Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

o matko, ale historia.....

Ale co się dziwić, skoro Twój wątek ma ponad 200 tysięcy wyświetleń - wiesz, ile osób czyta FM w poszukiwaniu pomysłów i inspiracji, ale po cichu, nie ujawniając się? Jest kilkadziesiąt osób, które piszą stale, a reszta to czytacze.....

No i gdy pojawi się coś ciekawego, to oni hyc, lecą na zalinkowane strony, i niektórzy pewnie kupują.

Ja nie jestem na pewno na tej długiej liście zamawiających:lol2:, bo jakiś rok temu je zamówiłam, po czym niestety odpisali mi, że kinkietów w tej wersji nie produkują:mad:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sharlotka no to masz szanse zamowic teraz :p

Marta a ja naprawde naiwnie myslalam ze to tylko zbieg okolicznosci :wiggle:Pomyśl sobie co by sie działo gdyby padł tutaj link z jakąs super okazja cenową :rotfl:Na szczęście aj mam czyste sumienie bo mimo że kinkiecik również bardzo mi się podba nie jestem taka szybka w kupowaniu (chyba pora poćwiczyć ;))

Poszukaj jeszcze w necie bo może faktycznie na innych stronkach są dostepne te kinkiety .

Ty to Martuś masz ciekawie :)

Musisz najpierw kupować a dopiero potem sie chwalić, tak będzie bezpieczniej! ;) :)

Może to samo spotkało moje krzesła do jadalni odkąd je pokazałam na fm nie są już dostępne w żadnym sklepie!!! Może to zbieg okoliczności??? Ale mam doła bo żadne inne mi się nie podobają :(

Buziaki Martuśka :**

Wiesz co? Następnym razem naprawdę napiszę pw :jawdrop:

I nie wiem, czy doczytałaś u Sharlotki.

To chyba mogę publicznie napisać? :rotfl:

W MediaMarkt można obejrzeć Delonghi Icona. Przynajmniej w Białymstoku.

Ale Ciebie bardziej Brillante interesuje?

Dziewczynki, zmieniając temat tych nieszczęsnych kinkietów, to ja też pod wpływem forum dzisiaj coś popełniłam:o:lol2:

Byłam w home&you i kupiłam kolejną narzutę i do niej dwie poduszki, choć już mam na wszystkie łóżka narzuty+poduszki

Nie mogłam się powstrzymać, tym bardziej że była ostatnia i może już ich nie być, kolor szaro-beżowy

http://img337.imageshack.us/img337/7025/5786h.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i do tego dwie poduszki wrzosowe, nie wiem jeszcze czy poduch nie oddam, muszę przymierzyć wszystko na łóżko czy nie będzie za dużo tego dobrego, może lepsze będą poduszki z innej serii :rolleyes:

http://img651.imageshack.us/img651/9388/5789v.jpg

Uploaded with ImageShack.us

MarJel teraz dopatrzyłam -co to za wneka w suficie nad oknem? Będziesz tam miała jakieś dodatwkoe oświetlenie ?

Musze wkońcu wymyślić zabudowe g-k sufitu w kuchni bo nigdy nie zaczne działać dalej :bash:Problem mam z wysokościa bo juz wyszło 2,65 cm (miało być na gotowo 2,70-2,75) a jak jeszcze poobnizam płytami może wyjśc taka niska norka z tej mojej kuchni.

Wiesz co? Następnym razem naprawdę napiszę pw :jawdrop:

I nie wiem, czy doczytałaś u Sharlotki.

To chyba mogę publicznie napisać? :rotfl:

W MediaMarkt można obejrzeć Delonghi Icona. Przynajmniej w Białymstoku.

Ale Ciebie bardziej Brillante interesuje?

Dzięki kochana, też odkryłam czajnik na stronce MM, miałam nawet dzisiaj podjechać i sprawdzić, ale jakiś szał w sklepach ludzie mieli wolne i zrezygnowałam.

Brlilante mi się podoba, ale pewnie nie są dostępne w PL, przynajmniej w necie nie znalazłam, a wolałabym jednak tą serie zobaczyć na żywo...

Karolinka, ja zaczynam wątpić że z krzesłami to zbieg okoliczności:rolleyes:

Olu, nie było żadnych Olek, możesz spać spokojnie :lol2:

Kakusku, to wnęka na roletę, nie wiem w sumie po co, ale zrobili to jest;), miałam ci ostatnio zrobić obiecane foty, poszczególnych szafek w kuchni z wymiarami, ale nie zdążyłam bo m mnie pospieszał, ale pamiętam o tobie.

Byłam w home&you i kupiłam kolejną narzutę i do niej dwie poduszki

Nie lubie Cię:p:P (żarcik:hug:)

Tez się nad nią zastanawiam... MarJelko powiedz mi czy ten Twój kolor ma rzeczywiście coś wspólnego z szarym?;)

A poduchami możemy zawsze się jakoś wymienić, ja też wolę różne od narzuty:rotfl:

Edytowane przez agawi74

Nie lubie Cię:p:P (żarcik:hug:)

Tez się nad nią zastanawiam... MarJelko powiedz mi czy ten Twój kolor ma rzeczywiście coś wspólnego z szarym?;)

A poduchami możemy zawsze się jakoś wymienić, ja też wolę różne od narzuty:rotfl:

Wiedziałam że zaraz się pojawisz he he:lol:, to wszystko przez ciebie, że ją kupiłam:P proszę do mnie nie mieć pretensji ;)

Ona jest taka dziwna niby szara, niby beżowa, zależy jakie światło pada, ale kolor sam w sobie jest bardzo ładny i powinien pasować do każdego wnętrza bo jest taki neutralny:rolleyes:

Rozmiar 220/190

W środę zrobię foty, jak ją rzucę na łóżko, mam 7 dni w razie jakby nie pasowała mogę oddać.

Wiedziałam że zaraz się pojawisz he he:lol:, to wszystko przez ciebie, że ją kupiłam:P

Nie przeze mnie, tylko dzięki mnie masz ładną narzutę:p:p:p:wiggle::wiggle::wiggle:

W środę zrobię foty, jak ją rzucę na łóżko, mam 7 dni w razie jakby nie pasowała mogę oddać.

To ja poczekam:popcorn:ale dla mnie i tak będzie za mała;)

Z tym oddawaniem to się nie śpiesz, zawsze ktoś z podglądaczy może odkupi:rotfl:

Martusia, niezłe jaja z tymi kinkietami, masz kobieto gust i każdy kopiuje Twoje pomysły, jesteś inspiracją dla wielu. W sumie to bardzo miłe, chyba?:) Mówię Ci że zrobiłabyś karierę jako dekoratorka wnętrz. Tak naprawę, każdy kto kiedykolwiek próbował urządzać domek lub mieszkanie wiem jakie to trudne, a Ty wszystko tak pięknie i z gustem zaplanowałaś i zrealizowałaś. Ostatnio zachwycił mnie pomysł na szafę w pokoju córci - suuuuper (chyba nawet zainspiruje się tym pomysłem u siebie jeśli pozwolisz?) Pozdrawiam

Hej Marto!

Przynajmniej wiesz,że nie ja chciałam Ci podkupić kinkiety :)Jeśli facet przeczytał Ci liste to masz nie tylko moje słowo-ale i potwierdzenie w postaci nazwisk :D

Zreszta z doświadczenia wiem jak działa sprzedaż w internetowych sklepach.Widnieje artykuł na stronie ale fizycznie w magazynie nie ma go w sprzedaży bo np: jest uszkodzony.Albo ktoś wysłał drugi w ramach reklamacji,a nikt nie zdjął sztuki ze stanu magazynowego.

Dlatego z końcówkami stanu magazynowego nalezy (niestety) być ostrożnym :(

Muszę się pochwalić,że ja Marty kuchnię (i nie tylko) widziałam na żywo.I jest jeszcze ładniejsza niz na zdjęciach :o

Marta!

W "naszej sprawie" zadzwonię do Ciebie juz po święcie.Mam nadzieję,że wytrzymasz ;)

Buziaki!

Edytowane przez lady in red