lidszu 19.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Martuśka jestem zachwycona szafą!!! KLASA! Pasuje oczywiście idealnie Powiedz mi co to za koszyki stojace przy oknie?? Buźka :*** te koszyki są z Jyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Marta, pokój córeczki wyszedł cudnie Możesz mi powiedzieć, co to za żyrandol u niej wisi ? Pokój młodego też fajny, chociaż całkowicie nie w moim stylu. No, ale tak jak dziewczyny napisały, czego nie robi się dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.10.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 agawi, dzięki za info:hug:, fajne te foteliki, a te ceny powalają, praktycznie taki sam kosztuję prawie 3xtyle:eek:. Zapisuję stronki, może jeszcze się przydadzą. Nie ma za co Marjel Pokoiki wyszły cuuudne, dzieciaki mają szczęście, że ich mamusia ma taaaaki gust:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Uroczy wyszedł ten pokoik młodej damy:yes: A gaderobę sama bym chciała taką mieć I widzę te kinkieciki nad którymi się zastanawiałam... ale co to za zwis u Mai? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.10.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Garderoba boska !!! Możesz zdradzić z jakiego materiału ? Do tygodnia muszę się określić u Sonii z materiałem i nie wiem co począć. Z jednej strony podoba mi się lakier połysk biały, ale po pierwsze cena a po drugie: boję się, że za dużo będzie tej bieli w połysku . Z czego Ty masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.10.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Hej Marjelko Pokój Młodej cudowny-garderoba wyszła świetnie:)Taka rozwojowa-dla młodej panienki .Ja miałam przyjemność oglądać ten pokój "na żywo"-powiem Wam szczerze,że pokój jest ładny i duży (bo na zdjęciach wydaje się niewielki).A podobnie jak cały dom gospodyni jest przestronny.Bardzo podoba mi się tapeta,oświetlenie- w ogóle -wszystko. Pokój Młodego też fajny,a kontrowersyjne łóżko to dziecku ma sprawiać przyjemnośc .I myślę,że Twój synek jest bardzo szczęśliwy i chętnie się przeprowadzi. W ogóle -u Ciebie wszystko takie spójne i gustowne.Czy przybyło coś do mojego ulubionego gabinetu ?;)Poproszę duuuuuuuużo fot tego pomieszczenia,bo je uwielbiam A termin przeprowadzki już blisko-trzymam kciuki Teraz apropo spotkania.Jeśli chcecie,aby spotkanie odbyło się w babskim gronie-tak będzie .Choć ja w "międzyczasie" wymyśliłam sobie,że spotkamy się w większym gronie-czyli z mężami.Myślałam,że zrobię jakąś kolacyjkę,dobre drinki i posiedzimy przy kominku.Ale jak nie chcecie to nie . Następnym razem odbijemy sobie z facetami ;) Teraz pozostaje tylko uzgodnić termin spotkania .Przez ten mój kurs moje życie jest kompletnie wywrócone do góry nogami .U mnie w przyszłym tygodniu raczej nie ma szans na popołudniowe spotkanie .Kolejny tydzień natomiast-wtorek i czwartek po południu mam zajęty (właśnie przez szkolenie) ale pozostałe dni-myślę,że dam radę.Co o tym sądzicie? Do miłego :drink: Marta!Poniedziałkowy termin "roletowego" spotkania-bardzo mi pasuje.Nie mam szkolenia więc jestem na "tak".Zdzwonimy się i uzgodnimy konkretną godzinę spotkania Edytowane 20 Października 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Piękny pokój córeczki, ja bym dorzuciła jeszcze coś w różu...może zasłonki? a samochód młodego wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.10.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Pokoik córeczki obłędny, stonowany, delikatny, robi fenomenalne wrażenie - i ta zabudowa garderoby, mistrzostwo świata!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jannett 20.10.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam, Na początku gratuluje pieknego domku. Jestem pod wrażeniem dbałości o każdy detal. Gratuluje gustu i konsekwencji w urządzaniu. Jeżli to nie problem, to chiałabym się dowiedzieć co to za deski/ panele sa na podłogoach na ostanich zdjeciach. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.10.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 MarJelko, cudnie to wszystko urządziłaś Pokoiki dzieciaczków cudowne:D (ech, szkoda, że moje panny nie dały się namówić na takie łóżka... mnie od zawsze się podobały...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Martusia pokoje dzieci superowe OBA;) ale oczywiście, że córci bardziej wymiata:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.10.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 super pokoik dla corci, dla syna zreszta tez. takie stonowane, delikatne kolory dla corci i jednoczesnie zywe i pelne wigoru dla mlodego. czy tez oddaja charakter dzieciaczkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.10.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lady kochana umówmy sie,że poprostu kolejne spotkania to już tylko z naszymi Panami, no może nie tylko ale czasami będziemy ich zabierać Skoro najbliższy tydzień odpada.... w kolejny wtorek jest Wszystkich Świętych, to może w piątek po Zaduszkach czyli 4 listopada ??? To by było za dwa tygodnie.... Co o tym myślicie ??? Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 20.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Marta BOOOOSKIE pokoiki Twoich dzieci - szczena mi opadła:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.10.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Fiu fiu jak zwykle i do obrzydzenia -PIEEEEKNIE Marta nie wiem czy nie powinnaś na poważnie pomyśleć o przekwalifikowaniu i zajęciu sie urządzaniem wnętrz bo naprawdę masz do tego smykałke-wszystko tak ładnie dobierasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Wzruszyłam się , tak bardzo mi miło, że komuś może się podobać, dziękuję Pokój Majeczki, też bardzo lubię, Bartusia:rotfl:, no same wiecie.... nie mogłam mu tego zrobić, samochód też nie jest w moim guście, wolę zdecydowanie swój czarny w automacie Jak na pierwsze auto mojego malucha nie jest źle;), przypomina mi nawet trochę mój pierwszy- turkusowe renault twingo:P Koszyki-kuferki z jyska Lampa, ala koronkowa italux carver (ta większa) Drzwi do szafo-garderoby są drewniane, malowane w półmacie, śliskie, ale nie błyszczące. Na podłogach finishparkiet dębowy Faktycznie pokoje odzwierciedlają charaktery moich dzieci, córka spokojna i poważna, syn wesołek rozrabiaka. Przykład, w wieku przedszkolnym mojej córki, jak pytałam panie o zachowanie Mai, zawsze przez 4 lata, słyszałam,, Mai to jakby w ogóle nie było, my się czasem zastanawiamy czy ona oddycha" U Bartusia(zaznaczam że poszedł rok wcześniej do przedszkola), nawet nie pytam, same panie przychodzą i skarżą co tym razem zbroił Lady, Karolcia, ja się dostosuję, kolejny tydzień też mi pasuję, nie mogę się odczekać Lady, w takim razie poniedziałek robimy interesy;), wyślij mi proszę jeszcze swój nr. tel. bo chyba gdzieś posiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 21.10.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 fajnie wyszły te pokoje a zabudowa garderoby swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.10.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Hej Marjelko! Słówko ode mnie w sprawie spotkania Karola zaproponowała 4-tego listopada-ale właśnie w ten weekend mam szkolenie wyjazdowe .Kurcze,głupio mi,że Wam pasuje-a ja rozwalam te plany-ale naprawdę nie mogę opuścić tego dnia . od razu proponuję następny termin-może 10 listopada-tj.przed wolnym piątkiem?Albo sobota-12-tego?My pewnie będziemy iść na "Marcinki" ale mam nadzieję,że będą robić w dzień imienin-tj.11-tego Wypowiedzcie się apropo terminu spotkania :roylles: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.10.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lady kochana to Tobie ma pasować! Masz się wogóle nie przejmować! Mi 10 pasuje A Tobie Martusia ??? Buziaki dziewczyny :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.10.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Marta jadę jutro w Twoje strony;) a dokładnie aż za Lublin, prawie do Biłgoraja - pomacham Ci z samochodu:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts