Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana MarJel mam ogromną prośbę, wiem że masz już dosyć tych pomiarów, ale gdybyś mogła mi pomóc i spr. jakie odległości od kinkietów masz w sypialni. Bo wiem ,że od podłogi ok. 110 - tak jak pisałaś wcześniej. Łóżko masz 180? czy szersze? Dzięki za pomoc i inspiracje.

Noł problem, moje łóżko zszywane z kwadratów 20cm, długość łóżka 240 cm, szerokość 200 cm , wezgłowie wysokość 60 cm, + materac 160x200cm

Dzisiaj mnie w domku nie będzie, ale jak tylko tam się zjawię to zmierzę odległość:yes:

Dziewczyny prośbunia

Ponieważ ja jeszcze nie mam szafki typu kwadrat 4 lub 6 :-( czuję się w obowiązku natychmiast ją nabyć :-)

Pewnie gdzieś już te wymiary zostały podane - ale nie mogę znaleźć

Podajcie mi jaki ona - ta szafka ma u Was wymiar Plssss

Saly

Saluś pewnie u każdego pod wymiar, oprócz reni bo ona chyba kupiła gotowca, mi robił stolarz, ale mogę zmierzyć nie ma sprawy:D

Mnie sie zegar idealnie kolorystycznie zgral z "bialym" szklem okapu i pozostalym sprzetem:yes:.

a szafke mam w holiku, na buty:yes:. moze nie bede zasmiecac u Ciebie i u siebie zaraz wkleje razem z wymiarami:cool:

Aneciu jak Ci wygodniej, właśnie widzę że tworzysz galerie z samymi fotami, super!

Olu, u mnie też miejsce na zegar w kuchni jest i też ściana jest szara:p, ostatnio przykładałam go tam i sama nie wiem.

No nic zrobimy próbę i fotkę i będziemy gdybać:cool:

A ja dzisiaj pojechałam do mezzo, kupić lampę do gabinetu:lol:, zrobiłam kilka fot tel., ale na żywo zdecydowanie robi większe wrażenie :rolleyes:

A teraz gorsza wiadomość, na lampę muszę czekać 12 tygodni :eek::wtf:

Edytowane przez MarJel

Ooo, to muszę Asi napisać, żeby do Ciebie zajrzała, bo ona też na Big Mamę choruje ;)

Spoko. Jeszcze znalazłam w jednym sklepie internetowym tam niby piszą że najdłużej czeka się 3 tyg. Poczekam na odpowiedź i podziękuję mazzo.

Ja to Lubię wszystko mieć na już:D

MarJel witam się u Ciebie :welcome: dopiero teraz, chociaż Twój gust i piękne wnętrza podziwiam od dłuższego czasu...

Witaj Aniuell, bardzo mi miło i dziękuję:D

Zapraszam jak najczęściej, a rano przy porannej kawce proszę tez do mnie zaglądać, a nie tylko do MagdyZZZ;) żarcik oczywiście:lol2:

Im nas więcej tym milej i łatwiej podejmuję się decyzję.

Teraz zmykam na weekend z rodzinką i przyjaciółmi do domku nad jeziorem, ale już w poniedziałek nowe dylematy:p wybrałam zasłony do sypialni gościnnej i naszej:yes:

Zdradzę tylko że zupełnie różne, do gościnnej naturalny len, na szeleczkach zapinane na drewniane guziczki, a do naszej bardzo eleganckie, dostojne szycie, sznury i kryształki, tkanina leżąca na podłodze.

Fotki zasłon i plotki w poniedziałek:bye: