pasie 03.10.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A gdzie będziesz buszować w stolicy bo może na jakąś kawkę się spotkamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 MarJel wlazłam z ciekawości i szczękę podnoszę do tej pory I Ty mi piszesz :"kubel30, boska kuchnia! W pierwszej chwili wydawało mi że to inspiracja z wnętrzarskiej gazety" a ja tu wchodzę i widzę tak piękne wnętrza ,że aż mi słabo. No dobra czy to się Komuś podoba czy nie ja TU zostaję kubel, ja też zafascynowana Twoją kuchnią studiuję już Twój dziennik, na razie jestem przy zimie i zaspach, zapowiada się ciekawie:lol2:. W takim razie będziemy się odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja też słyszałam o tych dżinsach , ale całe szczęście było już za późno, bo właśnie dokonywaliśmy ostatniej wpłaty w salonie, a kanapa czekała na nas w magazynie Mój mąż to człowiek, który innych spodni poza dżinsami nie uznaje Mimo tego na kanapie żadnych przebarwień nie ma Za to długopis podobno naprawdę nie schodzi, więc lepiej nie próbować Kurzy się mniej od ciemnej, jeśli chodzi o zabrudzenia to porównywalnie z beżową - wiadomo, że od czas do czasu lepiej ją przetrzeć, ale wszystko od razu schodzi, zwykła woda i po krzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 03.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 To opowiem Wam o bialej kanapie i jeansach. Parę lat temu byłam na sylwestrowej imprezie domowej i znajoma miała bardzo jasny kremowy wypoczynek ze sztucznej skory. Jeden z mężczyzn był w jeansach (nowe, bardzo ciemne) i po paru (może 2-3) godzinach wstał i była granatowa plama. Niestety jest do dzisiaj:(Ja z kolei nawet po takiej zaistniałej sytuacji jestem zauroczona białym narożnikiem i taki będzie u mnie. Byłam w domotece w de velde i zakochałam się w tych kanapach. Są boskie, piękne i wygodne, skóra jest niesamowita. Wspomniałam sprzedającej o jeansach i potwierdziła, że na jeansy trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Marta, a będziesz jechać lubelską do W-wy ? Jeśli tak, to może zboczyłabyś z niej jakieś 8 km i do mnie wpadła ? Bardzo serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 tak dlugopis to masakra nie ma bata na niego, przerabiałam na pomarańczowej skórze, prosze się nie smiać 10 lat temu taka pomarańczowa kanapa szczyt moich marzeń, ale wracając do długipisa, Marta przy dzieciach trzeba uważać, a jak w wieku szkolnym to jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A gdzie będziesz buszować w stolicy bo może na jakąś kawkę się spotkamy:yes: paśku, nawet nie wiesz jakbym chciała, ale jest mały problem, ale w zasadzie duży mój mężus;) On wiecznie się spieszy i nie ma czasu, już mi oznajmił, że tylko krzesła i wracamy, nie wie jeszcze o moich niecnych planach z bufetem, kanapą itd. jak dowie się o kawie i plotach może mnie wysłać samą, a wtedy niecne plany legną w gruzach:rolleyes: Będziemy w jankach, tam jest ikea, bo concept i de velde, wszystko to co mnie interesuję. Mam w planach wybrać się jeszcze raz, sama przed przeprowadzką po mniejsze zakupy, typu gary, pościel itp. może wtedy jakaś kawusia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.10.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 paśku, nawet nie wiesz jakbym chciała, ale jest mały problem, ale w zasadzie duży mój mężus;) On wiecznie się spieszy i nie ma czasu, już mi oznajmił, że tylko krzesła i wracamy, nie wie jeszcze o moich niecnych planach z bufetem, kanapą itd. jak dowie się o kawie i plotach może mnie wysłać samą, a wtedy niecne plany legną w gruzach:rolleyes: Będziemy w jankach, tam jest ikea, bo concept i de velde, wszystko to co mnie interesuję. Mam w planach wybrać się jeszcze raz, sama przed przeprowadzką po mniejsze zakupy, typu gary, pościel itp. może wtedy jakaś kawusia:D trzymam Cię za słowo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 To opowiem Wam o bialej kanapie i jeansach. Parę lat temu byłam na sylwestrowej imprezie domowej i znajoma miała bardzo jasny kremowy wypoczynek ze sztucznej skory. Jeden z mężczyzn był w jeansach (nowe, bardzo ciemne) i po paru (może 2-3) godzinach wstał i była granatowa plama. Niestety jest do dzisiaj:( Ja z kolei nawet po takiej zaistniałej sytuacji jestem zauroczona białym narożnikiem i taki będzie u mnie. Byłam w domotece w de velde i zakochałam się w tych kanapach. Są boskie, piękne i wygodne, skóra jest niesamowita. Wspomniałam sprzedającej o jeansach i potwierdziła, że na jeansy trzeba uważać. Nam też tak mówiono, ale naprawdę nic się nie dzieje Ja siadam w błękitnych lub czarnych dżinsach (czasami, bo w domu preferuję jednak wygodę), mąż permanentnie w klasycznie granatowych. Inna sprawa to taka, że ekoskóra lubi się wycierać od wszystkiego, nawet w dresie można się do niej przykleić (wiem, bo miałam), a dobre dżinsy przecież farby nie puszczają, bo wstępne obróbki już przeszły na etapie produkcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Marta, a będziesz jechać lubelską do W-wy ? Jeśli tak, to może zboczyłabyś z niej jakieś 8 km i do mnie wpadła ? Bardzo serdecznie zapraszam Lidzia, to bardzo miłe:hug: dziękuję za zaproszenie, nie tym razem, już pisałam pasie, ale prędzej czy później do spotkania musi dojść Oczywiście jakby Was zawiało do Lublina to drzwi u Marjelki dla forumowych koleżanek warszawianek:D zawsze szeroko otwarte:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja z kolei nawet po takiej zaistniałej sytuacji jestem zauroczona białym narożnikiem i taki będzie u mnie. Byłam w domotece w de velde i zakochałam się w tych kanapach. Są boskie, piękne i wygodne, skóra jest niesamowita. Wspomniałam sprzedającej o jeansach i potwierdziła, że na jeansy trzeba uważać. O kolejna miłośniczka tych kanap;) Dziewczynki w takim razie morał taki: trzeba będzie długopisy pochować i sprawdzać gościom metki na jeansach czy czasem nie chinole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Już widzę Cię Mar Jel jak w gacie gościom zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Już widzę Cię Mar Jel jak w gacie gościom zaglądasz Błagam Cię, ale by były jaja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A potem kocyk pod tyłek podkładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Już widzę Cię Mar Jel jak w gacie gościom zaglądasz Nie no konam:lol2:, mąż głupawo na mnie patrzy, oj Boże gdyby on wiedział co się święci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.10.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 E tam, folię położyć. Kanapę będzie można podziwiać, a się nie ubrudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Cicho już no! bo się poryczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Lidzia, to bardzo miłe:hug: dziękuję za zaproszenie, nie tym razem, już pisałam pasie, ale prędzej czy później do spotkania musi dojść Oczywiście jakby Was zawiało do Lublina to drzwi u Marjelki dla forumowych koleżanek warszawianek:D zawsze szeroko otwarte:D dzięki bardzo za zaproszenie na pewno chętnie skorzystam, jeśli będę gdzieś w twoich okolicach a jak będziesz jechać następnym razem do stolicy, to musisz koniecznie do mnie wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Martus, pewnie foty pokazesz na TapMadl i znowu przez Ciebie nie obejrze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 a jak będziesz jechać następnym razem do stolicy, to musisz koniecznie do mnie wpaść Lidzia, to mój kolejny niecny plan:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts