Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

\

Szkoda że nie zrobiłas fotek z próbnika .Na której śćianie masz zamiar powiesić zdjecia w ramkach?

A kto powiedział że nie zrobiłam? Mam w telefonie zaraz zgram i wrzucę.

Galeria w holu na górze, może na dniach powiesimy ramki, a zdjęcia będę wybierać z kompa i wywołam w długie zimowe wieczory juz w nowym domku:)

Marjelka jednak nie chciała zaglądać gościom w majtki w poszukiwaniu metki, czy czasem nie chiński farbujący jeans :lol2:, nie będzie rozkładana folia, kocyk i tektura żeby nie zafarbowało białej skóry :D

Serio??? :lol2: :lol2:

Szarość dobry wybór!

A wiaderko takie na śmieci mam właśnie obok siebie. Uważam, że są genialne :)

No wiedziałam -podpuściłam Cie :lol2:Rozumiem ze zgrasz zdjecia po programie ....w TV (też się wciągnęłam po waszej dyskusji :rotfl:)

Swoją drogą niezła cena wyszła Ci za te dwie sofy :o A u mnie wkońcu skończyli elewacje i tez wyszła dużo wiecej niż przypuszczaliśmy :bash:

Edytowane przez kakusek

Marta na bank bedziesz zadowolona z szarych sof :D:yes:- to mowie ja wlascicielka szarych :lol2:- wedlug mnie idealne beda :). Mysle, ze z decyzji o 2 sofach zamiast naroznika tez Bedziesz zadowolona bo bedziesz miala wieksze pole manewru, tzn latwiej je bedzie mozna przestawiac w roznych konfiguracjach . Koniecznie pokaz ta szarosc!no i zakupy w ikea udane, nad tymi metalowymi koszami tez dumam ale krzesla generalnie u nich malo wygodne, no to Masz nad czym myslec:cool:

Marta no widzę, że zakupy w miarę udanę - zwłaszcza jeśli chodzi o sofy. Sama jestem bardzo ciekawa tego koloru szarości i wcale nie wątpie, że piękny będzie:yes:. Sama ostatnio dużo myślę o kolorze kanap do siebie, od zawsze zakochana byłam w białej skórze...... choć bardzo boję się tych problemów, o których pisaly dziewczyny. Wydać kupę kasy a potem:mad: - nie wyobrażam sobie, a mój m to by mnie chyba zakrakał;)

kaka zdjęcia próbek dziś już nie będzie niestety, coś mi córka poprzestawiała i nie mogę dojść co z czym, jutro wkleję.

Anetko, właśnie tak sobie o tych twoich szarych kanapach wczoraj przypomniałam i łatwiej było podjąć decyzję wiedząc że u ciebie świetnie wyglądają.

Tak pasiulku, myślałam o krzesłach nils z ikea, wykonanie kiepskie, ale i tak poszyłabym w nich nowe ubranka. Po za tym stwierdziliśmy, że grubsza ciocia się na nich może nie zmieścić:D tak że z boczkami odpadają.

Jeszcze do tych się przymierzaliśmy, mogłam kupić jedno próbę:rolleyes:

http://img560.imageshack.us/img560/8015/henriksdalkrzeso0108466.jpg

Uploaded with ImageShack.us

lub z ciemnymi nogami

http://img198.imageshack.us/img198/8896/henriksdalkrzeso0108416.jpg

Uploaded with ImageShack.us

MartaWydać kupę kasy a potem:mad: - nie wyobrażam sobie, a mój m to by mnie chyba zakrakał;)

Mój był cały czas przeciwny co do bieli, ale zobaczył że się uparłam i nie popuszczę:lol2:. Tak jak ja jechał po białe sofy do salonu :D

Okazało się jednak,że jest szara skóra, na dodatek w ładnym odcieniu, nagle zobaczyłam błysk w jego oku:D

Pani z de velde skutecznie odradzała białą skórą, potwierdziła też odbarwienia po jeansach. Wsiedli na mnie we dwoje, to się zgodziłam na szarość:)

a zestaw który wybrałas dużo lepszy niz narożnik :yes:

Mów mi tak kaka, bo ja nadal zakochana w białym narożniku:eek:

Może jak zobaczę swoje sofy to zmienię zdanie. Nie było mi dane zobaczyć tego modelu w wersji sofy i w szarej skórze, jedynie sobie je wyobrażam:D