MarJel 03.10.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Martus, pewnie foty pokazesz na TapMadl i znowu przez Ciebie nie obejrze:lol2: hezelku, nie będę taka wredota:no: Zresztą była już mowa że środy nie fotowe, ze względu na ten czaderski program i jego miłośniczki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 03.10.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 MarJel a może orientujesz się jaki jest czas oczekiwania na sofy bądź narożniki z de velde? Wysyłałaś może maile bądź dzwoniłaś i wyceniałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Najlepiej zapytac Efilko czy przyjmowała gosci w jeansach i czy plamy zostały Ostatnio barto poruszyła u Oli temat bialych sof i szczeze odradzała ten kolor (zostały jej własnie przebarwienia po jeansie ) Sama nie wiem co zrobie bo de velde tez jest moja miłoscia ale jak sobie pomysle ze mogłoby sie "przekolorować " to mi sie słabo robi zwłaszcza ze sporo kasy kosztuja i moj M tez nie jest z tego pwowodu nimi zachwycony.Może to zalezy od firmy-skora skorze nierowna W każdym razie zaświeciło mi sie pomarańczowe światło i zaczynam sobie wyobrażąc czy szara/czarna sofa bedzie rownie ładnie wygladać MarJel szerokiej drogi i udanych jutrzejszych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 MarJel a może orientujesz się jaki jest czas oczekiwania na sofy bądź narożniki z de velde? Wysyłałaś może maile bądź dzwoniłaś i wyceniałaś? Maili to ja już wysłałam kilkanaście, dzwoniłam też i nawet byłam 3 razy oglądać, siadać i macać Ok. 3 tygodnie, chyba że 3 miesiące, ale aż tak bym się nie pomyliła . Wiem, że na pewno trójka była z przodu przynajmniej ostatnio tak było, jutro będą świeżutkie informacje, kiedy i za ile edit. Opcja dwie sofy, sporo droższa od narożnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 dziewczyny Ja wczoraj zamówiłam kanapę w jasnym materiale - brudna biel Rozmawiam z mamą, wspominam o swoim wyborze i słyszę "dziecko ale ty ją koniecznie czymś nakryj, wiesz jak goście przyjdą to zdejmiesz" zawiesiłam się w każdym razie po tych słowach. O foliowanych meblach też słyszałam, nigdy nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 03.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja już wiem, że chcę narożnik gran via lub south end. Wiem, mniej więcej ile mnie wyniesie. A ceny są podobne w salonach, czy dają rózne rabaty?Mam jeszcze pytanie o umywalkę i blat w czarnej łazience. Też będę miała czarno - białą małą , bo 3,2 m2. I nie wiem jakiej wielkości umywalka ma być 40 czy 48 cm i jakiej szerokości blat ma być. Jakiej szerokości masz blat i mywalkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 zaczynam sobie wyobrażąc czy szara/czarna sofa bedzie rownie ładnie wygladać MarJel szerokiej drogi i udanych jutrzejszych łowów Ja też kakusku myślę o szarej skórze, ale o taką w ładnym odcieniu nie tak łatwo. Z tego co sobie przypominam de velde w ogóle nie dysponowało szarymi skórami, ale może coś się zmieniło od wiosny kiedy ostatnio tam byłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.10.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja już wiem, że chcę narożnik gran via lub south end. Wiem, mniej więcej ile mnie wyniesie. A ceny są podobne w salonach, czy dają rózne rabaty? Mam jeszcze pytanie o umywalkę i blat w czarnej łazience. Też będę miała czarno - białą małą , bo 3,2 m2. I nie wiem jakiej wielkości umywalka ma być 40 czy 48 cm i jakiej szerokości blat ma być. Jakiej szerokości masz blat i mywalkę? O rabatach jeszcze nic mi nie wiadomo. Umywalkę mam 42cm. Blat już kiedyś też mierzyłam dla Oldzi bodajże, nie pamiętam w tej chwili, na pewno u mnie górna, szersza część umywalki wystaje lekko po za blat. Zmierzę przy najbliższej okazji:D Venuska, jakie kanapy? Chwal się szybciutko:D, poszłaś w nowoczesne, czy jakie ostatecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 04.10.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dzięki Kochana MarJeluś- oczywiście pięeeeeeeeeeekne wszystkie Twój autobus rzeczywiście najciekawszy-chociaż przyznaję jak było głosowanie to nie głosowałam za nim.... Powiedz mi teraz co mam zrobić by go zdobyć???? - jeśli możesz oczywiście Całusy serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 04.10.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 wtrace swoje 5 gr moja szwagierka ma ecru ekoskóre 3 lata i widać na niej przebarwienia (być może od jeansów). co do foliowych mebli to mojej teściowej sąsiadka takie posiada i nie tylko meble ale również dywany, no czasami na dywanach leżą takie duże pergaminy co by się nie zniszczył dywan kobita jest niekiepska, ostatnio zrobiła w pokojach nowe klepki i teraz jak wiadomo te pokoje się tylko ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Martuś nie ma czym się chwalić, powiedzmy że kanapa inspirowana na ekotropie z Ikei, bo to ma być taki gościnno - biblioteczny pokój. Jak wyjdzie zobaczymy, bo to na zamówienie i rozkładana do spania. Nowoczesna prosta będzie w salonie Swoją drogą, ostatnio z mężem wzieliśmy się za czytanie książęk...może ktoś z was czytał 12x śmierć? O Tajlandii i ich systemie walki z narkotykami. Sorry za off top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 04.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 dziewczyny Ja wczoraj zamówiłam kanapę w jasnym materiale - brudna biel Rozmawiam z mamą, wspominam o swoim wyborze i słyszę "dziecko ale ty ją koniecznie czymś nakryj, wiesz jak goście przyjdą to zdejmiesz" zawiesiłam się w każdym razie po tych słowach. O foliowanych meblach też słyszałam, nigdy nie widziałam Jakbym słyszała siebie 4 lata temu. Teraz moja kremowa kanapa nadaje się tylko na smietnik. Teraz lezy na niej "piękna" narzuta, która wygląda 100 razy lepiej niż tapicerka ... Witam MarJel! Bardzo podobaja mi się meble robione przez stolarza. Podzieliła byś się namiarem na tego pana? Bylabym wdzieczna tym bardziej, ze pisałas że jest z mojego miasteczka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Rania pewnie wszystko zależy od eksploatacji U nas w użytku będzie raz na pół roku - już nie zaśmiecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 dziewczyny Ja wczoraj zamówiłam kanapę w jasnym materiale - brudna biel Rozmawiam z mamą, wspominam o swoim wyborze i słyszę "dziecko ale ty ją koniecznie czymś nakryj, wiesz jak goście przyjdą to zdejmiesz" zawiesiłam się w każdym razie po tych słowach. O foliowanych meblach też słyszałam, nigdy nie widziałam Venus, nie widziałaś, bo to się przecież zdejmuje na przyjście gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 wtrace swoje 5 gr moja szwagierka ma ecru ekoskóre 3 lata i widać na niej przebarwienia (być może od jeansów). co do foliowych mebli to mojej teściowej sąsiadka takie posiada i nie tylko meble ale również dywany, no czasami na dywanach leżą takie duże pergaminy co by się nie zniszczył dywan kobita jest niekiepska, ostatnio zrobiła w pokojach nowe klepki i teraz jak wiadomo te pokoje się tylko ogląda Nie rozumiem, po co kłaść dywan, jeśli ma być cały czas zakryty? Ja myślałam, że dywany się kładzie dla ozdoby, bo przecież ani to praktyczne ani zdrowe (roztocza i kurz), a takie zakryte to nawet uroku nie dodają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.10.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Może to zalezy od firmy-skora skorze nierowna W każdym razie zaświeciło mi sie pomarańczowe światło i zaczynam sobie wyobrażąc czy szara/czarna sofa bedzie rownie ładnie wygladać Ja mam najtańszy rodzaj skóry na kanapie (sądząc po cenie) i nic się nie dzieje, choć faktycznie krzesła, które mają lepsze obicie, brudzą się jeszcze mniej, ale to może z tego powodu, że są rzadziej użytkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.10.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Swoją drogą, ostatnio z mężem wzieliśmy się za czytanie książęk...może ktoś z was czytał 12x śmierć? O Tajlandii i ich systemie walki z narkotykami. Sorry za off top Ja właśnie czytam o narkobiznesie w Kirgizji, Badachszanie itp. Autorstwa Jacka Hugo-Badera. Uwielbiam takie książki . Twoja zapisana na liście obowiązakowych lektur. sorki za oftp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Polecam, polecam Zaraz sobie zamówię Mirelko twój książkowy hit I pomyśleć, że przez 3 lata kiedy wynajmowaliśmy mieszkanie nie kupiliśmy chyba ani jednej książki sobie:lol2: Hmn...Ilonko a może ten dywan kładzie się nie dla ozdoby tylko żeby drewna na podłodze nie zniszczyć? Marjel a jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.10.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A ja to zawsze czytam ze dwie, a w porywach nawet trzy książki naraz:lol2: Teraz same dobre mi się trafiły, więc polecam... czytam kryminał prawny John'a Grisham'a pt. "Wspólnik" i "100 dni po ślubie" Emily Griffin (na tą książkę, a raczej całą serię, sadziłam się chyba już od roku, ale nigdy okazji nie było, a naprawdę fajna:yes: więc czekają mnie jeszcze "Siedem lat później", "Coś niebieskiego" i "Coś pożyczonego";)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja duzo pozyczam z biblioteki, nie wyrobilabym z kupowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts