Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agawi, dzięki za info:hug:, fajne te foteliki, a te ceny powalają, praktycznie taki sam kosztuję prawie 3xtyle:eek:. Zapisuję stronki, może jeszcze się przydadzą.

Nie ma za co Marjel:D Pokoiki wyszły cuuudne, dzieciaki mają szczęście, że ich mamusia ma taaaaki gust:lol2:

Garderoba boska !!!

Możesz zdradzić z jakiego materiału ? Do tygodnia muszę się określić u Sonii z materiałem i nie wiem co począć. Z jednej strony podoba mi się lakier połysk biały, ale po pierwsze cena :( a po drugie: boję się, że za dużo będzie tej bieli w połysku :(. Z czego Ty masz ?

Hej Marjelko :)

Pokój Młodej cudowny-garderoba wyszła świetnie:)Taka rozwojowa-dla młodej panienki ;).Ja miałam przyjemność oglądać ten pokój "na żywo"-powiem Wam szczerze,że pokój jest ładny i duży (bo na zdjęciach wydaje się niewielki).A podobnie jak cały dom gospodyni jest przestronny.Bardzo podoba mi się tapeta,oświetlenie- w ogóle -wszystko.

Pokój Młodego też fajny,a kontrowersyjne łóżko to dziecku ma sprawiać przyjemnośc :p.I myślę,że Twój synek jest bardzo szczęśliwy i chętnie się przeprowadzi.

W ogóle -u Ciebie wszystko takie spójne i gustowne.Czy przybyło coś do mojego ulubionego gabinetu ?;)Poproszę duuuuuuuużo fot tego pomieszczenia,bo je uwielbiam :rolleyes:

A termin przeprowadzki już blisko-trzymam kciuki :)

Teraz apropo spotkania.Jeśli chcecie,aby spotkanie odbyło się w babskim gronie-tak będzie :D.Choć ja w "międzyczasie" wymyśliłam sobie,że spotkamy się w większym gronie-czyli z mężami.Myślałam,że zrobię jakąś kolacyjkę,dobre drinki i posiedzimy przy kominku.Ale jak nie chcecie to nie :p.

Następnym razem odbijemy sobie z facetami :D;)

Teraz pozostaje tylko uzgodnić termin spotkania :).Przez ten mój kurs moje życie jest kompletnie wywrócone do góry nogami :(.U mnie w przyszłym tygodniu raczej nie ma szans na popołudniowe spotkanie :(.Kolejny tydzień natomiast-wtorek i czwartek po południu mam zajęty (właśnie przez szkolenie) ale pozostałe dni-myślę,że dam radę.Co o tym sądzicie?

Do miłego :drink:

Marta!Poniedziałkowy termin "roletowego" spotkania-bardzo mi pasuje.Nie mam szkolenia :rolleyes: więc jestem na "tak".Zdzwonimy się i uzgodnimy konkretną godzinę spotkania :)

Edytowane przez lady in red

Witam,

Na początku gratuluje pieknego domku. Jestem pod wrażeniem dbałości o każdy detal. Gratuluje gustu i konsekwencji w urządzaniu.

Jeżli to nie problem, to chiałabym się dowiedzieć co to za deski/ panele sa na podłogoach na ostanich zdjeciach.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawaim :)

Lady kochana umówmy sie,że poprostu kolejne spotkania to już tylko z naszymi Panami, no może nie tylko ;) ale czasami będziemy ich zabierać ;) :D

Skoro najbliższy tydzień odpada.... w kolejny wtorek jest Wszystkich Świętych, to może w piątek po Zaduszkach czyli 4 listopada ??? To by było za dwa tygodnie.... Co o tym myślicie ???

Buziaki :***

Wzruszyłam się :cry:;), tak bardzo mi miło, że komuś może się podobać:), dziękuję :hug:

Pokój Majeczki, też bardzo lubię, Bartusia:rotfl:, no same wiecie.... nie mogłam mu tego zrobić, samochód też nie jest w moim guście, wolę zdecydowanie swój czarny w automacie :lol2: Jak na pierwsze auto mojego malucha nie jest źle;), przypomina mi nawet trochę mój pierwszy- turkusowe renault twingo:P

Koszyki-kuferki z jyska

Lampa, ala koronkowa italux carver (ta większa)

Drzwi do szafo-garderoby są drewniane, malowane w półmacie, śliskie, ale nie błyszczące.

Na podłogach finishparkiet dębowy

Faktycznie pokoje odzwierciedlają charaktery moich dzieci, córka spokojna i poważna, syn wesołek rozrabiaka.

Przykład, w wieku przedszkolnym mojej córki, jak pytałam panie o zachowanie Mai, zawsze przez 4 lata, słyszałam,, Mai to jakby w ogóle nie było, my się czasem zastanawiamy czy ona oddycha":rolleyes:

U Bartusia(zaznaczam że poszedł rok wcześniej do przedszkola), nawet nie pytam, same panie przychodzą i skarżą co tym razem zbroił:eek::lol:

Lady, Karolcia, ja się dostosuję, kolejny tydzień też mi pasuję:yes:, nie mogę się odczekać :popcorn:

Lady, w takim razie poniedziałek robimy interesy;), wyślij mi proszę jeszcze swój nr. tel. bo chyba gdzieś posiałam.

Hej Marjelko!

Słówko ode mnie w sprawie spotkania :)

Karola zaproponowała 4-tego listopada-ale właśnie w ten weekend mam szkolenie wyjazdowe :cry: :(.Kurcze,głupio mi,że Wam pasuje-a ja rozwalam te plany-ale naprawdę nie mogę opuścić tego dnia :cry:.

od razu proponuję następny termin-może 10 listopada-tj.przed wolnym piątkiem?Albo sobota-12-tego?My pewnie będziemy iść na "Marcinki" ale mam nadzieję,że będą robić w dzień imienin-tj.11-tego :)

Wypowiedzcie się apropo terminu spotkania :roylles: :)