Saly 03.11.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 eeee, tego poprostu na fotce nie widać, zresztą nie ty pierwsza pytasz co to za grafit, tak że ślepota ci nie grozi;) Acha to dobrze... Szukam jakiegoś ładnego grafitu... Może ktoś coś poleci???? i ma jakieś zdjątko fajne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Saluś ja też rozglądam sie za fajnym grafitem ale z takiego wychodzącego z czerni, trzeba uważać na te grafity, bo czasami potrafią wpadać w inne kolory i tak ostatnio znajoma pomalowała sobie ściankę na grafit ale wpada on jakoś w zieleń! inna ścianka która miała być jasno szara jest jakaś niebieskawa, więc zwróć na to uwagę Jak mi coś wpadnie w oko, to dam znać Martuśka dawaj zdjęcia kostki, czas najwyższy Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Saluś ja też rozglądam sie za fajnym grafitem ale z takiego wychodzącego z czerni, trzeba uważać na te grafity, bo czasami potrafią wpadać w inne kolory i tak ostatnio znajoma pomalowała sobie ściankę na grafit ale wpada on jakoś w zieleń! inna ścianka która miała być jasno szara jest jakaś niebieskawa, więc zwróć na to uwagę Jak mi coś wpadnie w oko, to dam znać Martuśka dawaj zdjęcia kostki, czas najwyższy Buziaki :*** Karolcia Masz rację z tymi kolorami to różnie bywa ... A kiedyś mieszkałam w blokach i miałam UWAGA pomarańczowy salon, żółtą sypailnię i niebieski gabinecik jak dodam że kuchnię niebiesko-zółtą to co poniektórym cofnie się kolacja...... Ale wtedy ,mnie się to podobało hahahahah A teraz taki dylemat z kolorem grafitowym hmmm:P Martusia No dawaj choć kawałek tej kostki bośmy ciekawe całusy Saly P.S ŁADNY GRAFIT NADAL POSZUKIWANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Marta nawet sie nie zastanawiaj tylko zlec sprzatanie...;)ja porwalam sie na to sama bo podobnie jak Yokasta myslalam, ze jestem niezastapiona i ze to lubie i juz w trakcie sprzatania przeklinalam moje "blond cebulki " i zastanawialam sie czemu nie zaangazowalam w ta robote profesjonalnej firmy...:rolleyes:nawet jesli nie zrobia tego idealnie - tzn po Twojej mysli to na pewno odsprzataja a to bardzo ulatwia. Ja swoj dom sprzatalam ponad tydzien - sama ...i po przeprowadzce bylam tak tym wszystkim zmeczona, ze nawet ta pierwsza noc mnie tak nie cieszyla. no wlasnie beda zdjecia z pola walki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Anetko a Ty jeszcze z dwójką dzieci to sprzatałaś to jest wyczyn ! Ja mam sporo wolnego czasu ostatnio i sprzątanie mnie nie przeraża, na dodatek wydaje mi się że wcale nie ma tego tak dużo bo staram się na bieżąco sprzątać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Anetko a Ty jeszcze z dwójką dzieci to sprzatałaś to jest wyczyn ! Ja mam sporo wolnego czasu ostatnio i sprzątanie mnie nie przeraża, na dodatek wydaje mi się że wcale nie ma tego tak dużo bo staram się na bieżąco sprzątać . Lukaszek byl z tesciami , a ze mna na budowe jezdzila moja Macocha - boze co za okropne okreslenie...:sick:Ona zajmowala sie Marysia, ja ja tylko karmilam no i sprzatalam bo ja glupia wszystko chcialam sama ... u mnie bylo sporo sprzatania bo my wszystko na odleglosc a jakie sa ekipy od wykonczeniowki to wszyscy wiemy - maja wszystko w 4 literach i zostawiaja straszny syfffff:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 hej Marjel . ja miałam pania z córką , które u mnie są stale. ja im płyny kupowałam ,paluszkiem pokazywałam co jak i gdzie . a żeby nie było sama też i okna i podłogi. ja też nie lubię wpuszczac obcych ludzi do sprzatania. dlatego przymykam oczy na lekkie niedociągnięcia mojej sprzatającej.ale ja bym to duuużo lepiej zrobiła, ale ani chęci, ani czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 04.11.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Którą? bo w kuchni są aż trzy odcienie szarości:P Może kiedyś założysz prywatny album w necie? Dala swoich kuleżanek Chodziło mi o tą szarość wokoło wysokiej zabudowy i o ile pamiętam szare było też w okolicach spiżarki takie bardzo ładnie szare A co do prywatnego albumu, to nie wiedziałam, że tak się da tylko problem leży w tym, że najpierw zdjęcia trzeba wrzucić na fotosik czy gdzieś, a wtedy to one już idą w świat nawet jak na muratorze da się zrobić jakieś ograniczenia ale jak chcesz to może w weekend zrobię jakieś zdjęcia i Ci prześlę na maila, o! Tylko nie mam pewności czy przejdą, bo mój mail nie ogarnia za dobrze zdjęć. Ale mogę spróbować tylko wyślij mi na priv swój adres e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.11.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 MarJel,nawet się nie zastanawiaj - jeśli tylko możesz, zatrudnij ekipę do sprzątania, a sama uczcij dzień przeprowadzki z rodziną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 04.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) cyt.: Leia, nilaf, jestem purpurowa;), nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie komplementy, baaardzo dziękuję. nilaf, mam ten namiar na kinkiety, ale w tej sprawie, na razie ciiii Marjel, ja nie jestem skora do prawienia komplementów...Ale jak ktoś tworzy takie wnętrza jak Ty, które bardzo mi się podobają to po prostu piszę to co czuję Jest jeszcze kilka dziewczyn, które podziwiam za piękne domy jakie stworzyły i do których wpadłam od Ciebie...ale jeszcze u nich się nie odezwałam Chciałabym częściej być na forum ale cierpię na chroniczny brak czasu i raz na jakiś czas wpadam tu, wpadam tam i niestety nigdzie nie jestem na bieżąco Z tą profesjonalną ekipą sprzątającą to dobry pomysł jak najbardziej do tego pierwszego sprzątania. Ja podobnie jak yokasta ( WITAM Cię YOKASTA tak na szybciutko, na razie u MarJel) wszystko robię sama, ponieważ uważam, że nikt tego nie zrobi lepiej ode mnie...i to nie tylko z porządkami tak jest, niestety...Moja rodzina uważa, że u mnie to już choroba...i tyram jak taki głupi osiołek do tego stopnia,że jak ostatnio się schyliłam z odkurzaczem to już się nie podniosłam :cry: Ja też chciałabym mieć swoją galerię, wątek jak będę się wykańczała tylko jakoś inaczej muszę się zorganizować bo tak to chyba bez sensu jak nie prowadzi się go na bieżąco? MarJelko a czy mogłabyś mi napisać nazwę tych kinkietów, które JUŻ MASZ ...te nad zlewem w kuchni? Ja w sumie jeszcze nie jestem na etapie kupowania oświetlenia ale tak z ciekawości, na przyszłość ...wpisałabym sobie nazwę do swojego kajecika Edytowane 4 Listopada 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 MarJel nieustannie zachwycam się Twoją kuchnią I patrząc na nią to żadnej konieczności sprzątania tam nie widzę Szkoda, że szafki do sypialni znów uszkodzone przyszły. Mi też ostatnio kurier zniszczył przesyłkę. Komódka pod tv pasuje idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jak tam zasłona?http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/zarlok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.11.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Martusia, czy to u Ciebie widzialam fioletowego pantona:-? Moni mnie natchnela swoimi pantonami i chyba se zapodam jednego do lazienki spa ale tylko jakis szalony kolor wchodzi w gre, bo lazienka jest bardzo stonowana (moze nawet ZA bardzo;)).Jesli to nie Martusia, to moze Wy dziewczyny pamietacie, u kogo widzialyscie takie cudo:-? Z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 04.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) Hazeleyes ja widziałam...u Martusi takie fioletowe edit: a może coś mi się pokręciło...chciałam teraz znaleźć i nie mogę ........................................................................................................... ALE ZA TO ZNOWU TRAFIŁAM NA PRZECUDNEJ URODY ŁÓŻKO W SYPIALNI !!! MarJel doczytałam, że robił je tapicer...czy mogłabyś mi napisać jakieś informacje o tym łóżku ????? kto, gdzie, za ile ??? może lepiej na priv ? plijzzzzzz ale dzisiaj sobie pobuszuję u Ciebie za wszystkie czasy co za uczta dla moich oczu Edytowane 4 Listopada 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.11.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Martuśka miała taki chyba na wizualkach łazienki przsypialnianej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.11.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Dzieki Dziewczynki.Mam tylko wrazenie, ze widzialam fotke a nie wizualke fioletowego pantona u MarJelki w lazience...no nic, poczekam-pozniej sie wyjasni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Hazel... tutaj masz pantona http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel/page43 (sorki ze skracam Towjego nicka ale trudny do zapamietania ) MarJel bede wdzieczna za fotke łączenia kamienia bo chyba muszę jeszcze raz dogadać szczegóły z kamieniarzem .Oni szlifowali Ci go jak płytki do 45 st? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.11.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Łoj ale naskrobałyście, idę czytać i zaraz odpowiadam, mam fotkę łączenia kaka, za dłuższy moment ;)zgram i wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 kakusek, nie ma:confused: co do nicka, to ja wrecz nalegam, zeby go skracac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.11.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 To od początku Zdjęcia kostki będą w swoim czasie, na razie jest tak zasypana piachem że nic nie widać. Po drugie robią się schodki wejściowe i taras, poczekam aż skończą i obfocę całość Kolejna sprawa, ekipa sprzątająca, umówiona, na poniedziałek 8.15, a co! praha, no pewnie że chcem foty brata mojego benia, w końcu to rodzina, nie;)? zaraz wyślę maila Leia, oczywiście, że nie trzeba galerii prowadzić na bieżąco, wystarczy w wolnej chwili, zachęcam i uprzedzam, że to okrutny złodziej czasu, ale jakże przyjemny:) Ups, już mnie chyba pytałaś o te kinkiety w kuchni, a mi się zapomniało, to MASSIVE Kinkiet Calista http://www.ceneo.pl/1620915 Są dość duże, mają ponad 50cm i u mnie są powieszone do góry nogami Zaraz o łóżku wyślę info. pysiaczku, bardzo ci dziękuję, faktycznie kuchnia w ogóle nie była sprzątana i wycierana, na tyle kurzu w domu, ciągle błyszczy, już wiem, że będzie ekstra w utrzymaniu czystości:rolleyes: agwi, te zasłony są z tafty, jeszcze nie zamówiłam, umówiłam się jednak z panią u mnie w domu, bo nie mogłam się zdecydować na kolor..... Oprócz tego będę u nich szyła jeszcze do paru okien, wiem że cena i mąż mnie zabije:o, ale znalazłam u nich tkaniny, które już dawno mi chodziły po głowie. Licząc od przyszłego wtorku za 3 tyg. będą efekty. Nie będzie żadnych bajerów, także spokojnie:P Będą proste ładne zasłonki, więcej nie zdradzę Hezel, czy to znowu jakiś quiz ,,u kogo jest filetowy panton?":lol2: To racja był na wizualkach, a teraz jest u mnie w łazience:yes: Kaka proszę zbliżenie łączenia, niestety fota tel. to tak sobie widać http://img824.imageshack.us/img824/5839/20111104111256.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img51.imageshack.us/img51/7861/20111104111320.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts