zosik 03.10.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 milkowska Bardzo miło mi Cię powitać Teście mają pomysły - trzeba im to przyznać I ciężko mi stwierdzić czy podpatrzone u kogoś, bo nie spotkałam się z takimi rozwiązaniami w necie, TV, ani gazetach. Wizualki robiłam w Sweet Home 3D, szkice, plany w Paintcie. Troszkę było z tym zabawy, ale dla mnie to była czysta przyjemność W cegle zakochałam się u teściów, a później trafiłam tu i oszalałam do reszty. Wg mnie cegła świetnie ociepla wnętrze i nadaje mu cudownego klimatu, jeszcze jakieś świece, kominek, winko ehmmmmm Synalek super, ciekawe czy ludzie na ulicy mówia do niego "ale ładna dziewczynka", moj Oluś równiez ma taka słodką czuprynę i wszyscy go mylą. Jakbyś zgadła Już się nieraz śmieję, że chyba trzeba mu na plecach napisać imię, albo ubierać w jakieś obdarte ubranka, żeby nie było niejasności A zaznaczam, że w różach nie chodzi Fajne ma te kłaczki, więc nie obcinam. Pomyślę nad tym w przyszłym roku jak zacznie się pocić No ale jak tu dziecka nie puścić w te wody? Jak szczęściem aż kipi i biega jak szalony A teraz masz Ci babo placek - pewnie ostatnie takie ciepłe dni w tym roku a my w domu Dziękujemy za życzenia przyda się, oj przyda, obu moim chłopakom ps. pomykam do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Syneczek śliczny a blondasek po mamie czy tacie;) , hym na mojego wołali "jaka ładna dziewczynka" dobrze ,że tego nie pamięta . A nazbierałaś nad morzem patyczków na lustro??? One takie wymuskane przez wodę nadają się do tego i gdzie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 05.10.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Po mamusi tatuś czarno i sztywno włosy Patyczków przywiozłam, ale za mało na lustro, chyba będę je zbierać przez kilka lat Nadają się, są wysuszone i takie bosko szare A byliśmy w Kołobrzegu i Grzybowie - uwieeeelbiam to zadoopie Międzyzdroje jakoś do mnie nie przemawiają - za dużo znajomych Uwielbiam też Rewę i Mechelinki za Gdynią (pewnie znasz ) właśnie za brak tłumów i spokój, ale ciut za daleko na weekendowy wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) W Międzyzdrojach nie byłam to nie wiem jak jest, prawie cały pas nadmorski znam , w Jastrzębiej Górze jest tak sobie tzn. miejsce fajne ale plaża nie przypadła mi do gustu, piękne plaże takie dziewicze są pomiędzy Władkiem a Helem i piękny piasek ..ach.. o tych moich stronach to nie będę pisać ale jeżeli już to polecam Piaski , owszem zadupie ale dziecka na plaży nie zgubię w tłumie.Ja jakoś po patyczki nie mogę się wybrać , może w ten weekend się uda ... tylko,że u nas w weekendy pełna chata jest. p.s. idź do mnie i się wypowiedz bo już zgupiałam do reszty Edytowane 5 Października 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 05.10.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Na Helu byliśmy 2 lata temu, jeszcze bez młodego, no i jak byłam dzieckiem to tam jeździliśmy z rodzicami. A te miejscowości pomiędzy Władysławowem a Helem poza Juratą są mi nieznane, będzie trzeba to zmienić Też wolę małe mieścinki, mniej pokus dla dziecięcych oczu, dyskotek nigdy nie lubiłam, a za goframi też nie przepadam. Nooo młody ma anginę... ehhh rodzice chcieli zrobić dziecku dobrze i zabrać go nad morze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.10.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jaki swiat jest maly Jak bylam dzieckiem bylam raz w zyciu nad Polskim morzem i bylo to wlasnie w Grzybowie. A myslalam ze nikt tego zadupia nie zna :) Znalazlam tam wtedy wielki bursztyn na plazy. To byly fajne wakacje bo pierwsza "duza woda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 05.10.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ojjj znamy to zadupie, znamy i lubimy, lubimy Świat jest bardzo mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Oj czasami bardzo mały:) My mieliśmy jechać tam na nasz pierwszy urlop we czwórkę, ale z przyczyn organizacyjnych wylądowaliśmy z drugiej strony Kołobrzegu czyli w Sianożętach, bo ze wzgledu na dwoje małych dzieci też zależało nam na "zadupiu";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 10.10.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ślicznego macie Synka zosik,mam nadzieję,że już po przeziębieniu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.10.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dzięki no dzisiaj idziemy do kontroli, angina się przybłąkała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 11.10.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 czy dzisiaj przypadkiem nie jest TEN wtorek o którym wspominałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zosik widzę ,że Ci dziewczyny nie odpuszczą tematu , łatwo mieć nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Wtorek! No patrzcie jak to zleciało Jeszcze ciut cierpliwości dziewczęta moje kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga1719509509 11.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 zosik, dziekuje b.za komentarz w moim "starym" dzienniku i oczywiscie za cenne wskazowki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Proszę Cię bardzo jak coś wiem to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 melduje ze juz wstalam i jeszcze zaspana ale jestem....... I czekam! Coraz mniej cierpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Jestem już moje cierpliwe kobity No więc......... Po pierwsze: Maniutka trafiła! Należy się winko! Będzie mała Zośka albo Zosiek Tylko 3majcie mocno kciuki, żeby było OK, bo to począteczek Po drugie: Ciasno nam będzie we 4 w kawalerce, więc przeprowadzka do teściów się przyspieszy. Był plan, że tam mieszkamy i w tym czasie robimy stodołę, ALE... 1. zanim sprawy własnościowe się uregulują nie możemy ruszyć nawet z projektami i pozwoleniami 2. będziemy mieszkać na "1 kuchni" z teściami i we wnętrzach niekoniecznie nam odpowiadającech dobrych kilka lat. A to już niezbyt miła perspektywa... No i stąd decyzja, że robimy poddasze! Teście przenoszą swoją sypialnie na dół i mamy górę dla siebie. Góra jest już w sumie zrobiona, ale mały lifting jej nie zaszkodzi Udomowimy potwora, zrobimy kuchnię i odizolujemy się troszkę i będzie dobrze. Spytacie czy nie szkoda mi stodoły? Jak diabli!!! No ale co zrobić?! Żebym w lotka wygrała choć 200 tys. to bym nie odpuściła, spłacilibyśmy wujka i możnaby zacząć adaptacje z bliską perspektywą przeprowadzki. A tak? Nie ogarnę bóg wie ile lat kątem bez własnej kuchni. Nastąpiła kumulacja decyzji, dobrych i tych mniej dobrych niestety. Jednak wyżej tyłka nie podskoczysz. Są plusy oczywiście: - mniejszy kredyt na karku, - M. jest jedynakiem, więc i tak kiedyś dom będzie jego, - wcześniejsza, duuuuuuuuużo wcześniejsza realizacja planów (po części oczywiście), ps. a saunę może kiedyś się zrobi... I co Wy na to moje Panie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To ja pierwsza ... Zosik to super nowina , gratuluje ciotka forumowa:D a stodoła nie zając i tak kiedyś będzie Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 11.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Co my na to?... ...:)czyli z gratulacjami mamy sie wstrzymać do wtorku? ... A więc GRATULUJĘ!!!!!! a jeśli chodzi o drugą wiadomość to wydaje mi się, że nie jest to takie złe rozwiazanie... fakt to nie to samo co własny dom 280 m2, ale z pewnością (jak dla mnie) lepsze to niż kawalerka.... nie wiem jakie masz relacje z teściową ale skoro tam dość czesto jeździsz to chyba lepsze niż ja z moją, więc przy dwójce dzieci może okazać się pomocna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Po pierwsze GRATULACJE.............!!! Po drugie GRATULACJE.............!!!:hug: Po trzecie GRATULACJE...................!! i duze piwo dla Twojego M :) A po czwarte moja kochana - BINGO!!!! Moj pierwszy domysl byl wlasnie ten ze jednak rezygnujesz ze stodoly i zabierasz sie za domowisko u tesciow. A jak powiedzialas ze mas dwa news to juz na bank bylo ze maly Zosik w dordze :) Alez sie ciesze! A na marginesie...wiem ze marzylas o stodole ale prawde mowiac od dawna czekalam kiedy dojrzejesz do tesciow domu skoro ma taki potencjal. I wlasnie, mniejszy kredyt, mniej roboty, mniej latania po urzedwach i zalatwiania i sprawa spadkowa z glowy. No wiec czekalam cicho, nic nie mowilam i czekalam...az sie doczekalam Mysle ze rozwiazanie ostateczne przyszlo samo wraz z nowym Zosikiem Buziaki! Gratuluje. I teraz to czekamy na nowe plany i wizualki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts