Ilona Agata 27.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Efekt świetny Czekam na kuchnię. Coś czuję, że szczęka mi opadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) KuchniaNa dzień dzisiejszy, wszystko jest przygotowane, pomalowane ściany, futrynka w około wejścia już jest, ściany przygotowane pod szare szkło( tak, aby szkło licowało się ze ścianą) Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) Zapała się również jadalnia na wizualkach, więc od razu sprostowanie, stół będzie drewniany dębowy( tak jak schody) Będzie dokładnie taki jak na zdjęciach, krzeseł nadal nie wybrałam i nadal nie mam pomysłu Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 A jaki kolor krzeseł planujesz? Skóra/ drewno ? Ja tu widzę coś w obiciu pikowanym . Lampy są swietne, kuchnia zapowiada się :jawdrop:. Stolik taki konferencyjny widzę macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Stolik taki konferencyjny widzę macie dokładnie też bym go tak nazwała 250cm dł/ 110 szer. Mąż nie chce krzeseł plastików, ani z metalowymi nóżkami:P Trzymamy się wersji o której napisałaś, tapicerowane, może pikowane, raczej materiał dębowe nogi:rolleyes: Może coś w tym stylu( tylko materiał i kolor inny) http://img19.imageshack.us/img19/8572/26601502.jpg Uploaded with ImageShack.us A jakby tak jeszcze dwa fotele postawić po dwóch krótszych bokach stołu:rolleyes: http://img718.imageshack.us/img718/5319/imagephphj.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.05.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Fajne tylko nie limonkowe oczywiście Takie mi od razu przypasowały. Spory stół nasz ma 200x100 a po rozłożeniu 300x100 )) tak sobie teraz pomyślałam, że mógłby mieć 110.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.05.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Manufaktura rulezz . Uwielbiam ten stół i też taki mi się marzy. Powiem Ci, że krzesełka pikowane świetnie będą pasować do Twoich wnętrz. A te fotele na końcach stołu to dobry pomysł. Siedziska dla Pani i Pana domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 28.05.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 MarJel pieknie u Ciebie Cudnie Gorna lazienka , wanna - moje marzenie Powiedz mi co to za osiwetlenie przy schodach te swiatlowody z kulkami Strasznie mi sie to podoba ale zastanawiam sie ile to swiatla daje , a dodatkowo jak mozesz napisz ile kosztuje i gdzie zamawialas Z gory dzioekujeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 28.05.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 MarJel, kuchnia zapowiada się super, z resztą już to mówiłam a co do jadalni, to może zrobić trochę tak jak jest na fragmencie jadalni na wizualizacji kuchni - czyli ten właśnie dębowy stół i krzesła te pikowane z fotelami na końcach tylko wszystko w materiale i takim jasnym kolorze. Wg mnie ładnie by to wyglądało, nadało trochę ciepła wnętrzu i rozjaśniłoby je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.05.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Mar Jel no i co ja Ci mam napisać, kobieto. Cudnie będzie!!! Widzę, że wysoka zabudowa taka jak u mnie - 3 słupki... Też mam w planach kawiarkę więc powstał dylemat, czy piekarnik z mikrofalami 2w1, czy mikrofala w słupku, a piekarnik pod płytą... Będę podglądać, jak wyjdzie u Ciebie, bo będziesz pierwsza i potem najwyżej zgapię A ten stół, to skąd? Bo ja też chcę szeroki na 110... I też planuję przy dłuższym boku normalne krzesła, a przy krótszym z podłokietnikami - takie niby fotele... Powiem Ci, że mnie się ta wizualka z limonkowymi krzesłami podoba - taka z pazurkiem. Choć nie wiem, czy bym się odważyła bo taki kolor szybko może się znudzić... Ale same krzesła super. Wiesz może, jaki to model? Aha - pomysł z osobną zamrażarką - rewelacja. Sama zastanawiałam się, jak to wszystko ugryźć... W planach miałam normalną lodówkę z zamrażalnikiem na dole i dodatkową wolnostojącą zamrażarkę gdzieś w garażu albo PG. I teraz znowu weryfikować pomysł muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 28.05.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 MarJel...no,no,no..... fajnie, coraz fajniej! ja też zastanawiałam się nad piekarnikiem z mikrofalą ale nie znalazłam zbyt wielu informacji na ten temat.Orientowałaś sie ile takie cacko kosztuje i czy się sprawdza? A druga sprawa to podpisuję się pod pytaniem o stół.Widziałam takie w manufakturze drewna ale ta cena:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.05.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Ten co MarJel pokazała to jest właśnie z Manufaktury Drewna. No ceny straszne, ale stoły mają piękneeee. Anna stółjak napisałam wyżej z MD, Manu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.05.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Anna stółjak napisałam wyżej z MD, Manu Tak, tak, już wynalazłam, dzięki. I właśnie ten MANU najbardziej mi się podoba. Tylko do cen jakoś nie dotarłam... Może to i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.05.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Hej Marjelko! Widzę,że zastanawiasz się nad bardzo podobnymi do naszych krzesłami Nasze krzesła są też pikowane,tylko przeszycia mają takie w formie kwadratu,a nie ma guzika.Mam nadzieję,że dobrze się wyraziłam :)Też jasne,materiałwe-milusie i eleganckie są Gdzie ta wizualka kuchni?Bo ja nie widzę A stół?Już Ci mówiłam-marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2011 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) Praha, no w końcu do mnie przyszłaś, już Ci miałam specjalne zaproszenie wysyłać kasiakp odp. wyśle na priv. Agi, rere ma racje, stół dokładnie z MD, fakt tani nie jest, piekarnik z funkcją mikrofali koszt coś ok.3800/3900zł, sama mam mieszane uczucia jak się sprawdzi Anna, oddzieliłam lodówkę od zamrażarki żeby mieć większą lodówkę,która jest samą chłodziarką,bez zamrażarki, więc powinnam się pomieścić ze wszystkim. Najpierw miała być sbs, ale źle wyglądała na wizualkach. My też kombinowaliśmy z tą zabudową, różne warianty i nadal nie jestem do końca zadowolona, zobaczymy jak wyjdzie w realu. Lady, a nie ma gdzieś tych Twoich krzeseł w necie?, dawaj jakiegoś linka, kwadratowe pikowania nawet może bym wolała, bo sofa w salonie też takie będzie miała:D edit. chyba z 6 wizualek na poprzedniej stronie som, nie widzisz? Edytowane 28 Maja 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.05.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) MarJel, możesz zasięgnąć info u dziewczyn. Jeśli dobrze kojarzę, to taki stół ma Efilo i Monah. Malgosza użytkuje jeszcze stół z MD ale model Balti.A na jaką długość rozsuwany chciałabyś ten stół? Edytowane 28 Maja 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) Rere ja się źle wyraziłam, chodziło mi o piekarnik z mikrofalą że tu mam obawy jak się sprawdzi i czy mi się zmieści do niego np. kurczak na butelce O stół się nie martwię, nie spotkałam się jeszcze z negatywną opinią na temat MD, ale dzięki za troskę Edytowane 28 Maja 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 MarJel. A na jaką długość rozsuwany chciałabyś ten stół? Stół będzie 250/110 ( to chyba b. duży)i nie będzie rozsuwany, z tego co się zorientowałam nie opłacają się takie rozsuwane dostawki bo koszt jednej to 500zł. Na co dzień i mniejsze imprezki wystarczy mi taki , a w razie większej ilości gości dostawię stół, który mam zamiar kupić na taras. I tak to sobie wymyśliłam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.05.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Wróciłam do posta. To ja namieszałam, bo nie zakodowałam piekarnika po drodze . A stół duży. Ja chciałabym sobie kupić (kiedyś) z dostawką, ale będę się musiała mocno zastanowić skoro taki koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.05.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Mar Jel, ta lodówka to Siemens KI 42FP60? Dziewczyny, jakie są ceny tych stołów z MD? Konkretnie tego MANU... Uświadomcie mnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts