Karolina i Artur P 05.11.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Jak tam Martusia ??? Walizki pakujesz??? Ja nie mogę doczekać się mojej przeprowadzki, a sama wiesz na jakim etapie jestem.... Gybym była na Twoim miejscu,miała tak dopieszczony, śliczny domek to chyba bym po nocach nie spała... straaaaasznie Ci zazdroszczę!!! P.S Ale Twoje dzieciaczki urosły!!! Kiedy ostatnio widziałam synia to na rękach go nosiłam a teraz taki kawaler! Maja jest prześliczna Szykujcie strzelbę , bo od jej adoratorów to sie nie odpędzicie Buźka :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.11.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Zaczyna się u mnie WIELKI TYDZIEŃ! Ale od początku i spokojnie.... oddycham..... odliczam 1, 2, 3,4, 5,6 dni do przeprowadzki:jawdrop: Planowałam przełożyć od tydzień, nie ma jednak mowy, mąż się uparł, a jak on się przenosi, wiadomo idę, idziemy za nim:P Dziś ostatni dzień relaksu, a od jutra: Zaczynamy poniedziałek 8.15 wchodzi ekipa sprzątająca, wraca mój wykonawca skończyć parę istotnych szczegółów, przyjdą 3 kinkiety(nie carltony:P), ale inne moje wymarzone! Panowie, robią wciąż taras, schody zewnętrzne już skończyli Wtorek, przyjeżdża Pani z eurofiran na pomiar zasłon, nadal działa ekipa sprzątająca i wykonawca, my prawdopodobnie będziemy robić zakupy w media markt ...... Środa, montaż balustrady szklanej na schodach wewnętrznych, oraz montaż balustrad na balkonach Czwartek, prawdopodobnie montaż rolet rzymskich ( okno w kuchni i 3 w jadalni) Pakujemy się i przewozimy:o 11.11.2011r -PIĄTEK PLANUJEMY ZAMIESZKAĆ! :rotfl::rotfl: Hezelku, nie wiem czy o tą chodzi? WALLQUEST PIAZZA ZZ 51509 http://alejka.pl/tapeta-ekskluzywna-na-flizelinie-do-salonu-wallquest-piazza-zz-51509.html Leia, dziękuję za propozycję, piękna ta na biurko, ale sprawdziłam cenę... Karolcia, dziękuję za komplementy dzieciowe, rośnie mi pannica fakt, a synek do niedawna był taki słodziutki na rączkach, a teraz wszędzie go pełno i tylko kombinuje coby tu nabroić, mamy z nim co dobrego Twoja Juliśka, już mówiłam że śliczna mieszanka mamusiowo- tatusiowa, teraz jeszcze siedzi spokojnie w wózeczku, poczekaj aż zacznie chodzić, ale czekaj ona już czasem nie raczkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 no no no, to faktycznie WIELKI TYDZIEŃ przez Wami:rotfl:Powodzenia i trzymam kciuki, by wszystko poszło jak należy. Jaką tkaninę wybrałaś na rolety?A pokażesz kinkiety, jak już przyjdą i będą na pewno Twoje, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.11.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 MarJelko, kciukasy mooocno trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.11.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 no no no, to faktycznie WIELKI TYDZIEŃ przez Wami:rotfl: Powodzenia i trzymam kciuki, by wszystko poszło jak należy. Jaką tkaninę wybrałaś na rolety? A pokażesz kinkiety, jak już przyjdą i będą na pewno Twoje, co??? Sharlotko, dokładnie co to za tkanina to najlepiej spytać Lady in red bo to od niej z firmy zamawiałam,w każdym bądź razie końcówka tkaniny i podobno do mnie poszły już ostatki, dostałam też spory rabacik tak po mojemu to taka bardzo naturalna będzie, coś jakby lniano-bawełniane, złamana biel, przepuszczająca duża światła. O kurcze! właśnie Lady! ja ci nie potwierdziłam, że te rolety do Mai i bawialni też jednak chcem, jak przeczytasz miej na uwadze, jutro zadzwonię tak czy siak. Rolety coś w tym stylu http://img838.imageshack.us/img838/5908/cbig11306315.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img836.imageshack.us/img836/1218/22747012.jpg Uploaded with ImageShack.us A kinkiety szt. 3 te; http://img407.imageshack.us/img407/1563/czerwiec22178.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.11.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 MarJelko, kciukasy mooocno trzymam! Anusia, dziękuję i przy okazji gratki, doszły mnie słuchy że temat okien zamknięty:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.11.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 To sie będzie działo-czeka Cie ekscytujący tydzien W środe zabieram komorke z netem do pracy żeby podgladnąć montaż szklanej balustrady Kiedy dojada sofy ? Martusia a jak dzieci reagują na przeprowadzke? Widziały już swoje pokoje czy robisz im niespodzianke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.11.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Moja kuchnia prawie że skończona, brakuje dwóch frontów w wysokiej zabudowie (poszły do poprawy bo stolarz zarysował) Brakuję płyty, zostawiliśmy ją sobie na koniec, sądząc, że zamówimy z dnia na dzień i będzie, okazało się jednak, że moja płyta od niedawna w Polsce jest niedostępna, na szczęście już znaleźliśmy ją i będziemy sprowadzać z Niemiec. Całe szczęście bo kształt ma mało standardowy, a dziura w blacie już jest, by były jaja:rolleyes: http://img72.imageshack.us/img72/4310/dsc0702yd.jpg Hej MarJel chyba się jeszcze u Ciebie nie ujawniałam, ale podglądam i podziwiam nieustannie wnetrza Twojego domku Z ukrycia wyciągnęła mnie ciekawość Chciałabym podpytać Cię o uchwyty w kuchni, bo chyba mamy podobne - to Zobal prawda? Większość uchytów masz na całą szerokość frontów, a ten na froncie od lodówki jest chyba krótszy. Czy on był docinany przez stolarzy czy też zamawiałaś do lodówki inny typ - jeśli to inny uchwyt to jaki ma symbol? Rozumiem, że to ze względu na otwieranie i ewentualną kolizję z opaską zabudowy? Ja muszę wymienić uchwyty w lodówce, bo nie mogę dostawić ścianki maskującej do lodówki właśnie ze względu na kolizję uchwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.11.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Martusia...przeczytalam wlasnie mojemu M. Twoj wywod i smiał się, ze jestes mega zorganizowana-zaplanowane masz wszystko co do sekundy Przy okazji nabaknelam mu o ekipie sprzatajacej i stwierdzil, ze super pomysl-wiec dzieki,Kochana!!! Martulka, trzymam kciukasy! A tak w ogole to magiczna date wybralas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.11.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 To sie będzie działo-czeka Cie ekscytujący tydzien W środe zabieram komorke z netem do pracy żeby podgladnąć montaż szklanej balustrady Kiedy dojada sofy ? Martusia a jak dzieci reagują na przeprowadzke? Widziały już swoje pokoje czy robisz im niespodzianke ? kaka sofy może tydzień, góra dwa, może tak być że tydzień będziemy bez sof, ale są wygodne ektropy w bawialni, więc luzik. Maja się cieszy i nie może doczekać, już planuje pidżama party dla kumpelek, Bartuś chyba jeszcze za mały i nie czai bazy:D W urządzaniu pokoi mieli swój udział( łózko samochód:bash:) więc są na bieżąco w ich urządzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.11.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Hej MarJel chyba się jeszcze u Ciebie nie ujawniałam, ale podglądam i podziwiam nieustannie wnetrza Twojego domku Z ukrycia wyciągnęła mnie ciekawość Chciałabym podpytać Cię o uchwyty w kuchni, bo chyba mamy podobne - to Zobal prawda? Większość uchytów masz na całą szerokość frontów, a ten na froncie od lodówki jest chyba krótszy. Czy on był docinany przez stolarzy czy też zamawiałaś do lodówki inny typ - jeśli to inny uchwyt to jaki ma symbol? Rozumiem, że to ze względu na otwieranie i ewentualną kolizję z opaską zabudowy? Ja muszę wymienić uchwyty w lodówce, bo nie mogę dostawić ścianki maskującej do lodówki właśnie ze względu na kolizję uchwytu Hej Elena, Witaj, my się chyba znamy swego czasu przychodziłam do Ciebie w sprawie szklanych balustrad, tak z ciekawości zamówiłaś już? Masz to oko:D, że zauważyłaś ten uchwyt, tak to zobal, ten przy lodówce to ten sam co reszta, mój stolarz zrobił rysunek jak mają wyszlifować i zobal wyciął i wyszlifował bardziej boczek, a w zasadzie dwa po obu stronach jest takie wycięcie, przez nasze nie dogadanie, bo miało być po jednej. Nie wygląda to jednak źle bo zamrażarka zabudowana też ma tak samo, wygląda to symetrycznie i nawet lepiej niż miało być pierwotnie. Dzisiaj będę jak chcesz pyknę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.11.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Martusia...przeczytalam wlasnie mojemu M. Twoj wywod i smiał się, ze jestes mega zorganizowana-zaplanowane masz wszystko co do sekundy Przy okazji nabaknelam mu o ekipie sprzatajacej i stwierdzil, ze super pomysl-wiec dzieki,Kochana!!! Martulka, trzymam kciukasy! A tak w ogole to magiczna date wybralas! Oluś mój o dziwo mnie namawiał na ekipę sprzątającą ale jestem ciekawa jak sobie poradzą... mówiłam już że to będą mężczyźni Dzięki za kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.11.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Anusia, dziękuję i przy okazji gratki, doszły mnie słuchy że temat okien zamknięty:wave: Ano, na to wygląda MarJel, ja się przypomnę z cokolikiem wokół zabudowy - bo chyba nie zmierzyłaś I przy okazji o jedną jeszcze rzecz zapytam... Ile ma ściana z wysoką zabudową, ale cała - mierzona od okna, do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.11.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ano, na to wygląda MarJel, ja się przypomnę z cokolikiem wokół zabudowy - bo chyba nie zmierzyłaś I przy okazji o jedną jeszcze rzecz zapytam... Ile ma ściana z wysoką zabudową, ale cała - mierzona od okna, do końca? Ja pamiętam Aniu o tym tylko zmierzyć zapominam:oops:, ale zmierzę i cokolik i ścianę, słowo harcerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.11.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Martusia to trzymam kciukasy, żeby się wszytko udało:yes: no i podziwiam Twoje i Wasze zorganizowanie i rozplanowanie wszystkiego:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.11.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ty sie tak w ten mur nie tłuc bo łóżko -samochód fajne Mówisz ze ekipa szorująca to faceci -no no i dziwisz się że mężuś zbytnio nie namawiał Pieron wie jak się zbytnio spocą czy nie będą zdejmować podkoszulków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 O rany, w pierwszej chwili pomyślałam, że przespałam zimę i już Wielkanoc nadchodzi Wygląda na to, że masz wszystko zaplanowane! Trzymam kciuki, żeby żadnych opóźnień nie było! Spakujecie się w jeden dzień? O ja Cię... To się nazywa tempo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.11.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Martuśka no włąśnie Julcia raczkuje, pełza, siada, kręci sie non stop, podnosi się i staje sobie przy róznych przedmiotach by po chwili bachnąć na tyłek A do chodzenia się wyrywa, ale na to ma jeszcze czas Ale fajnie,że przeprowadzka tuż tuz !!! Oczywiście musisz nam sieknąć szczegółową fotorelację zarówno z panami sprzątającymi ;P jak i cała resztą! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 06.11.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Hej Martuś ZAZDROSZCZĘ TEJ WIEKOPOMNEJ CHWILI Oczywiście dołączam się do grona ciekawych i na zdjęcia liczę Jeśli Panowie sprzątający będą w przedziale 25-40 to możesz ich 'złapać" na fotkach Chętnie popatrzymy:yes: P.S Trzymam kciuki za sprawny przebieg manewrów przeprowadzkowych i cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.11.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Marta to i ja trzymam kciuki, myslalam że dopiero w grudniu cię wezmie no ale chyba tez już bardzo chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts