Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel wlazłam z ciekawości i szczękę podnoszę do tej pory :jawdrop: I Ty mi piszesz :"kubel30, boska kuchnia! W pierwszej chwili wydawało mi że to inspiracja z wnętrzarskiej gazety" a ja tu wchodzę i widzę tak piękne wnętrza ,że aż mi słabo. No dobra czy to się Komuś podoba czy nie ja TU zostaję:D

kubel, ja też zafascynowana Twoją kuchnią:D studiuję już Twój dziennik, na razie jestem przy zimie i zaspach, zapowiada się ciekawie:lol2:. W takim razie będziemy się odwiedzać :)

Ja też słyszałam o tych dżinsach , ale całe szczęście było już za późno, bo właśnie dokonywaliśmy ostatniej wpłaty w salonie, a kanapa czekała na nas w magazynie :) Mój mąż to człowiek, który innych spodni poza dżinsami nie uznaje :) Mimo tego na kanapie żadnych przebarwień nie ma :no:

Za to długopis podobno naprawdę nie schodzi, więc lepiej nie próbować :no: Kurzy się mniej od ciemnej, jeśli chodzi o zabrudzenia to porównywalnie z beżową - wiadomo, że od czas do czasu lepiej ją przetrzeć, ale wszystko od razu schodzi, zwykła woda i po krzyku.

To opowiem Wam o bialej kanapie i jeansach. Parę lat temu byłam na sylwestrowej imprezie domowej i znajoma miała bardzo jasny kremowy wypoczynek ze sztucznej skory. Jeden z mężczyzn był w jeansach (nowe, bardzo ciemne) i po paru (może 2-3) godzinach wstał i była granatowa plama. Niestety jest do dzisiaj:(

Ja z kolei nawet po takiej zaistniałej sytuacji jestem zauroczona białym narożnikiem i taki będzie u mnie. Byłam w domotece w de velde i zakochałam się w tych kanapach. Są boskie, piękne i wygodne, skóra jest niesamowita. Wspomniałam sprzedającej o jeansach i potwierdziła, że na jeansy trzeba uważać.

A gdzie będziesz buszować w stolicy bo może na jakąś kawkę się spotkamy:yes:

paśku, nawet nie wiesz jakbym chciała, ale jest mały problem, ale w zasadzie duży mój mężus;) On wiecznie się spieszy i nie ma czasu, już mi oznajmił, że tylko krzesła i wracamy, nie wie jeszcze o moich niecnych planach z bufetem, kanapą itd. jak dowie się o kawie i plotach może mnie wysłać samą, a wtedy niecne plany legną w gruzach:rolleyes:

Będziemy w jankach, tam jest ikea, bo concept i de velde, wszystko to co mnie interesuję.

Mam w planach wybrać się jeszcze raz, sama przed przeprowadzką po mniejsze zakupy, typu gary, pościel itp. może wtedy jakaś kawusia:D

paśku, nawet nie wiesz jakbym chciała, ale jest mały problem, ale w zasadzie duży mój mężus;) On wiecznie się spieszy i nie ma czasu, już mi oznajmił, że tylko krzesła i wracamy, nie wie jeszcze o moich niecnych planach z bufetem, kanapą itd. jak dowie się o kawie i plotach może mnie wysłać samą, a wtedy niecne plany legną w gruzach:rolleyes:

Będziemy w jankach, tam jest ikea, bo concept i de velde, wszystko to co mnie interesuję.

Mam w planach wybrać się jeszcze raz, sama przed przeprowadzką po mniejsze zakupy, typu gary, pościel itp. może wtedy jakaś kawusia:D

trzymam Cię za słowo:yes::hug:

To opowiem Wam o bialej kanapie i jeansach. Parę lat temu byłam na sylwestrowej imprezie domowej i znajoma miała bardzo jasny kremowy wypoczynek ze sztucznej skory. Jeden z mężczyzn był w jeansach (nowe, bardzo ciemne) i po paru (może 2-3) godzinach wstał i była granatowa plama. Niestety jest do dzisiaj:(

Ja z kolei nawet po takiej zaistniałej sytuacji jestem zauroczona białym narożnikiem i taki będzie u mnie. Byłam w domotece w de velde i zakochałam się w tych kanapach. Są boskie, piękne i wygodne, skóra jest niesamowita. Wspomniałam sprzedającej o jeansach i potwierdziła, że na jeansy trzeba uważać.

Nam też tak mówiono, ale naprawdę nic się nie dzieje :no: Ja siadam w błękitnych lub czarnych dżinsach (czasami, bo w domu preferuję jednak wygodę), mąż permanentnie w klasycznie granatowych.

Inna sprawa to taka, że ekoskóra lubi się wycierać od wszystkiego, nawet w dresie można się do niej przykleić (wiem, bo miałam), a dobre dżinsy przecież farby nie puszczają, bo wstępne obróbki już przeszły na etapie produkcji!

Marta, a będziesz jechać lubelską do W-wy ? Jeśli tak, to może zboczyłabyś z niej jakieś 8 km i do mnie wpadła ? Bardzo serdecznie zapraszam :D

Lidzia, to bardzo miłe:hug: dziękuję za zaproszenie, nie tym razem, już pisałam pasie, ale prędzej czy później do spotkania musi dojść:yes:

Oczywiście jakby Was zawiało do Lublina to drzwi u Marjelki dla forumowych koleżanek warszawianek:D zawsze szeroko otwarte:D

O kolejna miłośniczka tych kanap;)

Dziewczynki w takim razie morał taki:

trzeba będzie długopisy pochować i sprawdzać gościom metki na jeansach czy czasem nie chinole ;):rolleyes:

Lidzia, to bardzo miłe:hug: dziękuję za zaproszenie, nie tym razem, już pisałam pasie, ale prędzej czy później do spotkania musi dojść:yes:

Oczywiście jakby Was zawiało do Lublina to drzwi u Marjelki dla forumowych koleżanek warszawianek:D zawsze szeroko otwarte:D

dzięki bardzo za zaproszenie :D na pewno chętnie skorzystam, jeśli będę gdzieś w twoich okolicach :D

a jak będziesz jechać następnym razem do stolicy, to musisz koniecznie do mnie wpaść