zosik 11.10.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) Dzięki dziewczyny za miłe słowa :hug: dla każdej Teraz tylko pilnować, by młode się uchowało a stodoła nie zając i tak kiedyś będzie Twoja. Mama powiedziała to samo Wizualki już są, kwestia dopracowania. Problem w tym, że nie potrafię zrobić w SH3D skosów i okien dachowych, więc wizualki nie oddają uroku i poniekąd prawdy. Edytowane 15 Maja 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 stodola stoi kolo domu, to tak jak razem, "dobre rady i checi" bylyby takie same. 150m to tez duzo. Nie wazne ile metrow, wazne zeby byc na tych 150m szczesliwym. przy dwojce i tak zwatpisz jak dojdzie do sprzatania i powiesz ale duze! i bedziesz wspomniac kawalerke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 o tak! kawalerke to ja kocham miłością pierwszą i chyba jedyną jeśli chodzi o sprzątanie 3 godz max i kurze powycierane, łazienka lśni, okna czyste, podłogi pomyte, i kuchnia jak nówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 jak masz mozliwosc zrobieni osobnego wejscia to rob. Ja mam na szczescie (wiesz ze tez bede przez sciane mieszkac z wujostwem) ale kombinuje zrobic schody na gore. Zawsze co swoje wejscie to swoje, nie trzeba nikogo po nocy budzic jak sie chce wracac nad ranem no i zawsze wiecej prywatnosci. Masz gdzie i jak zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie pozostaje mi nic innego, jak zamknąć wątek i otworzyć nowy z poddaszem w roli głównej. Nie usunę tego, bo dużo tu inspiracji, które mam zamiar wykorzystać na poddaszu. Dziękuję Wam wszystkim za bycie i wspieranie i zabieram Was ze sobą dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) ... Edytowane 11 Października 2011 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 zosik GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 diabelstwo sie mi zawieslilo jesli nie tajemnica............to na kiedy?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zosik takie 150m 2 to na cztery osóbki to i tak dużo, zobaczysz . A jak Wam nie wyjdzie żyć w zgodzie zbudujesz osobne wejście . Jak będziesz miała wyjść do kina to babcia za ścianą jak znalazł a jak wejdzie na głowę lub będzie chciała ( każda chce, nawet tak z dobroci) to mrukniesz coś od serca , strzeli focha i po sprawie. To teraz do pełni szczęścia mogłaby pojawić się dziewczynka:D , hym tylko ja wizualki dla dziewczynki nie widziałam . Musisz nad tym popracować , albo nie bo zapeszysz ...poczekaj i wypoczywaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 11.10.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To mój cały dom po rozbudowie ma 156 m2 i czasami mam serdecznie dość sprzątania... A jeśli chodzi o dobre rady mamy (mamusi) to ja za dużo nie mam do powiedzenia... wracając na wieś do domu rodzinnego owszem wracałam do mojej mamy i mieliśmy mieszkać razem tzn mama miała mieć 1 pokój ja dwa i wspólna kuchnia a w później adaptacja poddasza ale niestety człowiek planuje a Bóg kreśli i mieszkamy sami a "mamusia" mieszka prawie 100 km od nas, więc bardzo ją lubię szczególnie za to, że odwiedza nas 2-3 razy w roku... owszem na poczatku próbowala dawać dobre rady ale wpuszczałam jednym uchem a drugim je wypuszczałam i jakoś już minęło prawie 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 diabelstwo sie mi zawieslilo jesli nie tajemnica............to na kiedy?? :) Mi też się wiesza dziad... Żadna tajemnica - 14.06.2012 tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A jak Wam nie wyjdzie żyć w zgodzie zbudujesz osobne wejście . To teraz do pełni szczęścia mogłaby pojawić się dziewczynka:D , hym tylko ja wizualki dla dziewczynki nie widziałam . Musisz nad tym popracować , albo nie bo zapeszysz ...poczekaj i wypoczywaj . Otóż to - opcja jest Robiliśmy dziewczę i mama twierdzi, że brzydko wyglądam Kochana mama A ona ma czuja do tych spraw Pomysły na pokój dla kobity też są No ale, wstrzymam się z ustawianiem mebli, poduszeczek itp. do hmmm grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 11.10.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Aj zosik!Wspaniała wiadomość!!!!!:lol2: GRATULACJE!Będę trzymać kciuki,żeby wszystko poszło dobrze... Poddasze zrobisz po swojemu i też będzie dobrze A może trachniesz w tego totka i stodołę też zrobicie...Marzenia się spełniają... Ps.też czekam na wygraną w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To mój cały dom po rozbudowie ma 156 m2 i czasami mam serdecznie dość sprzątania... A jeśli chodzi o dobre rady mamy (mamusi) to ja za dużo nie mam do powiedzenia... wracając na wieś do domu rodzinnego owszem wracałam do mojej mamy i mieliśmy mieszkać razem tzn mama miała mieć 1 pokój ja dwa i wspólna kuchnia a w później adaptacja poddasza ale niestety człowiek planuje a Bóg kreśli i mieszkamy sami a "mamusia" mieszka prawie 100 km od nas, więc bardzo ją lubię szczególnie za to, że odwiedza nas 2-3 razy w roku... owszem na poczatku próbowala dawać dobre rady ale wpuszczałam jednym uchem a drugim je wypuszczałam i jakoś już minęło prawie 10 lat No tak, życie pisze różne scenariusze. Niechaj teście żyją i sto lat w dobrym zdrowiu, bo to dobrzy ludzie, oddadzą Ci ostatnią kromkę chleba. A o niepodległość będę walczyć Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 zosik GRATULACJE Lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Aj zosik!Wspaniała wiadomość!!!!!:lol2: GRATULACJE!Będę trzymać kciuki,żeby wszystko poszło dobrze... Poddasze zrobisz po swojemu i też będzie dobrze A może trachniesz w tego totka i stodołę też zrobicie...Marzenia się spełniają... Ps.też czekam na wygraną w totka Dziękuję Czejenko Mogłyby się spełnić, nie płakałabym z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 11.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ojojojojojojojojo moja Droga GRATULUJĘ serdecznie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Alanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To ile nas do tego totka co ???? no przecież nic nam nie zostanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Po co zamykasz Zosik przecież my tu wszystkie dalej byśmy pisały - paplały i czekały na nową inwestycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts