rere79 25.09.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 MarJel nuuuuuda . Gabinet będzie świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.09.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Hmm, do BigMamy to jednak bym inne lampki dała. Może takie? Italux Modesto Lub bankierka (z http://www.artdekoracyjne.pl) Ta mi sie podoba, bo jest chromowana z czarnym kloszem. Raczej rzadko spotykana, przeważnie są z białymi lub zielonymi kloszami. Albo wykonane z mosiądzu. Ja swojej całej chromowanej szukałam około roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.09.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Aniuell, jeszcze raz dziękuję za tego jeepa:lol:, widziałam go wcześniej, ale jakoś nie zwracałam uwagi bo skupiłam się na tych klasycznych, tradycyjnych furach.Prawdopodobnie zrezygnuję z big mamy w gabinecie, ale to nic pewnego, może pójdzie do salonu, a może nigdzie:rolleyes:Ze stoliczkiem się zobaczy, spróbuję jeszcze bibliotekę przesunąć maksymalnie i poczekam jak dojdzie pufa-podnóżek.Zasłony? jeszcze nie wiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.09.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Piekna kuchia mozesz napisac z jakich okolic jest stolarz? Z okolic Lublina, a dokładnie ze Świdnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.09.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 narendil, właśnie dzięki tobie kupiłam przed chwilą lampę na biurko, którego jeszcze nie mam:lol: Dzięki, dzięki, jesteś wielka Bankierka będzie idealna czarny błyszczący klosz, chrom i dobra cena. Jak zobaczyłam na stronce tekst,, na wyczerpaniu", to od razu zamówiłam:wave: Rere, Ania , dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.09.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Niezmiernie się cieszę, że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.09.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Niezmiernie się cieszę, że mogłam pomóc Bardzo, bardzo jeszcze raz dziękuję I wpadaj do mnie częściej, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.09.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 jak dla mnie to możesz z Big Mamy do gabinetu zrezygnować - nic mu się nie stanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta1719507379 25.09.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Mar Jel odkąd trafiłam na Twój profil jestem od niego uzależniona , tylu śliczności nie widziałam w żadnym dotychczas odwiedzanym wątku . Tylko gratulować i zachwycać się dalej ... Nie chciałabym zaśmiecać wątku i zarzucać Cię pytaniami ale nie mogę się oprzeć i chciałabym zadać pytanie techniczne. Na jakiej wysokości od podłogi masz zamontowany kominek tzn. jaką wysokość ma ten kamień na którym ustawiono wkład kominkowy ? może niezbyt jasno się piszę ale pewnie będziesz wiedziała o co mi chodzi A propo gabinetu , oczywiści wyłącznie takich efektów się spodziewałam jest cudny , taki ,,dostojny'' z tą biblioteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.09.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Oj Kochana ,grzechem byloby nie napisac kilka slow o gabinecie, jak zwykle trafilas w dziesiatke z zakupieniem biblioteczki, lamp i fotela. Stolik ktory upatrzylas bedzie swietnie pasowal. Cos mi sie wydaje ze przybedzie takich biblioteczek na forum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.09.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Martusia, mimo,że widziałam dopiero tworzące sie ogrodzenie, już wiem ,ze mi się PODOBA!!! Pasuje do domku! Fotel, lampa na biurko i czerwony samochodzik suuuper! Górne oświetlenie możesz spokojnie zawiesić, moim zdaniem będzie pasować Buźka i do zobaczenia na spacerku, może środa lub czwartek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 aneta@, już kiedyś ktoś mnie pytał o tą wysokość i nawet zmierzyłam, ale już zdążyłam zapomnieć. Jutro jak będę w domu zmierzę wysokość. mariomili, dziękuję karolcia, jutro dam znać czy środa, czy czwartek, ale bardzo, bardzo chętnie. W końcu dzisiaj wpadłyśmy na siebie przez przypadek i aż dziw że dopiero, mieszkając prawie okno w okno:rolleyes: Szkoda że tak się spieszyłam, a wspominałaś,że coś nowego wymyśliłaś, teraz mnie skręca co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.09.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Marta, czy Ty pokazywałaś dom z zewnątrz? Przylazłam szukać tynku mozaikowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.09.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Marta, czy Ty pokazywałaś dom z zewnątrz? Przylazłam szukać tynku mozaikowego Ha, ha, ale się ganiamy, właśnie odpowiedziałam u Ciebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 w końcu trafiłam i przyszłam skomentować gabinecik kuro domowa i cóź ty będziesz w nim robić jeśli nie kurze ścierać, co? no super wyszło, klimatycznie w 100% ale wiesz że nie moje klimaty, ale widze ze ciebie ciągnie do tak owych , już nie wiem gdzie twoje serce bije głosniej, w kuchni czy gabinecie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.09.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Reni, ja to taka kura domowa w wersji ekskluzywna, w domu będę leżeć i pachnieć, a posprzątane będzie;) Moje serce jest rozdarte i mocno bije w obu kierunkach, nie potrafię wybrać Dlatego u mnie trochę tego, trochę tego, dla każdego coś dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ja to taka kura domowa w wersji ekskluzywna, w domu będę leżeć i pachnieć, a posprzątane będzie;) Zdradź przepis! Bo u mnie to ani posprzątane (w satysfakcjonującym mnie stopniu), ani ja leżę i pachnę (też w satysfakcjonującym mnie stopniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Reni, ja to taka kura domowa w wersji ekskluzywna, w domu będę leżeć i pachnieć fiu, fiu to ja też będę wersja exlusive od dziś i muszę o tym mężowi powiedzieć, hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.09.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 no to ja się wyłamię - nie cierpię leżeć i pachnieć. Mogę marnować czas na czytanie głupot, oglądanie tv, siedzenie na forum:) czy granie w cywilizację, ale tak po prostu LEŻEĆ?! Brrr Okropność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Mamo dopiero dojrzałam ten gabinet. Biblioteka wymiata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts