reni1980 15.09.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 czyli takie same tylko że inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 czyli takie same tylko że inne o o, dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jak zwykle wszystko idelanie.Mi rowniez białe abazury bardziej sie podobaja a gabinet z podobnych wzgledow co Ola -przemilcze.Tzn na pewno bedzie ładnie ale nie potrafie nic doradzic bo nie czuje tych klimatów. Marta od dluzszego czasu zastanawia mnie jedna sprawa-czemu zrezygnowałas z druhiej umywalki w łazience dzieciecej skoro masz tam tyle miejsca? J u siebie mam bardzo ciasno a jendak kombinuje przynajmniej z umywalka na dwie baterie:lol2: Szpary przy szafce łazienkowej bedziecie silikonowac? Nie upominam sie bardzo bo mam jeszcze sporo czasu ale gdy zamieszkasz bede meczyc o obiecane wymiary szafek w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 pasie, nie podejrzewam że krzesła mają super jakość, od razu też zakładałam, że zamówię u krawca nowe pokrowce, mnie po prostu urzekł ich kształt. No zobaczymy nic pewnego jeszcze.... A lampa spokojnie może być 10cm krótsza, u mnie jest dość długo, w ogóle mój m twierdzi że mam tendencję do wieszania zbyt nisko lamp, więc tym bardziej krócej powinno być ok. Olu, ale masz sokole oko z tym zegarem, czy Ty wiesz że on już u mnie leży od maja 2010r. i chyba za długo bo nie wiem teraz gdzie mam go powiesić Pamiętam u Ciebie podpatrzony:yes: Lidziu, kuferki z jyska, kupiłam cały taki komplet do córki, bo mi te paski kolorystyczne spasowały do jej tapety w pokoju:p http://img716.imageshack.us/img716/3596/1005o.jpg Uploaded with ImageShack.us rere, oldzia DZIĘKI:D Anetko, piękne te krzesła z inspiracji, dzięki, ale gdzie można takie kupić u mnie musi byc noga drewniana i tapicerowane. monsanbia, nie wiem czy mój stolarz tani, nie powiedziałabym,ale tez nie mam za bardzo porównania, coś nie mogę znaleźć tych jego wstępnych wycen, zaraz jeszcze poszukam Reni, w twoją szczerość to chyba nigdy nie zwątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.09.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 MarJel, noooo...TapMadl sie nie dało oglądac tydzien temu, dzis na Gesslerowej sie skupic nie mogę Moj Mezus stwierdził, ze stół zaj...sty ( u nas zaplanowany podobny-ale bedzie robiony przez stolarza)a krzesła...ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jak zwykle wszystko idelanie.Mi rowniez białe abazury bardziej sie podobaja a gabinet z podobnych wzgledow co Ola -przemilcze.Tzn na pewno bedzie ładnie ale nie potrafie nic doradzic bo nie czuje tych klimatów. Marta od dluzszego czasu zastanawia mnie jedna sprawa-czemu zrezygnowałas z druhiej umywalki w łazience dzieciecej skoro masz tam tyle miejsca? J u siebie mam bardzo ciasno a jendak kombinuje przynajmniej z umywalka na dwie baterie:lol2: Szpary przy szafce łazienkowej bedziecie silikonowac? Nie upominam sie bardzo bo mam jeszcze sporo czasu ale gdy zamieszkasz bede meczyc o obiecane wymiary szafek w kuchni kaka, z umywalką drugą u dzieci to wyszło trochę tak jak nie powinno. Tam miały być trzy rzędy szuflad po dwie szuflady, a nie cztery jak jest, a umywalka miała stać po środku i po dwie szufladki obok, ale źle się dogadaliśmy ze stolarzem. Za późno było już coś zmieniać bo był zamówiony już blat jak zobaczyłam że coś nie teges. To po pierwsze po drugie, stwierdziłam że, córka z synem nie będą równocześnie korzystać z łazienki gdyż za dużo róznica wieku między nimi, no i to chłopiec i dziewczynka, wiadomo o co chodzi. Po trzecie mam 4 łazienki, stwierdziłam że za dużo tego dobrego,więc w naszej zrezygnowałam z bidetu ( bo jest w dziecięcej), w dziecięcej zrezygnowałam z jednej umywalki. Nie wiem czy będzie silikonował, wiem że mają podnieść jakoś ciut do góry bo w zasadzie to tylko na górze jest szpara. Kakusku, pamiętam, pamiętam o tych szafkach kuchennych, ale one nadal nie skończone, więc jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 MarJel, noooo...TapMadl sie nie dało oglądac tydzien temu, dzis na Gesslerowej sie skupic nie mogę Moj Mezus stwierdził, ze stół zaj...sty ( u nas zaplanowany podobny-ale bedzie robiony przez stolarza)a krzesła...ehhh. Mój stół pewnie też robił stolarz:lol2: hazeleyes a ty kiedy ruszasz z tą galerią co:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mój stół pewnie też robił stolarz:lol2: MarJelus, dzieki ze tak mocno wierzysz, ze jak pokaze fotki to nie bedzie siary:D a na powaznie-bedzie, bedzie, promise. Jeszcze chwilke, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Marta krzesla sa tutaj http://www.living.no/newsread/products/list.aspx?node_id=5149 niestety, cena przez pol daje wartosc w zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.09.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Mi też dziwnie znajoma wydaje się szafka. Tylko nie pełniąca łązienkową funkcję lecz kuchenną . Stół super. Widziałaś ten mój który nie pasuje do mojej podłogi ? Jest ciemny (z drzewa egzotycznego) cięzki niesamowicie. Jak widzę ten Twój to zamiast wybielania podłogi zastanawiam się nad zmianą koloru stołu . No nic, jak uporam się z trawnikiem ruszam do stolarzy - podpytam co taniej i lepiej wyjdzie - zmiana kolory podłogi czy stołu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Dziewczyny a co to za zegar bo opakowanie tez mi sie wydaje znajome ale nie moge zajarzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Marta stół jest piękny, ja zawsze wszystko ciemne, ciemne i ciemne. Jak patrzę u was na ten stół to mnie skręca z zazdrości (pozytywnej) i na bank w następnym domu będę mieć jasne drewno. Dobrze, że palisandru nie zrobiłaś (tak ja mówiłam chyba o zrobieniu palisandru) ale nie wiedziałam, że stół ma być jasny. Krzesła które pokazałaś będą się świetnie komponować, ja widziłam na jakiejś włoskiej inspiracji taki masywny stół z krzesłami jak wskazałaś + na bokach ghosty, przy czym te twoje miały ghostowe nóżki żeby połączyć całość. Inspiracji od Anetki z cegła w tle, czarną biblioteką i czarnymi krzesłami pikowanymi sprawiła, że mam ochotę wrócić dziś do domu, rozwalić wszystko w diabły i powiedzieć mężowi "stało się robimy od nowa" a Efilowe szafeczki w łazience dzieci są super, dużo lepiej że są zamknięte niż otwarte, bo to poukładane to zawsze na wizualizacji jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.09.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Mi też dziwnie znajoma wydaje się szafka. . No to szafka widać bardzo uniwersalna, u ciebie kuchenna, u reni salonowa, u mnie łazienkowa, a pasie planuje ją w sypialni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.09.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Dziewczyny a co to za zegar bo opakowanie tez mi sie wydaje znajome ale nie moge zajarzyc... Zegar karlsson, ale chyba Aneciu ni w twoim stylu http://img571.imageshack.us/img571/6159/ka4860lrg.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.09.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 a Efilowe szafeczki w łazience dzieci są super, dużo lepiej że są zamknięte niż otwarte, bo to poukładane to zawsze na wizualizacji jest. Venusik, cieszę się że stół się podoba. O patrz, no fakt efilo też ma podobną, ale ona na 6 kwadratów (bardziej wypasiona:cool:), a my wszystkie tylko na 4 kwadraty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.09.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 U mnie leży od lutego/marca 2010 i jeszcze trochę sobie poleży:rotfl: Gdzie go planujesz powiesić? Ja myślałam o kuchni, ale czy będzie do niej pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Marta no ten model nie dokonca w moim stylu ale popatrz co wisi u mnie w kuchni , teraz juz wiem dlaczego opakowanie wydawalo mi sie znajome... http://img703.imageshack.us/img703/6109/img1351g.jpg Uploaded with ImageShack.us a szafke "biale kwadraty" tez mam:lol2:, tyle ze u mnie 6 a nie 4:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Kochana MarJel mam ogromną prośbę, wiem że masz już dosyć tych pomiarów, ale gdybyś mogła mi pomóc i spr. jakie odległości od kinkietów masz w sypialni. Bo wiem ,że od podłogi ok. 110 - tak jak pisałaś wcześniej. Łóżko masz 180? czy szersze? Dzięki za pomoc i inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.09.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 a szafke "biale kwadraty" tez mam:lol2:, tyle ze u mnie 6 a nie 4:yes: Naprawdę, a gdzie ją masz? W salonach meblowych też w sumie pełno szafek w tym stylu, to nie wiem co mnie tak dziwi:D Hhmm te twój zegar to i do mojej kuchni by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.09.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Dziewczyny prośbunia Ponieważ ja jeszcze nie mam szafki typu kwadrat 4 lub 6 czuję się w obowiązku natychmiast ją nabyć Pewnie gdzieś już te wymiary zostały podane - ale nie mogę znaleźć Podajcie mi jaki ona - ta szafka ma u Was wymiar Plssss Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts