Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Marjelko!

Domek Twój piękniej "w oczach".

Śledzę co się u Ciebie dzieje:),ale rzadziej piszę.Na nowo korzystamy z życia i skąd brak czasu na FM i inne ;(."Na nowo" bo czas budowy (a raczej wykańczania) nie sprzyjał-zazwyczaj brakowało czasu lub siły ;).A teraz szalejemy :p i nadrabiamy zaległości.

Rolety o które pytałaś -zamawiałam w mojej firmie :p.Bo szyjemy też na zamówienie :)

WSZYSTKO opowiem Ci jak się spotkamy :D.Tylko kiedy? :o

Pozdrawiam serdecznie :)

Jak to kiedy, jak najszybciej:lol:, bardzo proszę o wiadomosć na priv z adresem twojej firmy, bo mam zamiar się pofatygować w tym tygodniu:D

Obgadamy sprawę rolet i nie tylko znając nas:lol2:

Lady zazdroszczę imprez i korzystania z życia, moje życie towarzyskie juz dawno legło w gruzach, no oprócz FM bo tu udzielam się towarzysko aż za bardzo :rolleyes:

Tak twierdzi mój mąż, żeby było wszystko jasne:eek:

Cześć Martusia :)

Kochana domek Twój "odwiedzam" regularnie!Nie zawsze pisze, bo zabiegana jestem ostatnio.

Jeżeli chodzi o wnętrza to jest jak zwykle u Ciebie .... PIĘKNIE!!!

Szafa na parterze wyszła suuuper! U mnie też będzie na dole tylko mała, biała i otwierana w ten sposób jak twoja, bo zbyt wąska na drzwi przesówne, a odkąd zobaczyłam Twoje uchwyty, to chyba je zgapię ;)

Pozdrawiam!!!

Edit:

GRATULUJĘ NADCHODZĄCEJ PRZEPROWADZKI!!!! zazdroszczę baaaardzo ;)

Cześć Martusia :)

Kochana domek Twój "odwiedzam" regularnie!Nie zawsze pisze, bo zabiegana jestem ostatnio.

Jeżeli chodzi o wnętrza to jest jak zwykle u Ciebie .... PIĘKNIE!!!

Szafa na parterze wyszła suuuper! U mnie też będzie na dole tylko mała, biała i otwierana w ten sposób jak twoja, bo zbyt wąska na drzwi przesówne, a odkąd zobaczyłam Twoje uchwyty, to chyba je zgapię ;)

Pozdrawiam!!!

Edit:

GRATULUJĘ NADCHODZĄCEJ PRZEPROWADZKI!!!! zazdroszczę baaaardzo ;)

Karolinka, ja też u ciebie jestem regularnie:yes: Cieszę się że zainspirowałam cię gałkami kryształowymi:D Taka szafa z łamanymi drzwiami to naprawdę fajne rozwiązanie, polecam.

Ustalimy wreszcie jakiś konkretny dzień na odwiedziny Lady? Chciałbym u niej obmacać rolety i nie tylko:lol2:

Jaka czarna ławeczka ? Przecież masz białą i ją obijasz ... pogubiłąm się już :(.

mirelka, bo u mnie dwie ławki będą:lol2: Pierwsza ta z giętymi nóżkami, nazwijmy ją stylowa:). Druga to ta biała prosta, do której zamówiłam materacyk:)

Idę do ciebie podziwiać fototapetę.

Hej jasne juz podaje stronkę, na której są takie różne fajne mebelki:

http://lepukka.pl/le_pukka_wylacznie_w_twoim_stylu,n,x

Fajna stronka, coś już sobie upatrzyłam tam nawet:cool:

nilaf odpisałam ci na temat wymiarów drzwi, nie dodałam, a pytałaś czy są na wysoki połysk? Nie, nie są, ciężko określić, śliskie, ale nie błyszczące:rolleyes:

MarJel czy możesz mi powiedzieć co to za płytki masz w czarnej łazience? one mają takie paski???? pięęęęękne !!!!! a przeprowadzki ( I NIE TYLKO) zazdroszczę :)

To płytki FAP Suite. U mnie czarne są w pasy, białe w esy floresy czego może nie widać na fotkach. Na szybko znalazłam link z tą kolekcją http://www.sklep.euro-ceramika.pl/producenci/fap-ceramiche/fap-suite_k_89.html

Dziękuję:)

Bardzo Ci dziękuję :) tak bardzo bym chciała, żebyś po przeprowadzce bywała tu :yes: Jesteś moim GURU, będę miała mnóstwo pytań do Ciebie jak będę się wykańczać :D a tak z ciekawości zapytam się już: co sądzisz o białych listwach, szarościach na ścianach ale...okna i drzwi w kolorze orzecha, dół w jasnych (ecru bądź bardzo jasno szarych płytkach- płytki mus bo będzie pompa ciepła). Kolory w domu to: biel, szarości i orzech, te listwy miałyby być również wokoło drzwi. Czy lepiej czegoś takiego nie popełniać i zostać przy listwach w orzechu?

Co do spotkania u Lady ja sie postaram dostosować ;)

Niech Sylwia rzuca termin a my przybędziemy na babskie pogaduchy ;)

Ja taką łamaną szafe miałam 3 mieszkania temu i była super, teraz miała byc własnie biała ale pomysłu na uchwyt nie miałam, a chciałam coś delikatnego, a zarazem ozdobnego ;)

Buźka:***

Bardzo Ci dziękuję :) tak bardzo bym chciała, żebyś po przeprowadzce bywała tu :yes: Jesteś moim GURU, będę miała mnóstwo pytań do Ciebie jak będę się wykańczać :D a tak z ciekawości zapytam się już: co sądzisz o białych listwach, szarościach na ścianach ale...okna i drzwi w kolorze orzecha, dół w jasnych (ecru bądź bardzo jasno szarych płytkach- płytki mus bo będzie pompa ciepła). Kolory w domu to: biel, szarości i orzech, te listwy miałyby być również wokoło drzwi. Czy lepiej czegoś takiego nie popełniać i zostać przy listwach w orzechu?

Zestawienie mi się bardzo podoba! Absolutnie białe listwy będą pasować:yes: Dobrze żeby np. schody czy stół też były w orzechu i trochę białych mebli.

U mnie też jest jeden rodzaj drzewa-dąb.

Fajnie się zapowiada u ciebie, mam nadzieję, że założysz kiedyś galerię jak zaczniesz się wykańczać?

Obiecuję podglądać i kibicować, bo nie mam zamiaru po przeprowadzce zniknąć z forum:D

Fajna stronka, coś już sobie upatrzyłam tam nawet:cool:

nilaf odpisałam ci na temat wymiarów drzwi, nie dodałam, a pytałaś czy są na wysoki połysk? Nie, nie są, ciężko określić, śliskie, ale nie błyszczące:rolleyes:

Dzięki Martuś za wymiary, tak się przymierzałam właśnie do 16 albo 15 cm i taki wymiar obstawiałam u Ciebie. Czyli chyba Ty masz w półpołysku??? Tak się zastanawiam nad połyskiem u siebie?