Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapała się również jadalnia na wizualkach, więc od razu sprostowanie, stół będzie drewniany dębowy( tak jak schody) Będzie dokładnie taki jak na zdjęciach, krzeseł nadal nie wybrałam i nadal nie mam pomysłu :eek: Edytowane przez MarJel

Stolik taki konferencyjny widzę macie :lol2:

:lol2: dokładnie też bym go tak nazwała 250cm dł/ 110 szer.:popcorn::lol2:

Mąż nie chce krzeseł plastików, ani z metalowymi nóżkami:P

Trzymamy się wersji o której napisałaś, tapicerowane, może pikowane, raczej materiał dębowe nogi:rolleyes:

Może coś w tym stylu( tylko materiał i kolor inny)

http://img19.imageshack.us/img19/8572/26601502.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A jakby tak jeszcze dwa fotele postawić po dwóch krótszych bokach stołu:rolleyes:

http://img718.imageshack.us/img718/5319/imagephphj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

MarJel pieknie u Ciebie Cudnie Gorna lazienka , wanna - moje marzenie

Powiedz mi co to za osiwetlenie przy schodach te swiatlowody z kulkami Strasznie mi sie to podoba ale zastanawiam sie ile to swiatla daje , a dodatkowo jak mozesz napisz ile kosztuje i gdzie zamawialas Z gory dzioekujeeeeee

MarJel, kuchnia zapowiada się super, z resztą już to mówiłam ;) a co do jadalni, to może zrobić trochę tak jak jest na fragmencie jadalni na wizualizacji kuchni - czyli ten właśnie dębowy stół i krzesła te pikowane z fotelami na końcach tylko wszystko w materiale i takim jasnym kolorze. Wg mnie ładnie by to wyglądało, nadało trochę ciepła wnętrzu i rozjaśniłoby je.

Mar Jel no i co ja Ci mam napisać, kobieto. Cudnie będzie!!!

Widzę, że wysoka zabudowa taka jak u mnie - 3 słupki... Też mam w planach kawiarkę więc powstał dylemat, czy piekarnik z mikrofalami 2w1, czy mikrofala w słupku, a piekarnik pod płytą... Będę podglądać, jak wyjdzie u Ciebie, bo będziesz pierwsza i potem najwyżej zgapię :p

A ten stół, to skąd? Bo ja też chcę szeroki na 110... I też planuję przy dłuższym boku normalne krzesła, a przy krótszym z podłokietnikami - takie niby fotele...

Powiem Ci, że mnie się ta wizualka z limonkowymi krzesłami podoba - taka z pazurkiem. Choć nie wiem, czy bym się odważyła bo taki kolor szybko może się znudzić... Ale same krzesła super. Wiesz może, jaki to model?

Aha - pomysł z osobną zamrażarką - rewelacja. Sama zastanawiałam się, jak to wszystko ugryźć... W planach miałam normalną lodówkę z zamrażalnikiem na dole i dodatkową wolnostojącą zamrażarkę gdzieś w garażu albo PG. I teraz znowu weryfikować pomysł muszę ;)

MarJel...no,no,no..... fajnie, coraz fajniej! ja też zastanawiałam się nad piekarnikiem z mikrofalą ale nie znalazłam zbyt wielu informacji na ten temat.Orientowałaś sie ile takie cacko kosztuje i czy się sprawdza? A druga sprawa to podpisuję się pod pytaniem o stół.Widziałam takie w manufakturze drewna ale ta cena:-(

Hej Marjelko!

Widzę,że zastanawiasz się nad bardzo podobnymi do naszych krzesłami :p :D

Nasze krzesła są też pikowane,tylko przeszycia mają takie w formie kwadratu,a nie ma guzika.Mam nadzieję,że dobrze się wyraziłam :)Też jasne,materiałwe-milusie i eleganckie są :)

Gdzie ta wizualka kuchni?Bo ja nie widzę :o

A stół?Już Ci mówiłam-marzenie :)

Praha, no w końcu do mnie przyszłaś, już Ci miałam specjalne zaproszenie wysyłać :lol2:

kasiakp odp. wyśle na priv.

Agi, rere ma racje, stół dokładnie z MD, fakt tani nie jest, piekarnik z funkcją mikrofali koszt coś ok.3800/3900zł, sama mam mieszane uczucia jak się sprawdzi :eek:

Anna, oddzieliłam lodówkę od zamrażarki żeby mieć większą lodówkę,która jest samą chłodziarką,bez zamrażarki, więc powinnam się pomieścić ze wszystkim. Najpierw miała być sbs, ale źle wyglądała na wizualkach. My też kombinowaliśmy z tą zabudową, różne warianty i nadal nie jestem do końca zadowolona, zobaczymy jak wyjdzie w realu.

Lady, a nie ma gdzieś tych Twoich krzeseł w necie?, dawaj jakiegoś linka, kwadratowe pikowania nawet może bym wolała, bo sofa w salonie też takie będzie miała:D

edit.

chyba z 6 wizualek na poprzedniej stronie som, nie widzisz?

Edytowane przez MarJel

Rere ja się źle wyraziłam, chodziło mi o piekarnik z mikrofalą że tu mam obawy jak się sprawdzi i czy mi się zmieści do niego np. kurczak na butelce :D

O stół się nie martwię, nie spotkałam się jeszcze z negatywną opinią na temat MD, ale dzięki za troskę:)

Edytowane przez MarJel

MarJel.

A na jaką długość rozsuwany chciałabyś ten stół?

Stół będzie 250/110 ( to chyba b. duży)i nie będzie rozsuwany, z tego co się zorientowałam nie opłacają się takie rozsuwane dostawki bo koszt jednej to 500zł.

Na co dzień i mniejsze imprezki wystarczy mi taki , a w razie większej ilości gości dostawię stół, który mam zamiar kupić na taras. I tak to sobie wymyśliłam:lol: