moooi 18.09.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 MarJel jestem pod wrażeniem, wszystko piękne, stół poezja, a do niego może takie krzesła? wklejam zdjęcia pierwszy raz więc wybaczcie jak mi się nie uda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.09.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Cześć Marta,Jak tam Twoja balustrada, już na swoim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.09.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 MarJel Chciałam Ci wysłać pytanko na priv - ale masz zapchaną skrzynkę Podaj mi na priv jakiś inny swój mailik albo wywal troszku ze skrzynki swojej forumowej Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikka27 19.09.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 MarJel- jak zwykle boosko!!! Stół piękny i w ogóle wszystko:) Czekam wraz z innymi na zdjęcia zasłon;) mam jeszcze jedno pytanie odnośnie blatu( bo chciałabym ściągnąć ociekacz;) Czy ociekacz masz w innym polerze niż resztę granitu? Bo mi powiedzieli w firmie, gdzie mają robić blat, ze ociekacz przy takim rozwiązaniu- wgłębieniu będzie miał inny połysk niż reszta blatu. To prawda? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 19.09.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Mar Jel zerknij na forum Benedykt II jeśli będziesz miała chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.09.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ziemia do Marty...:bye:jest poniedzialek - wieczor, No i gdzie te foty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ziemia do Marty...:bye:jest poniedzialek - wieczor, No i gdzie te foty??? Już, już, jedno usypiałam, z drugim historie odrabiałam , zaraz zgrywam fotki z telefonu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.09.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 19.09.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 ooooo czekamy, czekamy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 (edytowane) Dobra najpierw foty bo za dużo popcornu pójdzie , a za chwilę odpowiem na wcześniejsze pytania i przywitam się. Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 (edytowane) W naszej sypialni chciałam na okna coś bardziej eleganckiego niż len na drewnianych guzikach:P Jakiś czas temu upatrzyłam sobie zasłony, szycie wybrałbym takie samo, tkaninę też. Jedynie kolor by się różnił, tkanina na zewnątrz będzie w kolorze fioletowo-wrzosowa( coś jak sznur ze zdjęcia), ma ona też takie delikatne plisowane pasy( trzeba się dobrze przyjrzeć) Od spodu natomiast podszyta będzie błyszczącym, gładkim grafitem. Tapeta w tej sypialni jest fioletowo -szara. Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.09.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witam ciepło narendil- miło mi- Marta:), zapraszam jak najbardziej do częstych odwiedzin. Witam również moooi, krzesełko bardzo orginalne, przyznam się że wcześniej się nie spotkałam z takim modelem, ale chyba ciut za fikuśne jak dla mnie;) mariomili, z balustradą to trochę dłuższa historia, montaż może się trochę przedłużyć. W między czasie pojawił się mały problemik i okazało się że może być ciężko zamontować rotule w pewnym miejscu:eek: Na tą chwilę mój wykonawca, Pomysłowy Dobromir robi wszystko żebym miała tak jak chciałam:rolleyes: Aniuell, zapodaj temat, a my chętnie doradzimy mikka27, ociekacz w kamieniu mam w tym samym polerze co reszta blatu, jedynie rowki w ociekaczu są matowe:) blakitna, już lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.09.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 MarJel-ujawniam sie jako cicha podgladaczka-dom przepiekny-pomimo wielu szarosci taki CIEPLY!!!!!!Gratuluje konsekwencji i gustu!!!Wbilam do ulubionych:oNie ukrywam,ze bezwstydnie chce zapytac o dwie rzeczy-jestesmy na etapie zamawiania stolu z Manufaktury Drewna-czy bylabys uprzejma i napisala jakie jest wybarwienie tego debu?Czy to jakis bezbarwny lakier,czy moze olej-nie wiem o jaka probke zapytac:confused:Drugie -dotyczy listew przypodlogowych ,ktore masz na zdjecu powyzej-czy robione na zamowienie ,czy kupione i ewentualnie ogdzie i koszt.DZIEKUJE bardzo serdecznie i jeszcze raz gratuluje i rzycze szybkiej wprowadzki-bo az szkoda nie mieszkac:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 20.09.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Mar Jel co to za cudne zasłony lniane??? o takich marzę do salonu..... napisz co , gzdzie i za ile??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.09.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Gumisiowa stół to dąb natural, olejowany. Jak zamawiałam próbkę to jedna strona drewienka była olejowana, a druga lakierowana, więc będziesz miała porównanie. Listwy są drewniane robione na zamówienie, tam gdzie drzwi w firma stolarska kozłowski , dębowe maja 8cm, białe 10cm. Nie pamiętam dokładnie ceny ale coś chyba ponad 20zł za metr:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.09.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Mar Jel co to za cudne zasłony lniane??? o takich marzę do salonu..... napisz co , gzdzie i za ile??? Przy okazji przylukałam je w innych meblach, jedna taka zasłonka 200zł, szerokość zasłony ok. 1.40m, dł. ok 3m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 20.09.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam Martuś, mam pytanko natury technicznej. Jak sprawuje się Twój granitowy blat w kuchni? Ile razy go impregnowałaś, czy dobrze się czyści. I jeszcze jedno jak zachowuje się ociekacz, czy nie zostają na nim slady, szczególnie osad z kamienia po suszonych naczyniach. Bo spotkałam się z opinia że to moze być problem, ale wolę upewnić sie u osoby, która użytkuje i może obiektywnie ocenić. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.09.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 (edytowane) nilaf, blat nie był w ogóle impregnowany, hmm przynajmniej nic mi nie wiadomo na ten temat:rolleyes:Nie mieszkam jeszcze więc nie wiem jak będzie z czyszczeniem, ale nie wydaję mi się żeby był jakiś problem.O ociekacz się nie martwię bo ma specjalnie wycięte rowki przez które będzie spływać woda z mokrych naczyń. Na początku chciałam ociekacz bez rowków tylko z samym spadkiem i przy takim faktycznie może osadzać się kamień, na szczęście odradzono mi ten pomysł właśnie z tych powodów:)nilaf, chyba nie ma bardziej praktycznego materiału na blat w kuchni, jak granit, więc się nie zastanawiaj za długo;) edit. zaraz zmykam do domku, bo mi się ogrodzenie robi i jest jakiś problem:rolleyes:zmierzę rozstaw kinkietów w kuchni. Edytowane 20 Września 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 20.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 fajne i całkiem niedrogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.09.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 baaardzo fajne te zasłony wypatrzyłaś ja też chyba muszę odwiedzić nasze Inne Meble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts