Saly 22.10.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Witaj Martuś Fajnie że macie tyle "budujących" w sąsiedztwie Zazdroszczę Grupa budujących z mojej okolicy - jakaś taka ... Przejeżdżałam w czwartek przez Lublin jadąc do Zamościa ale w smutnej spr - bo inaczej z chęcią bym się spotkała Nie miałam okazji napisać o ławeczce PIĘKNA!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 To że pokoik córki jest uroczy, to już*wszyscy, łącznie z Martą wiedzą. Podoba mi się wszystko Ale dziewczyno, on wygląda jakby mała już tam mieszkała! Jest wszystko, nawet jakieś*narzutki na łóżku. Boziu, kiedy u mnie będzie to tak wyglądało? Rok po przeprowadzce? Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.10.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 (edytowane) [/OUOTE=Karolina i Artur ;4961790]Sylwuś , Martusia no u mnie z 19 totalna duuupa bo w tą konkretną sobotę robimy urodziny Artura ( tzn. on ma urodziny 20 czyli w niedziele ale impreza w sobotę ) 18-tego tez cieżko, a może zrobimy sobie 17-tego studencki czwartek ??? Bez kitu mieszkamy od siebie kilka minut drogi a umawiamy sie jak.... Co myślicie o czwartku??? Czy lipa ??? Hej Dziewuszki! W czwartki mam kurs .To kując zelazo póki gorące-proponuję 20-niedziela lub 21 poniedziałek.............oby im pasowało,oby im pasowało Pasi ? Buziaki :*** Edytowane 24 Października 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 22.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Witam MarJel, bardzo podoba mi sie Wasz domek, a dzis pokazalam corce pokoj Twojej coreczki z garderoba - jest nim zachwycona ! Dlatego mam pytanie, moge zciagnac sobie te zdjecia (pokoju corci), bo niedlugo bedziemy sie budowac i cos wydaje mi sie ze moze przydac sie nam takie rozwiazanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Lady 20 odpada bo ja będę po całonocnej imprezie i dopiero później Julcię odbieramy od dziadków... no wiec żeby nie kombinować to jak dla mnie może być 21 (poniedziałek) Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 To ja z rewizytą No no ładnie u Ciebie Bardzo "na bogato" Będe zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 MarJelko, mam pytanko: dasz radę znaleźć namiar na firmę, która drukowała Ci tapetę do gabinetu? Zależy mi na wydruku ze zdjęcia z shutterstock.com... Poszukaj, plisss:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Pasie, szkoda, może jeszcze będzie okazja na spotkanie.Anula, ja dokładnie 13 lat temu w MC bywałam, tam tez męża poznałam:) E& co witaj, dzięki, oczywiście, że możesz:yes: Karolinka, Lady, to cud będzie jak nam uda się spotkać w tym roku:rotfl:. Mam nadzieję, że jutro zobaczę się z Lady u mnie, wstępnie się umawiałyśmy, to może dogadamy nasze spotkanie i będziemy się kontaktować z tobą Karola. Lady, nadal nie mam twojego nr. tel. mam nadzieję, że jutro zadzwonisz. Kanka, miło że wpadłaś, mam nadzieję że dla ciebie bardzo na bogato:rolleyes: nie znaczy, że jest pstrokato:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 MarJelko, mam pytanko: dasz radę znaleźć namiar na firmę, która drukowała Ci tapetę do gabinetu? Zależy mi na wydruku ze zdjęcia z shutterstock.com... Poszukaj, plisss:yes: yuczka, pewnie że dam radę, jutro zadzwonię do kobiety która się tym u mnie zajęła i dam ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.10.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Nie nie absolutnie nie miałam niczego złego na myśli Jedynie to że ja też lubie szkła , szarości, czernie itd ale bardziej prosto jednak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 :hug:Kochana jesteś Buźka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Nie nie absolutnie nie miałam niczego złego na myśli Jedynie to że ja też lubie szkła , szarości, czernie itd ale bardziej prosto jednak u mnie Pewnie tak. Ja lubię tapety i glamour dodatki, do tego troszkę stylowych mebli na giętych nóżkach, choć mam nowocześnie raczej i pewnie stąd takie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 24.10.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaryl 24.10.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam , piękny dom Gratuluję . Już raz prosiłam Cię o podanie koloru decorów z łazienki dzieci :)Nie mogłam się zdecydować .Teraz mam jeszcze jedna prośbę , jakie fugi położyłaś ( kolor )w tej łazience . Kobitka która robi mi łazienkę proponuje kolor , ale sama nie wiem , czy kolor czy biały .Czy mogłabyś mi coś doradzić , będę bardzo wdzięczna .Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.10.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Lady 20 odpada bo ja będę po całonocnej imprezie i dopiero później Julcię odbieramy od dziadków... no wiec żeby nie kombinować to jak dla mnie może być 21 (poniedziałek) Buziaki :**** Mnie również ten termin pasuje.Mata,błagam-powiedź,źe Tobie też A swoją drogą wstawaj śpiochu-dzwoniłam do Ciebie:D.Chyba,że zmieniłas nr.telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.10.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam , piękny dom Gratuluję . Już raz prosiłam Cię o podanie koloru decorów z łazienki dzieci :)Nie mogłam się zdecydować .Teraz mam jeszcze jedna prośbę , jakie fugi położyłaś ( kolor )w tej łazience . Kobitka która robi mi łazienkę proponuje kolor , ale sama nie wiem , czy kolor czy biały .Czy mogłabyś mi coś doradzić , będę bardzo wdzięczna .Pozdrawiam Kasia Witam ponownie, w sprawie dekorów pamiętam, tak z ciekawości na jakie się zdecydowałaś? Zdecydowanie jaśniutka fuga, ja mam białą lub złamaną biel. Nie wyobrażam sobie przy białych płytkach z kolorowymi tęczowymi dekorami , dodatkowo kolorowej fugi:no: Zrobi się kratownica i okropnie pstrokato. Jak dodasz jeszcze kolor w dodatkach z kolorową fugą będzie za dużo dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.10.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mnie również ten termin pasuje.Mata,błagam-powiedź,źe Tobie też A swoją drogą wstawaj śpiochu-dzwoniłam do Ciebie:D.Chyba,że zmieniłas nr.telefonu Jestem, wysyłam Ci mój nr. nie zmieniłam tel. widocznie masz zły nr. bo ja spałam z telefonem i nie dzwonił dziś jeszcze:) To co aktualne dziś spotkanie, bo ja siedzę jak na szpilach, ale jak ci coś wypadło to nic najwyżej zniosę jajko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.10.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Wysłałam Ci priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.10.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Wysłałam Ci priva Z Lady jestem umówiona:hug: Jak ubijemy interes to się pochwalę Karolinka, zmieniłyśmy datę naszego wspólnego spotkania na 22.11. (wtorek)u mnie poniedziałki odpadają bo D wraca ok.22 zawsze w te dni i nie będę miała z kim dzieci zostawić, a na tyg. do babci odpada, rano szkoła przedszkole itd. Daj znać czy ci odpowiada:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaryl 24.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dziękuję Zdecydowałam się na ten kolor co jest u Ciebie , reszta jakoś mi nie pasowała , a tym bardziej , że to łazienka chłopaków i jeszcze ten róż wyglądał paskudnie . Ja tez chciałam białą fugę , ale projektantka wcisnęła mnie w fotel tym kolorem w fugach ! Jeszcze raz bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts