MarJel 15.09.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no stół piękny, robi kurka wrażenie ale też jest zajebiście wielki, musze go zobaczyć na swoim miejscu, nie wydaje ci się za duży? stół kolorem nawiązuje do schodów, dzięki bogu Marta nie zrobiłaś tego palisandra w kuchni bo przyznam byłoby ni z gruchy ni z pietruchy a szafka u dzieci znajoma, znajoma Jezu Reni, wiem! Ja do tej pory się stukam w łeb co mi odwaliło z tym palisandrem:wtf: Dobrze że mnie coś oświeciło:D Schody wybarwią w kolorze stołu i będzie gites. Na dole króluję szary, biały, czarny plus dębowe drzewo i to zdecydowanie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) musze go zobaczyć na swoim miejscu, nie wydaje ci się za duży? :no: U mnie wielka jadalnia, a salon nie duży stąd takie wrażenie. Mówisz szafka znajoma? Edytowane 10 Stycznia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.09.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dobrze że mnie coś oświeciło coś??????????? jak to coś, my przyjaciulki z forum cię namawiałyśmy na granit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a taką szafkę mam w salonie!!!!!!!!!!! ale czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Manu, to się streszczaj Lidzia, ja czekałam 10 tygodni na stół Tfu, źle 14 tygodni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 coś??????????? jak to coś, my przyjaciulki z forum cię namawiałyśmy na granit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a taką szafkę mam w salonie!!!!!!!!!!! ale czarną No dobra, ale ty masz czarną salonową, a ja białą łazienkową, to duża różnca:lol2: Fakt, nie wyprę się, ty szczególnie upierałaś się przy granicie, dzięki Ci za to:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) Dla porównania dzieciowej łazienki pokarzę wizualki i co się zmieniło:lol2: Przy okazji na wizualkach lepiej widać układ. Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Marta stół śliczny ale to olbrzym, mój to przy nim jak stolik kawowy wygląda;) szafka świetna ja chyba zgapię pomysł z ta szafka do sypialni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Wiem że jestem bardzo absorbująca ( zawsze taka byłam), ale u nas teraz gorący okres, dużo się dzieję za pół roku przeprowadzka:lol2::lol2: ;)to jeszcze coś powklejam:rotfl: Bo np. doszła szafka nocna w gościnnym http://img204.imageshack.us/img204/7370/dsc06372q.jpg Uploaded with ImageShack.us Oddałam ecru abażury i na razie mam jeden biały( drugi za 3 tyg.) I co wygląda lepiej? Sama nie wiem. Ten ecru był okrutnie żółty przy zapalonym świetle:sick: http://img546.imageshack.us/img546/8099/dsc0635c.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.09.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Hej MarJeluśStół boski !!!! meble w łazience także!!! Co do zakupów w Ikei - ja z Łodzi więc jakby coś trza było zobaczyć czy zarezerwować - daj znaka chętnie pomogę Nie będę oryginalna ale MASZ PIĘKNY DOM W P R O W A D Z A J S I Ę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Marta stół śliczny ale to olbrzym, mój to przy nim jak stolik kawowy wygląda;) szafka świetna ja chyba zgapię pomysł z ta szafka do sypialni:rolleyes: Dzięki pasiulku. Chodzi o tą białą łazienkową? A zapomniałam zmierzyłam zwis, caboche w wiatrołapie, u mnie na końcu lampy wyszło nie całe 70cm, ale zaznaczam że, ja chciałam jak najdłuższą. W niej są regulowane linki i skracasz ile chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 W P R O W A D Z A J S I Ę !!!!! :no:, jeszcze nie ma firanek , mówiłam jak będzie wszystko, no prawie wszystko:lol2: Dzięki Saluś, na początek zamówię jedno krzesło na allegro i dopiero będziemy myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 dzięki Ci:hug: a myślisz, ze jak skrócę o 10 cm to bedzie fajnie:rolleyes: tak szafka biała w łazience:yes: a czy Ty widziałaś te krzesła na żywo - bo mnie jakoś mega nie zachwyciły a mojemu małżowi to kompletnie nie pasowały, a w Jankach też ich nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.09.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Też te krzesła??? Nie wiem, czy dokładnie te z IKEA, bo na żywca ich nie widziałam, ale coś podobnego z pewnością... Moja inspiracja jadalniana nadal aktualna Tylko nie chcę już zaśmiecać, jak się akurat wnętrzami chwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Marta, ja nie mogę oglądać twoich fotek, bo mnie zazdrość zżera Wszystko jest tak piękne i super dobrane Szafki w łazience dzieci bomba A pokój gościnny bardzo elegancki Mam pytanie, gdzie kupiłaś te śliczne kosze wiklinowe, które leżą na łóżku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Stół jest za....bisty. Sama chcę kiedyś sobie kupić taki No i szafka w dzieciowej łazience też mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.09.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 biała tysiąc razy lepsza, ta ecri była fatalna, tak z szczerości serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 o matko...no to pojechalas z tymi zdjeciami...:Dstol bomba, warto bylo na niego tyle czekac:yes:. ja u siebie mam kilka inspiracji stolowo - krzeslowych i zaraz ci cos podrzuce. lazienka fantastyczna, szafki dla mnie tez znajome co podobne mam na...buty:yes: ja mam ten stol http://img835.imageshack.us/img835/5351/4271531.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img9.imageshack.us/img9/5318/3963881.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img199.imageshack.us/img199/1729/5001501.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 15.09.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Boooski stół:jawdrop: łazienka z szafkami równie boskie....... PIĘKNIE!!! podobnie, jak Ola wypatrzyłam karton od zegara:D u mnie też widnieje na liście zakupów do domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Wszystko piękne. Ja jakbym tak miała to już bym wchodziła! (mimo że sama zakładałam mieć wszystko na tip top) Jasne abażury - w ogóle nie ma o czym mówić. Pasują*idealnie. Tamte się gryzły z całą resztą. Chcę takie szafeczki sobie zrobić w łazienkach (tylko inny kształt) i na równi z wnękami. Czyli nie takie Szukam stolarza, niedrogiego. Ile Takie szafeczki Cię kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.09.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Chcę takie szafeczki sobie zrobić w łazienkach (tylko inny kształt) i na równi z wnękami. Czyli nie takie http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts