oldzia 06.11.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 MarJeluś no to wielkie gratulacje z okazji przeprowadzki - to wiekopomna chwila, na która nie czekasz tylko Ty z rodzinką, ale wszyscy uczestnicy Twojego wątku:yes:, no i czywiście czekamy na fotorelację Ps. bardzo jestem ciekawa Twojej ekipy sprzątającej - no, no.....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Hej Elena, Witaj, my się chyba znamy swego czasu przychodziłam do Ciebie w sprawie szklanych balustrad, tak z ciekawości zamówiłaś już? Masz to oko:D, że zauważyłaś ten uchwyt, tak to zobal, ten przy lodówce to ten sam co reszta, mój stolarz zrobił rysunek jak mają wyszlifować i zobal wyciął i wyszlifował bardziej boczek, a w zasadzie dwa po obu stronach jest takie wycięcie, przez nasze nie dogadanie, bo miało być po jednej. Nie wygląda to jednak źle bo zamrażarka zabudowana też ma tak samo, wygląda to symetrycznie i nawet lepiej niż miało być pierwotnie. Dzisiaj będę jak chcesz pyknę fotki. Marta, ja z reguły takich detali nie dostrzegam, ale tak mi się wydawało, że to te same uchwyty, a że u mnie z lodówką był problem, to zaciekawiło mnie, jak to jest u Ciebie rozwiazane Ja do ostatniej chwili nie byłam pewna, jakie będą uchwyty i czy w ogóle będą, więc stolarz nie mógł przewidzieć, że potem będzie taka wtopka U mnie to wyszło już w praniu, przy montażu, więc Zobal raczej mi nie pomoże... Stolarz sam będzie szlifował uchwyt, ale problem jest tej natury, że moje uchwyty są czarne i szlifowanie odsłoni metal, a sama ich na taki mat już nie pomaluję No nic, jak się nie uda to zamówię raz jeszcze i za Twoim przykładem przygotuję rysunek jak te krawędzie wyciąć. Nie chcę Cię obciążać pamiętaniem o fotachh przed samą przeprowadzką, ale jak będziesz juz biegać z aparatem po domu, to możesz mi je z bliska cyknąć A tak w ogóle to gratuluję przeprowadzki Zazdroszczę Ci cholernie, bo ja po roku mieszkania nie mam tak dopieszczonego domku jak Ty przed przeprowadzką Fajną datę sobie wybraliście na zamieszkanie - my akurat będziemy świętować mojego męża urodzinki ps. Dobrze pamietasz, znamy się z tematu balustrad ale my swoich jeszcze nie zamówiliśmy bo jak zwykle kasa rozeszła się na co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 07.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Szkoda, że nie mogłam pomóc z lampką ale nadal szukasz takiej ? a jaką cenę Ci zaśpiewali ? Panowie od porządków już chyba działają ? Jest na czym oko zawiesić ? Przeprowadzka, super !!!!! Wiem, że będąc tak zorganizowaną kobietą jak Ty wszystko pójdzie zgodnie z planem POWODZENIA !!!!!!!!!! PS. z niecierpliwością będę czekać na relacje i zdjęcia z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Marta, ja pogratuluję jak już zamieszkasz a tymczasem bezczelnie ZAZDROSZCZĘ, ŻE TO JUŻ !!! Trzymaj się dzielnie i sprawnie przeprowadź tę akcję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.11.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 My będziemy sprzątać sami z kilku względów: zadbamy o wszystko i nic sobie nie porysujemy, nie zniszczymy i nie zamaskujemy potem , dokładniej to zrobimy (to akurat taka cecha charakteru, okropnie upierdliwa która każe mi robić wszystko samodzielnie - bo będzie lepiej ), nie będziemy za to płacić haha i na ostatek - odkąd zniknęła nam ekipa budowlana nikogo obcego do domu nie wpuszczamy . Jakoś tego nie widzę, że a) ktoś sprząta a mnie nie ma w domu lub b) ktoś sprząta a ja mu siedzę nad głową bo wszystko muszę widzieć . Rozumiem jednak, że nie każdy lubi sprzątanie tak jak ja dla mnie to jak hobby . Yokasta, my mieliśmy dokładnie tak samo czy Ty przypadkiem nie jesteś zodiakalną panną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Elena, a w życiu z mężem dwa barany jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Elena, a w życiu z mężem dwa barany jesteśmy. a to ja już wiem dlaczego dla mojego barana już takiego hobby nie starczyło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 07.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Skoro poruszyłyśmy u Agawi kwestię Twoich "nieszczęsnych" kinkietów i udostępniania info na forum to przywitam się w końcu Piękny dom, masz świetny gust i trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę!!! powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Elena, a w życiu z mężem dwa barany jesteśmy. A ja lew i luby skorpion:eek: To chyba gorsze połączenie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.11.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Elena, a w życiu z mężem dwa barany jesteśmy. no to musiałaś mieć pannę w ascendencie czy gdzieś tam chyba muszę zweryfikować swoje "pewniaki" odnośnie znaków zodiaku A ja lew i luby skorpion:eek: To chyba gorsze połączenie:sick: mój małżonek też skorpionek, a ja właśnie panna i też nie wiem, jak my ze sobą wytrzymujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.11.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A ja lew i luby skorpion:eek: To chyba gorsze połączenie:sick: Ja na połączenie nie narzekam . Wbrew prawom natury dogadujemy się w pół słowa a nawet bez słów uparci nawet tak bardzo nie jesteśmy . Elenko, rodzice to panny . Tatuś też hihih . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Moja mama to panna. Co do skorpiona to czasami też jest uparty i kąsa:lol2: ale i tak nie zamieniłabym go na żadnego innego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.11.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja na połączenie nie narzekam . Wbrew prawom natury dogadujemy się w pół słowa a nawet bez słów uparci nawet tak bardzo nie jesteśmy . Elenko, rodzice to panny . Tatuś też hihih . aaa, to już wiadomo, po kim córeczka odziedziczyła perfekcjonizm a tak serio, to ja muszę przyznać, że czasem mnie męczy to przekonanie, że jak sama nie zrobię, to nie będzie tak idealnie... chętnie pozbyłabym się wielu "przyjemności", które zabierają czas, a którego nigdy za wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Marta czyli masz już po wielkim sprzataniu. jak się udało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 MarJel grafik widzę macie napięty, więc trzymam kciuki za powodzenie wszystkich planów i liczę na górę fotek po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Marta się chyba na ekipę zapatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 11.11 coraz bliżej...http://forum.barcis.pl/images/smilies/nanana.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Marta się chyba na ekipę zapatrzyła Albo te zasłony tyle mierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.11.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Halooooo, halooo, ja też zaglądam i upraszam się info, jak ostatnie odliczanie przebiega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 11.11 coraz bliżej...http://forum.barcis.pl/images/smilies/nanana.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/biggrin.gif ależ to WOLNE. będziesz miała Marta ludzi do przeprowadzki wtedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts