anna-maria3 21.10.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Marta jadę jutro w Twoje strony;) a dokładnie aż za Lublin, prawie do Biłgoraja - pomacham Ci z samochodu:D;) Marta, Ty z Lublina jesteś? A ja w sierpniu ponad tydzień koło Lublina u teściowej siedziałam i się na kawę nie wprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Mi 10 pasuje A Tobie Martusia ??? No nie wiem:rolleyes:, na 11.11. mamy niby się przeprowadzać, nie wiem czy 10 nie będziemy się zwozić A jakiś inny termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Marta jadę jutro w Twoje strony;) a dokładnie aż za Lublin, prawie do Biłgoraja - pomacham Ci z samochodu:D;) Pasiulku, a może zajedziesz na moje włości? Zapraszam:yes:, do 16 jestem wolna:lol: Potem mam pilną sprawę i będę niedostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Marta, Ty z Lublina jesteś? A ja w sierpniu ponad tydzień koło Lublina u teściowej siedziałam i się na kawę nie wprosiłam Yhy z Lublina. Taka okazja, no wiesz:-x Mam nadzieję że jeszcze będziesz bywać u teściowej i będzie okazja się spotkać, a gdzie dokładnie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.10.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 a gdzie dokładnie byłaś? Głównie Łuków, ale trochę też Radzyń i Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Głównie Łuków, ale trochę też Radzyń i Lublin To następnym razem, proszę nie zapominać gdzie mieszkam, dobrze? Liczę na wspólną kawusie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Yhy z Lublina. Taka okazja, no wiesz:-x Mam nadzieję że jeszcze będziesz bywać u teściowej i będzie okazja się spotkać, a gdzie dokładnie byłaś? Ja też z Lublina pochodzę. Chodziłam do II LO:) Teraz rzadziej bywam. Ale mam tam mnóóóóstwo znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 To następnym razem, proszę nie zapominać gdzie mieszkam, dobrze? Liczę na wspólną kawusie:) To najwcześniej w przyszłe wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 MarJel rzadko piszę ale jestem i oczy szeroko otwieram , tym razem szczękę zbieram po tej garderobie po omacku bo oczu nie mogę znaleźć , cudna jest jak i cały pokoik . I tak sobie pomyślałam : dlaczego ja nie wpadłam na taki wspaniały pomysł z drzwiami do garderoby tylko wywaliłam kasę na byle co (jakąś zabudowę ale też tam wchodziłam ) w starym mieszkaniu:???: Durna byłam i tyle , na pocieszenie pozwolę sobie skraść kawałek garderoby by nie zapomnieć o tym wspaniałym pomyśle . Mój synek świetnie rozumie Twojego , bo on też taki chce samochód ... taki wesoły pokój dla malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No nie wiem:rolleyes:, na 11.11. mamy niby się przeprowadzać, nie wiem czy 10 nie będziemy się zwozić A jakiś inny termin? Marta-pewnie 10-tego ja również bym się pakowała-więć spokojnie się pakuj-jesteś usprawiedliwiona .I spotkanie przekładamy Trudno coś Nam się zgrać w tym samym terminie,Proponuję więć nasptępny piątek (już jesteśmy przy piątkach ) tj.18 listopada.Chyba,że w sobotę 19 listopada z facetami (ale się czepiłam ).Decydujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja też z Lublina pochodzę. Chodziłam do II LO:) Teraz rzadziej bywam. Ale mam tam mnóóóóstwo znajomych. Naaaprawdę II Lo nic mi nie mówi, lepiej się przyznaj gdzie chodziłaś wieczorami, chyba że nie chodziłaś, ja trochę latałam po discotekach Dawno się przeprowadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 To najwcześniej w przyszłe wakacje Też fajnie bo już kawka będzie na tarsiku, trzymam za słowo Ania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.10.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Też fajnie bo już kawka będzie na tarsiku, trzymam za słowo Ania:D No, chyba że męża zmienię, to teściowa też się zmieni i nie będzie po co do Lublina jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 MarJel rzadko piszę ale jestem i oczy szeroko otwieram , tym razem szczękę zbieram po tej garderobie po omacku bo oczu nie mogę znaleźć , cudna jest jak i cały pokoik . I tak sobie pomyślałam : dlaczego ja nie wpadłam na taki wspaniały pomysł z drzwiami do garderoby tylko wywaliłam kasę na byle co (jakąś zabudowę ale też tam wchodziłam ) w starym mieszkaniu:???: Durna byłam i tyle , na pocieszenie pozwolę sobie skraść kawałek garderoby by nie zapomnieć o tym wspaniałym pomyśle . Mój synek świetnie rozumie Twojego , bo on też taki chce samochód ... taki wesoły pokój dla malucha Kubel, to miłe co piszesz:hug:, powiem nieskromnie że też jestem z siebie zadowolona , Po przez nasze na dole przeróbki powstała u Mai w pokoju wnęka, taka mało ustawna, najpierw miało tam stać łóżko, a szafa gotowa, potem wymyśliliśmy szafę przesuwną, chłopcy przygotowali pod nią wnękę, na szczęście ostatecznie uprałam się na fronty otwierane:) To co skusisz się na auto dla swojego synka? Wybrałaś już może brykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Marta-pewnie 10-tego ja również bym się pakowała-więć spokojnie się pakuj-jesteś usprawiedliwiona .I spotkanie przekładamy Trudno coś Nam się zgrać w tym samym terminie,Proponuję więć nasptępny piątek (już jesteśmy przy piątkach ) tj.18 listopada.Chyba,że w sobotę 19 listopada z facetami (ale się czepiłam ).Decydujcie Dobra , jesteśmy wstępnie umówione, ale nie tfu, jeszcze czekamy co na to Karolcia Lady, a karnisze też u ciebie można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No, chyba że męża zmienię: ani się wasz:P Chyba se ide stąd, forum się zacina a i na mnie prasowanko czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Pasiulku, a może zajedziesz na moje włości? Zapraszam:yes:, do 16 jestem wolna:lol: Potem mam pilną sprawę i będę niedostępna. Kochana dziękuję serdecznie za zaproszenie:) ale ja z całym kompletem będę jechać - teście i te sprawy bo w teścia rodzinne strony wyprawa, tak więc nastepną razą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Sylwuś , Martusia no u mnie z 19 totalna duuupa bo w tą konkretną sobotę robimy urodziny Artura ( tzn. on ma urodziny 20 czyli w niedziele ale impreza w sobotę ) 18-tego tez cieżko, a może zrobimy sobie 17-tego studencki czwartek ??? Bez kitu mieszkamy od siebie kilka minut drogi a umawiamy sie jak.... Co myślicie o czwartku??? Czy lipa ??? Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Na całe szczęście( dla mojego portfela ) namówiłam go na łóżko piętrowe , tzn dół idzie do córci ( jest szersze od góry - jyskowe) a jemu zostawiam górę z małym schowkiem na materacyk do zabawy. Mnie nie przeszkadzają takie łóżeczka , mają swój urok a urwisy są szczęśliwe i to się liczy. Sama namawiałam męża do dorobienia jakiś drewnianych kół samochodowych i zrobienie łóżka coś na kształt wyścigówki. Dla nas to trochę roboty i czasu dla nich radość i szczęście . My marzyłyśmy o zabawkach z katalogów niemieckich oni o takich łóżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Naaaprawdę II Lo nic mi nie mówi, lepiej się przyznaj gdzie chodziłaś wieczorami, chyba że nie chodziłaś, ja trochę latałam po discotekach Dawno się przeprowadziłaś? Jakieś 13 lat temu "Mój" lokal to było Graffitti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts