Nessa 27.05.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) Witam Mam do zagospodarowania salon 4m na 5m. Mam niebieskie kanapy Problem polega na tym ze nie wiem jaki kolor scian i dodatkow wybrac Chcialabym uzyskac przytulny ale i elegancki efekt Na podlodze beda ciemnobrazowe panele W salonie bedzie kominek (rama ciemnobrazowa a srodek mamrmurowy), stolik do kawy Planowalam na scianach zawiesic zdjecia czarno - biale, polozyc jakis jasny dywanik pod stolik Poza tym jakas polka na ksiazki Myslalam juz o wielu opcjach laczenia kolorow badz pozostaniu przy jednym Najbardziej bezpieczne byloby pomalowanie scian na jakis odcien bieli Mysle ze niebieski sprawilby wrazenie chlodu Zastanawialam sie nad brazem, beżem, bladą czerwinia, jasnym fioletem i mam metlik w glowie Jestem ciekawa Waszych propozycji Edytowane 27 Maja 2011 przez Nessa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.05.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 szarość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.05.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 śmiatanka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nessa 28.05.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Właśnie niedawno wpadło mi w ręce zdjęcie salonu z szarymi ścianami i muszę przyznać że bardzo mnie zainrygował ten kolor choć wcześniej uważalam że jest zbyt zbyt ponury Dziękuję za wskazowki i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Właśnie niedawno wpadło mi w ręce zdjęcie salonu z szarymi ścianami i muszę przyznać że bardzo mnie zainrygował ten kolor choć wcześniej uważalam że jest zbyt zbyt ponury Dziękuję za wskazowki i czekam na więcej Nessa przejrzyj ten wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WN%C4%98TRZA-W-SZARO%C5%9ACIACH-zdj%C4%99cia-realizacji-naszych-forumowicz%C3%B3w-D&highlight=nasze+wn%C4%99trza+szaro%C5%9Bciach Tutaj forumowicze wklejają swoje szare wnętrza,tu powinnaś się przekonać do szarego koloru w domu:yes: Może coś Cię zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 30.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Jestem za szarością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 30.05.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Zdecydowanie szarość, do tego piękne listwy przypodłogowe białe i drzwi też machnęłabym na biało ... rozpędziłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 noooo a przynajmniej - chłodna szarosc na ściany, "rozbielone" dodatkami w postaci białych passepartout... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 31.05.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 jasna szarość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 31.05.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Zieleń lub inny odcien niebieskiego lub szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nessa 31.05.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nessa przejrzyj ten wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WN%C4%98TRZA-W-SZARO%C5%9ACIACH-zdj%C4%99cia-realizacji-naszych-forumowicz%C3%B3w-D&highlight=nasze+wn%C4%99trza+szaro%C5%9Bciach Tutaj forumowicze wklejają swoje szare wnętrza,tu powinnaś się przekonać do szarego koloru w domu:yes: Może coś Cię zainspiruje Dziękuję Przejrzałąm i coraz bardziej przekonuję się do tego koloru Choć widziałam śliczne rozwiązanie z niebieskimi kanapami łącząc kolor niebieski i biały (dwie ściany niebieskie, dwie białe) Wówczas zasłonki, poduszki białe, plus czarno - biale zdjęcia na białej scianie Mam jeszcze sporo czasu bo zdecydowaliśmy że salon będziemy robić na końcu więc wciąż czekam na propozycje Zdecydowanie szarość, do tego piękne listwy przypodłogowe białe i drzwi też machnęłabym na biało ... rozpędziłam się I właśnie o takie "rozpędzanie się" mi chodzi Takie podpowiedzi działają na wyobraźnię Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colour 02.06.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Szare wnętrza są bardzo ładne, kanapy masz fajne, ale wydaje mi się że z szarymi ścianami salon może zrobić się zbyt zimny, zwłaszcza, że szary zawsze trochę "przybiera" odcień kolorów w towarzystwie których się znajduje. Osobiście proponowałabym jasną wanilię lub śmietankę, całość dobrze się zgra z ciemnobrązową podłogą i czarno-białymi fotografiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts