blekitna 05.10.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja ostatnio też czytałam fajny kryminał "Przerwane Milczanie" autorki nie pamiętam, teraz w wolnych chwilach oddaje sie decoupage a to zakrywanie dywanów i wszystkigo to jakaś choroba musi byc tylko jeszcze nie ma na nią nazwy ;P ( może być dywanofilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.10.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A ja właśnie skończyłam Cień wiatru i Grę anioła Carlosa Zafona. Mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A ja właśnie skończyłam Cień wiatru i Grę anioła Carlosa Zafona. Mogę polecić a ja Marinę Zafona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.10.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Marta chwal się co kupilaś w ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Marta chwal się co kupilaś w ikei? Moja jedyna ukochana Renatka Chociaż jedna pamięta że byłam na zakupach:P Opanuję sytuację z dziećmi i zaraz wszystko po opowiadam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hola hola, ja też pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hola hola, ja też pamiętam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja też pamiętam i czekam z niecierpliwością na relację z zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wypad do stolycy w miarę udany . Za dużo czasu zabrała ikea i nie zdążyłam do bo concept. Generalnie w ikea nie kupiliśmy nic nadzwyczajnego. W skrócie, po trzy komplety pościeli dla dzieciaków, dodatkowe komplety dla gości, prześcieradła,kilka kołder poduszek. Siedem ramek do galerii zdjęć, ogólnie mam ramek 20szt. teraz może okazać się że ściany zabraknie . Do pralni kosze na bieliznę białą, czarną, kolorową, wiadro metalowe. Pudełka ozdobne do gabinetu na dokumenty, po za tym parę pierdółek. Niestety nie kupiliśmy ikeowskich krzeseł do jadalni:bash:, pupa mojego mężusia nie zaakceptowała mojego wyboru , ja też byłam trochę rozczarowana wykonaniem. Temat krzeseł nie daje mi teraz spokoju..... Ale za to! Sofy, narożnik, do salonu. Jak wiadomo miał być biały narożnik z de velde, ale nie będzie!:lol2: Marjelka jednak nie chciała zaglądać gościom w majtki w poszukiwaniu metki, czy czasem nie chiński farbujący jeans , nie będzie rozkładana folia, kocyk i tektura żeby nie zafarbowało białej skóry Co się nie zmieniło to de velde i model south end, z tym że, w wersji dwie sofy, a kolor skóry szary!!!! Byłam święcie przekonana, że takowego nie posiadają więc na miejscu miłe zaskoczenie i zmiana planów:lol: Dla nie wtajemniczonych, a zainteresowanych tak wygląda narożnik i sofa http://img692.imageshack.us/img692/8138/12698513011628887675v.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img209.imageshack.us/img209/9815/12501676266953708424.jpg Uploaded with ImageShack.us U mnie będą dwie sofy: jedna sofa jak na foce po wyżej - dwa oparcia, dwa podłokietniki, druga będzie bardziej fikuśna, będzie miała otwarty bok jak w narożniku wyżej (tkj. pufa) dalej dwa oparcia i jeden podłokietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ktoś kiedyś pytał o rabaty w de velde i czas realizacji. Tu też się pomyliłam więc prostuję Czas realizacji od 4 do 6tyd. Rabaty kijowe:sick: nawet przy kwocie powyżej 20tys. tylko 5% A teraz uwaga najlepsze transport do Lublina jedyne 800zł O nie! sama busem po nie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Marta wszystko piknie opisałaś, najbardziej mnie zastanawia to wiadro metalowe z listy, hi,hi, po co ci one?sofa piękna a szara będzie jeszcze piękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Gratuluję zakupów !! Sofy przepiękne - a wybór koloru słuszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Reni to wiadro wymyśliłam do pralni bo mi do wystroju tego wnętrza pasuję, ale może na śmieci tam będzie służyło. W każdym bądź razie tam dodatki czerwone planuję i mi strasznie pasowało:lol2:http://img213.imageshack.us/img213/5881/knoddkoszmetalowyzpokry.jpg Uploaded with ImageShack.us Mówicie że dobra decyzja z kolorem sof? A ja się boję że że ten model jedynie w bieli tak cudnie wygląda, nie potrafię sobie wyobrazić go w szarości:rolleyes: Nie wiem, mam stracha jak to wyjdzie. edit.Choć kolor samej szarości śliczny!Były dwa odcienie godne uwagi. Edytowane 26 Stycznia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja tę sofe już widzę w szarości, wierz mi boska będzie, a te wiadra ładniutkie no i jak do koncepcji pasują to mus jest kupić, one z ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 zaczyna się Tap Madl jeśli ktoś zainteresowany, a my zaś Marty w środowy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja tę sofe już widzę w szarości, wierz mi boska będzie, a te wiadra ładniutkie no i jak do koncepcji pasują to mus jest kupić, one z ikei? Skoro twoje oko widzi że pasuję jestem spokojniejsza:) Wiadro z ikei, fajniutkie naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 zaczyna się Tap Madl jeśli ktoś zainteresowany, a my zaś Marty w środowy wieczór Ja też jednym okiem lukam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Martus same dobre nowiny a z szarego kolorku na sofach jestem podwojnie uradowana .Jeszcze jakbyś napisała o promocji 50 % uwierzyłabym w Sw.Mikołaja Szkoda że nie zrobiłas fotek z próbnika .Na której śćianie masz zamiar powiesić zdjecia w ramkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 łał, poszalałaś dzisiaj kochana szara de velde na pewno będzie booooskaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts