mania1220 03.08.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 suuuuuuuuuuper wyszlo :) no tos sie narobila widze. Moja doniczka w goscinnym I czy sie myle czy widze Trollste pod tv ? Podloge robisz taka sama na calej podlodze? W kuchni i w lazience tez? No i moje ulubione siwe kolory scian, brawo, slicznie wyszlo. (Uparta Zoska i tak wsadzila monstrualny stol heheh). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 03.08.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Roboty było, nie zaprzeczę Jest i Twoja doniczka i Trollsta - tylko eMowi się nie podoba, ale już ja go urobię na coś takiego Podłoga ma być taka sama, tylko w łazienkach i pralni inna, ale w tych samych kolorach, choć na dobrą sprawę w wc mogą być przecież panele Kolory ścian - szarości, grafity i basta No i cegła czerwona i biała Schody też pewnie białe, ewentualnie jasnoszare Uparta Zośka powiadasz? To moje 2 imię :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 03.08.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ładny dobór kolorystyczne Ja jednak patrzę i liczę Tysiące, i to ładne pójdą na ten wystrój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 03.08.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ładny dobór kolorystyczne Ja jednak patrzę i liczę Tysiące, i to ładne pójdą na ten wystrój Wiem, jestem tego świadoma, dlatego np. stół będzie ze starych drzwi, lampy z rozbiórki, beczka pod zlew w łazience już jest - tylko ją przemalować, szafki, ławeczki, konsolki, łóżka - co możliwe będzie z IKEI i wcale się tego nie wstydzę A może uda mi się coś jeszcze naszperać na szrotach koza zamiast normalnego kominka... itp. i oby jak najwięcej takich rozwiązań udało się tam upchnąć. Schody zrobimy sami, bo taniej, robocizna - albo w rodzinie, albo po znajomości Co się da zrobimy sami i Wy dziewczyny remontujące (i kładące samodzielnie płytki) bądźcie mi inspiracją i wsparciem :D:D Niektórych kosztów nie ominę, ale to nic... pomału jakoś się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.08.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Kolory bardzo fajne i pomysł na jednolitą podłogę też ...dla mnie faworytem jest jadalnia ...miodzio ...a potem łazienka beczkowa ...kolor kuchni nadal mi nie leży ale zwróciłam uwagę, że masz tam za dużó industrialnych lamp ...ściągnij z dwie i przyślij do lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.08.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 zwróciłam uwagę, że masz tam za dużo industrialnych lamp ...ściągnij z dwie i przyślij do lasche Oby ich się tyle nazbierało, co sobie narysowałam Ale też mi coś za dużo tego w kuchni - tylko nie chcę żadnych halogenów a jakoś muszę oświetlić blaty... i jestem w małej kropce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.08.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Ja tez z Ikei bede kupowac chociaz nie musze, ale lubie ich i juz. U mnie kuchnia, sypialnia, garderoba i pelno pierdolek do kuchni pewno bo maja fajne. I tez sie tego nie wstydze A gora? Masz juz jakies rzuty chociazby? Bo ciagle dol, a ja ciekawa jestem jak na gorze ma byc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.08.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 A gora? Masz juz jakies rzuty chociazby? Bo ciagle dol, a ja ciekawa jestem jak na gorze ma byc . Rzuty poddasza już były, a tam nie wiele się zmienia w moich myślach Chyba jest idealnie Tylko na dole coś cuduję i zmieniam Ale może je troszkę podopieszczam skoro weszłam w bliższe kontakty z Sweet Home 3d hihihi Aaaaa! I mam zdjęcie lampy od teścia teściunia Wrzucę wieczorem Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.08.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Przedstawiam wszem i wobec lampę http://img196.imageshack.us/img196/3869/img1792gs.jpg http://img10.imageshack.us/img10/6098/img1799j.jpg http://img405.imageshack.us/img405/3236/img1797cc.jpg http://img21.imageshack.us/img21/2449/img1795a.jpg Będziemy mieli 7 szt do dyspozycji, 3 "zakosiła" teściowa Nooo niech ma kobieta Brudne jeszcze bidulki, ale jest PIERWSZA rzecz do naszego domu - stary klamot hihihi a cieszy jak diabli Nooo jeszcze kupiłam dwie poduszki do gościnnego - okazyjnie bardzo , ale ciiiiiii M. nic nie wie ;P bo będzie dziamotał żem durna Ale czy nie mam racji, że po grubym remoncie nie ma kasy na duperele? A tak coś już będzie, żeby było przytulniej Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 zuty zutami ja chcialam zobaczyc gore "umeblowana"................. Bylam w Ikea! Niestety nie ma zlozonej zielonej kuchni - nie wiem dlaczego???!!! Ale obstrykalam Ci szafke zielona. I lampe z Ikea podobna do tych. Niestety jest jak mowilam Strasznie kurz widac w srodku jak swiatlo sie swieci Zdjecia z Ikea wkleje u siebie to zajrzyj tam potem, na Twoj czas, nie wiem czy sie wyrobie dzisiaj. Bo chce pare rzeczy pokazac. M po drodze juz mi nazekal, ze juz widzi jak bedziemy mieszkac w Polsce i go bede ciagle ciagac do Krakowa do Ikea. Wcale sie nie pomylil ps. Jak Tobie do cegiel te lampy beda pasowac na full'a tak mi moja stojaca zobaczysz do czego bedzie pasowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 no i znow zapomnialam....ja od zawsze zaczynam cos od "dupy strony". Jak robilismy lazienke to tez zaczelam od kranu, a nie mialam ani szafki ani zlewu. Jak robilam salon zaczelam od swiecznikow i lamp. Itp, itd. A potem sie okazywalo ze mam z glowy, wyciagalam z pudelka i bylo gotowe. Teraz robie to samo jak widzisz, jeszcze remontu nie zaczelam a juz zbieram i kupuje. Odchodzi potem duzo wydatkow, tak wiec na ile mozesz zbieraj...i sie modl ze Ci sie plany i gusta nie zmienia do tego czasu hihi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.08.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Odchodzi potem duzo wydatkow, tak wiec na ile mozesz zbieraj...i sie modl ze Ci sie plany i gusta nie zmienia do tego czasu hihi.. Chyba tylko to mi pozostanie - modły o niezmienne gusta Zajrzałam do Ciebie i raz jeszcze dzięki za te fotki - tylko mnie utwierdziły w przekonaniu, że boska jest i będzie taka i żadna inna No widzę właśnie, że jakieś "kurzliwe" te lampy moje ukochane. No nic to - póki co mam 7 moich, więc zostanie mi tylko wybór jakichś nad stół do jadalni. Aaaa! wczoraj wracając do domu widziałam przez okna jakiejś hali te kanciaste, podobne zresztą do tych na wizualce Jakby tylko tę halę rozbierali... albo będzie trzeba się przejść na jakiś szrot czy złomowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 08.08.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Piękne są te Twoje projekty znalazłaś w tej stodole kilka ciekawych rozwiązań - z wykształceniem, toś Ty się czasem nie pomyliła? - to jedno, a drugie - może pożyczysz mi tej lampy... tak, na troszkę -he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.08.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Heheheh dzięki Kardaminko Pewnie się pomyliłam ja ekonomista i "nieskończony" pedagog niedostosowania społecznego Kiedyś marzyła mi się architektura, miałam nawet chwilowy epizodzik z projektowaniem wnętrz - ale co tu dużo mówić - lenistwo... Ale kto wie co mi życie przyniesie może jeszcze kiedyś wrócę na studia tym razem jakieś takie tematycznie związane z wnętrzami Co do lampy - proszę bardzo - ale za kilka lat oddajesz hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 08.08.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 To myśl o tym, myśl - bo to dobry kierunek. Później, będzie Ci znacznie ciężej Lampę, to ja już (prawdopodobnie) w przyszłym roku mogłabym Ci oddać po "przemeblowaniu" werandy. Wówczas drzwi wejściowe będą w innym miejscu - a nad drzwiami lampa, już taka, któa będzie oświetlać mi nowe schody i całe wejście, aż do bramki (furtki) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.08.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Kardaminko, Ty już też widzę masz konkretnie sprecyzowane co i jak chcesz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 12.08.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Nie zaprzeczam Plan jest tak rozpisany, że..... nie ma innych opcji. I nie zaprzeczam też, że ów plan co rusz się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 24.08.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A ja muszę Wam się czymś pochwalić Przywiozłam z Chorwacji drzewko oliwne, które mi pięknie rośnie, ale to już wiecie. Spodobały mi się też tamtejsze iglaki, takie rosochate Zerwałam szyszkę, wytrzepałam 3 nasionka i tadammmmmmmmmmmmmmmmmmm http://img33.imageshack.us/img33/5688/img1876f.jpg Wyrosło mi, wyrosło!!! Na razie jedno Kurcze, Wy tu budujecie, naprawiacie, malujecie, a mnie cieszy wyrośnięte nasionko Oj durna ja durna ;P Ale musiałam się z kimś podzielić tą radością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.08.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 gratulacje A ono sie bedzie nadawac na polski klimat? Czy bedziesz musiala trzymac go w domu w doniczce i wyrosnie bonsai? Bedziesz miala wieeelllki dom to nawet jakby sie rozroslo to masz gdzie wsadzic. Jak ono wyglada jak urosnie, masz fotke? Bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 24.08.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A ono sie bedzie nadawac na polski klimat? A ja nie wiem I tak na zimę zabiorę do domu, bo za malutkie i mi zmarznie w tej doniczuni, a później się zobaczy Nie wiem nawet jak to to się nazywa Może ktoś będzie wiedział to będzie mi miło się dowiedzieć Na zdjęciu pierwsze po prawej rzecz jasna http://img716.imageshack.us/img716/7646/sdc11887l.jpg http://img825.imageshack.us/img825/2518/sdc11797v.jpg Nie widać na zdjęciach, ale mają takie fajne, karłowate i powyginane pnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts