MarJel 15.09.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) Dylematów ciąg dalszy- Gabinet- biurko Jak się okazało nie tak łatwo z ładnym czarnym stylowym biurkiem. Przeleciałam allegro i parę sklepów i nic. Wróciłam do innych mebli Co sądzicie o tym biurku, ewentualnie fotel też wchodzi w rachubę bo pasuje do biurka Nie jest na 100% przekonana, ale nie mówię nie. Może ma ktoś jakieś propozycje biurkowe:D Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.09.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Widziałam ten fotel. Mi się baaardzo podoba. Nawet nie iwem czy do tego gabinetu bardziej my mi nie pasował.Marjel - chciałąm też kupić takie szafki do sypialni u nich - dlaczego obie były felerne? Transport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Marta a ten fotel i biurko to maja drewno blyszczace czy matowe? z fotek to nie bardzo widze...:sick:mnie sie Twoje typy podobaja pod warunkiem, ze to bedzie w macie - tak jak biblioteczka. Kurna my sie tak pieklimy z tym stolem a Ty to dopiero musisz przezywac katusze, ze on wciaz nie skrecony...:lol2:latwe to nie jest...nasz wazyl ponad 100kg, i Maz go razem z Tesciem i bratem skladali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.09.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Hej Marjelko! Ależ piękny ten Twój (Twojego D. ) gabinet będzie .Trochę się spóżniłam,ale również głosuję ZA czarną biblioteką Biurko?............................Szczerze?.......................Trochę mi do tego Waszego gabinetu te gięte nóżki nie pasują-ja byłabym konsekwentna i poszłabym w proste kształty.Kolor biurka-jak najbardziej czarny mat Ależ pięknie jest u Ciebie . I kiedy WRESZCIE przeprowadzka? P>S Ja "Tap modl" nie oglądałam-ale przełączając kanały trafiłam na "tę" blondynę ze starym gosciem :o:o.Nie mogłam sobie darować i jej wystę obejrzałam-więc wiem o czym mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.09.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mi to biurko tak nie bardzo się podoba, postawiłabym na coś stylizowanego, ale bardziej prostego, kolor ok dziewczyny byłam dziś na targach "DOM I WNĘTRZE" w Wawie i jestem niemile zawiedzina.... było wszystkiego jakoś tak mało.... wziełam katalogi w celu poszukiwania inspiracji i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.09.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mi się biurko nie podoba jakieś takie przesadzone, widzę coś bardziej w stylu biblioteki - proste linie, czarny mat. Linia w tym stylu: http://www.oireczko.pl/images/products/md/184.jpg Kolor oczywiście do zmiany, ale takie przysadziste biurko chyba lepiej by wyglądało z tą biblioteką i jest bardziej "biurkowe" jak do gabinetu niż jak stolik kawowy z którym skojarzyło mi się to Twoje czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Widziałam ten fotel. Mi się baaardzo podoba. Nawet nie iwem czy do tego gabinetu bardziej my mi nie pasował. Marjel - chciałąm też kupić takie szafki do sypialni u nich - dlaczego obie były felerne? Transport ? mirelka, właśnie taka dziwna sytuacja z tymi szafkami, nie wydaję mi się żeby uszkodzone były w transporcie, były bardzo dobrze zabezpieczone, pudełko nie naruszone, na rogach szafek specjalne nakładki przyklejone, a one akurat uszkodzone były, no te rogi:D Nie wnikam jednak, bo moma studio nie robiło problemu i nowe szafki będą za dwa tygodnie, stare dostaliśmy w prezencie:lol2:, ale już ich nie mam dziś przygarną chętnie mój stolarz naprawi sobie i będzie miał jak znalazł do sypialni-tak stwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Wracając do gabinetu, na razie biblioteka zarezerwowana do soboty:cool: Dziewczynki biblioteka jest z drewna błyszczącego, lekko na rogach przetarta, biurko i fotel do biurka też błyszczące inne nie wchodzi w gre. Nam tez się bardziej widzi i podoba biurko w stylu które wkleiła yokasta, ciężkie i proste, ale coś czuję że ciężko będzie znaleźć w kolorze czarnym na dodatek błyszczące, ja przynajmniej takiego nie widziałam. Na razie pytałam o takie w innych meblach, ale niestety nie mają, także temat biurka ciągle otwarty..... Dziś stanęłam na głowie( bo już mnie skręcało:D) zwołałam chłopaków, na składanie stołu:D Zaraz FOTY:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Zaraz FOTY:popcorn: Cierpliwość mi się kończy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) Stół na razie stoi w salonie, krzesełek mąż nie kupił bo były nie dostępne w W-wie:( Na razie chyba zamówię jedno przez allegro ( niestety sporo droższe niż w ikei), ale jestem strasznie ciekawa czy będą pasowały. Potem się będę martwić skąd wziąć 10 szt. Po za Warszawą najbliżej jest Łódź, a tam prawdopodobnie są dostępne. Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Zaraz fotki szafki w łazience:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.09.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Stół cudowny. Czekam na fotki z krzesłami, bo u mnie ta sama wizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Stół jest boski !!!!!!! :D Kurcze, chyba muszę się w końcu zebrać za zamówienie swojego w MD. To jest Manu, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No to to jest STÓŁ!Cudowny, potężny, piękny jestIle on waży???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Stół jest boski !!!!!!! :D Kurcze, chyba muszę się w końcu zebrać za zamówienie swojego w MD. To jest Manu, prawda ? Manu, to się streszczaj Lidzia, ja czekałam 10 tygodni na stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) No to to jest STÓŁ! Cudowny, potężny, piękny jest Ile on waży???????? Nie wiem, ale trzech chłopa składało, z potem na czole:lol2: edit. 14 tyg.! Edytowane 15 Września 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.09.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Stół jest piekny też taki chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) Sto tysięcy zdjęć szafeczki w łazience dzieci, jeszcze nie skończona (tych szpar bo bokach i na górze oczywiście nie będzie-niebawem) Przeznaczenie szafki, na czyste ręczniki. Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Stół cudowny. Czekam na fotki z krzesłami, bo u mnie ta sama wizja Też te krzesła??? blekitna, zaciskaj pasa i zamawiaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.09.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no stół piękny, robi kurka wrażenie ale też jest zajebiście wielki, musze go zobaczyć na swoim miejscu, nie wydaje ci się za duży?stół kolorem nawiązuje do schodów, dzięki bogu Marta nie zrobiłaś tego palisandra w kuchni bo przyznam byłoby ni z gruchy ni z pietruchy a szafka u dzieci znajoma, znajoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts