Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tym optymistycznym akcentem sprawa łóżka samochód zakończona:P

Dziewczynki pytające na priv o kuchnie i stolarza odpowiem wieczorem. Teraz za bardzo wciągnęła mnie walka o radość mojego syna:P;), a muszę juz spadać, do domu ogrodzenie się robi, stolarz coś kończy, kończą się schody, muszę jechać :bye:

:bye: witam wszystkich a szczególnie właścicielkę pięknego domu. Podziwiam Twój dom od dawna jest bardzo przemyślany i super wykończony. jestem na podobnym etapie powoli wykończenie dobiega końca mam tez syka 2,5 roku w jego pokoju oczywiście stoi auto łóżko jest nim zachwycony i myślę iż nie jest to zakup na rok czy dwa. Mój starszy syn 11 letni też chętnie w nim leży a pierwszą noc w domu taką na "próbę' starszy spał właśnie w tym łóżku, a nie w swoim pokoju tak chciał. Nie ma się nad czym zastanawiać. Auto w pokoju daje naprawdę dużo radości dziecku, a to jest bezcenne.

Hej Martusia :)

Wiadomo łożko samochód musi być , skoro synek tak postanowił, nie mogłoby być inaczej :)

Poza tym uważam,że naprawdę ładnie tam będzie wyglądać a jeżeli to sprawi dodoatkowo,że maluch chętnie będzie spał w swoim pokoju to już będzie pełnia szczęścia!!!

Moja Julcia śpi w swoim pokoju, w łóżeczku odkąd skończyła 8 tygodni i mam nadzieję,że to się już jej nie zmieni ;)

Martusia mam prośbę o namiary na Twojego stolarza, mam już wyceny mojej kuchni z kilku salonów mebli kuchennych i chętnie bym porównała, bo jeżeli jest możliwość zaoszczędzenia w tym temacie to ja chętnie :D

P.S ciekawa jestem co tam sobie wymyśliłaś w kwestii ogrodzenia :rolleyes:

Buziaki :****

jako matka z miesięcznym doświadczeniem w posiadaniu łóżek - samochodów polecam gorąco drewniane (nasze oba są takie) ...mnie osobiście nie podobają się plastikowe ...wyglądają (dla mnie rzecz jasna) kiczowato i tandetnie... jeśli chodzi o boki to mój 3-latek ma je dość zabudowane (łóżko kopara) a 7-latek ma właśnie coś w stylu tego niebieskiego... w sumie żaden jeszcze nie spadł :)

Marta i jak lozko wybrane? ja o swoim rozwiazaniu pisalam nie aby Cie do niego przekonac ale zeby nieco sie usprawiedliwic...bo ja wyrodna matka nie dalam swojemu dziecku wyboru - na bank wybralby samochod...wiec , zeby do konca nie byc zolza pozwole mu je obkleic...z tym ogrodzeniem to mnie zaintrygowalas...

asia77k, a możesz podać model tego łóżka, jest niebieskie?

Karolinka, twoja Julcia to wyjątek nad wyjątkami z tym spaniem i w ogóle. Wyślę na priv namiary na stolarza.

Oldzia, niebieski, niebieski :yes:

Lasche, ja z plastiku też nie chcę, koniecznie drewniane, kurczę ale ciężko znaleźć jakiś ciekawy model:rolleyes:

Aniuell, wysłałam ci instrukcję w twoim wątku. Wszystko prawda co powiedziałaś, tylko gdzie tą fajną furę szukać, help:o

Anetko, zrozumiałam twoje intencję. Muszę ci się do czegoś jednak przyznać, wczoraj pół nocy szperałam w poszukiwaniu auta i nic, zdesperowana zaczęłam już siedzieć na białych i sosnowych mebelkach do pokoi chłopców:jawdrop:

Mało brakowało a .... wiadomo co chciałam popełnić? :o

Podobają mi się bardzo pokoje w stylu jakim urządziłaś dla okruszka i gdyby kiedyś nie ta obiecanka pewnie dla swojego urządziłabym podobny:P

No nic, szukam nadal tego auta, jakby komuś coś rzuciło się w oko proszę o namiar:p

markotko, twój przykład biorę pod uwagę, szkoda tylko że wewnątrz boczki nie są niebieskie, tylko białe:rolleyes:

bo ja wyrodna matka nie dalam swojemu dziecku wyboru - na bank wybralby samochod...

Anetka, całe szczęście, że Ty też... Nie będziemy z reni osamotnione :lol:

wczoraj pół nocy szperałam w poszukiwaniu auta i nic, zdesperowana zaczęłam już siedzieć na białych i sosnowych mebelkach do pokoi chłopców:jawdrop:

Mało brakowało a .... wiadomo co chciałam popełnić? :o

Podobają mi się bardzo pokoje w stylu jakim urządziłaś dla okruszka i gdyby kiedyś nie ta obiecanka pewnie dla swojego urządziłabym podobny:P

I wyszło szydło z worka :lol::lol::lol:

MarJel to ja poproszę o obfotografowanie tego fotela :) mój mąż już dziś jest gotów go kupić :lol2: możesz podać namiary na sklep?

Mój syn śpi w swoim łóżeczku, w swoim pokoju od 5, może 6 tygodnia. A od 4 miesiąca przesypia całe noce. Nasłuchałam jak bratowa męża opowiadała, że ich 3 letni syn ciągle śpi w ich sypialni i nad ranem wchodzi do ich łóżka. Chcieliśmy tego uniknąć, i udało się.

I dlatego przy okazji nam się musiało oberwać, że bez serca jesteśmy? :lol2:

zaraz, zaraz, zołza ,zołzą, ale łóżko auto będzie tak! A wy co macie na swoje usprawiedliwienie:P

Mało tego ja w gronie swoich znajomych uznawana jest z tkz. mamoche, najdłużej karmiłam piersią i uwielbiam spać ze swoim małymi dziećmi, nie mam z tym problemu, a wręcz przeciwnie przytulać się w nocy,póki są takie mięciutkie i wąchać póki tak cudnie pachną:rolleyes:

karolak ja kupiłam w innych meblach, ale widziałam też taki fotel w mezzzo.

Jest to firma sits http://www.sits.eu/ , a sam fotel to model demetrio

Mało tego ja w gronie swoich znajomych uznawana jest z tkz. mamoche, najdłużej karmiłam piersią i uwielbiam spać ze swoim małymi dziećmi, nie mam z tym problemu, a wręcz przeciwnie przytulać się w nocy,póki są takie mięciutkie i wąchać póki tak cudnie pachną:rolleyes:

karolak ja kupiłam w innych meblach, ale widziałam też taki fotel w mezzzo.

Jest to firma sits http://www.sits.eu/ , a sam fotel to model demetrio

Dzięki za namiary :)

To ja jestem bardzo wyrodną matką :( nie karmiłam piersią (bo syn wcześniak i leżał trochę w inkubatorze, i poza paroma nocami nie spał z nami). Teściowa do dziś wypomina, że przeze mnie moje własne dziecko będzie miało do końca życia syndrom odrzucenia, bo z nim nie spałam i od początku nie czuł matczynego ciepła ;)