majkot 14.08.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Do uzytkowników kominka Adbar.Jak się sprawuje po czasie?.Proszę o odpowiedz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snakel 17.02.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Trochę czasu mineło. Były osoby,które kupiły kominki tej firmy . Dodzy forumowicze jakie wrażenia. Mi podoba się model Wklad kominkowy PP 690 A - N 14kW. Ciekaw jestem również opini o wyłożeniu szamotowym czy pęka jak wermikulit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sancho80 22.10.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Hej, mam adbara p80, zabudowany jakies 2 miesiace temu. Czlowiek od kominkow powiedzial ze jeden z rogow jest przestawiony o 1cm wzgledem reszty ale ogolnie mowi ze bardzo porzadnie wykonany sprzet. Jak wspomnial mimo ze marka nie znana zbytnio to jakosciowo lepszy od niejednego dobrze wypromowanego a cena... Kwline podobny z gilotyna 15k pln, p80 5tys. Przy takiej roznicy to mozna zaakceptowac nawet jesli cos by bylo gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts