zdziałać cuda- tak więc przyłączam się do pytania kozy79 - jak to jest z tymi krzesełkami - czy są wygodne czy tylko super wyglądają? i gdzie można kupić taki zegar jak jest w kuchni? pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych na tle własnych kątów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jusk 12.10.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 witam,podglądam Twoją galerię od dłuższego czasu. Masz piękny dom i nie ukrywam, ze był dla mnie inspiracją. Oczarowała mnie Twoja czarna konsola pod galeria zdjęć. Przejrzałam cały watek ale niestety nie znalazłam info gdzie można ja kupić. Czy mogłabyś zdradzić?Z góry dziękuję PozdrawiamJustyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jusk konsolę można kupić na allegro, cena 1300 zł + przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jusk 13.10.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jusk konsolę można kupić na allegro, cena 1300 zł + przesyłka. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts