renatak22 27.05.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam:smile:proszę o radę co położyć na sufit z dużym skosem w kuchni na poddaszu. Mąż upiera się, że najlepsze będą panele plastikowe, bo nie będą się brudzić i nie nawilgną. Przeraża mnie wygląd kuchni w tym panelowym suficie. Ja wolałabym płytę karton-gips tą zieloną. Z tego co wiem taka płyta nie nachodzi wilgocią, chyba się nie mylę?fakt kuchnia jest mała i może się skos ubrudzić, ale to nie jest problem, tylko martwi mnie ta wilgoć. Z drugiej str. przecież będziemy mieć wentylację i okap to chyba nie powinno być tak źle, prawda? Proszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.05.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 zielone płyty kładzie sie własnie w łazience. Zadbaj o dobrą wentylację, porządną farbe, która można szorowac w razie w. i wybij mężowi z głowy te ochydne panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colour 30.05.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Nie daj sobie wcisnąć plastikowych paneli, zalatuje to to latami 90-tymi, toż to będzie straszyć w kuchni, zresztą jeśli martwi Was wilgoć pamiętaj że panele plastikowe nie zapewnią dobrej wentylacji i nad panelami może się pojawić grzyb, widać go nie będzie, ale czuć na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatak22 07.06.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Stanęło na moim i mam karton gips na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts