Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmm, do BigMamy to jednak bym inne lampki dała.

Może takie?

Italux Modesto

lampa_biurkowa_modesto_italux.jpg

Lub bankierka (z http://www.artdekoracyjne.pl)

lampa_bankierka.jpg

Ta mi sie podoba, bo jest chromowana z czarnym kloszem. Raczej rzadko spotykana, przeważnie są z białymi lub zielonymi kloszami. Albo wykonane z mosiądzu. Ja swojej całej chromowanej szukałam około roku :p

Aniuell, jeszcze raz dziękuję za tego jeepa:lol:, widziałam go wcześniej, ale jakoś nie zwracałam uwagi bo skupiłam się na tych klasycznych, tradycyjnych furach.

Prawdopodobnie zrezygnuję z big mamy w gabinecie, ale to nic pewnego, może pójdzie do salonu, a może nigdzie:rolleyes:

Ze stoliczkiem się zobaczy, spróbuję jeszcze bibliotekę przesunąć maksymalnie i poczekam jak dojdzie pufa-podnóżek.

Zasłony? jeszcze nie wiem:rolleyes:

narendil, właśnie dzięki tobie kupiłam przed chwilą lampę na biurko, którego jeszcze nie mam:lol:

Dzięki, dzięki, jesteś wielka :hug:

Bankierka będzie idealna czarny błyszczący klosz, chrom i dobra cena.

Jak zobaczyłam na stronce tekst,, na wyczerpaniu", to od razu zamówiłam:wave:

Rere, Ania , dzięki:)

Mar Jel odkąd trafiłam na Twój profil jestem od niego uzależniona , tylu śliczności nie widziałam w żadnym dotychczas odwiedzanym wątku . Tylko gratulować i zachwycać się dalej ...

Nie chciałabym zaśmiecać wątku i zarzucać Cię pytaniami ale nie mogę się oprzeć i chciałabym zadać pytanie techniczne. Na jakiej wysokości od podłogi masz zamontowany kominek tzn. jaką wysokość ma ten kamień na którym ustawiono wkład kominkowy ? może niezbyt jasno się piszę ale pewnie będziesz wiedziała o co mi chodzi :)

A propo gabinetu , oczywiści wyłącznie takich efektów się spodziewałam :) jest cudny , taki ,,dostojny'' z tą biblioteczką :)

Martusia, mimo,że widziałam dopiero tworzące sie ogrodzenie, już wiem ,ze mi się PODOBA!!! :D

Pasuje do domku! Fotel, lampa na biurko i czerwony samochodzik suuuper! Górne oświetlenie możesz spokojnie zawiesić, moim zdaniem będzie pasować :)

Buźka i do zobaczenia na spacerku, może środa lub czwartek ? :D

aneta@, już kiedyś ktoś mnie pytał o tą wysokość i nawet zmierzyłam, ale już zdążyłam zapomnieć. Jutro jak będę w domu zmierzę wysokość.

mariomili, dziękuję:)

karolcia, jutro dam znać czy środa, czy czwartek, ale bardzo, bardzo chętnie.

W końcu dzisiaj wpadłyśmy na siebie przez przypadek i aż dziw że dopiero, mieszkając prawie okno w okno:rolleyes:

Szkoda że tak się spieszyłam, a wspominałaś,że coś nowego wymyśliłaś, teraz mnie skręca co?:p

w końcu trafiłam i przyszłam skomentować gabinecik kuro domowa i cóź ty będziesz w nim robić jeśli nie kurze ścierać, co?

no super wyszło, klimatycznie w 100% ale wiesz że nie moje klimaty, ale widze ze ciebie ciągnie do tak owych , już nie wiem gdzie twoje serce bije głosniej, w kuchni czy gabinecie?????????

ja to taka kura domowa w wersji ekskluzywna, w domu będę leżeć i pachnieć;), a posprzątane będzie;)

Zdradź przepis! Bo u mnie to ani posprzątane (w satysfakcjonującym mnie stopniu), ani ja leżę i pachnę (też w satysfakcjonującym mnie stopniu) :bash: