Saly 10.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 MartusiaOgrodzenie zapowiada się dostojnie i elegancko Pasuje do Benia w 100% Co do krzeseł - dobre z tym Kaliszem - hahhahhahahcałusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.10.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.10.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Martusia, ogrodzenie bardzo fajne. A co do krzesel, niezle sie usmialam z tej historii. Zarazilas mnie nimi, ostatnio odwiodlas teraz znowu kusisz...ehhh mam ja z Toba, 5 swiatow:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 10.10.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witam Martuś,Czy w sypialni szklane drzwi masz chowane w ścianę, czy jest to system naścienny?Dziękuję za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.10.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 dobre z tymi krzesłami:lol2: szara skóra cudna u nas to był jedyny skórzany wariant, który mógł przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 10.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 dorciaz, to nie tajemnica, większość tapet kupowałam w Parze na ul. Wrońskiej (zaraz za Galą) tam też kupowałam farby para,dzięki temu łatwiej mi było dobierać kolory tapet do próbek farb. Na każdy weekend wypożyczałam katalogi farb i tapet, dumałam i dobierałam Szklane przesuwne drzwi do garderoby zamawiałam w Foll-Service na ul. 1 Maja 16 Będziesz musiała dopytać na miejscu czy 70cm. wystarczy, nie mogę sobie wyobrazić, bo nie wiem ile moje mają dziękuję Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 niezła sprawa z tymi krzesłami kobieta zmienną jest jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.10.2011 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Startujemy z sypialną a wiesz, ze nakreciłam się na Twoje łóżko . Wiem, że interesował Cię fiolet. Czy u tego gościa, który robił Ci łóżko był do wyboru jakiś fioletopodobny kolor ? mirelka, jak wiesz u mnie biała skóra, zaryzykowałam i nawet próbki skóry nie zamawiałam. Najlepiej zadzwoń i podpytaj o fiolety, ja dostałam jedynie taką fotkę kolorów skóry którą ja wybierałam. Chyba że chcesz w tkaninie, albo eko skórze,może jest większy wybór. http://img841.imageshack.us/img841/7140/skrapanda.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.10.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 .... kolor skóry szary ciemniejszy, swietny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.10.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jutro godzina 7.20, wchodzą panowie od kostki:wave:, ci sami panowie będą robić również schody zewnętrzne i taras, na których będzie ułożona płyta Libet Venetia (zdjęcia ze stronki libet) Schody będą wyglądać mniej więcej tak http://img200.imageshack.us/img200/1557/venetia1306758815.jpg Uploaded with ImageShack.us Nad ułożeniem tarasu gdybamy:rolleyes:, ja ostatnio jestem bardzo niezdecydowana:rolleyes:, przykład krzeseł, najpierw chciałam, potem nie, teraz znowu chcem Są dwie opcje ułożenia płyt, mężowi podoba się koło zrobione z płyt na tarasie, mi wiadomo:rolleyes:, nie wiem:rolleyes: Dom jak nie którym z was wiadomo do nowoczesnych nie należy, ale daleko też mu do dworu;) Dwie propozycje, którą wybrać: koło? http://img535.imageshack.us/img535/4646/venetia1306758545.jpg Uploaded with ImageShack.us Czy prosto? http://img43.imageshack.us/img43/6673/venetia1306758351.jpg Uploaded with ImageShack.us Poratujcie moje drogie jeszcze raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 12.10.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Prosto, zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.10.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Koło wygląda pięknie, ale dałabym tylko wtedy, jeśli taras, albo jakiś jego kawałek, byłby w tym kształcie. Jeśli taras prostokątny, to tylko na prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.10.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Prosto, tylko prosto . dzięki za fotkę. My jednak w ekoskórę pójdziemy. No nic to, końcem października jedziemy poogladać na żywca i coś wybiorę mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.10.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Hej MarJel Ja myślałam o Venetii na taras padło na Torino a że przyszła do mnie wadliwa partia musiałam zmienić na inną kostkę (sprawdz Kochana wielkosć poszczególnych płyt - u mnie różnica była do 1,5 cm i nie dałoby się równo ułożyć (( ) Venetia dla mnie to zdecydowanie koło - cały jej urok !!!! Układana na prosto traci cały swój charakter - ale to moja opinia Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.10.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.10.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jeśli przy tarasie są jakieś kolumienki to koło, jeśli nie ma - na prosto. Chyba, że kolumienki miałyby koło w jakiś sposób naruszać to wtedy też na prosto Z trzeciej strony - na prosto będzie zgodne z Waszymi wnętrzami, a koło niekoniecznie. Czy się mylę? Ale pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 12.10.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dzień dobry MarJel Ja będę u siebie kładła właśnie płyty Libet Venetia ( tym tropem trafiłam do Ciebie ). Mój dom nie jest ani nowoczesny ani dworkowaty ( podobnie jak Twój ). U siebie zdecydowanie położę te płyty PROSTO. Jeszcze całości nie przeczytałam, ale to co do tej pory to po prostu :jawdrop::jawdrop: nie mogę wyjść z podziwu Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.10.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Marta koło to ładnie wygląda na zdjęciu gdzie jest zawsze na pierwszym planie i stoi sobie jakieś ładne stylizowane krzesełko. Jak dorzucisz tam ławkę i stół do śniadań to koło Ci zginie, więc na prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.10.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Z tych dwóch zdjęć OCZYWIŚCIE "prosto" wygląda lepiej. Ale tak naprawdę przydałoby się zrobić jakąś wizualkę, bo a nuż się koło ładnie wpasuje w koncepcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts