karolakr25 13.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Brawa dla twojego stolarza!!! W pierwszej chwili myślałam , że to jedne drzwi, dopiero na następnym zdjęciu jak są otwarte okazało się, że są 2 pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 W pierwszej chwili myślałam , że to jedne drzwi, dopiero na następnym zdjęciu jak są otwarte okazało się, że są 2 pary yyyyy ,ale jak to? znowu jakiś quiz? :rolleyes:Przecież tam są jedne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Brawa dla twojego stolarza!!! W pierwszej chwili myślałam , że to jedne drzwi, dopiero na następnym zdjęciu jak są otwarte okazało się, że są 2 pary ?????????????????????????? ja widzę jedne tyle ze bezprzylgowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 yyyyy ,ale jak to? znowu jakiś quiz? :rolleyes:Przecież tam są jedne drzwi yyyyy ,ale jak to? znowu jakiś quiz? :rolleyes:Przecież tam są jedne drzwi Nie przerażajcie mnie!!!!! To co ja widziałam :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie przerażajcie mnie!!!!! To co ja widziałam :jawdrop: Ok, ja źle popatrzyłam chyba powinnam już pójść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ok, ja źle popatrzyłam chyba powinnam już pójść spać jesteś usprawiedliwiona! Ciąża Ci uciska na ..... oczodoły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Mnie już szczena boli od śmiechu:rolleyes: Było założenie, nie rzucające się w oczy drzwi do spiżarki i mało widoczna klamka. A wy tu takie cuda wianki wymyślacie;) też idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 jesteś usprawiedliwiona! Ciąża Ci uciska na ..... oczodoły ? uciska mi już na mózg, serce, kolano i dupę, teraz jeszcze na oczodoły!!! chyba się załamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dziewczyny nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 tak zauważyłam to wcięcie do otwierania,jak mężowi pokazywałam,a zadowolona jesteś z lakierowanej kuchni, nie masz zastrzeżeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) No i mi nie napisala jaki ma ten kwadraciak (znaczy sie kibelek) no:popcorn: ale podsunąć quiz pt "gdzie jest klamka" to baaardzo chetnie:lol: a na powaznie, chyba znalazłam the one for me-zajrzysz jutro do mnie coby doradzic? Dziewczyny, Was tez prigłaszaju yyy znaczy sie zapraszam:D EDIT: Jednak nie znalazlam tego jedynego ...bu. Edytowane 13 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 omg dobre ja też się zastanawiałam gdzie masz klamkę w spiżarkowych drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 14.10.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ale jaja, no umieram ze śmiechu, weź się skup i się przyjrzyj dobrze:lol2: mała podpowiedź uchwyty w kuchni...... uff, dobrze ze podpowiedziałaś : świetne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.10.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) bedzie pasić u mnie? Będzie, będzie... I u Ciebie i u mnie Ja monaco miałam do Chesterfieldów przysłane, ale mi nie pasowały, bo za bardzo wszystko się czepiało... Ciekawa jestem, jak ten Haiti wygląda... A nogi jakie? Czarne? Bo u mnie to by chyba białe albo jasno-drewniane pasowały... Nie wiesz, czy przemalowują? Edit: To TA tkanina? Edytowane 14 Października 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Hej kobietki !! Cholewa a gdzie namiary na ławeczkę ? Mam gdzieś w archiwum takową z allegro - ale czy to ? Dacie jakiąś podpowiedź ? Jezu MArJelko toż ta ławeczka to mój nr 1 . Jak zobaczyłam Twoją fioletową ... to chyba jednak z czarnej zrezygnuję. Pomóż koleżance plis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masajka 14.10.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witam się po długiej przerwie. Ale zmienił się Twój domek! Kiedy tu zaglądałam były gołe tynki, a Ty prawie już mieszkasz! Pięknie u Ciebie. Dołączam się do pytania, które padło już dawno - czy dowiedziałaś się już może jakie numery farb masz w jadalni i wiatrołapie? Czy ten w wiatrołapie jest jaśniejszy i bardziej beżowy od jadalnianego koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.10.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 ale tu jaja przegapiłam:rotfl: Pierwszy post jkai przeczytałam, to że drzwi są duskrzydłowe, ale nie widać No to wróciłam się do postu MarJelki, zeby je sobie obejrzeć... oglądam, oglądam... i myślę sobie, ale ze mnie tępak, nie widzę żeby byłu dwuskrzydłowe:o dopiero na następnej stonie się upewniłam, ze wszystko ze mną okej:lol2: Martuś, jak do ciebie przychodzę, to mnie coś skręca w dołku z zazdrosci... twoja wykończniówka to jak jakiś piękny poemat, jakieś cuda na kiju:jawdrop: Nigdy żadnych problemów, fachowcy zawsze z najwyższej póły, o części rzeczy decydują sami za ciebie a reszta forumek zbiera szczanę z podłogi i sie zachwyca (ty nawet nie wiesz jak to zrobione:o), wszystko pod linijkę, w najwyższej jakości wykończeniu - boże, czy to jawa czy to sen:jawdrop::lol2: Czy ty się w czepku urodziłaś? Coś ci o tym wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 14.10.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 jesooo...popłakałam się ze śmiechu czytając Wasze quizy...to lepsze od siłowni.. jeszcze kilka takich dyskusji a brzuch będę miała jak kaloryfer:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 hehehe z boilera w kaloryfer a propo posta Madzi to faktycznie Marta masz naprawdę szczęście do ekip. U nas tylko najbardziej polecani fachowcy byli brani i zawsze zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.10.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dziewczyny nie moge Ja też!!! Marjelka! A te drzwi to kompletne mistrzostwo świata!!! I spiżarka:jawdrop: Już chcę zgapić od Ciebie tynk mozaikowy w garażu, a teraz jeszcze tym mnie powaliłaś No normalnie to niemoralne jest takie wbijanie w ziemię, uczciwie mówię: szczęki nie mogę podnieść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts