Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Dylematów ciąg dalszy- Gabinet- biurko

Jak się okazało nie tak łatwo z ładnym czarnym stylowym biurkiem. Przeleciałam allegro i parę sklepów i nic. Wróciłam do innych mebli:rolleyes:

Co sądzicie o tym biurku, ewentualnie fotel też wchodzi w rachubę bo pasuje do biurka

Nie jest na 100% przekonana, ale nie mówię nie. Może ma ktoś jakieś propozycje biurkowe:D

Edytowane przez MarJel

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta a ten fotel i biurko to maja drewno blyszczace czy matowe? z fotek to nie bardzo widze...:sick:mnie sie Twoje typy podobaja pod warunkiem, ze to bedzie w macie - tak jak biblioteczka.:yes:

Kurna my sie tak pieklimy z tym stolem a Ty to dopiero musisz przezywac katusze, ze on wciaz nie skrecony...:lol2:latwe to nie jest...nasz wazyl ponad 100kg, i Maz go razem z Tesciem i bratem skladali...:yes:

Hej Marjelko!

Ależ piękny ten Twój (Twojego D. :p) gabinet będzie :o.Trochę się spóżniłam,ale również głosuję ZA czarną biblioteką :)

Biurko?............................Szczerze?.......................Trochę mi do tego Waszego gabinetu te gięte nóżki nie pasują-ja byłabym konsekwentna i poszłabym w proste kształty.Kolor biurka-jak najbardziej czarny mat :)

Ależ pięknie jest u Ciebie :o.

I kiedy WRESZCIE przeprowadzka?

P>S Ja "Tap modl" nie oglądałam-ale przełączając kanały trafiłam na "tę" blondynę ze starym gosciem :o:o:o.Nie mogłam sobie darować i jej wystę obejrzałam-więc wiem o czym mówicie :D

Mi to biurko tak nie bardzo się podoba, postawiłabym na coś stylizowanego, ale bardziej prostego, kolor ok :)

dziewczyny byłam dziś na targach "DOM I WNĘTRZE" w Wawie i jestem niemile zawiedzina.... było wszystkiego jakoś tak mało.... wziełam katalogi w celu poszukiwania inspiracji i tyle... :(

Mi się biurko nie podoba :no: jakieś takie przesadzone, widzę coś bardziej w stylu biblioteki - proste linie, czarny mat.

Linia w tym stylu:

http://www.oireczko.pl/images/products/md/184.jpg

Kolor oczywiście do zmiany, ale takie przysadziste biurko chyba lepiej by wyglądało z tą biblioteką i jest bardziej "biurkowe" jak do gabinetu niż jak stolik kawowy z którym skojarzyło mi się to Twoje czarne.

Widziałam ten fotel. Mi się baaardzo podoba. Nawet nie iwem czy do tego gabinetu bardziej my mi nie pasował.

Marjel - chciałąm też kupić takie szafki do sypialni u nich - dlaczego obie były felerne? Transport ?

mirelka, właśnie taka dziwna sytuacja z tymi szafkami, nie wydaję mi się żeby uszkodzone były w transporcie, były bardzo dobrze zabezpieczone, pudełko nie naruszone, na rogach szafek specjalne nakładki przyklejone, a one akurat uszkodzone były, no te rogi:D

Nie wnikam jednak, bo moma studio nie robiło problemu i nowe szafki będą za dwa tygodnie, stare dostaliśmy w prezencie:lol2:, ale już ich nie mam dziś przygarną chętnie mój stolarz naprawi sobie i będzie miał jak znalazł do sypialni-tak stwierdził.

Wracając do gabinetu, na razie biblioteka zarezerwowana do soboty:cool:

Dziewczynki biblioteka jest z drewna błyszczącego, lekko na rogach przetarta, biurko i fotel do biurka też błyszczące inne nie wchodzi w gre.

Nam tez się bardziej widzi i podoba biurko w stylu które wkleiła yokasta, ciężkie i proste, ale coś czuję że ciężko będzie znaleźć w kolorze czarnym na dodatek błyszczące, ja przynajmniej takiego nie widziałam. Na razie pytałam o takie w innych meblach, ale niestety nie mają, także temat biurka ciągle otwarty.....:rolleyes:

Dziś stanęłam na głowie( bo już mnie skręcało:D) zwołałam chłopaków, na składanie stołu:D

Zaraz FOTY:popcorn:

Stół na razie stoi w salonie, krzesełek mąż nie kupił bo były nie dostępne w W-wie:( Na razie chyba zamówię jedno przez allegro ( niestety sporo droższe niż w ikei), ale jestem strasznie ciekawa czy będą pasowały. Potem się będę martwić skąd wziąć 10 szt. Po za Warszawą najbliżej jest Łódź:rolleyes:, a tam prawdopodobnie są dostępne. Edytowane przez MarJel

no stół piękny, robi kurka wrażenie ale też jest zajebiście wielki, musze go zobaczyć na swoim miejscu, nie wydaje ci się za duży?

stół kolorem nawiązuje do schodów, dzięki bogu Marta nie zrobiłaś tego palisandra w kuchni bo przyznam byłoby ni z gruchy ni z pietruchy

a szafka u dzieci znajoma, znajoma