Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dorciaz, to nie tajemnica, większość tapet kupowałam w Parze na ul. Wrońskiej (zaraz za Galą) tam też kupowałam farby para,dzięki temu łatwiej mi było dobierać kolory tapet do próbek farb. Na każdy weekend wypożyczałam katalogi farb i tapet, dumałam i dobierałam

Szklane przesuwne drzwi do garderoby zamawiałam w Foll-Service na ul. 1 Maja 16

Będziesz musiała dopytać na miejscu czy 70cm. wystarczy, nie mogę sobie wyobrazić, bo nie wiem ile moje mają

dziękuję :)

Pozdr.

Startujemy z sypialną a wiesz, ze nakreciłam się na Twoje łóżko :).

Wiem, że interesował Cię fiolet. Czy u tego gościa, który robił Ci łóżko był do wyboru jakiś fioletopodobny kolor ?

mirelka, jak wiesz u mnie biała skóra, zaryzykowałam i nawet próbki skóry nie zamawiałam. Najlepiej zadzwoń i podpytaj o fiolety, ja dostałam jedynie taką fotkę kolorów skóry którą ja wybierałam. Chyba że chcesz w tkaninie, albo eko skórze,może jest większy wybór.

http://img841.imageshack.us/img841/7140/skrapanda.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Jutro godzina 7.20, wchodzą panowie od kostki:wave:, ci sami panowie będą robić również schody zewnętrzne i taras, na których będzie ułożona płyta Libet Venetia (zdjęcia ze stronki libet)

Schody będą wyglądać mniej więcej tak

http://img200.imageshack.us/img200/1557/venetia1306758815.jpg

Nad ułożeniem tarasu gdybamy:rolleyes:, ja ostatnio jestem bardzo niezdecydowana:rolleyes:, przykład krzeseł, najpierw chciałam, potem nie, teraz znowu chcem :lol2:

Są dwie opcje ułożenia płyt, mężowi podoba się koło zrobione z płyt na tarasie, mi wiadomo:rolleyes:, nie wiem:rolleyes:

Dom jak nie którym z was wiadomo do nowoczesnych nie należy, ale daleko też mu do dworu;)

Dwie propozycje, którą wybrać:

koło?

http://img535.imageshack.us/img535/4646/venetia1306758545.jpg

Czy prosto?

http://img43.imageshack.us/img43/6673/venetia1306758351.jpg

Poratujcie moje drogie jeszcze raz:)

Hej MarJel

Ja myślałam o Venetii na taras padło na Torino a że przyszła do mnie wadliwa partia musiałam zmienić na inną kostkę

(sprawdz Kochana wielkosć poszczególnych płyt - u mnie różnica była do 1,5 cm i nie dałoby się równo ułożyć :-((( )

Venetia dla mnie to zdecydowanie koło - cały jej urok !!!!

Układana na prosto traci cały swój charakter - ale to moja opinia :-)

Pozdrawiam

Saly

Jeśli przy tarasie są jakieś kolumienki to koło, jeśli nie ma - na prosto. Chyba, że kolumienki miałyby koło w jakiś sposób naruszać to wtedy też na prosto :D

Z trzeciej strony - na prosto będzie zgodne z Waszymi wnętrzami, a koło niekoniecznie. Czy się mylę?

Ale pomogłam :lol2:

Dzień dobry MarJel :) Ja będę u siebie kładła właśnie płyty Libet Venetia ( tym tropem trafiłam do Ciebie :) ). Mój dom nie jest ani nowoczesny ani dworkowaty ( podobnie jak Twój :) ). U siebie zdecydowanie położę te płyty PROSTO. Jeszcze całości nie przeczytałam, ale to co do tej pory to po prostu :jawdrop: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: nie mogę wyjść z podziwu :jawdrop: Pozdrawiam serdecznie :)