kakusek 31.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Lady ma racje.Ja tak własnie czekałam na kontakty zewnetrzne.Najpeirw tłumaczyli sie ze juz wysyłaja a potem ze dopiero zamowili w Niemczech i czekaja na dostawe.Myslałam ze jajko zniose Marta widzisz jakie u mnie tempo budowlane-NIC sie nie dzieje wiec spokojnie poczekam na wymiary szafek do Twojej przeprowadzki Swoją droga że pamietasz o tym majac tyle na głowie i ciagle prośby o inne informacje-jestes Kochana:hug: Ja właśnie wróciłam z dzieciakami z wyprawy za slodyczami (Halloween ) i jak tylko pójdą spać znów siadam na necie w poszukiwaniu płytek na parter . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.10.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Martusia, szczeka mi klasnela na to, co napisalas o tych lampach...tak jakos dziwnie sie poczulam i ciarki mnie oblecialy... Przerazajace jednak troche... Kakusku, poszukaj tych plytek w moim watku a nie po internecie;) Edytowane 31 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 u nas też były halloweenowe dzieciaki za słodyczami - może to Ty Kakusku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A My (to apropo hallowen) dziś dekoracje z dyń wycinaliśmy :)Kilka dyń kupiliśmy (fajne "gęby" nam wyszły) więc z miążu pojutrze zupa dyniowa i zapas pestek (po wysuszeniu) na zimę mamy. To tak apropo walki z kryzysem A wczoraj na hallowinowej imprezie byliśmy-takiej z przebraniami .Pierwszy raz na takiej imprezie byłam i BARDZO fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 31.10.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Pasie gdybym do Ciebie zaglądła to pewnie by mnie jesszcze w domu nie było Hazeleyes1982 ja te płytki juz z przyzwyczajenia przegladam bo a noz nagle odkryje Ameryke Zaczynam dojrzewać do mysli że pora ruszyć d....i wybrac sie do tego AMx-Flizu osobiście Aaaaaaa pytałam o wanne i chyba jednak kupowałaś ją w 123? Widzę ze jakieś upusty są-ciekawe jak długo (może zdąże:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.11.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Niezla historia z kinkietami...;)skoro facet pozbieral tyle zamowien na nie to moze Szwedzi wypuszcza nowa partie na te okolicznosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.11.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 MarJel jak będziesz na budowie możesz zrobić dla mnie zblizenie kamienia przy kominku?Dokładniej chodzi mi o połaczenie płaszczyz pionowych z poziomymi.U mnie dalej kominek nie "obrobiony" i zastanawiam się jak Panowie mają zamiar połaczyć te ranty (czy zrobią tak jak przy płytkach na 45 st czy jedna płaszczyzna (i która) będzie zachodziła na drugą) Chciałabym mieć to łączenie jak najmniej widoczne więc może wyśle im Twoją fote z "instrukcja" bo przypuszczam że u Ciebie jak zwykle ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.11.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Niezla historia z kinkietami...;)skoro facet pozbieral tyle zamowien na nie to moze Szwedzi wypuszcza nowa partie na te okolicznosc. Aneta, też o tym pomyślałam - pewnie pomyślą: z tym Carltonem??? Ale jak się tak zabijają, to wyprodukujcie im:) A poważnie, to gdy przerabiałam ten temat - dlaczego towar można wrzucić do koszyka, po czym telefon lub mail, że nie ma - wszystkie sklepy przyznawały, że oferta w sklepie to niejako tylko katalog produktów, gdy klient zamówi, piszą do producenta o przysłanie, i wtedy wiadomo, czy dany produkt w ogóle jest dostępny/ nadal w produkcji. MarJel, narzuta przepiękna, też mam ją na oku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 01.11.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) z tymi kinkietami ??? fakt są bardzo ładne i jak dla mnie pasują do Twojego salonu cyt.: Ale co się dziwić, skoro Twój wątek ma ponad 200 tysięcy wyświetleń - wiesz, ile osób czyta FM w poszukiwaniu pomysłów i inspiracji nooo, dla mnie jsteś WIELKĄ INSPIRACJĄ i bardzo chętnie zgapiłabym od Ciebie wszystko tylko u mnie to jeszcze daleko do tego etapu cyt.: ja też pod wpływem forum dzisiaj coś popełniłam cyt.: Byłam w home&you i kupiłam kolejną narzutę i do niej dwie poduszki, choć już mam na wszystkie łóżka narzuty+poduszki cyt.: Nie mogłam się powstrzymać, tym bardziej że była ostatnia i może już ich nie być, kolor szaro-beżowy moja mama ma tą właśnie narzutę...jest świetna udane łowy Mar Jel bardzo fajny kolor cyt.: masz kobieto gust i każdy kopiuje Twoje pomysły, jesteś inspiracją dla wielu. :yes: ale już Ci o tym pisałam pokoje dzieci cudowne, szczególnie córeczki spodobał mi się bardzo cyt.: skoro facet pozbieral tyle zamowien na nie to moze Szwedzi wypuszcza nowa partie na te okolicznosc :rotfl: a Tobie powinien sprezentować te kinkiety Ja jeszcze o kinkietach MarJel możesz mi napisać nazwę kinkietów, które masz w kuchni nad zlewem ? Takie ala pochodnie tylko odwrócone. Czy one dają sporo światła? edit: kurcze nie umiem cytować Edytowane 1 Listopada 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.11.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Byłam w home&you i kupiłam kolejną narzutę i do niej dwie poduszki, choć już mam na wszystkie łóżka narzuty+poduszki http://img337.imageshack.us/img337/7025/5786h.jpg Uploaded with ImageShack.us MarJel! Kupiłaś moją*narzutę! Weź mi przypomnij jakie ona ma wymiary? Bo oglądałam ją, macałam, ale zapomniałam. Mam łóżko 180, będzie dobra? Jest jakaś promocja na nie, czy nadal kosztują*ponad 300pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 marjel jestem dopiero na 26 stronie. jeszcze nie mieszkacie?przecież w maju już miałaś większość. a fryzjernia piękna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.11.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 marjel jestem dopiero na 26 stronie. jeszcze nie mieszkacie?przecież w maju już miałaś większość. a fryzjernia piękna:rolleyes: Monia...do świąt powinnas skonczyc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 01.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 MarJel`ko ja pod wpływem tych czarnych list - podglądaczy, zgapiaczy i pokupywaczy postanowiłam się przywitać i dać znać że czytam, a jak "perfidnie" będę zgapiać dam znać, bo nie chcem tak z ukrycia. Chociaż hmm może już coś kupiłam pod Twoim wpływem... pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Monia...do świąt powinnas skonczyc;)przecież my mieszkamy od 18 maja:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Monia...do świąt powinnas skonczyc;) przecież my mieszkamy od 18 maja:p Ola chyba miała na myśli to, że skończysz czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.11.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ola chyba miała na myśli to, że skończysz czytać Dokładnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a ja już skończyłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 01.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 MarJel, dzięki za info dotyczące lamp w dziecięcej łazience. Chyba jednak ten model mi nie oświetli odpowiednio łazienki. W ogóle to już sama nie wiem czy ta czarne łazienka to nie fanaberia... Carltonów nie zamawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Kochana mam pytanko odnośnie łóżka (już masz mnie pewnie dosyć): czy kupowaliśmy u Stanucha materac ? Oglądałam go, jest super twardy, ale jakoś boję się takich "no name". Zamówiłam łóżko podobne do Twojego w kolorze ... czarnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 02.11.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Martuś, coś dla Ciebie znalazłam, mam nadzieję że nikt nie podkupi:) http://allegro.pl/duzy-kinkiet-czarny-abazur-lovely-home-i1893758307.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts