pasie 05.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 super, że sofy wybrane i na pewno będą super a te krzesła to Nilsy oglądałaś - mówiłam, że mnie one na żywo też nie przekonały:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 \ Szkoda że nie zrobiłas fotek z próbnika .Na której śćianie masz zamiar powiesić zdjecia w ramkach? A kto powiedział że nie zrobiłam? Mam w telefonie zaraz zgram i wrzucę. Galeria w holu na górze, może na dniach powiesimy ramki, a zdjęcia będę wybierać z kompa i wywołam w długie zimowe wieczory juz w nowym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.10.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Marjelka jednak nie chciała zaglądać gościom w majtki w poszukiwaniu metki, czy czasem nie chiński farbujący jeans , nie będzie rozkładana folia, kocyk i tektura żeby nie zafarbowało białej skóry Serio??? :lol2: Szarość dobry wybór! A wiaderko takie na śmieci mam właśnie obok siebie. Uważam, że są genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) No wiedziałam -podpuściłam Cie :lol2:Rozumiem ze zgrasz zdjecia po programie ....w TV (też się wciągnęłam po waszej dyskusji ) Swoją drogą niezła cena wyszła Ci za te dwie sofy A u mnie wkońcu skończyli elewacje i tez wyszła dużo wiecej niż przypuszczaliśmy Edytowane 5 Października 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Marta na bank bedziesz zadowolona z szarych sof :yes:- to mowie ja wlascicielka szarych - wedlug mnie idealne beda . Mysle, ze z decyzji o 2 sofach zamiast naroznika tez Bedziesz zadowolona bo bedziesz miala wieksze pole manewru, tzn latwiej je bedzie mozna przestawiac w roznych konfiguracjach . Koniecznie pokaz ta szarosc!no i zakupy w ikea udane, nad tymi metalowymi koszami tez dumam ale krzesla generalnie u nich malo wygodne, no to Masz nad czym myslec:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Matko ja przez Was i przez ten program chyba nawet tv u siebie zamontuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 aneta to ty nie masz wogóle tv???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja też jednym okiem lukam:D i ja -udało mi się pierwszy raz w tej edycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Reni mam tv ale tylko bajki z dvd mlody oglada, glownie po norwesku:lol2:nie mamy nawet programu 1 ani 2:lol2:ale dobrze nam z tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Marta no widzę, że zakupy w miarę udanę - zwłaszcza jeśli chodzi o sofy. Sama jestem bardzo ciekawa tego koloru szarości i wcale nie wątpie, że piękny będzie:yes:. Sama ostatnio dużo myślę o kolorze kanap do siebie, od zawsze zakochana byłam w białej skórze...... choć bardzo boję się tych problemów, o których pisaly dziewczyny. Wydać kupę kasy a potem:mad: - nie wyobrażam sobie, a mój m to by mnie chyba zakrakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 kaka zdjęcia próbek dziś już nie będzie niestety, coś mi córka poprzestawiała i nie mogę dojść co z czym, jutro wkleję. Anetko, właśnie tak sobie o tych twoich szarych kanapach wczoraj przypomniałam i łatwiej było podjąć decyzję wiedząc że u ciebie świetnie wyglądają. Tak pasiulku, myślałam o krzesłach nils z ikea, wykonanie kiepskie, ale i tak poszyłabym w nich nowe ubranka. Po za tym stwierdziliśmy, że grubsza ciocia się na nich może nie zmieścić tak że z boczkami odpadają. Jeszcze do tych się przymierzaliśmy, mogłam kupić jedno próbę http://img560.imageshack.us/img560/8015/henriksdalkrzeso0108466.jpg Uploaded with ImageShack.us lub z ciemnymi nogami http://img198.imageshack.us/img198/8896/henriksdalkrzeso0108416.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 MartaWydać kupę kasy a potem:mad: - nie wyobrażam sobie, a mój m to by mnie chyba zakrakał Mój był cały czas przeciwny co do bieli, ale zobaczył że się uparłam i nie popuszczę. Tak jak ja jechał po białe sofy do salonu Okazało się jednak,że jest szara skóra, na dodatek w ładnym odcieniu, nagle zobaczyłam błysk w jego oku:D Pani z de velde skutecznie odradzała białą skórą, potwierdziła też odbarwienia po jeansach. Wsiedli na mnie we dwoje, to się zgodziłam na szarość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 to sprzedawca nie wykazał się profesjonalizmem Fajne te sofy, narożnik ma chyba Efilo tylko jasny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.10.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 I bardzo dobrze zrobiłaś skoro nawet w salonie potwierdzaja tę "wadę" .Sama nie wzięłabym takiej odpowiedzialnośći na barki Jestem pewna że u Ciebie bardzo ładnie będą się komponoać z jasną podłogą a zestaw który wybrałas dużo lepszy niz narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 to sprzedawca nie wykazał się profesjonalizmem Fajne te sofy, narożnik ma chyba Efilo tylko jasny? Efilo ma biały narożnik, a nasz ma beżowy:) Ja szare sofy, tyle że ten sam model co dziewczyny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hejka! Dziewczynki, zajrzyjcie na chwile do mnie, bo mi bez Was smutno:(Zapraszam, na drinka:D i i doradzcie, cos w kwestii moich rur w pralni. Wiadomosc na miejscu:DMarJelus, jutro dokladnie obczaje Twoje pakupki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 a zestaw który wybrałas dużo lepszy niz narożnik Mów mi tak kaka, bo ja nadal zakochana w białym narożniku:eek: Może jak zobaczę swoje sofy to zmienię zdanie. Nie było mi dane zobaczyć tego modelu w wersji sofy i w szarej skórze, jedynie sobie je wyobrażam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 jutro dokladnie obczaje Twoje pakupki Dobra nie smutaj :Didę do twojej piaskownicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Biały narożnik również piekny i też mocno bije mi do niego serducho ale mając sofy masz wieksze pole manewru wiec tylko się ciesz że je wybrałaś :)A ja sie ciesze że będę je mogła zobaczyć u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A ja sie ciesze że będę je mogła zobaczyć u Ciebie A może nawet będzie okazja kiedyś, byś po płaszczyła na nich swoje 4 literki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts