orasje 27.05.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Mysle i kombinuje jaki ksztalt schodow zewnetrznych zafundowac sobie do/przed dom i chyba to wbrew pozorom nie jest takie proste. Bede mial 3 stopnie ale mysle tez nad ksztaltem. Mam racje ze owalne sa ladniejsze od prostych?. A moze inny ksztalt np. nieregularnej wyspy?. Nie wiem czy aktualnie moderator zezwala na "pakowanie"zdjec ale moze ktos chcial pochwalic sie jego schodami i umiescil choc jedna fotke?. Milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasje 12.06.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 No dobra, to przy najmniej napiszcie jakiego betonu użyliście na wylanie schodów? Te wewnetrzne miałem B-20 bo lane z gruchy razem ze stropami, ale jak z zenetrznymi?. Czy robić z betoniarki. Pewnie tak ale z jakiego piasku żeby beton był solidny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 13.06.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Nie ma sensu wylewać betonu jeśli robisz to z kamieni granitowych. Fotki na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasje 13.06.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Tys prawda. Ale granit drogi wiec zrobie z kostki brukowej. Domyslam sie ze nie wykonujecie prac na terenie Gdanska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 17.06.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Tak sobie myslę, że możnaby wyskoczyć do Gdańska na krótkie "wakacje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 22.07.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Szukam wątku (rozbudowanego o schodach zewnętrznych i jakoś nie umiem trafić. Może jest gdzieś takowy? Przede mną zrobienie dwóch lub trzech schodków zewnętrznych i nie umiem ruszyć - z kształtem i materiałem. Od płytek przeszłam do piaskowca, ale jedno ma zasadnicze wady i drugie (właśnie jestem po lekturze wątku o problemach z tymi materiałami). Czym Wy macie obłożone schody zewnętrzne? Oczywiście pytanie jest skierowane do tych, którzy je posiadają. Za uwagi typu "najlepiej nie robić schodków" pięknie dziękuję, ale się nie przydadzą, bo decyzja jest na "tak" i nie zamierzamy jej zmieniać. Zerknę sobie jeszcze na te polecane schody granitowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 28.07.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 ja sie przymierzam do schodów z piaskowca, pomimo różnych uwag..... typu.. za mięki materiał, etc. szukam jeszcze materiału, bo z większych gabarytowo wymiarami wychodzi tak....drogoooo, albo musze szukać fachowca dalej, we wrześniu chciałabym już mieć skończone te schody- spieszy Ci się? bo fotki udostępnie ew. w tym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 12.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Już mi się nie śpieszy. Schodki będą robione dopiero wiosną. Mam czas na przemyślenie. Za fotki będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 22.02.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 i co z tymi fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 23.02.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 aaa.........kamień mam już kupiony, co prawda leży jeszcze w kopalni i czeka, ale został już docięty, w marcu będę go ściągać i dopiero w kwietniu ułożę na schodach..i sama jestem mega ciekawa i kamienia, i efektu.. a więc na fotki musicie jeszcze troszkę poczekać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 23.02.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ja jeszcze czekam z moimi. Ale nie wiem, jak długo. Szkoda, że schody nie zrobiły się we wrześniu, bo byłyby już jakieś doświadczenia z tym kamieniem po zimie. Życzę, aby efekt był jak najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 24.02.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja mam z granitu szaro/czarne. Po zimie żadnych zmian To chyba materiał na całe życie - taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts