Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Witam:)

Widzę, że właścicielki wątku nie było już trochę...ale jednak spróbuję;) Przybyłam do Ciebie droga MarJel z polecenia jednej z Foremek i jestem zachwycona Twoimi wnętrzami. Nie wiem czy uda mi się tak pięknie i z gustem wszystko urządzić ale zawsze warto podpatrzeć dobre pomysły:) I tu się zgłaszam w sprawie kuchni... Moja kuchnia jest chyba mniejsza niż Twoja... Układ mam bardzo podobny.... i w głowie mam także podobny układ mebli. Moja kuchnia na szerokość to 406cm a jej głębokość 270cm. I ta głębokość mnie martwi właśnie... to znaczy wyspa się zmieści ale będzię kończyć się praktycznie w jadalni - która jest poro mniejsza niż Twoja. Podsyłam Ci link do projektu mojego domku http://www.dobredomy.pl/projekt/ambrozjaI/lustro

Tak patrzę na zdjęcia Twojej kuchni i zastanawiam się jaka jest długość ścianki na której masz wysoką zabudowę? I jakie są wymiary wyspy?

Myślę i myślę i już nie wiem co mam wymyśleć z tą kuchnią... czy robić wyspę czy tylko półwysep jak w projekcie...

Liczę też na opinie pozostałych Foremek, które tu zaglądają:D Jakoś trudno mi sobie wyobrazić jak to wszystko będzie potem wyglądać... nie wiem czy nie będzie za ciasno...

Czekam na jakieś wieści i pozdrawiam:)

Edytowane przez bronowianka

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!!

http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg

• 3 weeks później...
  • 3 months później...
Czesc, mam do Ciebie dwa pytanka odnosnie tarasu. Rozumiem, ze macie polozone plyty tarasowe Libet Venetia tak? Czy moglabys powiedziec jak wyglada ich uzytkowanie, czy mocno sie brudza i czy jest problem z ich czyszczeniem? A drugie pytanie dotyczy fug, czy to sa fugi zywiczne Libet czy inne i jaki to kolor? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam.