hazeleyes1982 30.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Oficjalne zaproszenie: yyyy...zapraszam:lol2: Martusia Ty i tak wiesz o co cho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.09.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Oficjalne zaproszenie: yyyy...zapraszam:lol2: Martusia Ty i tak wiesz o co cho... No, ja tak właśnie sobie czekam:P Ale teraz to zadzieram kiece i lecę do Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.09.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dziękuję,że po raz kolejny mogłam na was liczyć Decyzje podjęłam adraido, dziękuję bardzo za fotki z uchwytami, mam kiepską wyobraźnię, fotki mi bardzo pomogły:hug: Tapeta u córki to veneto 41609 Witam bogumila, chyba pierwszy raz u mnie Monia, a no mam żywicę, moje chłopaki z Lublina czy okolic, nie za bardzo się interesowałam bo zajmował się jak zwykle mój wykonawca:D, a miałam ja zrobioną chyba na początku lata:D Lidzia, idę w takim razie nacieszyć oko twoja kuchnią, bo moja jeszcze nie skończona:o Bankierka fajna była, ale się zmyła:rolleyes: Takie życie, juz dziewczyny powiedziały, kto szybszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.10.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Martuś Jeśli mozesz powiedz mi gdzie zamawiałaś tapetę z Londynem??? Czy ona jest w jednym kawałku? - czy w kilku I czy była naklejka czy normalnie na klej do tapet??? Ale pytań Przymierzam się do takiej i chciałabym się zorientować a nigdy foto tapety nie miałam... Chciałam na priva ale masz zapchaną skrzyneczkę Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.10.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Decyzje podjęłam Gałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.10.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Martuś Jeśli mozesz powiedz mi gdzie zamawiałaś tapetę z Londynem??? Czy ona jest w jednym kawałku? - czy w kilku I czy była naklejka czy normalnie na klej do tapet??? Ale pytań Przymierzam się do takiej i chciałabym się zorientować a nigdy foto tapety nie miałam... Chciałam na priva ale masz zapchaną skrzyneczkę Pozdrawiam Saly Cześć Saluś Ja kupiłam zdjęcie, które wybierałam z tysiąca różnych. Miałam ułatwione zadanie, gdyż wiedziałam co chcę. Miał być szary Londyn z czerwonym akcentem. Zdjęcia wybierałam z tej stronki http://www.shutterstock.com/, wpisz sobie jaki temat cię interesuje, lub oglądaj po kolei, ale przeznacz sobie na to cały dzień, tyle tego jest:D Jak zdjęcie zostało wybrane i kupione, wysyłała mi je Pani( siostra mojego wykonawcy) do wydruku w firmie bodajże w W-wie. Dostałam fototapetę w 3 cześciach, trzeba było ją kleić jak normalną tapetę. Jeżeli interesuje cię londyn to daj znać. W jakim pomieszczeniu masz plan na fototapetę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.10.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Gałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 MarJeluś Powiem szczerze że do niedawna nie podobały mi się fototapety.... Ale zaczęłam planować mój gabinet i myślę o ciemno brązowych meblach tzn biurko i biblioteczka Zrobiło się nudno i smutno.... Londyn też jest dla mnie bliski sercu- dużo moich znajomych wyjechało i kilka razy byłam ich odwiedzić - pomyślałam że fajnie by to ożywiło Więc taki tok myślenia: Fototapeta -Marjel-Lonyn- MarJel - jak to zrobić - MarJel Czyli jak coś mi się spodoba z tej stronki co podałaś - to tam trza kupić zdjęcie???? i dopiero jakaś firma w Polsce je wydrukuje??? Jeśli to nie sekret napisz mi na priv ile to wszystko Cię kosztowało w sensie materiał Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.10.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Nie pamiętam ile dokładnie, wiem że nie dużo, spodziewaliśmy sie więcej, spytam D jak wróci. O szczegóły jeszcze zapytam bo tak jak pisałam ja się tym nie zajmowałam.Wyślij mi maila, to prześlę ci w wolnej chwili kilkanaście wybranych zdjęć nad którymi ja gdybałam i ostatecznie wybrałam swoje, wszystkie z Londynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Nie pamiętam ile dokładnie, wiem że nie dużo, spodziewaliśmy sie więcej, spytam D jak wróci. O szczegóły jeszcze zapytam bo tak jak pisałam ja się tym nie zajmowałam. Wyślij mi maila, to prześlę ci w wolnej chwili kilkanaście wybranych zdjęć nad którymi ja gdybałam i ostatecznie wybrałam swoje, wszystkie z Londynem. Dziękuję Ci Kochana Bardzo [email protected] p.s i instrukcje co zrobić aby wybrane zdjęcie ze str - trafiło do drukującej je firmy w Polsce - pissss bo tempa jestem i nie wiem jak się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.10.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ok. dziś lub jutro wyślę zdjęcia, a podpytam przy najbliżej okazji o te szczegóły:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.10.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ok. dziś lub jutro wyślę zdjęcia, a podpytam przy najbliżej okazji o te szczegóły:cool: Kochanaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.10.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Martusia, gałki czy relingi? jesli chodzi o Twoje wnetrza-to dla nas tu wszystkich sprawa wagi państwowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.10.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Marta postawiła na gałeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.10.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Słuszny wybór:yes: Martusia, tu człowiek watek dla Ciebie zakłada, uroczyste i oficjalne zaproszenia wysyla, prosi o opinie i rady...a Ciebie nie ma:( masakra jakas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 03.10.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 wpadłam na chwile oblukać wszystko fajna zabudowa pod schodami, aaa i oczywiście gałki górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Saly, wysłałam na maila obiecane zdjęcia, daj znać czy coś Ci się spodobało. Hezelku, łikendowałam się , ale już u Ciebie byłam i wszystko nadrobiłam:yes: Ja jutro mojego drogie wybywam w końcu do stolycy , niby po krzesła do jadalni,(taka wersja dla męża, ale ciii) bo ja mam jeszcze w planach zamówić narożnik lub kanapy do salonu, na które czaje się już od roku, a nie uzyskałam zgody mojego mężczyzny. Powód 1) białe, 2) drogie Mam również nadzieję znaleźć, kupić lub zamówić bufet biały do jadalni i czarną szafkę tv:lol: To by było z grubsza na tyle, nie będę spisywać wszystkich innych pierdółek z listy bo was zanudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 E tam, biały wcale nie jest taki zły Wygląda ładnie, a jeśli chodzi o użytkowanie, to raz na jakiś czas wystarczy przetrzeć zwilżoną szmatką. Chyba, że planujesz obicie z materiału - wtedy się nie wypowiem, bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.10.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 MarJel wlazłam z ciekawości i szczękę podnoszę do tej pory I Ty mi piszesz :"kubel30, boska kuchnia! W pierwszej chwili wydawało mi że to inspiracja z wnętrzarskiej gazety" a ja tu wchodzę i widzę tak piękne wnętrza ,że aż mi słabo. No dobra czy to się Komuś podoba czy nie ja TU zostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ilonka! właśnie! zapomniałam że Ty masz biały:D W materiale piękny, ale nie przy moich dzieciach, oj nie:no: Najbardziej się obawiam przebarwień np. po jeansach, podobno takie są nie do zmycia, a słyszałam że zdarzają się na białej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts