Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel czy zlikwidowałaś przejście z korytarza do kuchni?

Tak zlikwidowałam to wejście, jak i jedno okno w kuchni:) Po za tym zmniejszyłam spiżarkę, tam gdzie powinna być spiżarka stoją teraz szafki, a nad nimi wiszą te dwie długie. Spiżarkę zrobiłam sobie w tym wejściu od korytarza. Tak to wygląda

Tu gdzie białe drzwi było przejście

http://img15.imageshack.us/img15/445/20111010115312.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img683.imageshack.us/img683/3168/20111010115257.jpg

I spiżarka

http://img822.imageshack.us/img822/5766/20111010115326.jpg

http://img818.imageshack.us/img818/1170/dsc06192x.jpg

To czekam na relację, czy wygodna, czy dobrze wykonana itd. ;) Jaki szary wybrałaś? Wybierałaś z Lagos, czy jakieś inne materiały?

Cze Anusia, zapomniałam Ci podziękować za tą ławeczkę :hug: u ciebie ją wynalazłam. Dostałam 5 próbek tkanin w odcieniu szarości, miał być plusz: barcelona, monaco, 2x mars i i haiti graphite, tą ostatnią wybrałam.

To co mówisz żeby zamawiać? bedzie pasić u mnie?:lol:

Martuś, kocham te "maziaje" i "ciapki". Lejesz miod na moje serce takimi fotkami....bo Twoja podłoga jest piekna a moja... bardzo do niej podobna:D To jest opoczno? juz Cie nie mecze ta podlogą:)

drzwi do spizarki-jak zawsze u Ciebie -pasuja do reszty.Jak zawsze jestes konsekwentna w swoich wyborach. Supcio. Klamka zwykła bedzie, czy planujesz jakis bajer?:)

EDIT: Przyjrzalam sie...Twoje ładniejsze ale i tak jestem happy, bo maziaje rulezzzz;)

Edytowane przez hazeleyes1982

Klamka zwykła bedzie, czy planujesz jakis bajer?:)

EDIT: Przyjrzalam sie...Twoje ładniejsze ale i tak jestem happy, bo maziaje rulezzzz;)

yhy, zależy dla kogo:lol2: dla mnie też rulezzz, gorzej z chmurkami;)

Płytki to opoczno lazio bianco poler.

Edytowane przez MarJel

Co to za drzwi do śpiżarni? wahadłowe?ja też będę mieć w kuchni wejście do spiżarki i takie białe by mi pasowały.

Basiu, nie są wahadłowe, na jednej z fotek widać zawiasy. To po prostu płyta mdf biała na wysoki połysk, zamawiana razem z frontami kuchennymi i taka sama jak one.

aaaaaaa:rotfl:

ja pierdziu...ja to chyba mam blond cebulki!!!:lol2:

masz jeszcze jakies zadania dla mnie w zanadrzu?:lol2: ostrzegam-moze byc ciezko:)

Muszę być pewna, że to dobrze rozwiązałaś i nie udajesz że wiesz :lol2:, bo nie wiem czy mam się dalej z tobą bawić:rotfl:

Basiu, nie są wahadłowe, na jednej z fotek widać zawiasy. To po prostu płyta mdf biała na wysoki połysk, zamawiana razem z frontami kuchennymi i taka sama jak one.

zawiasy masz tam jak do szafek kuchennych?, bo na jednym zdjęciu widać, tylko myślałam że to może garderoba-tak ładnie tam masz.

A jak z klamką czy czymś do otwierania ich?

i jakiej szerokości masz te drzwi?

A jak z klamką czy czymś do otwierania ich?

i jakiej szerokości masz te drzwi?

Nie, no Basia, przed chwilą hezeleyes się pociła przy Quizie pt. ,,Gdzie jest klamka" :lol2: i dostała 6+;)

Klamka jest uchwytem kuchennym zamontowanym pionowo po całości drzwi, jak widać mało widoczna, ale baaardzo wygodna.

Zawiasy chyba te same co w szafkach, nie wnikałam:rolleyes:

Szerokości mają chyba ok. 80cm.