Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

MarJel

Ławeczka fantastyczna !!!!

Bardzo mi się podoba :-)

Szafa pod schodami boska i mimo, że głosowałam za relingami - gałeczki sa prześliczne

I oczywiście oczekuje zdjęć szafy córci

Całusy i pozdrowienia

Nie pytam kiedy się wprowadzasz bo wiem że Cię to pytanie irytuje :-) ale muszę przyznać że ja na Twoim miejscu zniosłabym jajko :-)

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mogłabyś*mi napisać cenę za tę schodową*garderobę*i łazienkową szafkę? Ciekawa jestem jak to się*ma do moich wycen.

Monia, na tą chwilę mam wstępną wycenę wszystkich mebli pod zabudowę, którą dostałam kilka miesięcy temu. W między czasie wiele się pozmieniało, gdzieniegdzie materiał, uchwyty itp. ale żebyś miała rozeznanie to szuflady w łazience dzieci BEZ BLATU ok. 3 -3.5tys.:x

Marta nie chce mi się już ciągle pisać jak bosko u ciebie, a tu jeszcze przyjdzie chwalić sofy, kompletną jadalnię i całość oczywiście, zawsze podglądam, więc jestem na bieżąco

:hug:, cieszę się że zaglądasz, wiem że jesteś teraz bardzo zapracowana, mam nadzieję że już na dobre przenosiny w nowe miejsce pracy dobiegły końca. Dzięki za priv. zaspokoiłaś moją babską ciekawość:D

Pooglądałam sobie tą czarną ławeczkę, którą właśnie kupiłaś i się nad nią zaczęłam zastanawiać do swojego wiatrołapu :oops: Chyba się na nią zdecyduję, skoro nawet mojemu Wynajętemu się podoba - a z tym jest u nas bardzo ciężko, żeby nam się te same rzeczy podobały :lol2:

Aniu, nie przegapiłaś, ja się jeszcze nie chwaliłam :D

Łoj to dobrze że nie przegapiłam :-)

Nie zawsze dostaję powiadomienie o nowych postach - nie wiem czemu:bash: a potem jak zaglądam to nieraz u Ciebie 2 str zapisane

Ale jak się już wprowadzisz to mam nadzieję nie zamkniesz wątku i nadal będziesz na forum ????

Liczę na Twój dobry gust i rady:yes:

Pooglądałam sobie tą czarną ławeczkę, którą właśnie kupiłaś i się nad nią zaczęłam zastanawiać do swojego wiatrołapu :oops: Chyba się na nią zdecyduję, skoro nawet mojemu Wynajętemu się podoba - a z tym jest u nas bardzo ciężko, żeby nam się te same rzeczy podobały :lol2:

Eeee to się nie zastanawiaj, tylko zamawiaj, ale dobrze rozumie ta z giętymi nóżkami? A ty lubisz lidzia takie stylowe?

Moja będzie może za 3 tyg.

Eeee to się nie zastanawiaj, tylko zamawiaj, ale dobrze rozumie ta z giętymi nóżkami? A ty lubisz lidzia takie stylowe?

Moja będzie może za 3 tyg.

tak z tymi giętymi.

Właśnie się zastanawiam, czy będzie u mnie pasować, bo u mnie raczej nowoczesny styl. Oć do mnie, bo wstawiłam zdjęcie wiatrołapu i szafy i potrzebuję rady

Łoj to dobrze że nie przegapiłam :-)

Nie zawsze dostaję powiadomienie o nowych postach - nie wiem czemu:bash: a potem jak zaglądam to nieraz u Ciebie 2 str zapisane

Ale jak się już wprowadzisz to mam nadzieję nie zamkniesz wątku i nadal będziesz na forum ????

Liczę na Twój dobry gust i rady:yes:

Będę, będę, ale pewnie częściej na forum ogrodowym:D Was nie opuszczę, no co ty:razz: By mnie ciekawość zabiła co tam u was i waszych domkach.

tak z tymi giętymi.

Właśnie się zastanawiam, czy będzie u mnie pasować, bo u mnie raczej nowoczesny styl. Oć do mnie, bo wstawiłam zdjęcie wiatrołapu i szafy i potrzebuję rady

A właśnie miałam cię opierdzielić że fot coś dawno nie było :p. Lecę.