Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Saluś ja też rozglądam sie za fajnym grafitem ale z takiego wychodzącego z czerni, trzeba uważać na te grafity, bo czasami potrafią wpadać w inne kolory i tak ostatnio znajoma pomalowała sobie ściankę na grafit ale wpada on jakoś w zieleń! inna ścianka która miała być jasno szara jest jakaś niebieskawa, więc zwróć na to uwagę ;) Jak mi coś wpadnie w oko, to dam znać :)

Martuśka dawaj zdjęcia kostki, czas najwyższy :)

Buziaki :***

Saluś ja też rozglądam sie za fajnym grafitem ale z takiego wychodzącego z czerni, trzeba uważać na te grafity, bo czasami potrafią wpadać w inne kolory i tak ostatnio znajoma pomalowała sobie ściankę na grafit ale wpada on jakoś w zieleń! inna ścianka która miała być jasno szara jest jakaś niebieskawa, więc zwróć na to uwagę ;) Jak mi coś wpadnie w oko, to dam znać :)

Martuśka dawaj zdjęcia kostki, czas najwyższy :)

Buziaki :***

Karolcia

Masz rację z tymi kolorami to różnie bywa ...

A kiedyś mieszkałam w blokach i miałam UWAGA pomarańczowy salon, żółtą sypailnię i niebieski gabinecik

jak dodam że kuchnię niebiesko-zółtą to co poniektórym cofnie się kolacja...... Ale wtedy ,mnie się to podobało

hahahahah

A teraz taki dylemat z kolorem grafitowym hmmm:P

Martusia

No dawaj choć kawałek tej kostki bośmy ciekawe :-)

całusy

Saly

P.S ŁADNY GRAFIT NADAL POSZUKIWANY :-)

Marta nawet sie nie zastanawiaj tylko zlec sprzatanie...;)ja porwalam sie na to sama bo podobnie jak Yokasta myslalam, ze jestem niezastapiona i ze to lubie i juz w trakcie sprzatania przeklinalam moje "blond cebulki " i zastanawialam sie czemu nie zaangazowalam w ta robote profesjonalnej firmy...:rolleyes:nawet jesli nie zrobia tego idealnie - tzn po Twojej mysli to na pewno odsprzataja a to bardzo ulatwia. Ja swoj dom sprzatalam ponad tydzien - sama ...i po przeprowadzce bylam tak tym wszystkim zmeczona, ze nawet ta pierwsza noc mnie tak nie cieszyla.:sick::p

no wlasnie beda zdjecia z pola walki?;)

Anetko :) a Ty jeszcze z dwójką dzieci to sprzatałaś :jawdrop: to jest wyczyn !

Ja mam sporo wolnego czasu ostatnio ;) i sprzątanie mnie nie przeraża, na dodatek wydaje mi się że wcale nie ma tego tak dużo bo staram się na bieżąco sprzątać :).

Lukaszek byl z tesciami , a ze mna na budowe jezdzila moja Macocha - boze co za okropne okreslenie...:rolleyes::sick:Ona zajmowala sie Marysia, ja ja tylko karmilam no i sprzatalam bo ja glupia wszystko chcialam sama ...;)

u mnie bylo sporo sprzatania bo my wszystko na odleglosc a jakie sa ekipy od wykonczeniowki to wszyscy wiemy - maja wszystko w 4 literach i zostawiaja straszny syfffff:sick:

hej Marjel . ja miałam pania z córką , które u mnie są stale. ja im płyny kupowałam ,paluszkiem pokazywałam co jak i gdzie . :p a żeby nie było sama też i okna i podłogi. ja też nie lubię wpuszczac obcych ludzi do sprzatania.:o dlatego przymykam oczy na lekkie niedociągnięcia mojej sprzatającej.ale ja bym to :wiggle: duuużo lepiej zrobiła,:wiggle: ale ani chęci, ani czasu

Którą? bo w kuchni są aż trzy odcienie szarości:P

Może kiedyś założysz prywatny album w necie? Dala swoich kuleżanek :p

Chodziło mi o tą szarość wokoło wysokiej zabudowy i o ile pamiętam szare było też w okolicach spiżarki :) takie bardzo ładnie szare :)

A co do prywatnego albumu, to nie wiedziałam, że tak się da :popcorn: tylko problem leży w tym, że najpierw zdjęcia trzeba wrzucić na fotosik czy gdzieś, a wtedy to one już idą w świat nawet jak na muratorze da się zrobić jakieś ograniczenia :eek: ale jak chcesz to może w weekend zrobię jakieś zdjęcia i Ci prześlę na maila, o! Tylko nie mam pewności czy przejdą, bo mój mail nie ogarnia za dobrze zdjęć. Ale mogę spróbować :) tylko wyślij mi na priv swój adres e-mail :)

cyt.: Leia, nilaf, jestem purpurowa;), nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie komplementy, baaardzo dziękuję. nilaf, mam ten namiar na kinkiety, ale w tej sprawie, na razie ciiii :p

Marjel, ja nie jestem skora do prawienia komplementów...Ale jak ktoś tworzy takie wnętrza jak Ty, które bardzo mi się podobają to po prostu piszę to co czuję :yes: Jest jeszcze kilka dziewczyn, które podziwiam za piękne domy jakie stworzyły i do których wpadłam od Ciebie...ale jeszcze u nich się nie odezwałam :oops: Chciałabym częściej być na forum ale cierpię na chroniczny brak czasu i raz na jakiś czas wpadam tu, wpadam tam i niestety nigdzie nie jestem na bieżąco :cry:

Z tą profesjonalną ekipą sprzątającą to dobry pomysł :yes: jak najbardziej do tego pierwszego sprzątania. Ja podobnie jak yokasta ( WITAM Cię YOKASTA tak na szybciutko, na razie u MarJel) wszystko robię sama, ponieważ uważam, że nikt tego nie zrobi lepiej ode mnie...i to nie tylko z porządkami tak jest, niestety...Moja rodzina uważa, że u mnie to już choroba...i tyram jak taki głupi osiołek do tego stopnia,że jak ostatnio się schyliłam z odkurzaczem to już się nie podniosłam :cry::cry::cry: Ja też chciałabym mieć swoją galerię, wątek jak będę się wykańczała tylko jakoś inaczej muszę się zorganizować bo tak to chyba bez sensu jak nie prowadzi się go na bieżąco?

MarJelko a czy mogłabyś mi napisać nazwę tych kinkietów, które JUŻ MASZ :lol2:...te nad zlewem w kuchni? Ja w sumie jeszcze nie jestem na etapie kupowania oświetlenia ale tak z ciekawości, na przyszłość :D ...wpisałabym sobie nazwę do swojego kajecika :)

Edytowane przez Leia

Martusia, czy to u Ciebie widzialam fioletowego pantona:-? Moni mnie natchnela swoimi pantonami i chyba se zapodam jednego do lazienki spa ale tylko jakis szalony kolor wchodzi w gre, bo lazienka jest bardzo stonowana (moze nawet ZA bardzo;)).Jesli to nie Martusia, to moze Wy dziewczyny pamietacie, u kogo widzialyscie takie cudo:-? Z gory dziekuje!

Hazeleyes ja widziałam...u Martusi :yes: ;) takie fioletowe :yes:

edit: a może coś mi się pokręciło...chciałam teraz znaleźć i nie mogę :(

...........................................................................................................

ALE ZA TO ZNOWU TRAFIŁAM NA PRZECUDNEJ URODY ŁÓŻKO W SYPIALNI !!!

MarJel doczytałam, że robił je tapicer...czy mogłabyś mi napisać jakieś informacje o tym łóżku ????? kto, gdzie, za ile ??? może lepiej na priv ? plijzzzzzz

ale dzisiaj sobie pobuszuję u Ciebie za wszystkie czasy :wiggle: co za uczta dla moich oczu :D

Edytowane przez Leia

Hazel... tutaj masz pantona http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel/page43 (sorki ze skracam Towjego nicka ale trudny do zapamietania ;))

MarJel bede wdzieczna za fotke łączenia kamienia bo chyba muszę jeszcze raz dogadać szczegóły z kamieniarzem .Oni szlifowali Ci go jak płytki do 45 st?

To od początku

Zdjęcia kostki będą w swoim czasie, na razie jest tak zasypana piachem że nic nie widać. Po drugie robią się schodki wejściowe i taras, poczekam aż skończą i obfocę całość:p

Kolejna sprawa, ekipa sprzątająca, umówiona, na poniedziałek 8.15, a co!:p

praha, no pewnie że chcem foty brata mojego benia, w końcu to rodzina, nie;)? zaraz wyślę maila

Leia, oczywiście, że nie trzeba galerii prowadzić na bieżąco, wystarczy w wolnej chwili, zachęcam i uprzedzam, że to okrutny złodziej czasu, ale jakże przyjemny:)

Ups, już mnie chyba pytałaś o te kinkiety w kuchni, a mi się zapomniało, to MASSIVE Kinkiet Calista http://www.ceneo.pl/1620915

Są dość duże, mają ponad 50cm i u mnie są powieszone do góry nogami

Zaraz o łóżku wyślę info.

pysiaczku, bardzo ci dziękuję, faktycznie kuchnia w ogóle nie była sprzątana i wycierana, na tyle kurzu w domu, ciągle błyszczy, już wiem, że będzie ekstra w utrzymaniu czystości:rolleyes:

agwi, te zasłony są z tafty, jeszcze nie zamówiłam, umówiłam się jednak z panią u mnie w domu, bo nie mogłam się zdecydować na kolor.....

Oprócz tego będę u nich szyła jeszcze do paru okien, wiem że cena i mąż mnie zabije:o, ale znalazłam u nich tkaniny, które już dawno mi chodziły po głowie. Licząc od przyszłego wtorku za 3 tyg. będą efekty. Nie będzie żadnych bajerów, także spokojnie:P

Będą proste ładne zasłonki, więcej nie zdradzę:rolleyes:

Hezel, czy to znowu jakiś quiz ,,u kogo jest filetowy panton?":lol2: To racja był na wizualkach, a teraz jest u mnie w łazience:yes:

Kaka proszę zbliżenie łączenia, niestety fota tel. to tak sobie widać

http://img824.imageshack.us/img824/5839/20111104111256.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img51.imageshack.us/img51/7861/20111104111320.jpg

Uploaded with ImageShack.us