hazeleyes1982 12.10.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 prosto:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.10.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 12.10.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 też jestem za "prosto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Marta a nie Masz zdjecia domu od strony tarasu, bo tak "w ciemno" to troszke ciezko gdybac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 ja też jestem za prostym ułożeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 12.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Marta ja też obstawiam - prosto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.10.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Cóż zgodność -to rzadkość na FM:)I już nie problemu z podjęciem decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ta....się okaże że aż za zgodne jesteśmy i Marta zrobi na przekór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ta....się okaże że aż za zgodne jesteśmy i Marta zrobi na przekór Prędzej na przekór mężowi:lol2:, ostatnio ponoć jestem w tym najlepsza:rolleyes: Dziękuję bardzo za odzew w sprawie tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam Martuś, Czy w sypialni szklane drzwi masz chowane w ścianę, czy jest to system naścienny? Dziękuję za info:) Przepraszam nilaf, gdzieś mi umknęło pytanie:rolleyes: Drzwi są chowane w ścianę. Leia, dzięki za tyle komplementów Lady, jesteś jeszcze? Do siebie nie zaglądasz, to zapytam jeszcze raz u siebie:) Twoje rolety rzymskie, gdzie zamawiałaś? Czy są gładkie białe? Czy mają jakiś wzorek? Czy drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Marta a propo rolet rzymskich. Dziewczyny na forum polecały mi np http://www.stylus.pl. Rolety wychodzą bardzo tanio, wszelkie niejasności można wyjaśnić i przez telefon ale też przez gg Wychodzą tanio porównywalnie jedna z dziewczyn mówiła o wycenie w studio dekoracji za 5 tysięcy, przy czym w stylusie ubrała okna za 1500 zł. Koszt jednej ok 200 zł, teraz mają fajne nowe materiały (wysyłają darmowe próbki) od 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Marta a na kostce bedziecie mieli motyw kola? czy tylko ewentualnie na tarasie rozwarzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Małe podsumowanko U nas w domku powoli się wszystko wykańcza, pan stolarz kończy zabudowy, poprawia ściany które w między czasie uległy uszkodzeniu, gdzie nie gdzie trzeba będzie malować po całości. Na zewnątrz dzisiaj zaczęła robić się kostka. W poniedziałek odebrałam pufę podnóżek do gabinetu, czekamy na kanapy do salonu, szklane balustrady na schody wewnętrzne, szafki nocne do sypialni, lustro do sypialni i kilka mniej istotnych ale ważnych elementów. W tym tygodniu, będzie prawdopodobnie skończona olbrzymia szafa u córki robiona na wzór hemnesa, i biała prosta minimalistyczna ławka do wiatrołapu. Ja natomiast mam kolejny wnętrzarski dylemat:rolleyes: Planuję zakup jeszcze jednej ławeczki tym razem bardziej stylowej, która by stała, zaraz za szklanymi drzwiami wchodząc do domu przez wiatrołap, dokładnie w miejscu dzie stoi małe wiaderko. http://img819.imageshack.us/img819/3381/dsc0234b.jpg Uploaded with ImageShack.us Zainspirowana tą fotką, postanowiłam stworzyć podobny klimat u siebie:) http://img33.imageshack.us/img33/3967/353rr.jpg Uploaded with ImageShack.us Doszły nawet do mnie zamówione próbki pluszu na obicie, w kolorze szarości, wybrałam odcień do tego nogi w kolorze czarnym. Ławka będzie dokładnie taka, tyle że kolor tapicerki szary http://img600.imageshack.us/img600/705/187d3a0aweczkadi.jpg Uploaded with ImageShack.us Dodam jeszcze,że wchodząc do domu drugie wejście na lewo, są schody i korytarz z czarną ścianą i srebrną komodą. Tak sobie pomyślałam że komoda miała by fajne towarzystwo zaraz obok :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Marta a na kostce bedziecie mieli motyw kola? czy tylko ewentualnie na tarasie rozwarzacie? Na kostce ma być motyw koła, ale to z przodu, taras jest z tyłu domu i chyba zrezygnujemy jednak z tego koła na tarasie:) Venusku, dzięki za info zagłębie temat, chciałabym już zamawiać, żeby w domu nie czuć się jak w big brader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Aha nie dodałam, że ławeczka nie byłaby tylko od parady:lol:Ja mam zawsze problem gdzie rzucić torebkę, wkurzają mnie wiszące na krzesłach, to by było idealne miejsce:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Hehehe ja już w big braderze żyję 6 miesiąc tak źle nie jest ławeczka bardzo fajna Marta czy Ty masz jakiś rzut od góry swojego domu? Chodzi mi o rozmieszczenie pokoi oraz kształt, bo niektóre ściany w środku masz takie...no nie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Marta czy Ty masz jakiś rzut od góry swojego domu? Chodzi mi o rozmieszczenie pokoi oraz kształt, bo niektóre ściany w środku masz takie...no nie proste Prościuchne mam, no co ty:popcorn: Co prawda były w projekcie dwie cudne kolumienki w salonie, ale ich sobie nie zafundowałam http://img692.imageshack.us/img692/7619/rd1m.jpg Uploaded with ImageShack.us Rzut nie do końca aktualny, wiele uległo zmianie, ale żebyś miała pogląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Martusia, masz bardzo podobny uklad do mnie-przynajmniej czesc dzienna. MG Projekt rulezzz:D Co do spraw biezacych: 1. Ławeczka zaje.... 2. z jakiej firmy masz te swoje kwadraciaki? 3. Jak ekipa?Daje rade? EDIT: Martusia, a w wolnej chwili cyknelabys w zblizeniu plytki? To w nawiazaniu do ostatniej dyskusji u Madzi Zet...;)i pamietam, jak pisalas u mnie, ze one sie roznia od moich...pokazesz z bliska?pliiiiiis:hug: Edytowane 13 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 MarJel czy zlikwidowałaś przejście z korytarza do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Martusia, masz bardzo podobny uklad do mnie-przynajmniej czesc dzienna. MG Projekt rulezzz:D Co do spraw biezacych: 1. Ławeczka zaje.... 2. z jakiej firmy masz te swoje kwadraciaki? 3. Jak ekipa?Daje rade? EDIT: Martusia, a w wolnej chwili cyknelabys w zblizeniu plytki? To w nawiazaniu do ostatniej dyskusji u Madzi Zet...;)i pamietam, jak pisalas u mnie, ze one sie roznia od moich...pokazesz z bliska?pliiiiiis:hug: Hezelku twój projekt też z MG? 1. 2. ale które kwadraciaki?O jednych pisałam u ciebie więcej ni ma. 3. młoda krew, dają radę Nie muszę cykać już od dawna mam fotkę tych płytek w kompie, swego czasu miały u mnie duże powodzenie, teraz też w sumie o nich głośno:lol2: Tu jeszcze bez fug. http://img18.imageshack.us/img18/2979/dsc0296cz.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img810.imageshack.us/img810/6366/dsc0294l.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts