Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pochwalcie sie schodami zewnetrznymi

orasje

Recommended Posts

Mysle i kombinuje jaki ksztalt schodow zewnetrznych zafundowac sobie do/przed dom i chyba to wbrew pozorom nie jest takie proste. Bede mial 3 stopnie ale mysle tez nad ksztaltem. Mam racje ze owalne sa ladniejsze od prostych?. A moze inny ksztalt np. nieregularnej wyspy?. Nie wiem czy aktualnie moderator zezwala na "pakowanie"zdjec ale moze ktos chcial pochwalic sie jego schodami i umiescil choc jedna fotke?. Milego weekendu

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Szukam wątku (rozbudowanego ;) o schodach zewnętrznych i jakoś nie umiem trafić. Może jest gdzieś takowy?

Przede mną zrobienie dwóch lub trzech schodków zewnętrznych i nie umiem ruszyć - z kształtem i materiałem.

Od płytek przeszłam do piaskowca, ale jedno ma zasadnicze wady i drugie (właśnie jestem po lekturze wątku o problemach z tymi materiałami).

Czym Wy macie obłożone schody zewnętrzne?

Oczywiście pytanie jest skierowane do tych, którzy je posiadają. Za uwagi typu "najlepiej nie robić schodków" pięknie dziękuję, ale się nie przydadzą, bo decyzja jest na "tak" i nie zamierzamy jej zmieniać. ;)

Zerknę sobie jeszcze na te polecane schody granitowe.

ja sie przymierzam do schodów z piaskowca, pomimo różnych uwag..... typu.. za mięki materiał, etc.

szukam jeszcze materiału, bo z większych gabarytowo wymiarami wychodzi tak....drogoooo, albo musze szukać fachowca dalej,

we wrześniu chciałabym już mieć skończone te schody- spieszy Ci się? bo fotki udostępnie ew. w tym terminie

• 1 month później...
  • 5 months później...