madileo 26.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 MarJel, piękne pokoje, a garderoba, ..no, szczena opada... ! Dziewczyny, Wy się umawiacie na za miesiąc ?? ja nie wiem czy w piątek będę miała czas, a inni mogą sobie tak miesiąc zaplanować... jak Wy to robicie??? Marta, idę jeszcze powzdychać do wnętrz w Twoim domku, ślicznie macie...już widzę jak przebieracie nóżkami żeby się wreszcie wprowadzić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.10.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Cześc Marta,Trochę nieobecnosci na forum a takie zaległości. Przeprowadzka coraz bliżej , pewnie nie możesz już sie doczekać. Ja chyba nie miałaby tyle cierpliwości co Ty , twój dom już od kilku miesięcy nadaje się do zamieszkania:) Ale lepiej zrobić wszystko za jednym razem i dobrze. Jak szklana balustrada, zamontowana już?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 27.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 MarJel mam pytanie odnośnie kontaktu z de velde: dzwoniłaś z pytaniem o ceny kanap czy maila też wysyłałaś? Dostałaś odpowiedź jak pisałaś?Wysłałam maila do 2 salonów i 5 dni czekam i nic. Chyba muszę dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Oto biały karnisz:p Cena jednak zbliżona do tych srebrnych, bo wcześniej patrzyłam na dł 400cm, a ten jest 240cm;) http://allegro.pl/karnisz-torino-bialy-i-240-pojedynczy-karnisze-i1889353725.htmlhttp://allegro.pl/karnisz-torino-ii-240-podwojny-mardom-bialy-i1859582932.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.10.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Oto biały karnisz:p Cena jednak zbliżona do tych srebrnych, bo wcześniej patrzyłam na dł 400cm, a ten jest 240cm;) http://allegro.pl/karnisz-torino-bialy-i-240-pojedynczy-karnisze-i1889353725.html http://allegro.pl/karnisz-torino-ii-240-podwojny-mardom-bialy-i1859582932.html Jesteś wielka:hug: Dzisiaj mam zamiar na spokojnie wieczorem, jak położę potwory spisać co mi brakuje i powoli zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Nie ma za co:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.10.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 MarJel wyczytałam u Kachy, że kładzie Ci się Libet seria Venettia...:wiggle: My też się na niego czaimy, no jeszcze nie zdecydowaliśmy, ale bierzemy pod uwagę Masz już jakieś foty? I czy ten kamień trzeba impregnować, czy nie? Odpisuje zaległe, Agwi jak tylko będą widoczne efekty zrobię foty, panowie od kostki jacyś nie teges się jednak okazali grzebią się jak muchy w smole:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.10.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 MarJel, dzięki za odpowiedź U nas na razie balkony są 'gołe', ale właśnie zaczęliśmy ocieplanie budynku i trzeba się zastanowić jak zrobić pewne rozwiązania. Teraz przy wyjściach na balkony są uskoki ok. 20 cm, ale może rzeczywiście jak damy styropian 15 cm + całą resztę to wyjdzie dobrze. A żeby nie lała się woda to chyba zrobimy te spadki na boki, jak u Ciebie nie zalewa to u nas też chyba nie będzie dzięki za pomoc A my generalnie jesteśmy na takim średnim etapie, mamy w środku tynki i wylewki, są już piękne okna, teraz robimy ocieplenie, droga dojazdowa już zrobiona, tarasy wylane, teraz robi się też brama i ogrodzenie. Do domu wybraliśmy już podłogi, kafle do łazienek, jest mniej więcej gotowa koncepcja kuchni itd. Wykończeniówka ma wejść na początku listopada ale przeprowadzimy się pewnie jakoś w marcu/kwietniu. Ja się póki co czuję dobrze, tylko jestem coraz okrąglejsza nie wiem jak potem sobie poradzę, ale to będę się martwić kiedy indziej :) ale powiem Ci, że już na tym etapie budowanie zaczyna dawać coraz więcej radości i satysfakcji, więc zazdroszczę Ci trochę tego, że jesteś już na końcu, wyobrażam sobie ile to musi przynosić radości! Bardzo się cieszę że wszystko idzie zgodnie z planem i że z dzidzią ok:hug: Jak już będziesz znała płeć to się pochwal proszę, a i na kiedy masz termin? Strasznie jestem ciekawa co wykombinowałaś z kuchnią i czy wcisnęłaś wymarzoną wyspę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.10.2011 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 MarJel, piękne pokoje, a garderoba, ..no, szczena opada... ! Dziewczyny, Wy się umawiacie na za miesiąc ?? ja nie wiem czy w piątek będę miała czas, a inni mogą sobie tak miesiąc zaplanować... jak Wy to robicie??? Marta, idę jeszcze powzdychać do wnętrz w Twoim domku, ślicznie macie...już widzę jak przebieracie nóżkami żeby się wreszcie wprowadzić) Z tym naszym spotkaniem to faktycznie niezłe jaja, ale cóż matki, żony, inwestorki, pracujące, takie życie ech.... madileo, z przebieraniem nóżkami to mało powiedziane, ja dostaję wściku ..... Tyle jeszcze nie ma, a to już tak blisko:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.10.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Cześc Marta, Trochę nieobecnosci na forum a takie zaległości. Przeprowadzka coraz bliżej , pewnie nie możesz już sie doczekać. Ja chyba nie miałaby tyle cierpliwości co Ty , twój dom już od kilku miesięcy nadaje się do zamieszkania:) Ale lepiej zrobić wszystko za jednym razem i dobrze. Jak szklana balustrada, zamontowana już? Pozdrawiam mario, a gdzie ty byłaś jak cię nie było, co? Szklana balustrada powinna być za ok. tydzień chyba. W ogóle w ciągu tych trzech tyg. powinno dojść wiele nowości już zamówionych, na które czekamy i wymyślonych które zamierzam dopiero zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.10.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 MarJel mam pytanie odnośnie kontaktu z de velde: dzwoniłaś z pytaniem o ceny kanap czy maila też wysyłałaś? Dostałaś odpowiedź jak pisałaś? Wysłałam maila do 2 salonów i 5 dni czekam i nic. Chyba muszę dzwonić. Dziwna sprawa, ja równocześnie napisałam maila do wszystkich możliwych salonów de velde (z nadzieją że mi któryś taniej wyceni:P) i w zasadzie po kilku minutach dostałam odpowiedź od wszystkich. Moje kanapy powinny być za około 2-3 tyg. Zadzwoń najlepiej. Jaki interesuje cię konkretny model? możliwe że znam cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Agwi jak tylko będą widoczne efekty zrobię foty, panowie od kostki jacyś nie teges się jednak okazali grzebią się jak muchy w smole:sick: To ja poczekamhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/je_pizze.gif Swoją drogą pogoń kochana tych fachofców, bo zima za pasemhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/cold.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 27.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Interesuje mnie south end oraz gran via1. BL +C +AP2. BL + AP3.(gran via) GP + ALNajbardziej skłanaim się ku 3 opcji. Jutro zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.10.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Swoją drogą pogoń kochana tych fachofców, bo zima za pasemhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/cold.gif Przepaszam, ale po prostu nie mogę z tej emotki Białe karnisze to fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.10.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Białe karnisze to fajny pomysł taki jeszcze znalazłam (ale cena : (): http://karnisze.waw.pl/allegro/ver2009/aukcje/cuadro/bialy1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Moje kanapy powinny być za około 2-3 tyg. Na Twoje*kanapy czekam wyjątkowo niecierpliwie Cały czas wstrzymuję*się*z zamówieniem konkretnego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 28.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Od dzisiaj do niedzieli jest fajna promocja - 15 % w de velde. Chyba jutro pojadę do Wawy i złoze zamówienie. Dzwoniłam i pytałam o możliwość złożenia zamówienia z końcem stycznia i nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 28.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Z tym naszym spotkaniem to faktycznie niezłe jaja, ale cóż matki, żony, inwestorki, pracujące, takie życie ech.... madileo, z przebieraniem nóżkami to mało powiedziane, ja dostaję wściku ..... Tyle jeszcze nie ma, a to już tak blisko:o wściku ? Marteczko, gdybyśmy mieli dom na takim etapie to już dawno grzalibyśmy tylki przy kominku:D:D ja jeszcze nie mam drzwi, bramy garażowej...tynki i posadzki zdobią mój dom, a luby mówi, że robi łazienkę i się wprowadza ....to jest wścik! ale ja się Tobie naprawdę nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 29.10.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Bardzo się cieszę że wszystko idzie zgodnie z planem i że z dzidzią ok:hug: Jak już będziesz znała płeć to się pochwal proszę, a i na kiedy masz termin? Strasznie jestem ciekawa co wykombinowałaś z kuchnią i czy wcisnęłaś wymarzoną wyspę? Hej, hej, no więc będziemy mieli dziewczynę baaardzo się cieszę a termin mam na koniec stycznia, już nie mogę się doczekać hihi Tylko szkoda, że nie zdążymy z przeprowadzką i mała dostanie dopiero swój pokoik w marcu. A jeśli chodzi o kuchnię to udało się nam wcisnąć małą wyspę, a kuchnia będzie jaśniutka z szafek obłożonych malowanym szkłem i paru szafek drewnianych i do tego blat star galaxy albo jedyny w swoim rodzaju matrix, w którym się zakochałam:) . Coś czuję, że wyjdzie nam dom całkiem nowoczesny A co do pokoju Twojego synka, to ja uważam, że z tym łóżkiem- samochodem to był super pomysł, bo po to są mamy, żeby spełniać marzenia dzieci i niebieskie całkiem nieźle się tam wpasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.10.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 agwi, z fachowcami od kostki to dłuższa historia, nie chcę mi się o nich pisać, gamonie i tyle:wtf:. Guzdrali się z kostką dwa tyg., a roboty mieli na tydzień. Nie chcę żeby robili schody wejściowe i taras. W ostatniej chwili szukaliśmy kogoś innego, tych dziś widziałam mam nadzieję ostatni raz. Wszystko jest na dobrej drodze postawiliśmy niebo i ziemię żeby w tym ciepłym podobno jeszcze tyg. było to zrobione, zobaczymy.... mirela, dzięki, ten trochę za nowoczesny do Mai pokoju, ale ładny jest. monsanbia, też nie mogę się odczekać, o szarość raczej się nie martwię bo naprawdę ładna jest ta skóra. Zastanawiam się czy nici dobre dobrałam, bo były albo bardzo ciemne, albo trochę jaśniejsze od koloru skóry. Wybrałam te jaśniejsze, mam nadzieję, że nie będą się bardzo wyróżniać na kanapie:rolleyes: adriado, jeśli jesteś zdecydowana na de velde zamawiaj, 15% przy ich cenach to dużo, warto skorzystać, ja dostałam tylko5% madileo, coś mi świta że ty też z Lublina, z jakich okolic? może my sąsiadkami jesteśmy, a nawet nie wiemy. Już raz miałam taką sytuację, nie wiedziałam że jedna z forumek mieszkała blok obok:lol2: Karolcia praha, czyli będzie mała prahusia Nie wierzę, nie wierzę , jak to twój dom ma być nowoczesny? W marcu przeprowadzka?, ale gonicie, super! Czy jest szansa, że wrzucisz kiedyś jakieś foty domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts