waclau 07.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Polecam krzesła z Radomska. Firmy FAMEG(http://www.krzesłaradomsko) krzesła w cenach od 350 do 750zł ekoskóra lub materiał , skóra tylko z powierzonej , ale to krzesła na lata. A u miejscowego stolarza kupisz ekoskórę za 210zł. a jeśli wybierzesz się na wycieczkę to polecam meble p. Wiewiórowskiego ręcznie robione widzę jakieś jego krzesło w twoim wnętrzu. Moim zdaniem jakość dużo wyższa niż w IKEA i ciekawe wzornictwo. Polecam! http://www.fameg.pl/id/416/a-0443 http://www.fameg.pl/zestaw/151/a-1106-st-0808 Edytowane 7 Października 2011 przez waclau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.10.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lady , gdzieś Ty się podziewała? Obiecałaś juz dawno fotki pokoju synka i co?? Do ikei muszę się wybrać raz jeszcze, więc nic straconego, teraz jechaliśmy z planami, że kupimy krzesła i zapakujemy je na tylne siedzenia, no chyba że siedziałbyś u któregoś z nas na kolanach:lol2: Trzeba ustalić wreszcie spotkanie z Karolą, na konkretny dzień, bo się zbieramy do tego jak sójki za morze:rolleyes: : Hej MArjelko! Apropo IKEI-miałam na myśli pomoc w zakupach polegającą na zakupie kilku drobiazgów.Myślałam,że dam Ci kasę,a Ty mi kupisz zamówiony przedmiot (nie sofę ) tylko jakiś drobiazg.Nawet nie śmiałabym prosić aby jechać z Wami.Choć jeśli bym miała jechać na kolanach-jeszcze bym to przemyślała . Znajoma ma jechać do IKEI i może jej wręczę listę zakupów:) i sprawa będzie nieaktualna.Swoją drogą -kiedy WRESZCIE ta IKEA u nas będzie Pytasz o moją nieobecność na FM?Dużo się u NAs ostatnio dzieje ;)Cieszymy się nowym domkiem,imprezujemy,wyjeżdzamy,poza tym ja rozpoczęłam szkolenie i poprostu brak mi czasu Ale obiecuję fotki niepublikowanych pomieszczeń i kilku drobnych nowości w naszym domku :)Zresztą Was to ja zapraszam osobiście :)Na wizję lokalną Spotkania z Wami też się nie moge doczekać Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 09.10.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Czesc,Mam prośbę....napisz mi proszę gdzie kupiłaś te szklane drzwi do garderoby, które masz w sypialni i czy wystarczą 70cm? Na allegro trzeba czekac do 4 tyg.I jeszcze pisałaś,że tapetę wallquest-piazza-zz-51509.html kupiłas w Lublinie, pochwalisz sie gdzie? Dodam,że dom Twój jest coraz piękniejszy i jest dla mnie olbrzymią inspiracjąDziękuję z góryDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Monia na terenie W-wy transport za free, pogięło ich równo, licząc sobie 800zł do Lublina:jawdrop:. Zamawiałam już meble z różnych części Polski, o wiele dalej niż 180km i cena za transport nie przekraczała 300zł(np. łóżko do sypialni, stół z MD) Przy czym te sofy to chyba najdroższy mebel u mnie w domu, mogliby się zlitować..... Próbka szarych skór z de velde, choć nie odzwierciedla rzeczywistego koloru ( te wzorki obok to moja tapeta) http://img198.imageshack.us/img198/7/20111004174149.jpg Uploaded with ImageShack.us Aneciu, u mnie będzie kostka SEMMELROCK Naturo, zaczną robić w tym tygodniu Fot. ze stronki semmelrocka http://img834.imageshack.us/img834/5264/semmelrocknaturokostkab.jpg Uploaded with ImageShack.us I specjalnie dla Ciebie zajawka ogrodzenia, u mnie nie będzie tradycyjnie - słupek przęsło, słupek, przęsło, tylko takie cuś, (nie zwracać uwagi na pierwszy plan:P) http://img202.imageshack.us/img202/8873/20111003170959.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img703.imageshack.us/img703/3114/20111003171009.jpg Uploaded with ImageShack.us Saluś , na żartach się nie znasz, przecie ja też święta nie jestem, małpowałam od forumowiczek i to równo:popcorn: Waclau, bardzo Ci dziękuję za namiary na krzesła, na razie przejrzałam na szybko, jest na czym oko zawiesić Lady, a widzisz jakbyś częściej zaglądała to byś wiedziała że jadę do ikea, bo się chwaliłam. Co za pierdółki chciałaś? Chętnie skorzystam z zaproszenia i nawiedzę Cię z Karolą Tylko musimy ustalić datę No i czekam na foteczki póki co, bo obiecujesz, obiecujesz, zaostrzasz apetyt, a potem znikasz po angielsku:P dorciaz, to nie tajemnica:), większość tapet kupowałam w Parze na ul. Wrońskiej (zaraz za Galą) tam też kupowałam farby para,dzięki temu łatwiej mi było dobierać kolory tapet do próbek farb. Na każdy weekend wypożyczałam katalogi farb i tapet, dumałam i dobierałam:) Szklane przesuwne drzwi do garderoby zamawiałam w Foll-Service na ul. 1 Maja 16 Będziesz musiała dopytać na miejscu czy 70cm. wystarczy, nie mogę sobie wyobrazić, bo nie wiem ile moje mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 (edytowane) Cześć Martuśka nareszcie zdjątka ogrodzenia się pojawiły Na "żywo" wygląda równie ładnie!!! Rozumiem,że w tej dużej przerwie na przęsła nie będzie jednego przęsła a kilka oddzielonych takimi metalowymi małymi słupkami tak??? Pytam bo u nas za tydzien zaczynamy akcję ogrodzenie frontowe i my właśnie tak zaplanowaliśmy Poza ciągłymi murami będzie brama 4m szerokości następnie trzy przęsła , na skrajach, których będą murowane słupki ale w środku 2 takie własnie metalowe, potem brameczka i znowy 2 przęsła po bokach murowane słupki a w środku słupeczek metalowy, u Ciebie też coś takiego ma się pojawić, czy wymyśliłaś coś innego? Kostka będzie bardzo ładna Ta jasna będzie tez u nas ale proporcje inne bo głównie kostka będzie ciemna z dodatkiem jasnego koloru tak jak mieliśmy w beniu No z Lady musimy się spotkać koniecznie!!!! Buziaki :*** Edit: Właśnie zobaczyłam,że już masz jakieś delikatne słupeczki wstawione w tych przerwach na przęsła Edytowane 9 Października 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Edit: Właśnie zobaczyłam,że już masz jakieś delikatne słupeczki wstawione w tych przerwach na przęsła No to już wszystko wiesz;) Nie wiedziałam że ruszacie z ogrodzeniem:rolleyes:, a słupy i mury tynkowane tak jak w beniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Martus dzieki;) - babska ciekawość zaspokojona! Ogrodzenie fajnie się zapowiada. U mnie też nie na zasadzie słupek - przesło, bo mam powplatane pełne mury;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Marta, ogrodzenie rzeczywiście super się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Marta który kolorek( sofy) wybrałaś-ciemniejszy? Ogrodzenie piekne i chyba dość wysokie je sobie robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Marta który kolorek( sofy) wybrałaś-ciemniejszy? Ogrodzenie piekne i chyba dość wysokie je sobie robicie Tak kolor skóry szary ciemniejszy, ten jasny na żywo jest tkj. wyblakły. Ogrodzenie wydaje się wysoko bo teren działki będzie jeszcze podniesiony i wyrównany. Droga za ogrodzeniem też będzie podniesiona, najbardziej w tym miejscu gdzie u mnie stoi widoczny na fotce mur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 aaa i zapomnialam kolorek skory pochwalic...wyglada fajnie - bardzo fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 aaa i zapomnialam kolorek skory pochwalic...wyglada fajnie - bardzo fajnie! eee tam taki mały szczególik;) Dziewczynki właśnie oglądam Tvn24 i posłowie siedzą na krzesłach z ikei NILS które mieliśmy kupić, prezentują się bosko. UWAGA najważniejsze Kalisz się mieści:lol2: Chyba znowu chce je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 eee tam taki mały szczególik;) Dziewczynki właśnie oglądam Tvn24 i posłowie siedzą na krzesłach z ikei NILS które mieliśmy kupić, prezentują się bosko. UWAGA najważniejsze Kalisz się mieści:lol2: Chyba znowu chce je mieć Ty to jednak prawdziwa baba Jestes...:lol2:to jeszcze Zapytaj Kalisza czy mu wygodnie bylo:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ty to jednak prawdziwa baba Jestes...:lol2:to jeszcze Zapytaj Kalisza czy mu wygodnie bylo:rotfl::rotfl: Anetka, no jestem:lol2:, prawda jest taka, że to mój m mnie odwiódł od zakupu, twierdząc że mama się nie zmieści(moja teściowa), a tak sobie oglądamy ten program na tvn24 i niespodziewanie pojawiły się krzesełka, nagle wchodzi Kalisz, my na siebie, w śmiech:lol2: i na równo -ciekawe czy się zmieści Kalisz się zmieścił Na to ja: -no widzisz, to i mamusia się zmieści mąż ale zobacz jak się Kalisz wierci, już kilka razy się poprawił, widać mu nie wygodnie. I co ja baba mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Albo zoobserwuj jak bedzie sie podnosił z tronu czy lekko mu to idzie Zauwazylam ze macie zostawione sporo pomurowki ktora pewnie bedzie wyrownana ziemia. Juz nie moge sie doczekac tej Twojej grafitowej sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 padłam po opisie wyżej Martuś, ogrodzenie będzie ładne, kostka też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 No ja Martus mysle, ze Ty do tej Ikea nie z Mezusiem a z Tesciowa musisz jechac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.10.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Martusia murowane słupki ogrodzenia będą tak jak w beniu pokryte tynkiem takim jak elewacja domu, lubiłam to rozwiązanie, nadal mi się podoba więc decyzja podjęta jednogłośnie z mężem No ruszamy w teraz z ogrodzeniem, bo chcemy mieć wszelkiego typu murowanie z głowy w tym roku, w nowym roku będzie docieplenie domu z kolorem, kolor na ogrodzenie, kostka i ogród. Pierwotnie w tym roku miało być też docieplenie zewnętrzne, ale ponieważ robimy tynki i wylewki, będzie docieplenie pianą poddasza, to nie chce termosu wilgoci robić i docieplenie dajemy na wiosnę. Mam nadzieje,że od połowy lutego ruszymy powoli z wykończeniówką P.S Kolor skóry pięknisty!!! Myśle ,ze dobrze zrobiliście decydując sie na ten klinkier, po pierwsze wygląda świetnie, a po drugie jeżeli będa sie zmieniać poziomy to lepiej mieć klinkier a nie tynk na ogrodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Marta opowieść o krzesłach rox. Kolor kanapowy skóry śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Startujemy z sypialną a wiesz, ze nakreciłam się na Twoje łóżko . Wiem, że interesował Cię fiolet. Czy u tego gościa, który robił Ci łóżko był do wyboru jakiś fioletopodobny kolor ? Końcem października wybieram się do niego i nie wiem, czy zmienić koncepcję i wybrać biały, czy zmienić producenta łóżka (na ich stronie nie widzę fioletów ). Kolor ścian to śmietanka, to samo podłoga (dąb bielony). Wymyśliłam ten fiolet i jakoś cięzko mi teraz koncepcję zmienić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts