Saly 18.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 MarJel Ławeczka fantastyczna !!!! Bardzo mi się podoba Szafa pod schodami boska i mimo, że głosowałam za relingami - gałeczki sa prześliczne I oczywiście oczekuje zdjęć szafy córci Całusy i pozdrowienia Nie pytam kiedy się wprowadzasz bo wiem że Cię to pytanie irytuje ale muszę przyznać że ja na Twoim miejscu zniosłabym jajko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 MarJel Nie pytam kiedy się wprowadzasz bo wiem że Cię to pytanie irytuje ale muszę przyznać że ja na Twoim miejscu zniosłabym jajko Saluś, teraz można pytać, bo data ustalona 11.11.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Saluś, teraz można pytać, bo data ustalona 11.11.2011 MarJel, firmy przeprowadzkowe będą ego dnia miały branie. Weź to pod uwagę! Super, że wreszcie jest termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Saluś, teraz można pytać, bo data ustalona 11.11.2011 Hmmm no to musiałam jakoś przegapić tę wiekopomną chwilę Gratuluje Gratuluje Data fantastyczna No tylko Ty mogłaś na taką wpaść Fajowo - zazdroszczę Całuski Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Mogłabyś*mi napisać cenę za tę schodową*garderobę*i łazienkową szafkę? Ciekawa jestem jak to się*ma do moich wycen. Monia, na tą chwilę mam wstępną wycenę wszystkich mebli pod zabudowę, którą dostałam kilka miesięcy temu. W między czasie wiele się pozmieniało, gdzieniegdzie materiał, uchwyty itp. ale żebyś miała rozeznanie to szuflady w łazience dzieci BEZ BLATU ok. 3 -3.5tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja również głośno protestuję! Średnio raz na dwa tygodnie jadę sobie na wycieczkę do tego jakiegoś leroja pogłaskać moje przyszłe drzwi uderz w stół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Hmmm no to musiałam jakoś przegapić tę wiekopomną chwilę Gratuluje Gratuluje Data fantastyczna No tylko Ty mogłaś na taką wpaść Fajowo - zazdroszczę Całuski Saly Aniu, nie przegapiłaś, ja się jeszcze nie chwaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Marta nie chce mi się już ciągle pisać jak bosko u ciebie, a tu jeszcze przyjdzie chwalić sofy, kompletną jadalnię i całość oczywiście, zawsze podglądam, więc jestem na bieżąco , cieszę się że zaglądasz, wiem że jesteś teraz bardzo zapracowana, mam nadzieję że już na dobre przenosiny w nowe miejsce pracy dobiegły końca. Dzięki za priv. zaspokoiłaś moją babską ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 data ustalona 11.11.2011 Ooo, to już całkiem niedługo:wiggle: To co, parapetówa?http://emoty.blox.pl/resource/drunk.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/balloons.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Pooglądałam sobie tą czarną ławeczkę, którą właśnie kupiłaś i się nad nią zaczęłam zastanawiać do swojego wiatrołapu Chyba się na nią zdecyduję, skoro nawet mojemu Wynajętemu się podoba - a z tym jest u nas bardzo ciężko, żeby nam się te same rzeczy podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witaj MarJel, mogłabyś zdradzić jakiej firmy są płytki w łazience Twoich dzieci? TENDER/WAY PARADYŻ? Podrawiam Dokładnie, u mnie tender viola:) ps. to moja ulubiona łazienka, jakby co:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Saluś, teraz można pytać, bo data ustalona 11.11.2011 wow, to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ooo, to już całkiem niedługo:wiggle: To co, parapetówa?http://emoty.blox.pl/resource/drunk.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/balloons.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif agwi, jesteś niemożliwa:lol2:, ten ostatni z czkawką boski:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Aniu, nie przegapiłaś, ja się jeszcze nie chwaliłam Łoj to dobrze że nie przegapiłam Nie zawsze dostaję powiadomienie o nowych postach - nie wiem czemu:bash: a potem jak zaglądam to nieraz u Ciebie 2 str zapisane Ale jak się już wprowadzisz to mam nadzieję nie zamkniesz wątku i nadal będziesz na forum ???? Liczę na Twój dobry gust i rady:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 agwi, jesteś niemożliwa:lol2:, ten ostatni z czkawką boski:rotfl: Kochana jak będzie czkawka, to znaczy, że parapetówka się udała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Pooglądałam sobie tą czarną ławeczkę, którą właśnie kupiłaś i się nad nią zaczęłam zastanawiać do swojego wiatrołapu Chyba się na nią zdecyduję, skoro nawet mojemu Wynajętemu się podoba - a z tym jest u nas bardzo ciężko, żeby nam się te same rzeczy podobały Eeee to się nie zastanawiaj, tylko zamawiaj, ale dobrze rozumie ta z giętymi nóżkami? A ty lubisz lidzia takie stylowe? Moja będzie może za 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Eeee to się nie zastanawiaj, tylko zamawiaj, ale dobrze rozumie ta z giętymi nóżkami? A ty lubisz lidzia takie stylowe? Moja będzie może za 3 tyg. tak z tymi giętymi. Właśnie się zastanawiam, czy będzie u mnie pasować, bo u mnie raczej nowoczesny styl. Oć do mnie, bo wstawiłam zdjęcie wiatrołapu i szafy i potrzebuję rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Łoj to dobrze że nie przegapiłam Nie zawsze dostaję powiadomienie o nowych postach - nie wiem czemu:bash: a potem jak zaglądam to nieraz u Ciebie 2 str zapisane Ale jak się już wprowadzisz to mam nadzieję nie zamkniesz wątku i nadal będziesz na forum ???? Liczę na Twój dobry gust i rady:yes: Będę, będę, ale pewnie częściej na forum ogrodowym:D Was nie opuszczę, no co ty:razz: By mnie ciekawość zabiła co tam u was i waszych domkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 tak z tymi giętymi. Właśnie się zastanawiam, czy będzie u mnie pasować, bo u mnie raczej nowoczesny styl. Oć do mnie, bo wstawiłam zdjęcie wiatrołapu i szafy i potrzebuję rady A właśnie miałam cię opierdzielić że fot coś dawno nie było . Lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A właśnie miałam cię opierdzielić że fot coś dawno nie było . Lecę. jutro będą foty salonu - tzn, nowych kanap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts