MarJel 30.10.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 A może coś takiego: Znalazłam!!! wydaje się że są w sprzedaży:rolleyes: i jaka atrakcyjna cena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Właśnie Ci pw pisałam Tylko, że masz przepełnioną skrzynkę. Trzymam kciuki, żeby na pewno były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.10.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Niemożliwe????!!!!!Jeśli się potwierdzi i kupisz, podaj potem namiar - ja pisałam do paru sklepów, które miały je w ofercie, po czym mi odpisywali, że towar niedostępny - to po co je ciągle wystawiali??? A Carlton to jest dobry trop kinkietowy.Wydaje mi się, że najlepiej nawiązać do kloszy lampy nad stołowem, prostych, ascetycznych, i w tym kierunku szukać kinkietów z abażurami w czerni, bieli lub szarości.Żyrandol w salonie niech będzie wisienką na torcie, jedyny tak strojny i glamour, zdecydowanie się wybija na pierwszy plan, i niech tak zostanie - nie szukałabym równie strojnych kinkietów - ale to tylko IMO oczywiście, Ty tu (u)rządzisz:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Sharlotka, wczoraj zanim Marcie wkleiłam przeszukałam sporo sklepów. Wiem, że jest z nimi problem. I właśnie w tym jednym można włożyć je do koszyka. Mam nadzieję, że są solidni i skoro można to można. Swoją drogą, nie mam pojęcia dlaczego te kinkiety się skończyły? Lampy stojące są a kinkietów brak. A, przepraszam, można kupić w patynie lub mosiądzu Marta, mam nadzieję, że tym razem się uda z lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.10.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Zaraz powysyłam pytania, czy na pewno są. Tak się jeszcze zastanawiam czy Kinkiet Carlton chrom, czy lovely home:rolleyes: Carlton różni się ceną połowę tańszy od lovely i jest mniejszy ma 33cm, a lovely ma ma 46cm:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Oj, kochana, tu już musisz sama zdecydować Mnie się ten z lovely home podoba, ale jako, że wolę trochę bardziej kanciaste kształty, to próbowałabym z Carltonem. Ale to już są indywidualne upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ja pisałam jakiś czas temu do TEGO chyba sklepu - i co? I wtedy odpisali, że nie mają....Obyś miała szczęście! Carlton jest klasyczny i znacznie bardziej mi się widzi u Ciebie, niż z Lovely. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 30.10.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 MarJel, jestem u Ciebie po raz pierwszy - przejrzałam zdecydowaną większość dziennika, ale sporo jeszcze przede mną. Nie będę oryginalna, bo napiszę to co inny - przepiękne i bardzo spójne wnętrza stworzyłaś. Oglądam Twój dom i jestem pod wrażeniem ! Zachwyciło mnie tyle, że nie sposób wszystko wymienić - i kominek (moje marzenie ten wkład i obudowa w tym stylu - tylko ten kurs euro..... ), sypialnia, kuchnia, lacobele na klatce schodowej - u nikogo wcześniej nie widziałam takiego rozwiązania i drzwi i długo by jeszcze wymieniać. Pozwól, że będę do Ciebie zaglądać częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.10.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Uwielbian do Ciebie wpadać i oglądać Twoje wnętrza domu, czekam na łazienkę z wanną wolnostojącą bo też ędę taką miała.Poproszę o namiary na ten stojak na ręczniki.A łazienka dzieci jakie ma blaty z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.10.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 MarJel, jakiej szerokości jest ta opaska wokół wysokiej zabudowy? Czy ona ma koło 10cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.10.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 MarJel, jestem u Ciebie po raz pierwszy - przejrzałam zdecydowaną większość dziennika, ale sporo jeszcze przede mną. Nie będę oryginalna, bo napiszę to co inny - przepiękne i bardzo spójne wnętrza stworzyłaś. Oglądam Twój dom i jestem pod wrażeniem ! Zachwyciło mnie tyle, że nie sposób wszystko wymienić - i kominek (moje marzenie ten wkład i obudowa w tym stylu - tylko ten kurs euro..... ), sypialnia, kuchnia, lacobele na klatce schodowej - u nikogo wcześniej nie widziałam takiego rozwiązania i drzwi i długo by jeszcze wymieniać. Pozwól, że będę do Ciebie zaglądać częściej. :oops: dziękuję, to bardzo miłe co piszesz. Witam serdecznie i zapraszam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.10.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Uwielbian do Ciebie wpadać i oglądać Twoje wnętrza domu, czekam na łazienkę z wanną wolnostojącą bo też ędę taką miała.Poproszę o namiary na ten stojak na ręczniki.A łazienka dzieci jakie ma blaty z czego? Basiu stojak to kela style na szybko znalazłam np.http://kapu-kapu.pl/wieszak-stojak-82cm-kela-style-18781-p-745.html. Blat u dzieci to kwarcyto-granit czy jakoś tak. Trwały, mocny nie zniszczalny, idealnie biały, bez mazai, kropek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.10.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 MarJel, jakiej szerokości jest ta opaska wokół wysokiej zabudowy? Czy ona ma koło 10cm? No jakoś pi razy drzwi wyjdzie ok 10cm, choć wydaję mi się że mniej ciut, zmierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.10.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Marta a te kinkiety to mają być dekoracyjne czy mają faktycznie oświetlać? Jeżeli dekoracyjne to ja bym rozważyła proste chorsy, nie będą się rzucać w oczy a klimat fajny dadzą...no i pasują do mocowań lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Tak się jeszcze zastanawiam czy Kinkiet Carlton chrom, czy lovely home:rolleyes: Carlton różni się ceną połowę tańszy od lovely i jest mniejszy ma 33cm, a lovely ma ma 46cm:rolleyes: MarJel, moim zdaniem- jeżeli tylko Carlton są dostępne, to je bierz bo są śliczne;) Nie ma sensu przepłacać 2 x za LovelyHome, który znany jest z kosmicznych cen:sick: To mówiłam JA Jarząbek:lol2: http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Marta a te kinkiety to mają być dekoracyjne czy mają faktycznie oświetlać? Jeżeli dekoracyjne to ja bym rozważyła proste chorsy, nie będą się rzucać w oczy a klimat fajny dadzą...no i pasują do mocowań lamp Venusik, ale jak wyglądają te proste chorsy? światło bardziej do dekoracji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 To mówiłam JA Jarząbek:lol2: http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.10.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Jarząbek ma rację Bierz, jeśli są, i potem dawaj namiar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Jarząbek ma rację Bierz, jeśli są, i potem dawaj namiar!!! Jarząbek nam się udał:lol2: Czekam na odpowiedź ze sklepu, czy są...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts