nihiru 20.09.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Aniuell - pozwolę sobie odpowiedzieć za MarJel - a masz zdjęcia swojej kuchni? jeśli tak, to grzeczniej i wygodniej dla wszystkich jest założyć swój wątek, a jeśli chcesz poprosić o radę konkretną osobę, to tylko wpisujesz się w jej wątku z prośbą o odwiedziny u siebie i linkujesz swój wątek. Jeśli nie, to jest ryzyko że admin wykasuje wątek. Nie ma zamieszania z późniejszym usuwaniem, a i porad można więcej otrzymać, czasem z niespodziewanej strony. Ja tez się długo wahałam, ale w końcu się zdecydowałam i nie jest to trudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta1719507379 20.09.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam wszystkich, a szczególnie Mar Jel bo to jej wątek zachwycił mnie na maksa . Mar Jel, jestem uzależniona od odwiedzania Twojego wątku , Twoje wnętrza zachwycają , gratuluję gustu . Jest pięknie Ja na chwilę obecną przymierzam się do wykańczania wnętrza , podpatruję i mam nadzieję że nie będziesz miała nic przeciwko temu abym dopytała o pewne szczegóły np. gdzie zamawiałaś meble kuchenne ? czy to lokalny stolarz jest wykonawcą czy znany producent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.09.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 baaardzo fajne te zasłony wypatrzyłaś ja też chyba muszę odwiedzić nasze Inne Meble... o tym samym pomyślałam i może we czwartek podskoczę, skoro będę mniej więcej w okolicach tego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Marta ja nie moge sie doczekac Twojego gabinetu! fajnie, ze już wiekszosc macie zamowiona:). Zaslony mi sie podobaja choc ja nie firankowa i nie zaslonowa jestem:P;) no teraz zostala Wam jedynie...przeprowadzka:) a jak sie udal maly wypoczynek?zrelaksowaliscie sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 20.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Marta zasłonki do gościnnego dobrałas idealnie:) tych do sypialni jakoś jeszcze nie mogę sobie wyobrazić ocenie, jak zawisną na swoim miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.09.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 MarJel gratuluje rozpoczecia ogradzania Wyczytałam kiedyś u anuli ze data 11.11.2011 r to kulminacyjny dzień szczęścia i pieniędzy według feng-shui. i tak sobie od razu o Tobie pomyśłałam .Jeśli nie masz jeszcze ustalonej wczesniejszej daty przeprowadzki to może na ten termin się zdecydujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 21.09.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Wielkie dzięki Martuś za poradę, aczkolwiek poczekam na Twoją przeprowadzkę i użytkowanie blatu i wtedy dasz znać jak się zachowuje ociekacz, ja mam jeszcze trochę czasu do kuchni więc pomęczę Cię jeszcze w tym temacie. Pozdrawiam i podziwiam piękne zasłony do sypialni - cuuuuudo. QUOTE=MarJel;4906403]nilaf, blat nie był w ogóle impregnowany, hmm przynajmniej nic mi nie wiadomo na ten temat:rolleyes:Nie mieszkam jeszcze więc nie wiem jak będzie z czyszczeniem, ale nie wydaję mi się żeby był jakiś problem.O ociekacz się nie martwię bo ma specjalnie wycięte rowki przez które będzie spływać woda z mokrych naczyń. Na początku chciałam ociekacz bez rowków tylko z samym spadkiem i przy takim faktycznie może osadzać się kamień, na szczęście odradzono mi ten pomysł właśnie z tych powodów:)nilaf, chyba nie ma bardziej praktycznego materiału na blat w kuchni, jak granit, więc się nie zastanawiaj za długo;) edit. zaraz zmykam do domku, bo mi się ogrodzenie robi i jest jakiś problem:rolleyes:zmierzę rozstaw kinkietów w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.09.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Aniuell, to co napisała nihru to prawda oczywiście, ja się jednak nie obrażę jeżeli będziesz chciała zamieścić jakieś fotki u mnie z pytaniem o radę i pomoc. Jednak szczerze polecam wątek z o projektowaniu wnętrz, gdzie forumowicze wklejają projekty swoich wnętrz, a tam inni forumowicze, często profesjonaliści doradzają i pomagają, to link do projektowania kuchni http://forum.muratordom.pl/showthread.php?142331-Projekt-kuchni-wizualizacje/page204, jest jeszcze temat łazienki itd.itp. Nie trzeba mieć swojego wątku żeby wklejać swoje wnętrza i projekty, jedynie trzeba je wklejać w odpowiednim temacie. Aniuell, droga ta twoja kuchnia, gdzie ją wyceniałaś? Mi w studio kuchennym wycenili dwa razy tyle niż zapłaciłam u stolarza. Bardzo ciekawa jestem co w niej wymyśliłaś naucz się wklejania i dawaj ją na forum:D Cenę za moją prześlę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.09.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witam wszystkich, a szczególnie Mar Jel bo to jej wątek zachwycił mnie na maksa . Mar Jel, jestem uzależniona od odwiedzania Twojego wątku , Twoje wnętrza zachwycają , gratuluję gustu . Jest pięknie Ja na chwilę obecną przymierzam się do wykańczania wnętrza , podpatruję i mam nadzieję że nie będziesz miała nic przeciwko temu abym dopytała o pewne szczegóły np. gdzie zamawiałaś meble kuchenne ? czy to lokalny stolarz jest wykonawcą czy znany producent ? :oops:, O rany! Tyle miłych słów dziękuję Lokalny stolarz, tak jak pisałam wyżej połowa ceny mnie przekonała, w studio(różnych) cena była dwukrotna . Materiały, uchwyty itd. wybierałam takie same jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.09.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 MarJel gratuluje rozpoczecia ogradzania Wyczytałam kiedyś u anuli ze data 11.11.2011 r to kulminacyjny dzień szczęścia i pieniędzy według feng-shui. i tak sobie od razu o Tobie pomyśłałam .Jeśli nie masz jeszcze ustalonej wczesniejszej daty przeprowadzki to może na ten termin się zdecydujecie? kakusku, to miłe że pomyślałaś akurat o mnie:hug:, szczęścia i pieniędzy nigdy dość Dziś pogadam z drugą połową że 11.11 2011r to powinien być ten dzień! Anetko, dzięki, wyjazd oczywiście udany, pogoda dopisywała i towarzystwo też, to nie mogło być inaczej:D ps. firanek też nie lubię i nie będzie, w grę wchodzą rolety rzymskie i zasłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.09.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Pozdrawiam i podziwiam piękne zasłony do sypialni - cuuuuudo. nilaf, dziękuję, a a propos sypialni, pytałaś o rozstaw kinkietów, zmierzone -236cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Zasłony fajne Martusia wypatrzyłaś Myslę,że właśnie "tego typu" zasłony będą świetnie pasować do Twojej sypialni Jak tam kochana ogrodzenie??? robi się??? Na jakie się ostatecznie zdecydowaliście? Murowane+tynk, czy z kamienia, bo o takim kiedyś na tarasiku wspominałaś ? Buziaki i może jakieś foteczki zapodasz.... ich zawsze dla mnie za mało..... Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 22.09.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 nilaf, dziękuję, a a propos sypialni, pytałaś o rozstaw kinkietów, zmierzone -236cm. Ooooo pamiętałaś, dzięki Ci dobra kobieto, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.09.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Jak tam kochana ogrodzenie??? robi się??? Na jakie się ostatecznie zdecydowaliście? Murowane+tynk, czy z kamienia, bo o takim kiedyś na tarasiku wspominałaś ? Buziaki i może jakieś foteczki zapodasz... Karolinka, zdziwisz się, ale ogrodzenie nie będzie, z kamienia ani też tynkowane , wybraliśmy trzecią opcję od początku w ogóle nie braną pod uwagę, ale to będzie niespodzianka:P Chyba że przyjedziesz do mnie osobiście, to zobaczysz, daleko nie masz:P Na razie nie ma co fotografować, chłopaki pracują od kilku dni, ale jest ich sześciu więc niebawem będą efekty i fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.09.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 ..a powiedz mi jeszcze, czy Ty masz granit galaxy star ??? bo ja myślałam o nim, ale jak zobaczyłam na żywo to jak dla mnie ma za dużo złotych drobinek wolałabym, żeby te drobinki były srebrne... Nie mam star galaxy, gdyż tak samo jak i tobie nie podobała mi się ilość złotych drobinek, za dużo i za złote:rolleyes:, a złota nie chciałam:P Jeżeli chcesz ze srebrnymi polecam czarny granit black cocmos- cuuudny gdzie nie gdzie delikatnie mieniące srebrne drobinki, ale nie aż tyle jak w star galaxy Jeżeli chcesz bardziej subtelny i spokojny, też delikatnie mieniący, ale bez błyszczących drobinek polecam czarny granit absolut black Ja u siebie w domu zastosowałam właśnie te dwa rodzaje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.09.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 (edytowane) Jestem o krok od zamówienia wreszcie synkowi łóżka, wszędzie już są tylko on bidny nie ma. Obiecany miał samochód i jakiś już kiedyś wstępnie wybrałam. Ostatnio wpadł mi w oko ZygZak McQueen z bajki Auta Czy ja nie oszalałem czasem:confused: Zastanawiam się czy nie przedobrzę z kolorami w pokoju małego, pierwotnie łóżko miało być niebieskie, to jest tylko w wersji czerwonej. Po drugiej stronie będzie szafa-turkusowo niebieska i komoda zielono-seledynowa, (kolorki tak jak na tapecie) Łóżko stało by w widocznym na zdjęciu wolnym miejscu. http://img585.imageshack.us/img585/6853/dsc05912x.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.09.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Marta chyba cie zmartwię ja nie lubię takich łóżek a to wyjątkowo jest kiczowate, sorki..... wogóle tam nie pasuje kolorystyczniechyba lasche ma coś w tym stylu ale o niebo lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.09.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 No ja też nie przepadam... Wolę proste, zwyczajne... Ja bym się bała, że się Zygzak znudzi i dzieć w łóżku nie będzie chciał spać Chyba wolałabym zamówić coś neutralnego, a na ścianach poszaleć, dać naklejkę nad łóżkiem... Łóżko jest na kilka lat... Myślisz, że za 2-3 lata nadal będzie zafascynowany Zygzakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.09.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Marta chyba cie zmartwię ja nie lubię takich łóżek a to wyjątkowo jest kiczowate, sorki..... wogóle tam nie pasuje kolorystycznie chyba lasche ma coś w tym stylu ale o niebo lepsze Czy kiczowaty, czy nie, samochód będzie, przez najbliższe parę lat, miał obiecane od dawna. Mi się kiczowaty nie wydaję tak na marginesie:P z perspektywy małego chłopca patrzę i jego dziecięcych marzeń oczywiście. Teraz kwestia koloru tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.09.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Dla mnie też kiszka . Sorki. Coprawda u mnie też kiszkowate ściany w różu, ale meble wszystkie staram się kupować neutralne, aby pasowały do szarych ścian i dla dziecka np. 15 letniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts