Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i mi nie napisala jaki ma ten kwadraciak (znaczy sie kibelek) no:popcorn: ale podsunąć quiz pt "gdzie jest klamka" to baaardzo chetnie:lol: a na powaznie, chyba znalazłam the one for me-zajrzysz jutro do mnie coby doradzic? Dziewczyny, Was tez prigłaszaju yyy znaczy sie zapraszam:D

EDIT: Jednak nie znalazlam tego jedynego ...bu.

Edytowane przez hazeleyes1982

bedzie pasić u mnie?:lol:

Będzie, będzie... I u Ciebie i u mnie :D

Ja monaco miałam do Chesterfieldów przysłane, ale mi nie pasowały, bo za bardzo wszystko się czepiało... Ciekawa jestem, jak ten Haiti wygląda...

A nogi jakie? Czarne? Bo u mnie to by chyba białe albo jasno-drewniane pasowały... Nie wiesz, czy przemalowują?

Edit: To TA tkanina?

Edytowane przez anna-maria3

Hej kobietki !! Cholewa a gdzie namiary na ławeczkę ? Mam gdzieś w archiwum takową z allegro - ale czy to ? Dacie jakiąś podpowiedź ?

Jezu MArJelko toż ta ławeczka to mój nr 1 :). Jak zobaczyłam Twoją fioletową ... to chyba jednak z czarnej zrezygnuję. Pomóż koleżance plis.

Witam się po długiej przerwie. Ale zmienił się Twój domek! Kiedy tu zaglądałam były gołe tynki, a Ty prawie już mieszkasz! Pięknie u Ciebie. Dołączam się do pytania, które padło już dawno - czy dowiedziałaś się już może jakie numery farb masz w jadalni i wiatrołapie? Czy ten w wiatrołapie jest jaśniejszy i bardziej beżowy od jadalnianego koloru?

ale tu jaja przegapiłam:rotfl:

Pierwszy post jkai przeczytałam, to że drzwi są duskrzydłowe, ale nie widać:o No to wróciłam się do postu MarJelki, zeby je sobie obejrzeć... oglądam, oglądam... i myślę sobie, ale ze mnie tępak, nie widzę żeby byłu dwuskrzydłowe:o dopiero na następnej stonie się upewniłam, ze wszystko ze mną okej:lol2:

Martuś, jak do ciebie przychodzę, to mnie coś skręca w dołku z zazdrosci... twoja wykończniówka to jak jakiś piękny poemat, jakieś cuda na kiju:jawdrop: Nigdy żadnych problemów, fachowcy zawsze z najwyższej póły, o części rzeczy decydują sami za ciebie a reszta forumek zbiera szczanę z podłogi i sie zachwyca (ty nawet nie wiesz jak to zrobione:o), wszystko pod linijkę, w najwyższej jakości wykończeniu - boże, czy to jawa czy to sen:jawdrop::lol2::lol2::lol2:

Czy ty się w czepku urodziłaś? Coś ci o tym wiadomo?;)

Dziewczyny nie moge :lol2:

Ja też:rotfl:!!!

Marjelka! A te drzwi to kompletne mistrzostwo świata!!!

I spiżarka:jawdrop:

Już chcę zgapić od Ciebie tynk mozaikowy w garażu, a teraz jeszcze tym mnie powaliłaś:D

No normalnie to niemoralne jest takie wbijanie w ziemię, uczciwie mówię: szczęki nie mogę podnieść!