Sharlotka 31.10.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 o matko, ale historia..... Ale co się dziwić, skoro Twój wątek ma ponad 200 tysięcy wyświetleń - wiesz, ile osób czyta FM w poszukiwaniu pomysłów i inspiracji, ale po cichu, nie ujawniając się? Jest kilkadziesiąt osób, które piszą stale, a reszta to czytacze..... No i gdy pojawi się coś ciekawego, to oni hyc, lecą na zalinkowane strony, i niektórzy pewnie kupują. Ja nie jestem na pewno na tej długiej liście zamawiających:lol2:, bo jakiś rok temu je zamówiłam, po czym niestety odpisali mi, że kinkietów w tej wersji nie produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ja nie jestem na pewno na tej długiej liście zamawiających:lol2: Ja też nie bo już mam inne:rotfl: A swoją drogą, aż strach się bać ile osób czyta i się nie ujawnia, brrr:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 31.10.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Sharlotka no to masz szanse zamowic teraz Marta a ja naprawde naiwnie myslalam ze to tylko zbieg okolicznosci :wiggle:Pomyśl sobie co by sie działo gdyby padł tutaj link z jakąs super okazja cenową :rotfl:Na szczęście aj mam czyste sumienie bo mimo że kinkiecik również bardzo mi się podba nie jestem taka szybka w kupowaniu (chyba pora poćwiczyć ) Poszukaj jeszcze w necie bo może faktycznie na innych stronkach są dostepne te kinkiety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No tak,, fajnie że jestem sławna;) tylko teraz nie wiadomo, czy mam się z tego śmiać czy płakać agulka, tak to anemostaty, przyznam się,że to nie ja je wybierałam:oops:, tylko mój wykonawca:lol:, muszę go zapytać skąd one:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ja nie jestem na pewno na tej długiej liście zamawiających:lol2:, bo jakiś rok temu je zamówiłam] Nie chcący poznałam czarną listę, ale nie wypada mi ujawniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.10.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ty to Martuś masz ciekawie Musisz najpierw kupować a dopiero potem sie chwalić, tak będzie bezpieczniej! Może to samo spotkało moje krzesła do jadalni odkąd je pokazałam na fm nie są już dostępne w żadnym sklepie!!! Może to zbieg okoliczności??? Ale mam doła bo żadne inne mi się nie podobają Buziaki Martuśka :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.10.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Wiesz co? Następnym razem naprawdę napiszę pw I nie wiem, czy doczytałaś u Sharlotki. To chyba mogę publicznie napisać? W MediaMarkt można obejrzeć Delonghi Icona. Przynajmniej w Białymstoku. Ale Ciebie bardziej Brillante interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Dziewczynki, zmieniając temat tych nieszczęsnych kinkietów, to ja też pod wpływem forum dzisiaj coś popełniłam:o:lol2: Byłam w home&you i kupiłam kolejną narzutę i do niej dwie poduszki, choć już mam na wszystkie łóżka narzuty+poduszki Nie mogłam się powstrzymać, tym bardziej że była ostatnia i może już ich nie być, kolor szaro-beżowy http://img337.imageshack.us/img337/7025/5786h.jpg Uploaded with ImageShack.us i do tego dwie poduszki wrzosowe, nie wiem jeszcze czy poduch nie oddam, muszę przymierzyć wszystko na łóżko czy nie będzie za dużo tego dobrego, może lepsze będą poduszki z innej serii http://img651.imageshack.us/img651/9388/5789v.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 31.10.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 MarJel teraz dopatrzyłam -co to za wneka w suficie nad oknem? Będziesz tam miała jakieś dodatwkoe oświetlenie ?Musze wkońcu wymyślić zabudowe g-k sufitu w kuchni bo nigdy nie zaczne działać dalej :bash:Problem mam z wysokościa bo juz wyszło 2,65 cm (miało być na gotowo 2,70-2,75) a jak jeszcze poobnizam płytami może wyjśc taka niska norka z tej mojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.10.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Nie chcący poznałam czarną listę, ale nie wypada mi ujawniać Ale zapamietałaś co nieco? Wiesz, gdyby nie starczyło (tfu tfu), to tak ciemną nocą, po cichutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Wiesz co? Następnym razem naprawdę napiszę pw I nie wiem, czy doczytałaś u Sharlotki. To chyba mogę publicznie napisać? W MediaMarkt można obejrzeć Delonghi Icona. Przynajmniej w Białymstoku. Ale Ciebie bardziej Brillante interesuje? Dzięki kochana, też odkryłam czajnik na stronce MM, miałam nawet dzisiaj podjechać i sprawdzić, ale jakiś szał w sklepach ludzie mieli wolne i zrezygnowałam. Brlilante mi się podoba, ale pewnie nie są dostępne w PL, przynajmniej w necie nie znalazłam, a wolałabym jednak tą serie zobaczyć na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Karolinka, ja zaczynam wątpić że z krzesłami to zbieg okoliczności:rolleyes: Olu, nie było żadnych Olek, możesz spać spokojnie Kakusku, to wnęka na roletę, nie wiem w sumie po co, ale zrobili to jest;), miałam ci ostatnio zrobić obiecane foty, poszczególnych szafek w kuchni z wymiarami, ale nie zdążyłam bo m mnie pospieszał, ale pamiętam o tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ale zapamietałaś co nieco? Wiesz, gdyby nie starczyło (tfu tfu), to tak ciemną nocą, po cichutku... Yhy , szczególnie Ania z Lublina mi zapadła w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Byłam w home&you i kupiłam kolejną narzutę i do niej dwie poduszki Nie lubie Cię:P (żarcik:hug:) Tez się nad nią zastanawiam... MarJelko powiedz mi czy ten Twój kolor ma rzeczywiście coś wspólnego z szarym? A poduchami możemy zawsze się jakoś wymienić, ja też wolę różne od narzuty:rotfl: Edytowane 31 Października 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.10.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Nie lubie Cię:P (żarcik:hug:) Tez się nad nią zastanawiam... MarJelko powiedz mi czy ten Twój kolor ma rzeczywiście coś wspólnego z szarym? A poduchami możemy zawsze się jakoś wymienić, ja też wolę różne od narzuty:rotfl: Wiedziałam że zaraz się pojawisz he he:lol:, to wszystko przez ciebie, że ją kupiłam:P proszę do mnie nie mieć pretensji Ona jest taka dziwna niby szara, niby beżowa, zależy jakie światło pada, ale kolor sam w sobie jest bardzo ładny i powinien pasować do każdego wnętrza bo jest taki neutralny:rolleyes: Rozmiar 220/190 W środę zrobię foty, jak ją rzucę na łóżko, mam 7 dni w razie jakby nie pasowała mogę oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Wiedziałam że zaraz się pojawisz he he:lol:, to wszystko przez ciebie, że ją kupiłam:P Nie przeze mnie, tylko dzięki mnie masz ładną narzutę:p:p:wiggle::wiggle: W środę zrobię foty, jak ją rzucę na łóżko, mam 7 dni w razie jakby nie pasowała mogę oddać. To ja poczekam:popcorn:ale dla mnie i tak będzie za mała;) Z tym oddawaniem to się nie śpiesz, zawsze ktoś z podglądaczy może odkupi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 31.10.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Martusia, niezłe jaja z tymi kinkietami, masz kobieto gust i każdy kopiuje Twoje pomysły, jesteś inspiracją dla wielu. W sumie to bardzo miłe, chyba? Mówię Ci że zrobiłabyś karierę jako dekoratorka wnętrz. Tak naprawę, każdy kto kiedykolwiek próbował urządzać domek lub mieszkanie wiem jakie to trudne, a Ty wszystko tak pięknie i z gustem zaplanowałaś i zrealizowałaś. Ostatnio zachwycił mnie pomysł na szafę w pokoju córci - suuuuper (chyba nawet zainspiruje się tym pomysłem u siebie jeśli pozwolisz?) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 31.10.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 o jesooo, MarJel ... to już kolejny raz..przede mną jeszcze dłuuga droga do kinkietów itp, ale juz wiem, że najlepiej chwalić się na forum po zakupie niż przed.. i wszelkie namiaryna pw... no porażka... ale przynajmniej na pocieszenie ostatnia narzutka wpadła w Twoje ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Hej Marto! Przynajmniej wiesz,że nie ja chciałam Ci podkupić kinkiety :)Jeśli facet przeczytał Ci liste to masz nie tylko moje słowo-ale i potwierdzenie w postaci nazwisk Zreszta z doświadczenia wiem jak działa sprzedaż w internetowych sklepach.Widnieje artykuł na stronie ale fizycznie w magazynie nie ma go w sprzedaży bo np: jest uszkodzony.Albo ktoś wysłał drugi w ramach reklamacji,a nikt nie zdjął sztuki ze stanu magazynowego. Dlatego z końcówkami stanu magazynowego nalezy (niestety) być ostrożnym Muszę się pochwalić,że ja Marty kuchnię (i nie tylko) widziałam na żywo.I jest jeszcze ładniejsza niz na zdjęciach Marta! W "naszej sprawie" zadzwonię do Ciebie juz po święcie.Mam nadzieję,że wytrzymasz Buziaki! Edytowane 31 Października 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts