narendil 16.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Nic tylko pozazdrościć szczęścia do ekip I żeby nie było, to taka pozytywna zazdrość (jest w ogóle takie pojęcie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Pooglądałam, pozachwycałam się ... i ze śmiechu brzuch boli Spiżarka ssssuper. Nie chciałaś zabudował wszystkich 3 ścian, tej 3-ciej wąziutkiej na malutkie słoiczki i buteleczki, takiej 15cm. Miejsca w spiżarce nigdy za dużo ławeczka do wiatrołapu super. Mogłabyś*mi napisać cenę za tę schodową*garderobę*i łazienkową szafkę? Ciekawa jestem jak to się*ma do moich wycen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 17.10.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Alez sie usmialam Dziewczynki z potyczek spizarnianych:lol2::lol2: Marta Ty szczesciaro! Alez niesamowita historia czepkowo - generalska:hug: Laweczka wyglada mniodzio, pewnie nie latwo bedzie dobrac idealne pod wzgledem wymiarow poduchy - ja bym zamowila u tapicera a tkanine szara ze srebrnym motywem albo szara. Marta apropo krzesel nie Myslalas o Vitrze Biale Eamsy wedlug mnie wygladaly by u Ciebie fajnie http://img840.imageshack.us/img840/5411/4be9dc9fb22cbf030e1837b.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img824.imageshack.us/img824/9587/imagefunc1.jpg Uploaded with ImageShack.us i te tez fajne http://img851.imageshack.us/img851/592/143690601341.jpg Uploaded with ImageShack.us moim zdaniem te drugie krzesło, które pokazała aneta pasowałoby, ale pierwsze moim zdaniem wogóle, takie krzesł pasuje do stylu popart lub vintage na lata PRL lub minimalistycznego, ale nie do nowoczesność glamour, mam nadzieje Anetko , że nie obrazisz się za moją szczerość. co do lamp to białe o niebo lepiej u mnie teraz tynkują... a dziś były już przymrozki ( cholera mam nadzieje, że zdążą przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Blekitna oczywiscie ze sie nie obraze choc zupelnie sie z Toba nie zgadzam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.10.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 mirelka, pytałaś o ławkę, ale już chyba wszystko wiesz:) Tak, wiem, dziękuję bardzo . Widziałaś moją fototapetę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 17.10.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Martuś, mam pytanie jakie szerokie listwy boczne masz w drzwiach wewnętrznych? Chodzi mi o ramę to co trzyma szkło po bokach. Czy Twoje drzwi są na wysoki połysk? Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Marta nie chce mi się już ciągle pisać jak bosko u ciebie, a tu jeszcze przyjdzie chwalić sofy, kompletną jadalnię i całość oczywiście, zawsze podglądam, więc jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 17.10.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 no i doczekałam się zdjęć spiżarki jest piękna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Martuś, ławeczka, szafa+gałeczki, no miodzio po prostu...podobnie jak cała reszta...co tu duzo gadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.10.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hej dziewuszki, właśnie przed chwilą skończyłam robić drzewo genealogiczne na historię córki, całe popołudnie, wieczór i kawałek nocy:bash:, oprócz tego jakaś ankieta historyczna na temat naszej rodziny,3 strony ćwiczeń z matmy:bash: i tak dzień w dzień, te lekcję mnie wykończą. Wściekli się czy co, że teraz tym dzieciakom tyle zadają! Ona by się z tym w życiu nie wyrobiła gdybym jej nie pomogła,o matko i córko! Jutro odpowiem na pytanka bo dziś ledwo widzę, a i pochwalę się szafą u córy, dzisiaj skończył pan stolarz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gertruda1 18.10.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Witaj MarJel, mogłabyś zdradzić jakiej firmy są płytki w łazience Twoich dzieci? TENDER/WAY PARADYŻ? Podrawiam Edytowane 18 Października 2011 przez gertruda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.10.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Hej Marjelko! Domek Twój piękniej "w oczach". Śledzę co się u Ciebie dzieje:),ale rzadziej piszę.Na nowo korzystamy z życia i skąd brak czasu na FM i inne ;(."Na nowo" bo czas budowy (a raczej wykańczania) nie sprzyjał-zazwyczaj brakowało czasu lub siły .A teraz szalejemy i nadrabiamy zaległości. Rolety o które pytałaś -zamawiałam w mojej firmie .Bo szyjemy też na zamówienie WSZYSTKO opowiem Ci jak się spotkamy .Tylko kiedy? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Znów musiałam nadrabiać paplacie i paplacie Martuś, uchwyty pod schodami wpasowały się idealnie, ławka do wiatrołapu super przełamuje ten wiatrołap . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.10.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Martusia ja ławeczkę oddałabym do tapicera, żeby dorobił fajną pikowaną górę, np. w szarości, czerni ewentualnie, moim zdaniem wyglądałoby super. Ta ławeczka (w linku poniżej) ma fajną górę pikowaną i coś takiego właśnie do tej Twojej białej by pasowało: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfI-iRdqJLh_kBGWmaBkPUPCjqEZS_9_8rf0GOdU3iAb3xipxE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.10.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ...oczywiście bez tych bocznych walków i nie takie grube, żeby nie było za wysoko. To musiałoby być przytwierdzone jakoś do tej ławki, bo luźne to po tej polerowanej powierzchni będą ci jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.10.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ... a i jeszcze myślę, że jako całość fajnie by się skomponowało z tą romantyczną ramą wiszącą nad nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.10.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 albo takie pikowane siedzisko, też fajne (nawet jasne)http://img1.burak.pl/img/3/8/1/b/fotel-kare-design-millennium-white.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) nilaf kochana, bardzo ci dziękuję za te propozycje materacykowe, twoje pikowania mi się bardzo podobają, ale wczoraj już zamówiłam materacyk na białą ławkę i nie zdążyłam się wam jeszcze pochwalić Twoje pomysły są zbliżone do pikowania które wybrałam:yes: w białej ławce będzie proste kwadratowe pikowanie, takie: http://img829.imageshack.us/img829/7825/723b9dpufakornwalia.jpg Uploaded with ImageShack.us Ławeczka stylowa będzie miała pikowanie takie: http://img255.imageshack.us/img255/9839/1872e6baweczkadi.jpg Uploaded with ImageShack.us Oba materacyki będą w tej samej tkaninie, czyli w szaro-grafitowym pluszu:D edit. materac na białą ławkę będzie zrobiony na płycie, aby był sztywny i ładnie wyglądało pikowanie, następnie już przez mojego stolarza montowany na jakies rzepy:rolleyes: do ławki, tak aby się nie zsuwał. Chciałam zaoszczędzić na orginalnej ławce z bo concept, a ta wyszła mi jescze drożej:bash: i ile przy tym kombinacji alpejskich:lol2: Edytowane 18 Października 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Martuś, mam pytanie jakie szerokie listwy boczne masz w drzwiach wewnętrznych? Chodzi mi o ramę to co trzyma szkło po bokach. Czy Twoje drzwi są na wysoki połysk? Pozdrowionka:) Biała rama w drzwiach ma 16cm jedna, druga tyle samo, szyba w środku 50cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Chciałam zaoszczędzić na orginalnej ławce z bo concept, a ta wyszła mi jescze drożej:bash: i ile przy tym kombinacji alpejskich:lol2: znamy, znamy - mamy to samo: zamiast kupić nowe drzwi w jakims leroju, z uporem maniaka odnawiam stare. koszt farby, klamek, szprosów zapewne nie jest wiele niższy niż nowe drzwi. I zapewniam że nie są żadne piękne, stylowe, drewniane - zwykła płyta paździerzowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts