Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam,wpadłam się przywitać: Bye: i pozachwycać nad Twoim domem,jeden z piękniejszych na forum,praktycznie wszystko mi się podoba,tylko jedne rzeczy mniej drugie bardziej:)ale całość jest utrzymana konsekwentnie w jednym stylu,od razu mam prośbę do Ciebie,co to za płytki na podłodze w kuchni i salonie?i co to za lampa ta nad schodami?miłego dnia buziaki

witam, dom piękny, płytki w salonie śliczne, w związku z tym u mnie też już leżą. Pytanie mam takie jaką masz fugę ? nazwy penie nie pamiętasz, ale kolor to jest taki szary czy może w jaśmin bardziej ?? Nie wiem co będzie lepiej wyglądało.

Pozdrawiam

Czesc Martunia... ja nadal wakacyjnie z PL klikam przy okazji ;) net z karty nie dziala u mnie buu

mialam pochwalic sie jak bede po wizycie u stomatologa...wiec minelo dni kilka i efekty SUUUPER :D

jestem w szoku po wybielaniu lampa w gabinecie...rozjasnilo mi o kilka tonow wiec nie zaluje...jestem zadowolona baaardzo ... aaale bol podczas zabiegu i po nim az do chwili usniecia to masakra...jak ja sie naplakalam nastekalam, lekow nalykalam...przed wybielaniem wzielam 2tabl paracetamolu po 500mg, po badaniu tak samo i nic a nic nie pomoglo, dopiero jak wypilam Dexak to bol ustapil na 2godz (masakra) bylam wsciekla na siebie sama, ze sie na to zdecydowalam, ale dzisiaj juz nie:no::D

ok tyle to na ten temat ;)

sciskam wakacyjnie :hug:

• 1 month później...

agawi74 alez Wam zazdroszcze wyjazdow gdzie indziej jak Polska.. bo ja to ostatnimi laty wakacje- kierunek PL :rolleyes:

Helllo Martusia.. wlasnie gdzie sie podziewasz? ja juz dawno wrocilam do siebie a u Ciebie jak byla cisza, tak nadal jest;) sciskam cieplutko i czekam na malutki odzew :hug:

p.s. do Agawi.. ja to tak za toba tak widze jak cien latam po forum, ale az mi glupio wszedzie pisac wiec narazie czekam w milczeniu i odezwe sie chyba jutro :rolleyes::oops:

agawi74 alez Wam zazdroszcze wyjazdow gdzie indziej jak Polska.. bo ja to ostatnimi laty wakacje- kierunek PL :rolleyes:

p.s. do Agawi.. ja to tak za toba tak widze jak cien latam po forum, ale az mi glupio wszedzie pisac wiec narazie czekam w milczeniu i odezwe sie chyba jutro :rolleyes::oops:

Mmeliso wiem, ze podczas budowy krucho z finansami, ale na pewno jeszcze nadrobisz zagraniczne wakacje, czego Ci z całego serca życzę.:)

A co do galerii to zapraszam serdecznie, ja ostatnio też nie nadążam być u wszystkich:o

Pozdrawiam cieplutko:bye:

agawi74 u nas kierunek Polska bo mieszkamy w Norwegii i nie daloby sie inaczej jak jechac do swojego domku..co roku mowimy sobie ze gdzies wyjedziemy a jak juz jestesmy na budowie to sie odechciewa nam i szczegolnie szkoda tracic czas na to... moze kiedys :rolleyes: chociaz mogalbym powiedziec, ze tez jestem na wczasach w NO :D tylko takich ciut dluzszych

na pewno co Ciebie zajrze i sie przywitam, tylko teraz jestem ciut zabiegana i z odskoku na forum... musze ze spokojem usiasc i poczytac, patrzac po ilosci twoich postow pod avatarem bedzie co :rolleyes: :D

• 2 weeks później...
Witam serdecznie - właśnie jestem na etapie urządzania domu - nie jest on niestety nawet w połowie tak spektakularny jak na zdjęciach na pierwszych stronach forum, ale wierze ze dodatkami można zdziałać cuda- tak więc przyłączam się do pytania kozy79 - jak to jest z tymi krzesełkami - czy są wygodne czy tylko super wyglądają? i gdzie można kupić taki zegar jak jest w kuchni? pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych na tle własnych kątów :)

• 4 weeks później...

witam,

podglądam Twoją galerię od dłuższego czasu. Masz piękny dom i nie ukrywam, ze był dla mnie inspiracją. Oczarowała mnie Twoja czarna konsola pod galeria zdjęć. Przejrzałam cały watek ale niestety nie znalazłam info gdzie można ja kupić. Czy mogłabyś zdradzić?

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Justyna