Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta, Ty z Lublina jesteś? A ja w sierpniu ponad tydzień koło Lublina u teściowej siedziałam i się na kawę nie wprosiłam :bash:

Yhy z Lublina. Taka okazja, no wiesz:-x Mam nadzieję że jeszcze będziesz bywać u teściowej i będzie okazja się spotkać, a gdzie dokładnie byłaś?

MarJel rzadko piszę ale jestem i oczy szeroko otwieram , tym razem szczękę zbieram po tej garderobie po omacku bo oczu nie mogę znaleźć , cudna jest jak i cały pokoik . I tak sobie pomyślałam : dlaczego ja nie wpadłam na taki wspaniały pomysł z drzwiami do garderoby tylko wywaliłam kasę na byle co (jakąś zabudowę ale też tam wchodziłam ) w starym mieszkaniu:???: Durna byłam i tyle ;) , na pocieszenie pozwolę sobie skraść kawałek garderoby by nie zapomnieć o tym wspaniałym pomyśle .

Mój synek świetnie rozumie Twojego , bo on też taki chce samochód ... taki wesoły pokój dla malucha :D

No nie wiem:rolleyes:, na 11.11. mamy niby się przeprowadzać, nie wiem czy 10 nie będziemy się zwozić:eek:

A jakiś inny termin?:oops:

Marta-pewnie 10-tego ja również bym się pakowała-więć spokojnie się pakuj-jesteś usprawiedliwiona :D.I spotkanie przekładamy :)

Trudno coś Nam się zgrać w tym samym terminie,Proponuję więć nasptępny piątek (już jesteśmy przy piątkach :)) tj.18 listopada.Chyba,że w sobotę 19 listopada z facetami (ale się czepiłam :o :D ).Decydujcie ;)

Ja też z Lublina pochodzę. Chodziłam do II LO:)

Teraz rzadziej bywam. Ale mam tam mnóóóóstwo znajomych.

Naaaprawdę:) II Lo nic mi nie mówi, lepiej się przyznaj gdzie chodziłaś wieczorami, chyba że nie chodziłaś:rolleyes:, ja trochę latałam po discotekach :D

Dawno się przeprowadziłaś?

MarJel rzadko piszę ale jestem i oczy szeroko otwieram , tym razem szczękę zbieram po tej garderobie po omacku bo oczu nie mogę znaleźć , cudna jest jak i cały pokoik . I tak sobie pomyślałam : dlaczego ja nie wpadłam na taki wspaniały pomysł z drzwiami do garderoby tylko wywaliłam kasę na byle co (jakąś zabudowę ale też tam wchodziłam ) w starym mieszkaniu:???: Durna byłam i tyle ;) , na pocieszenie pozwolę sobie skraść kawałek garderoby by nie zapomnieć o tym wspaniałym pomyśle .

Mój synek świetnie rozumie Twojego , bo on też taki chce samochód ... taki wesoły pokój dla malucha :D

Kubel, to miłe co piszesz:hug:, powiem nieskromnie że też jestem z siebie zadowolona :lol2:, Po przez nasze na dole przeróbki powstała u Mai w pokoju wnęka, taka mało ustawna, najpierw miało tam stać łóżko, a szafa gotowa, potem wymyśliliśmy szafę przesuwną, chłopcy przygotowali pod nią wnękę, na szczęście ostatecznie uprałam się na fronty otwierane:)

To co skusisz się na auto dla swojego synka? Wybrałaś już może brykę?

Marta-pewnie 10-tego ja również bym się pakowała-więć spokojnie się pakuj-jesteś usprawiedliwiona :D.I spotkanie przekładamy :)

Trudno coś Nam się zgrać w tym samym terminie,Proponuję więć nasptępny piątek (już jesteśmy przy piątkach :)) tj.18 listopada.Chyba,że w sobotę 19 listopada z facetami (ale się czepiłam :o :D ).Decydujcie ;)

Dobra :yes:, jesteśmy wstępnie umówione, ale nie tfu, jeszcze czekamy co na to Karolcia :rotfl:

Lady, a karnisze też u ciebie można kupić?

Pasiulku, a może zajedziesz na moje włości? Zapraszam:yes:, do 16 jestem wolna:lol: Potem mam pilną sprawę i będę niedostępna.

Kochana dziękuję serdecznie za zaproszenie:) ale ja z całym kompletem będę jechać - teście i te sprawy bo w teścia rodzinne strony wyprawa, tak więc nastepną razą:yes:

Sylwuś , Martusia no u mnie z 19 totalna duuupa bo w tą konkretną sobotę robimy urodziny Artura ( tzn. on ma urodziny 20 czyli w niedziele ale impreza w sobotę;) ) 18-tego tez cieżko, a może zrobimy sobie 17-tego studencki czwartek ??? ;) :D

Bez kitu mieszkamy od siebie kilka minut drogi a umawiamy sie jak.... ;)

Co myślicie o czwartku??? Czy lipa ???

Buziaki :***

Na całe szczęście( dla mojego portfela :) ) namówiłam go na łóżko piętrowe , tzn dół idzie do córci ( jest szersze od góry - jyskowe) a jemu zostawiam górę z małym schowkiem na materacyk do zabawy. Mnie nie przeszkadzają takie łóżeczka , mają swój urok a urwisy są szczęśliwe i to się liczy. Sama namawiałam męża do dorobienia jakiś drewnianych kół samochodowych i zrobienie łóżka coś na kształt wyścigówki. Dla nas to trochę roboty i czasu dla nich radość i szczęście .

My marzyłyśmy o zabawkach z katalogów niemieckich oni o takich łóżkach.