Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W takim razie czekamy na termin od Lady:popcorn:

Hej dziewczynki :)

Bardzo się cieszę,że wszystkie mamy chęć na spotkanie-pozostaje tylko uzgodnić termin ;)I tu może być problem :o.

Jak wiecie chodzę teraz na kurs-szkolenia mam 2X w tygodniu po południu,po pracy + kilka szkoleń weekendowych.Z tego powodu przełożyliśmy nawet kilkudniowy wypad do Paryża:(.Miało być jesienią,mam nadzieję,że wyjdzie na wiosnę :)

Na spotkanie z Wami oczywiście postaram się wygospodarować czas.Zastanawiam się tylko w jakim składzie się spotkamy?

Czy robimy "babskie pogaduchy" czy spotkanie razem z mężami?

Jeśli z mężami to proponuję weekend i przyjazd taksówkami (na babskie spotkanie przyjazd taksą również obowiązkowy :p)

U mnie jest szansa (jeszcze nie mam pewności) że przyszły weekend będzie wolniejszy.Bo kolejny mamy zajęty...

Czekam na wasze propozycje w sprawie składu i terminu spotkania i ZAPRASZAM BARDZO SERDECZNIE :D

A teraz w sprawie rolet Martusi.Jeśli chcesz mogę kogoś Ci przysłać do domu z katalogami tkanin (lub nawet sama przyjadę ;) ).Z doświadczenia wiem,że tak jest wygodniej=możesz sobie przyłożyć kawałek mateiału-i sprawdzić czy komponuje się ze np. z kolorem ściany i podłogi.

Ewentualnie powiedz mi czego potrzebujesz-to wezmę właściwe katalogi.Rolety rzymskie,w kasetkach,wolnowiszące,zaluzje drewniane,plisy i 1000 innych bajerów ;).W większości tkanin można też uszyć zasłony lub poduszki.Zastanów się więc czego potrzebujesz i kiedy? ;)

Buziaki! (przebieram nożkami w oczekiwaniu na spotkanie :D )

Edytowane przez lady in red

Lady kochana oczywiście posłusznie przybędziemy taxi ;)

Jeżeli chodzi o skład tego spotkania to.... ja najchętniej zabraąłbym mojego Artura, natomiast o wiele łatwiej będzie mi sie tym razem spotkać w babskim gronie, bo wtedy Artus zajmie się Julcią , a jeżeli razem to musiałabym eksmitowac Julkę na calą noc do dziadków a i tak w najbliższym czasie będzie musiała kilka razy u nich spać, a wole tej pomocy nie nadużywać, natomiast na początku roku proponuję spotkanie w komplecie damsko męskim ;)

Oczywiście jeżeli chcecie tym razem z naszymi Panami to będziemy kombinować ;)

Buziaki:***

chcialam nawiazac do tematu drzwi napewno pytanie padlo zle nie moge odnalezc infomacji czy Twoje drzwi sa od stolarza czy gotowiec konkretnej marki?

i drugi temat jakiego koloru sa Twoje listwy przypodlogowe biale lakier w polmacie czy w polysku?

sama bede miala kuchnie laczona z salonem w polysku do tego korytarz gres polerowany i nie wiem czy listwy polysk czy polmat wybrac. Tym bardziej ze jesli zdecyduje sie na biale drzwi to one raczej naleza do polmatow

nilaf odpisałam ci na temat wymiarów drzwi, nie dodałam, a pytałaś czy są na wysoki połysk? Nie, nie są, ciężko określić, śliskie, ale nie błyszczące:rolleyes:

nilaf, ja mam drzwi w pół połysku, czy jak to się zwie:rolleyes:

Hezelku, deszczownica u dzieciaków to na pewno kludi, prawdopodobnie esprit, nie jestem pewna, sprawdzę i dam znać, ale fajna jest:yes: Chociaż wszystkie baterie w tej łazience to esprit, to deszczownica pewnie też, jakby coś dam jeszcze znać.

Lady, spadłaś mi z nieba :D, coś mi dzwoniło, że twoja praca z roletami związana, ale nie byłam pewna, myślałam, że z oknami :lol2:

Roletami jestem jak najbardziej zainteresowana, chyba tylko o rzymskich myślę.

Byłoby bardzo miło, jakby ktoś przyjechał z tkaninami, nie ukrywam, że jakbyś to była ty to już w ogóle byłbym szczęśliwa.

Może być początek przyszłego tygodnia, nawet poniedziałek?

Wracając do naszego spotkanka z Karolcią, to ja myślałam o kawce i plotkach wieczorkiem nawet na tygodniu. Z mężusiami będzie jeszcze czas, tak że Lady miło że pomyślałaś, ale ja stanowczo piszę się na babskie, jak się uprzesz to przyjadę taxi :lol:;). Karolcia też już wiadomo, teraz trzeba tylko konkretny dzień wybrać.

agwi, dzięki za info:hug:, fajne te foteliki, a te ceny powalają, praktycznie taki sam kosztuję prawie 3xtyle:eek:. Zapisuję stronki, może jeszcze się przydadzą.

Anecia, Ilonka, Ania, dzięki, trzymajcie kciuki, bo ja już się peniam:roll:

czarownicaaa, drzwi to nie są gotowce, robione pod wymiar w firmie kozłowski, listwy też u nich zamawiałam.

Drzwi i listwy w są w półmacie, czy jak kto woli w pół połysku, jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania, polecam szczerze, nie wiem jakby to wszystko wyglądało w połysku.

Dzisiaj środa dzień bez fot, ale obiecałam szafę córki i teraz nie wiem:popcorn:, dobra łamiemy zasady:lol2:

Tylko proszę się nie spodziewać cudów na kiju:D

A i jeszcze :rotfl:, no cóż:rolleyes:, czego się nie robi dla swojego ukofanego synka:P

http://img846.imageshack.us/img846/6892/dsc0700f.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nie zwracać uwagi na pstrokaty materac:)

http://img26.imageshack.us/img26/5695/dsc0701ub.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez MarJel

O ja Cię... Taki pokój to moje marzenie z dzieciństwa!

A i jeszcze :rotfl:, no cóż:rolleyes:, czego się nie robi dla swojego ukofanego synka:P

Oj, wiele się robi :p

Dobrze, że mój synalek nie wie o istnieniu taaakich łóżek.

Pewnie skończyłoby się na tym, że mamusia wzięłaby narzędzia w ręce i kombinowała :p

O ja Cię... Taki pokój to moje marzenie z dzieciństwa!

Oj, wiele się robi :p

Dobrze, że mój synalek nie wie o istnieniu taaakich łóżek.

Pewnie skończyłoby się na tym, że mamusia wzięłaby narzędzia w ręce i kombinowała :p

O tym samym pomyślałam jak skończyłam urządzać pokój Mai:D

Ja już też kombinuję, co tu zmienić w tym brumie, w miejscu gdzie jest biała płyta, a na niej naklejka żółta z jakimś rajdowcem, a pod spodem ta w kratkę biało-czarną, chyba zedrę i pomaluję na jakiś kolorek:lol2:

Martusia...pokój Córeczki jest..............P.I.Ę.K.N.Y...:jawdrop:

Pokoj Synka-juz Ci kiedys pisalam. U mnie bedzie w podobnym klimacie, bo i wiek podobny.

A Martulka, nie wiesz moze, czy ta deszczownice moge zamontowac z bateria prysznicowa Grohe? Caly sprzetn(baterie) to bedzie wlasnie Grohe i nie wiem...ale nie zawracaj sobie głowy i nie sprawdzaj jaki to model. Sama poszukam.Dzieki:hug:

Co do Waszego spotkanie-ale macie fajnie...Czemu nie mieszkasz blizej?Bu:(