Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niemożliwe????!!!!!

Jeśli się potwierdzi i kupisz, podaj potem namiar - ja pisałam do paru sklepów, które miały je w ofercie, po czym mi odpisywali, że towar niedostępny - to po co je ciągle wystawiali???

A Carlton to jest dobry trop kinkietowy.

Wydaje mi się, że najlepiej nawiązać do kloszy lampy nad stołowem, prostych, ascetycznych, i w tym kierunku szukać kinkietów z abażurami w czerni, bieli lub szarości.

Żyrandol w salonie niech będzie wisienką na torcie, jedyny tak strojny i glamour, zdecydowanie się wybija na pierwszy plan, i niech tak zostanie - nie szukałabym równie strojnych kinkietów - ale to tylko IMO oczywiście, Ty tu (u)rządzisz:).

Sharlotka, wczoraj zanim Marcie wkleiłam przeszukałam sporo sklepów.

Wiem, że jest z nimi problem.

I właśnie w tym jednym można włożyć je do koszyka.

Mam nadzieję, że są solidni i skoro można to można.

Swoją drogą, nie mam pojęcia dlaczego te kinkiety się skończyły? Lampy stojące są a kinkietów brak. A, przepraszam, można kupić w patynie lub mosiądzu :bash:

Marta, mam nadzieję, że tym razem się uda z lampami :)

Oj, kochana, tu już musisz sama zdecydować :rolleyes:

Mnie się ten z lovely home podoba, ale jako, że wolę trochę bardziej kanciaste kształty, to próbowałabym z Carltonem. Ale to już są indywidualne upodobania :)

MarJel, jestem u Ciebie po raz pierwszy - przejrzałam zdecydowaną większość dziennika, ale sporo jeszcze przede mną. Nie będę oryginalna, bo napiszę to co inny - przepiękne i bardzo spójne wnętrza stworzyłaś. Oglądam Twój dom i jestem pod wrażeniem ! Zachwyciło mnie tyle, że nie sposób wszystko wymienić - i kominek (moje marzenie ten wkład i obudowa w tym stylu - tylko ten kurs euro..... :-(), sypialnia, kuchnia, lacobele na klatce schodowej - u nikogo wcześniej nie widziałam takiego rozwiązania i drzwi i długo by jeszcze wymieniać.

Pozwól, że będę do Ciebie zaglądać częściej. :-)

MarJel, jestem u Ciebie po raz pierwszy - przejrzałam zdecydowaną większość dziennika, ale sporo jeszcze przede mną. Nie będę oryginalna, bo napiszę to co inny - przepiękne i bardzo spójne wnętrza stworzyłaś. Oglądam Twój dom i jestem pod wrażeniem ! Zachwyciło mnie tyle, że nie sposób wszystko wymienić - i kominek (moje marzenie ten wkład i obudowa w tym stylu - tylko ten kurs euro..... :-(), sypialnia, kuchnia, lacobele na klatce schodowej - u nikogo wcześniej nie widziałam takiego rozwiązania i drzwi i długo by jeszcze wymieniać.

Pozwól, że będę do Ciebie zaglądać częściej. :-)

:oops::oops: dziękuję, to bardzo miłe co piszesz. Witam serdecznie i zapraszam:yes:

Uwielbian do Ciebie wpadać i oglądać Twoje wnętrza domu, czekam na łazienkę z wanną wolnostojącą bo też ędę taką miała.Poproszę o namiary na ten stojak na ręczniki.A łazienka dzieci jakie ma blaty z czego?

Basiu stojak to kela style na szybko znalazłam np.http://kapu-kapu.pl/wieszak-stojak-82cm-kela-style-18781-p-745.html. Blat u dzieci to kwarcyto-granit czy jakoś tak. Trwały, mocny nie zniszczalny, idealnie biały, bez mazai, kropek itp.;)

Tak się jeszcze zastanawiam czy Kinkiet Carlton chrom, czy lovely home:rolleyes::confused:

Carlton różni się ceną połowę tańszy od lovely i jest mniejszy ma 33cm, a lovely ma ma 46cm:rolleyes:

MarJel, moim zdaniem- jeżeli tylko Carlton są dostępne, to je bierz bo są śliczne;)

Nie ma sensu przepłacać 2 x za LovelyHome, który znany jest z kosmicznych cen:sick:

To mówiłam JA Jarząbek:lol2: http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

Marta a te kinkiety to mają być dekoracyjne czy mają faktycznie oświetlać? Jeżeli dekoracyjne to ja bym rozważyła proste chorsy, nie będą się rzucać w oczy a klimat fajny dadzą...no i pasują do mocowań lamp :lol2:

Venusik, ale jak wyglądają te proste chorsy?

światło bardziej do dekoracji;)