MarJel 18.10.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 jutro będą foty salonu - tzn, nowych kanap Czytasz w moich myślach, czy co ? Właśnie miałam się awanturować o fotki kanap:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Hej Marjelko! Domek Twój piękniej "w oczach". Śledzę co się u Ciebie dzieje:),ale rzadziej piszę.Na nowo korzystamy z życia i skąd brak czasu na FM i inne ;(."Na nowo" bo czas budowy (a raczej wykańczania) nie sprzyjał-zazwyczaj brakowało czasu lub siły .A teraz szalejemy i nadrabiamy zaległości. Rolety o które pytałaś -zamawiałam w mojej firmie .Bo szyjemy też na zamówienie WSZYSTKO opowiem Ci jak się spotkamy .Tylko kiedy? Pozdrawiam serdecznie Jak to kiedy, jak najszybciej:lol:, bardzo proszę o wiadomosć na priv z adresem twojej firmy, bo mam zamiar się pofatygować w tym tygodniu:D Obgadamy sprawę rolet i nie tylko znając nas:lol2: Lady zazdroszczę imprez i korzystania z życia, moje życie towarzyskie juz dawno legło w gruzach, no oprócz FM bo tu udzielam się towarzysko aż za bardzo Tak twierdzi mój mąż, żeby było wszystko jasne:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 wow, to już za chwileę wielki dzień http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif Trzymam kciuki za powodzenie operacji "przeprowadzka":yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 wow, to już za chwileę wielki dzień http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif Trzymam kciuki za powodzenie operacji "przeprowadzka":yes: Ja już trochę trzęsę porami, że tak powiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 nie peniaj;) będzie cacy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.10.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Cześć Martusia Kochana domek Twój "odwiedzam" regularnie!Nie zawsze pisze, bo zabiegana jestem ostatnio. Jeżeli chodzi o wnętrza to jest jak zwykle u Ciebie .... PIĘKNIE!!! Szafa na parterze wyszła suuuper! U mnie też będzie na dole tylko mała, biała i otwierana w ten sposób jak twoja, bo zbyt wąska na drzwi przesówne, a odkąd zobaczyłam Twoje uchwyty, to chyba je zgapię Pozdrawiam!!! Edit: GRATULUJĘ NADCHODZĄCEJ PRZEPROWADZKI!!!! zazdroszczę baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.10.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Jaka czarna ławeczka ? Przecież masz białą i ją obijasz ... pogubiłąm się już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 19.10.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Hej jasne juz podaje stronkę, na której są takie różne fajne mebelki: http://lepukka.pl/le_pukka_wylacznie_w_twoim_stylu,n,x nilaf, zdradzisz z jakiej strony ten mebel? gdzie taki kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.10.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 MarJel, firmy przeprowadzkowe będą ego dnia miały branie. Weź to pod uwagę! Niech mają, ja swoje ciuszki i reszty rodzinki przewiozę w jeden dzień swoją osobówką, reszta zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.10.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Cześć Martusia Kochana domek Twój "odwiedzam" regularnie!Nie zawsze pisze, bo zabiegana jestem ostatnio. Jeżeli chodzi o wnętrza to jest jak zwykle u Ciebie .... PIĘKNIE!!! Szafa na parterze wyszła suuuper! U mnie też będzie na dole tylko mała, biała i otwierana w ten sposób jak twoja, bo zbyt wąska na drzwi przesówne, a odkąd zobaczyłam Twoje uchwyty, to chyba je zgapię Pozdrawiam!!! Edit: GRATULUJĘ NADCHODZĄCEJ PRZEPROWADZKI!!!! zazdroszczę baaaardzo Karolinka, ja też u ciebie jestem regularnie:yes: Cieszę się że zainspirowałam cię gałkami kryształowymi:D Taka szafa z łamanymi drzwiami to naprawdę fajne rozwiązanie, polecam. Ustalimy wreszcie jakiś konkretny dzień na odwiedziny Lady? Chciałbym u niej obmacać rolety i nie tylko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.10.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Jaka czarna ławeczka ? Przecież masz białą i ją obijasz ... pogubiłąm się już . mirelka, bo u mnie dwie ławki będą Pierwsza ta z giętymi nóżkami, nazwijmy ją stylowa:). Druga to ta biała prosta, do której zamówiłam materacyk:) Idę do ciebie podziwiać fototapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.10.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Hej jasne juz podaje stronkę, na której są takie różne fajne mebelki: http://lepukka.pl/le_pukka_wylacznie_w_twoim_stylu,n,x Fajna stronka, coś już sobie upatrzyłam tam nawet:cool: nilaf odpisałam ci na temat wymiarów drzwi, nie dodałam, a pytałaś czy są na wysoki połysk? Nie, nie są, ciężko określić, śliskie, ale nie błyszczące:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.10.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 MarJel czy możesz mi powiedzieć co to za płytki masz w czarnej łazience? one mają takie paski???? pięęęęękne !!!!! a przeprowadzki ( I NIE TYLKO) zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.10.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 MarJel czy możesz mi powiedzieć co to za płytki masz w czarnej łazience? one mają takie paski???? pięęęęękne !!!!! a przeprowadzki ( I NIE TYLKO) zazdroszczę To płytki FAP Suite. U mnie czarne są w pasy, białe w esy floresy czego może nie widać na fotkach. Na szybko znalazłam link z tą kolekcją http://www.sklep.euro-ceramika.pl/producenci/fap-ceramiche/fap-suite_k_89.html Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.10.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Bardzo Ci dziękuję tak bardzo bym chciała, żebyś po przeprowadzce bywała tu Jesteś moim GURU, będę miała mnóstwo pytań do Ciebie jak będę się wykańczać a tak z ciekawości zapytam się już: co sądzisz o białych listwach, szarościach na ścianach ale...okna i drzwi w kolorze orzecha, dół w jasnych (ecru bądź bardzo jasno szarych płytkach- płytki mus bo będzie pompa ciepła). Kolory w domu to: biel, szarości i orzech, te listwy miałyby być również wokoło drzwi. Czy lepiej czegoś takiego nie popełniać i zostać przy listwach w orzechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Co do spotkania u Lady ja sie postaram dostosować Niech Sylwia rzuca termin a my przybędziemy na babskie pogaduchy Ja taką łamaną szafe miałam 3 mieszkania temu i była super, teraz miała byc własnie biała ale pomysłu na uchwyt nie miałam, a chciałam coś delikatnego, a zarazem ozdobnego Buźka:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.10.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Bardzo Ci dziękuję tak bardzo bym chciała, żebyś po przeprowadzce bywała tu Jesteś moim GURU, będę miała mnóstwo pytań do Ciebie jak będę się wykańczać a tak z ciekawości zapytam się już: co sądzisz o białych listwach, szarościach na ścianach ale...okna i drzwi w kolorze orzecha, dół w jasnych (ecru bądź bardzo jasno szarych płytkach- płytki mus bo będzie pompa ciepła). Kolory w domu to: biel, szarości i orzech, te listwy miałyby być również wokoło drzwi. Czy lepiej czegoś takiego nie popełniać i zostać przy listwach w orzechu? Zestawienie mi się bardzo podoba! Absolutnie białe listwy będą pasować Dobrze żeby np. schody czy stół też były w orzechu i trochę białych mebli. U mnie też jest jeden rodzaj drzewa-dąb. Fajnie się zapowiada u ciebie, mam nadzieję, że założysz kiedyś galerię jak zaczniesz się wykańczać? Obiecuję podglądać i kibicować, bo nie mam zamiaru po przeprowadzce zniknąć z forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.10.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Co do spotkania u Lady ja sie postaram dostosować Niech Sylwia rzuca termin a my przybędziemy na babskie pogaduchy Buźka:*** W takim razie czekamy na termin od Lady:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.10.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 takie zestawienie właśnie planuję, schody w orzechu itp. a dąb baaaardzo, bardzo mi się podoba cieszę się, że nie znikniesz, trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 19.10.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Fajna stronka, coś już sobie upatrzyłam tam nawet:cool: nilaf odpisałam ci na temat wymiarów drzwi, nie dodałam, a pytałaś czy są na wysoki połysk? Nie, nie są, ciężko określić, śliskie, ale nie błyszczące:rolleyes: Dzięki Martuś za wymiary, tak się przymierzałam właśnie do 16 albo 15 cm i taki wymiar obstawiałam u Ciebie. Czyli chyba Ty masz w półpołysku??? Tak się zastanawiam nad połyskiem u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts