Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję,że po raz kolejny mogłam na was liczyć:hug: Decyzje podjęłam :D

adraido, dziękuję bardzo za fotki z uchwytami, mam kiepską wyobraźnię, fotki mi bardzo pomogły:hug:

Tapeta u córki to veneto 41609

Witam bogumila, chyba pierwszy raz u mnie :)

Monia, a no mam żywicę, moje chłopaki z Lublina czy okolic, nie za bardzo się interesowałam bo zajmował się jak zwykle mój wykonawca:D, a miałam ja zrobioną chyba na początku lata:D

Lidzia, idę w takim razie nacieszyć oko twoja kuchnią, bo moja jeszcze nie skończona:o

Bankierka fajna była, ale się zmyła:rolleyes: Takie życie, juz dziewczyny powiedziały, kto szybszy ten lepszy :D

Martuś

Jeśli mozesz powiedz mi gdzie zamawiałaś tapetę z Londynem???

Czy ona jest w jednym kawałku? - czy w kilku

I czy była naklejka czy normalnie na klej do tapet???

Ale pytań :-)

Przymierzam się do takiej i chciałabym się zorientować a nigdy foto tapety nie miałam...

Chciałam na priva ale masz zapchaną skrzyneczkę :-)

Pozdrawiam

Saly

Martuś

Jeśli mozesz powiedz mi gdzie zamawiałaś tapetę z Londynem???

Czy ona jest w jednym kawałku? - czy w kilku

I czy była naklejka czy normalnie na klej do tapet???

Ale pytań :-)

Przymierzam się do takiej i chciałabym się zorientować a nigdy foto tapety nie miałam...

Chciałam na priva ale masz zapchaną skrzyneczkę :-)

Pozdrawiam

Saly

Cześć Saluś

Ja kupiłam zdjęcie, które wybierałam z tysiąca różnych. Miałam ułatwione zadanie, gdyż wiedziałam co chcę. Miał być szary Londyn z czerwonym akcentem. Zdjęcia wybierałam z tej stronki http://www.shutterstock.com/, wpisz sobie jaki temat cię interesuje, lub oglądaj po kolei, ale przeznacz sobie na to cały dzień, tyle tego jest:D

Jak zdjęcie zostało wybrane i kupione, wysyłała mi je Pani( siostra mojego wykonawcy) do wydruku w firmie bodajże w W-wie. Dostałam fototapetę w 3 cześciach, trzeba było ją kleić jak normalną tapetę.

Jeżeli interesuje cię londyn to daj znać.

W jakim pomieszczeniu masz plan na fototapetę? :p

MarJeluś

Powiem szczerze że do niedawna nie podobały mi się fototapety....:rotfl:

Ale zaczęłam planować mój gabinet i myślę o ciemno brązowych meblach tzn biurko i biblioteczka

Zrobiło się nudno i smutno....

Londyn też jest dla mnie bliski sercu- dużo moich znajomych wyjechało i kilka razy byłam ich odwiedzić - pomyślałam że fajnie by to ożywiło

Więc taki tok myślenia:

Fototapeta -Marjel-Lonyn- MarJel - jak to zrobić - MarJel :-)

Czyli jak coś mi się spodoba z tej stronki co podałaś - to tam trza kupić zdjęcie???? i dopiero jakaś firma w Polsce je wydrukuje???

Jeśli to nie sekret napisz mi na priv ile to wszystko Cię kosztowało w sensie materiał

Buziaki

Nie pamiętam ile dokładnie, wiem że nie dużo, spodziewaliśmy sie więcej, spytam D jak wróci.

O szczegóły jeszcze zapytam bo tak jak pisałam ja się tym nie zajmowałam.

Wyślij mi maila, to prześlę ci w wolnej chwili kilkanaście wybranych zdjęć nad którymi ja gdybałam i ostatecznie wybrałam swoje, wszystkie z Londynem.

Nie pamiętam ile dokładnie, wiem że nie dużo, spodziewaliśmy sie więcej, spytam D jak wróci.

O szczegóły jeszcze zapytam bo tak jak pisałam ja się tym nie zajmowałam.

Wyślij mi maila, to prześlę ci w wolnej chwili kilkanaście wybranych zdjęć nad którymi ja gdybałam i ostatecznie wybrałam swoje, wszystkie z Londynem.

Dziękuję Ci Kochana Bardzo

[email protected]

p.s i instrukcje co zrobić aby wybrane zdjęcie ze str - trafiło do drukującej je firmy w Polsce - pissss bo tempa jestem i nie wiem jak się za to zabrać :bash:

Saly, wysłałam na maila obiecane zdjęcia, daj znać czy coś Ci się spodobało.

Hezelku, łikendowałam się :p, ale już u Ciebie byłam i wszystko nadrobiłam:yes:

Ja jutro mojego drogie wybywam w końcu do stolycy :D, niby po krzesła do jadalni,(taka wersja dla męża, ale ciii) bo ja mam jeszcze w planach zamówić narożnik lub kanapy do salonu, na które czaje się już od roku, a nie uzyskałam zgody mojego mężczyzny. Powód 1) białe, 2) drogie :rolleyes:

Mam również nadzieję znaleźć, kupić lub zamówić bufet biały do jadalni i czarną szafkę tv:lol:

To by było z grubsza na tyle, nie będę spisywać wszystkich innych pierdółek z listy bo was zanudzę:p

MarJel wlazłam z ciekawości i szczękę podnoszę do tej pory :jawdrop: I Ty mi piszesz :"kubel30, boska kuchnia! W pierwszej chwili wydawało mi że to inspiracja z wnętrzarskiej gazety" a ja tu wchodzę i widzę tak piękne wnętrza ,że aż mi słabo. No dobra czy to się Komuś podoba czy nie ja TU zostaję:D