Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martusia, ja tez za relingami...tzn kryształowe by pasowały do lampy na pewno, ale ta zabudowa ma taką minimalistyczna formę...sama nie wiem.Prosisz o glos, to oddaje na reling ale to jest wybor miedzy czyms ładnym a ładnym...ale pomogłam...a co do "ukradzionej" lampy-przykro mi, bo wiem, jak bardzo Ci na niej zależało:(

EDIT: Mysle i mysle....no i jesli na przeciwko jest ghost i komoda -obie rzeczy w stylu glamour, to jednak glosuje za gałkami:bye:

Edytowane przez hazeleyes1982

Hej, głosuję na kryształki (bo będą się dobrze wpasowywać we wnętrze). Sama u siebie wzięłabym relingi

Marta, ja nawet nie wiedziałam, że masz taką samą jak ja żywicę w garażu. Czy Tobie też robili Panowie z Łodzi? Kiedy?

Nauczka (dla wszystkich) - pokazywać co się chce, nie dawać linków do aukcji. Zapamiętam

Ja się witam i gratuluję Ci MarJel ładnych wnętrz. Wklejam fotki z gałkami i uchwytami może pomogą w wyborze.

http://img99.imageshack.us/img99/5867/20110927184855.jpg

http://img717.imageshack.us/img717/5867/20110927184855.jpg

Mam pytanie odnośnie tapety w pokoju córci: jaki to producent lub symbol , nazwa

Edytowane przez adriado

ale historia z tą bankierką... ja jestem raczej poza kręgiem podejrzanych, gdyż lampę dostrzegłam stanowczo zbyt późno;) Ale gdybym dostrzegła wcześniej... kto wie, może to JA bym ci ją skradła:lol2: Uważam, ze osoba, która ją kupiła powinna się przyznać dla rozładowania atmosfery... w końcu nie zrobiła niczego złego. Kupiła przemiot sugerowany przez innego forumowicz a nie upatrzony przez ciebie - TO NIE TO SAMO:no: Pierwsze było by świństwem, a tak to po prostu ŻYCIE:lol2:

Witam:)

Ja wolę relingi ale u ciebie w nawiązaniu do światłowodów chyba bardziej będą pasowały kryształki (muszę powiedzieć, że te, które wkleiłaś, są piękne:))

Więc głos oddaję na kryształki:)