MarJel 22.09.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ja też taka sama jak reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.09.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Tym optymistycznym akcentem sprawa łóżka samochód zakończona:P Dziewczynki pytające na priv o kuchnie i stolarza odpowiem wieczorem. Teraz za bardzo wciągnęła mnie walka o radość mojego syna:P;), a muszę juz spadać, do domu ogrodzenie się robi, stolarz coś kończy, kończą się schody, muszę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia77k 22.09.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 witam wszystkich a szczególnie właścicielkę pięknego domu. Podziwiam Twój dom od dawna jest bardzo przemyślany i super wykończony. jestem na podobnym etapie powoli wykończenie dobiega końca mam tez syka 2,5 roku w jego pokoju oczywiście stoi auto łóżko jest nim zachwycony i myślę iż nie jest to zakup na rok czy dwa. Mój starszy syn 11 letni też chętnie w nim leży a pierwszą noc w domu taką na "próbę' starszy spał właśnie w tym łóżku, a nie w swoim pokoju tak chciał. Nie ma się nad czym zastanawiać. Auto w pokoju daje naprawdę dużo radości dziecku, a to jest bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.09.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Hej Martusia Wiadomo łożko samochód musi być , skoro synek tak postanowił, nie mogłoby być inaczej Poza tym uważam,że naprawdę ładnie tam będzie wyglądać a jeżeli to sprawi dodoatkowo,że maluch chętnie będzie spał w swoim pokoju to już będzie pełnia szczęścia!!! Moja Julcia śpi w swoim pokoju, w łóżeczku odkąd skończyła 8 tygodni i mam nadzieję,że to się już jej nie zmieni Martusia mam prośbę o namiary na Twojego stolarza, mam już wyceny mojej kuchni z kilku salonów mebli kuchennych i chętnie bym porównała, bo jeżeli jest możliwość zaoszczędzenia w tym temacie to ja chętnie P.S ciekawa jestem co tam sobie wymyśliłaś w kwestii ogrodzenia Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.09.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ależ tu gorąco;) klamka już zapadła, ale jeszcze dodam swoje 5 groszy;) Marta oczywiście kupuj to łóżko - szczęście, radość naszych pociech - BEZCENNE!!! w pełni rozumiem, bo sama ulegam zachcianką moich księzniczek no oczywiście klorystycznie obstawiam niebieski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.09.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 jako matka z miesięcznym doświadczeniem w posiadaniu łóżek - samochodów polecam gorąco drewniane (nasze oba są takie) ...mnie osobiście nie podobają się plastikowe ...wyglądają (dla mnie rzecz jasna) kiczowato i tandetnie... jeśli chodzi o boki to mój 3-latek ma je dość zabudowane (łóżko kopara) a 7-latek ma właśnie coś w stylu tego niebieskiego... w sumie żaden jeszcze nie spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ja jestem za autem ale raczej niebieskim np takim http://emeblik.pl/pl/lozko-samochod-robert-niebieskie.html czerwony to tam ni z gruszki ni z pietruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.09.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Marta i jak lozko wybrane? ja o swoim rozwiazaniu pisalam nie aby Cie do niego przekonac ale zeby nieco sie usprawiedliwic...bo ja wyrodna matka nie dalam swojemu dziecku wyboru - na bank wybralby samochod...wiec , zeby do konca nie byc zolza pozwole mu je obkleic...z tym ogrodzeniem to mnie zaintrygowalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.09.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 asia77k, a możesz podać model tego łóżka, jest niebieskie? Karolinka, twoja Julcia to wyjątek nad wyjątkami z tym spaniem i w ogóle. Wyślę na priv namiary na stolarza. Oldzia, niebieski, niebieski Lasche, ja z plastiku też nie chcę, koniecznie drewniane, kurczę ale ciężko znaleźć jakiś ciekawy model:rolleyes: Aniuell, wysłałam ci instrukcję w twoim wątku. Wszystko prawda co powiedziałaś, tylko gdzie tą fajną furę szukać, help:o Anetko, zrozumiałam twoje intencję. Muszę ci się do czegoś jednak przyznać, wczoraj pół nocy szperałam w poszukiwaniu auta i nic, zdesperowana zaczęłam już siedzieć na białych i sosnowych mebelkach do pokoi chłopców:jawdrop: Mało brakowało a .... wiadomo co chciałam popełnić? Podobają mi się bardzo pokoje w stylu jakim urządziłaś dla okruszka i gdyby kiedyś nie ta obiecanka pewnie dla swojego urządziłabym podobny:P No nic, szukam nadal tego auta, jakby komuś coś rzuciło się w oko proszę o namiar:p markotko, twój przykład biorę pod uwagę, szkoda tylko że wewnątrz boczki nie są niebieskie, tylko białe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.09.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 bo ja wyrodna matka nie dalam swojemu dziecku wyboru - na bank wybralby samochod... Anetka, całe szczęście, że Ty też... Nie będziemy z reni osamotnione wczoraj pół nocy szperałam w poszukiwaniu auta i nic, zdesperowana zaczęłam już siedzieć na białych i sosnowych mebelkach do pokoi chłopców:jawdrop: Mało brakowało a .... wiadomo co chciałam popełnić? Podobają mi się bardzo pokoje w stylu jakim urządziłaś dla okruszka i gdyby kiedyś nie ta obiecanka pewnie dla swojego urządziłabym podobny:P I wyszło szydło z worka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.09.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 I wyszło szydło z worka :lol: Przecie mówiłam od początku że ja tez zołza:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.09.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 MarJel to ja poproszę o obfotografowanie tego fotela mój mąż już dziś jest gotów go kupić możesz podać namiary na sklep? Mój syn śpi w swoim łóżeczku, w swoim pokoju od 5, może 6 tygodnia. A od 4 miesiąca przesypia całe noce. Nasłuchałam jak bratowa męża opowiadała, że ich 3 letni syn ciągle śpi w ich sypialni i nad ranem wchodzi do ich łóżka. Chcieliśmy tego uniknąć, i udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.09.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Przecie mówiłam od początku że ja tez zołza:P I dlatego przy okazji nam się musiało oberwać, że bez serca jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.09.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Chcieliśmy tego uniknąć, i udało się. Nie mów hop... Nasz syn zaczął przychodzić do nas do sypialni tak w okolicach 4 lat Teraz ma ponad 5 i nadal wędruje, ale wysyłam go z powrotem do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.09.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Nie mów hop... Nasz syn zaczął przychodzić do nas do sypialni tak w okolicach 4 lat Teraz ma ponad 5 i nadal wędruje, ale wysyłam go z powrotem do siebie. No to mnie sprowadziłaś na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Marta jeśli ty chcesz drewniane auto to to zmienia postać rzeczy, takie może być bardzo ok, moim zdaniem to plastikowe to kiczowata tandeta, trzeba było od razu napisać, takie ale drewniane, lasche ma fajne przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.09.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 I dlatego przy okazji nam się musiało oberwać, że bez serca jesteśmy? zaraz, zaraz, zołza ,zołzą, ale łóżko auto będzie tak! A wy co macie na swoje usprawiedliwienie:P Mało tego ja w gronie swoich znajomych uznawana jest z tkz. mamoche, najdłużej karmiłam piersią i uwielbiam spać ze swoim małymi dziećmi, nie mam z tym problemu, a wręcz przeciwnie przytulać się w nocy,póki są takie mięciutkie i wąchać póki tak cudnie pachną karolak ja kupiłam w innych meblach, ale widziałam też taki fotel w mezzzo. Jest to firma sits http://www.sits.eu/ , a sam fotel to model demetrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.09.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 zaraz, zaraz, zołza ,zołzą, ale łóżko auto będzie tak! A wy co macie na swoje usprawiedliwienie:P reni juz napisała - że drewniane jest OK. Kiczowaty był plastik. Ja pisałam już wczoraj, że NEUTRALNE łóżko (auto) też jest OK. Ryzykowny byłby Zygzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.09.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Mało tego ja w gronie swoich znajomych uznawana jest z tkz. mamoche, najdłużej karmiłam piersią i uwielbiam spać ze swoim małymi dziećmi, nie mam z tym problemu, a wręcz przeciwnie przytulać się w nocy,póki są takie mięciutkie i wąchać póki tak cudnie pachną karolak ja kupiłam w innych meblach, ale widziałam też taki fotel w mezzzo. Jest to firma sits http://www.sits.eu/ , a sam fotel to model demetrio Dzięki za namiary To ja jestem bardzo wyrodną matką nie karmiłam piersią (bo syn wcześniak i leżał trochę w inkubatorze, i poza paroma nocami nie spał z nami). Teściowa do dziś wypomina, że przeze mnie moje własne dziecko będzie miało do końca życia syndrom odrzucenia, bo z nim nie spałam i od początku nie czuł matczynego ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.09.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 To ja gdzieś między Wami się plasuję... Karmiłam syna 9 miesięcy, córkę 8, przy czym sami powiedzili dość I czasem z nimi śpię, jak bardzo chcą, ale generalnie zasada jest taka, że każdy w swoim łóżku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts