anna-maria3 31.10.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 MarJel, doczytałam, że masz kawiarkę w wysokiej zabudowie... A piekarnik masz 2w1, z funkcją mikrofali? Dobrze widzę, że to Samsung? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 31.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 http://img849.imageshack.us/img849/8846/dsc0214a.jpg Uploaded with ImageShack.us MarJel, mam pytanie dotyczące lamp z dziecięcej łazienki - chodzi mi o te wiszące reflektorki - po pierwsze co to jest, po drugie czy dają dużo światła? Pytam, bo w mojej czarnej łazience mam zaprojektowane właśnie podobne reflektorki. I to ma być jedno z głównych żródeł światła - 3 takie zlokalizowane w jednej linii z reflektorkami skierowanymi na lustro, które będzie na całej szerokości jednej ze ścian. Zastanawiam się czy one dadzą dość światła, łazienka będzie czarna i boję się, że jeśli jej dobrze nie oświetlę to stanie się ponurą norą. Polecasz te swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 MarJel, doczytałam, że masz kawiarkę w wysokiej zabudowie... A piekarnik masz 2w1, z funkcją mikrofali? Dobrze widzę, że to Samsung? To simens, kawiarka i piekarnik z funkcją mikrofali:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Marta ja nie bede oryginalna, mysle jak Dziewczyny - carltony beda git;) a ja juz kilka razy padlam z emotikonow wstawianych przez naszego Jarzabka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.10.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 pierwszy z brzegu http://sklep.elektromag.pl/Img.ashx?Id=11741&w=200&h=200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 MarJel, mam pytanie dotyczące lamp z dziecięcej łazienki - chodzi mi o te wiszące reflektorki - po pierwsze co to jest, po drugie czy dają dużo światła? Pytam, bo w mojej czarnej łazience mam zaprojektowane właśnie podobne reflektorki. I to ma być jedno z głównych żródeł światła - 3 takie zlokalizowane w jednej linii z reflektorkami skierowanymi na lustro, które będzie na całej szerokości jednej ze ścian. Zastanawiam się czy one dadzą dość światła, łazienka będzie czarna i boję się, że jeśli jej dobrze nie oświetlę to stanie się ponurą norą. Polecasz te swoje? Zwisy przy wejściu ITALUX Zwis Rolly http://www.centrumswiatla.pl/ITALUX_Zwis_Rolly_MA01957CC_003_3X35W-3957.html http://img259.imageshack.us/img259/6372/imagefuncphps.jpg Uploaded with ImageShack.us Plafon PP Design Plafon PP P1080/4 4x50W http://www.centrumswiatla.pl/PP_Design_Plafon_PP_P10804_4x50W-3900.html 2 kinkiety na lustrze PP DESIGN Kinkiet http://www.centrumswiatla.pl/PP_DESIGN_Kinkiet_K10801Chrom_1x50W-1537.html Mam te wszystkie, oprócz tego sufit podświetlany i dodatkowe światło w prysznicu, łazienka jest biała. U mnie jest bardzo widno, ale jak widać mam trochę tego oświetlenia. Plafon u mnie jest głownym oświetleniem, te zwisy to tak dodatkowo są, uważam że coś oprócz zwisów powinno ci coś jeszcze świecić bo może być ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 31.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 MarJelko, mieszkam pod Lublinem..kierunek Marysin - Krasienin... mieszkam i buduję sie na jednym i tym samym podwórku, więc o moją budowę potykam się codziennie- inaczej nie da rady .. ale nie wykluczone, że gdzieś jakoś na siebie wpadłyśmy - przeca świat mały jest W temacie kinkietów nic nowego nie wniosę bo popieram Jarząbka podtelewizornik sypialniany pasuje jak ta lala..ja bym brała, nie skupiając się na szczegółach wygląda jak komplet z szafeczkami nocnymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.10.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Marta kuchnia cudna - bo jeszcze chyba jej nie chwaliłam:yes: bierz Carltony jak są bo jak dla mnie najlepsze..... a no i jak zobazcyłąm u Monii tą szarą skórę to już się kanapy nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 o rajuuuuu, ile ja tu przegapiłam:o Kuchnia jest śliczna... w sprawie kinkietów, to też jestem za tymi typowanymi... Carlton jest super prosty, bardzo fajny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Pamiętacie historie z bankierką od narendil, którą mi sprzątnięto sprzed nosa??? Uwaga!!! za chwilę będzie kolejna historia z kinkietami carlton:evil: tylko zrobię sobie herbatkę i coś do jedzenia, dopiero wróciłam, dajcie mi chwilę, za moment będzie komedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Czekam:popcorn: ale aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.10.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 O rety! Marta!Mam już się chować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 31.10.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Czesc Marta.Nie mów że znów KTOŚ kupił Ci kinkiety 5 min wczesniej Twój wątek jest bardzo popularny i wiele osób tu zagląda ale nadal nie chce mi się wierzyć że to osoba z forum :bash:Najlepiej trza wziaść namiar od sprzedawcy i jechać się rozmówić osobiście z tym typkiem Narendil za 3 razme wyslij MarJelce linka na priw A może zapytaj jeszcze tutaj : http://lampexbis.pl/lampgustaf/carlton-441870-p-6321.html Edytowane 31 Października 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.10.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Narendil za 3 razme wyslij MarJelce linka na priw Chyba tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulka_p 31.10.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Uploaded with ImageShack.ushttp://img217.imageshack.us/img217/9138/dsc0705gn.jpgKuchnia przepiękna mam pytanko do ciebie o wywietrzniki stalowe okrągłe (mam nadzieję że zgadłam) co to za firma rewelacyjnie wyglądają idealnie pasują do Twojej kuchni. Zawsze jest z tym problem jak je ukryć aby jeszcze dobrze wyglądały, u ciebie Bajka jak cały dom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 agulka odpowiem za Martę , te wywietrzniki to od rekuperatora są napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 agulka odpowiem za Martę , te wywietrzniki to od rekuperatora są napewno A uściślając są to anemostaty od mechanicznej centrali wentylacyjnej. Ja też mam, tylko białe:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Może to zabrzmiało groźnie co napisałam, ale to śmieszne raczej będzie. Narendil, nie martw się, tobie to jedynie mogę podziękować że zawsze jesteś ze swoimi pomysłami kiedy tylko potrzebuję pomocy:hug: Dwa, czy trzy dni temu, napisałam pytanie do sklepu z kinkietami carlton, (nazwa strony była na zdjęciu więc każdy miał dostęp). Nie dostałam odpowiedzi, więc dzisiaj postanowiłam zadzwonić. Odebrał sympatyczny pan, pytam o ww kinkiety: PAN: hmmm, nie wiem co się dzieję ale od dwóch dni, jest baaardzo duże zainteresowanie tylko tymi kinkietami, pyta mnie czy coś mi na ten temat wiadomo? JA: że chyba podejrzewam, ale dlaczego pan w taki razie nie odpowiedział na mojego maila? PAN: proszę podać nazwisko, sprawdzę.... I tak głośno czyta mi wszystkie zapytania i zamówienia na ten kinkiet, podając imiona i nazwiska, szukając w między czasie mojego maila, przerwałam bo dziwnie mi było słuchać tej listy zainteresowanych nagle tym kinkietem:rolleyes: JA: aha:jawdrop: Także jak wystarczy dla mnie to kupię, jak na razie nie ma na stanie, wysłał pytanie do szwecji w środę będzie wiadomo. Wszystkie dziewczynki, które wrzuciły do koszyka kinkiet, a było ich trochę( nawet z Lublina ), musicie się wstrzymać do środy, będzie wszystko jasne, czy będziemy miały te kinkiety:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 MarJel, przynajmniej masz potwierdzenie, że pół Polski Cię czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 jesli tu tyle osób zagląda to mówię, że na tchibo jest napis HOME BIAŁY PRZECENIONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts