Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

ja ostatnio też czytałam fajny kryminał "Przerwane Milczanie" autorki nie pamiętam, teraz w wolnych chwilach oddaje sie decoupage :)

a to zakrywanie dywanów i wszystkigo to jakaś choroba musi byc :D tylko jeszcze nie ma na nią nazwy ;P ( może być dywanofilia :)

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wypad do stolycy w miarę udany :cool:. Za dużo czasu zabrała ikea i nie zdążyłam do bo concept. Generalnie w ikea nie kupiliśmy nic nadzwyczajnego. W skrócie, po trzy komplety pościeli dla dzieciaków, dodatkowe komplety dla gości, prześcieradła,kilka kołder poduszek. Siedem ramek do galerii zdjęć, ogólnie mam ramek 20szt. teraz może okazać się że ściany zabraknie :lol2:.

Do pralni kosze na bieliznę białą, czarną, kolorową, wiadro metalowe.

Pudełka ozdobne do gabinetu na dokumenty, po za tym parę pierdółek.

Niestety nie kupiliśmy ikeowskich krzeseł do jadalni:bash:, pupa mojego mężusia nie zaakceptowała mojego wyboru :p, ja też byłam trochę rozczarowana wykonaniem. Temat krzeseł nie daje mi teraz spokoju.....:(

Ale za to!

Sofy, narożnik, do salonu. Jak wiadomo miał być biały narożnik z de velde, ale nie będzie!:lol2::lol2:

Marjelka jednak nie chciała zaglądać gościom w majtki w poszukiwaniu metki, czy czasem nie chiński farbujący jeans :lol2:, nie będzie rozkładana folia, kocyk i tektura żeby nie zafarbowało białej skóry :D

Co się nie zmieniło to de velde i model south end, z tym że, w wersji dwie sofy, a kolor skóry szary!!!! Byłam święcie przekonana, że takowego nie posiadają więc na miejscu miłe zaskoczenie i zmiana planów:lol:

Dla nie wtajemniczonych, a zainteresowanych tak wygląda narożnik i sofa

http://img692.imageshack.us/img692/8138/12698513011628887675v.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img209.imageshack.us/img209/9815/12501676266953708424.jpg

U mnie będą dwie sofy: jedna sofa jak na foce po wyżej - dwa oparcia, dwa podłokietniki, druga będzie bardziej fikuśna, będzie miała otwarty bok jak w narożniku wyżej (tkj. pufa) dalej dwa oparcia i jeden podłokietnik :cool:

Ktoś kiedyś pytał o rabaty w de velde i czas realizacji. Tu też się pomyliłam więc prostuję :D

Czas realizacji od 4 do 6tyd. Rabaty kijowe:sick: nawet przy kwocie powyżej 20tys. tylko 5%:-x

A teraz uwaga najlepsze transport do Lublina jedyne 800zł :mad: O nie! sama busem po nie pojadę:cool:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reni to wiadro wymyśliłam do pralni bo mi do wystroju tego wnętrza pasuję, ale może na śmieci tam będzie służyło. W każdym bądź razie tam dodatki czerwone planuję i mi strasznie pasowało:lol2:

http://img213.imageshack.us/img213/5881/knoddkoszmetalowyzpokry.jpg

Mówicie że dobra decyzja z kolorem sof? A ja się boję że że ten model jedynie w bieli tak cudnie wygląda, nie potrafię sobie wyobrazić go w szarości:rolleyes: Nie wiem, mam stracha jak to wyjdzie.

edit.

Choć kolor samej szarości śliczny!

Były dwa odcienie godne uwagi.

Edytowane przez MarJel